![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Pierwszy byl zamysl zrobienia odcisku. Mialam upatrzony "odcisk maluszka" w rossmanie. Ale widzialam na allegro ramki z takimi odlewami raczek Wiec pomyslalam zeby cos takiego zrobic. I kupilismy mase anginatowa taka co protetycy uzywaja i gips odlewniczy. Wyszlo niewiele drozej niz taka ramka z allegro ale warto bylo bo z niespelna pol kilo masy wyszlo 7 odciskow. I wyszlo super a sie balam ze wcale nie wyjdzie bo mala bardzo ruchliwa byla.
Aggo my klimy nie zakladamy, duze koszta sa. Kupilismy jonizator bo on podobno dziala cos a'la klima. Edytowane przez magda_go Czas edycji: 2015-06-02 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przez dlugi czas pieklam sama chleb bo okolicy nie mogłam trafić na taki bez dodatków. Któregoś razu zamawiając z Tesco odkryłam ze tam są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ciuszki z Allegro kupiłam. Sweterek, taki cieplejszy z podszewką, kupiłam. Będzie dobry, jakby było chłodniej w dzień chrztu. Lecimy z wątkiem - wreszcie Aga będzie miała co nadrabiać po spotkaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Konto usunięte
|
super!!!!
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
A zapomniałam napisać ze rano plewilam grządki i zobaczyłam ze mam 3 dojrzałe truskawki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepszy chleb jest z siemiem lnianym z Lidla. Odkryłam go jak miałam problem z zaparciami po ciąży.
Tutti mmm truskawki! ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Młody juz trzecia godzinę nabija. Jesteśmy już na podwórku. Chociaż tu aż tak nie wieje.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale to fajne ![]() ![]() Cytat:
A unas bez kitu prawdziwe swieto kupy ![]() ![]() Myślę, ze to dlatego, że zaczęłam wprowadzać nabial. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Tutti nie wiem dokladnie bo nie mam wagi,ale moja tez gdzies kolo5kg bedzie juz wazyc
Ola no to ladnie spi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Alunia tak Kamciasty big chłop.
![]() Byliśmy rano na spacerze ale mój biedny pucus zapoicil się jak mysz mimo ubrania jedynie w body i czapeczke. Okrylam go bambusowym kocykiem i nie było porzeciez jeszcze tak ghoraco jak jest teraz chociażby. Babeczki kciuki za brak gorączki wieczorem... Ja już jestem chora jak myślę o wtorku za tydzień. Zia Ty szczepilas juz Roba drugą daweka 6w1? Miał temperaturę?
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Kasia moja dzis byla w bodziaku na krotki rekaw,bo tak goraco u nas
Ja juz czekam do lekarza i sie stresuje nie wiem czym Mijalam skleo z sukienkami wiec jak bede wracac to chyba zajrze bo nie mam nic na to wesele w lipcu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
u nas na razie dobrze. mały spał 2 godziny po szczepieniu
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Mlebi to dobrze
To oby noc tez byla spokojna Ja juz po lekarzu,i by wszystko jest ok ale jakos wcale mnie to pocieszylo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Tutti zazdroszcze truskawek :-D ja chyba w tym roku ich nie zasmakuje bo bede miala dostepne tylko sklepowe a to wiadomo, pryskane bardzo mocno.
A mozna arbuza przy kp? Bo kurcze T dala, lezy w lodowce ale juz pewnie nie dobry a ja nie jadlam bo mysle ze jako owoc egzotyczny to nie wolno. Olcia jak syn Ci spi 3h to jak nic musisz byc dumna z niego :-D Moja sie popsula i spi od 3 dni po 20min w dzien. Asia odcisk to tez fajna pamiatka. Kiedys nasze dzieci wezma to w swoje raczki i zobacza jakie maluskie byly :-P Ja tylko zaluje ze dopiero teraz je zrobilismy a nie jak mala noworodkiem byla. Mlebi oby tak juz spokojnie po szczepieniu zostalo ![]() A ja wlasnie poprasowalam malej ciuszki i lekko ogarnelam, a teraz odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Magda tak jestem dumna
![]() ![]() Ja jadłam arbuza. Nic Młodemu nie było. Zjadłam tylko jeden pasek. Aaaaa ja też mam truskawki! Mąż kupił 2kg od jakiegoś gospodarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie kasiulka, dopiero 18go mamy termin umowiony. A Wy kiedy klujecie? Juz zaczynasz sie stresowac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Magda super pamiątka
Buuu tak to super są, mieciutkie nic nie wycieka, nie uczulaja małej. Chyba się na nie przerzucimy . Do tej pory dada była. Po pampkach zielonych i białych miała straszne odparzenia. Moje dziecko na spacerze włączyło syrene. Wrocilam , zjadła, położyłam ja na łóżku i zasnęła po 13.00 i śpi do teraz. Super zamiast się dotleniac to ta woli się kisic w domu. A ja zamiast zrobić coś pożytecznego to poszłam sspać razem z nią i właśnie wstałam ![]() ja się diety trzymam i tak mam cały czas 3 kg na plus ale to wszystko w brzuchu siedzi ![]() Ja jadłam truskawki i jest ok. A arbuz to chyba w pl tez rosną? Ciekawe jak Martula czy juz w Pl. Jakoś uciecha ostatnio a jakoś teraz miała lecieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Lui a chwalisz sobie dade? Jaki rozmiar macie?
Ja mysle nad dada ale boje sie kupowac cala paczke zeby sie nie okazaly zle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Mówicie, że te tescowe tez dają radę.. W takim razie i ja zakupie pake na próbę.
U nas po dadzie nic się nie dzieje. Bałam się kupić, ale jest ok. Pampki zielone mamy na noc, a dady w dzień i jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
arbuz jest chyba z turcji
trzeba go myć przed krojeniem Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Ja dady używam od początku i w dzień i na noc i są fajne, nic mi nie przecieka. Teraz mam pampki bo kkupiłam na promo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Ja z dady byłam zadowolona, ale tescowe lepsze moim zdaniem bardziej miękkie. No i z dady czasem nam coś wycieklo. Tesco póki co trzyma wszystko. Mamy 3 rozmiar
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
My do tesco mamy 100km wiec odpadaja :-P
A nad dada sie zastanawiam bo z babydream wycieka kupka. I mysle czy dady by byly jakies lepsze. A w jakiej cenie sa dady i ile sztuk? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
![]() Otóż nie robię często zakupów w Rossmanie i wygasla mi karta. A Pampki sa o wiele tańsze z kartą. Czy byłaby ktoras tak dobra i podala nam swoj numer karty? Będziemy dozgonnie wdzięczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Asia ja nie mam karty do rossmann wiec nie poratuje
Lui to moze kiedys tez kupie paczke na probe Boszz ja dopiero wracam wyczekalam sie do lekarza potem na uczelni,bylam w kilku sklepach zobaczyc sukienke ale no sama nie wiem,jedna mi sie w sumie podobala wkleje wam pozniej to mi doradzicie Albo od razu wkleje potem usune Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2015-06-02 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Asia , masz priv ode mnie
![]() Buu, fajna ta sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Ola raz jeszcze dziękuję
![]() Buu ales Ty chuda! Sukienka fajna ale chyba na wesele malo odswietna jak dla mnie. W sumie to nie wiem juz sama. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiecie czy jest mozliwosc zalozenia sobie drugiej?... czy jak jedna przepadla to juz koniec... chyba ze maz wzialby na siebie... doradzicie cos??... ![]() Ciekawe jak dziewczyny po spotkanku.. ![]() Inco.. ja tez mam rolety dzien i noc i sa suuuuper.. ![]() Zia.. gratulacje dla Ciebie.. jestes wielka.. ![]() ![]() Dziewczyny.. kciuki za szczepione Maluszki.. oby dzielnie i bezproblemowo zniosly noc.. ![]() U nas caly dzien przemarudzony znow... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Meire, mozesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Magda dada 64 szt - 32 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.