|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Casa dobrze, że jest już wszystko ok!
Zależy od szkoły. |
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ porozmawiał ostatnio z kolegą, który był obecny przy porodzie i stwierdził, że on przy skurczach będzie mnie wspierał, ale na samo wychodzenie dziecka to on wyjdzie - na wszelki wypadek.
Kolega zrobił tak samo
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do znieczulenia. Ja u dentysty na samo borowanie (jakakolwiek by to dziura nie była), biorę znieczulenie. A do porodu miałabym w razie czego dać radę bez? Hahaha, marne na to szanse.
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogarniesz teściowej
Najpierw mi truje, że za dużo ciuszków, a teraz mi dzwoni, że w netto będą jakieś ciuszki z sówkami
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłabym w listopadzie i tylko raz musiałaby mama Olki zmienić sobie zmianę bo 2 wtorek właśnie o najciekawszej tematyce wypada mi jak mam 1 zmiany
Ale myślę że jak dobrze z nią pogadam to nie będzie żadnego problemu zwłaszcza że to przed 11 więc pewnie weźmie sobie wolne
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stres mialam ze wzgledu na ewentualne rozwieranie szyjki i gdyby doszlo do krwotoku od dolu to juz nie do opanowania, o to najbardziej sie martwilam. No ale skoro jest wszystko zamkniete to looozik ![]() Ja sie zapisze do SR na pazdziernik, w Lodzi jest bardzo fajna darmowa szkola przykoscielna. Sasiedzi tam chodzili imowili, ze nawet nie bylo tresci koscielnych mocno wpajanych
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest tylko to ;-) dalej mi się nie opłaca jeździć.. A w październiku pierwszy weekend wypada jak jestem w UK, a później jeszcze te praktyki.. Chyba zostawię na listopad.
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie SR do której chce chodzić ma być wstępnie październik/listopad dla styczniowek
|
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poszlam na zakupy zeby przejrzec ciuszki dla dziewczynek i sie przekonac i dorwalam jeszcze promocje w ca i w benettonie. W tym drugim spodenki po 2e <3 I jeszcze zestaw z hm i spioszki tutaj spioszkow jest bardzo malo i dużo kosztuja.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Baby śliczne te ubranka, u nas w ca nie widziałam takich
|
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jedyna, jeszcze bezpłatna (?) to ja bym ją wybrała
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Tak raczej bezplatna bo nic o tym nie pisze Haha :-D no ty masz większe miasto :-P ja mogłabym w Rzeszowie ale dojeżdżać mi się nie chce
|
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas np. chyba wszystkie są płatne...
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwonię przed na pewno ;-) zresztą dopytam koleżanki
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Piszą na początku " Drodzy rodzice! Jeśli pragniecie jak najlepiej przygotować się do świadomego macierzyństwa, zapraszamy na bezpłatne zajęcia Szkoły rodzenia przy Oddziale Ginekologiczno-Położniczym Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli."
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Z ca sa dwa zestawy bodziakow,jedna koszulka i zestaw bluza plus leginsy,nawet przyjemne w dotyku
ale i tak zachwycam sie tymi z bennetona i narzekam ze nie ma wiekszego wyboru w tej lidze cenowej :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Taki dialog:
Ja: Olka obiad! Ola: nie.. Wchodzę do pokoju ona ucieka. Ja: Olka lobuzie obiad Ola: nieeee.. Ja: chodź mi tu szybko! Ona w tym czasie wchodzi na kanapę, wtula się w poduszkę typu C i: Ola: Ja spać na rogaliku, nie obiad No i ręce mi opadły ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- O popatrz :-D kalafior przecież czytałam hahaha :-D |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam dobrej książki z bajkami dla dzieci, takiej do czytania dziecku. Jakiejś takiej księgi bajek, żeby było kilka różnych, możecie coś polecić?
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła w końcu hahaha :-D
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Jest taka książka o książkach dla dzieci. Czytałam na uczelni bardzo ciekawa. Jak nie zapomnę to w domu znajdę tytuł ;-) |
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tensy sa bardzo dobre chociaz nie wiem na ile w czasie bolu porodowego pomoga ale mysle, ze troche powinny go lagodzic. Ja w domu mam i czesto stosowalam przed ciaza
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Baby z ciekawości, ile zapłaciłaś za ten komplet z sarenką, bluzeczka i leginsy?
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

A do porodu miałabym w razie czego dać radę bez? Hahaha, marne na to szanse.
Najpierw mi truje, że za dużo ciuszków, a teraz mi dzwoni, że w netto będą jakieś ciuszki z sówkami 
Ale myślę że jak dobrze z nią pogadam to nie będzie żadnego problemu zwłaszcza że to przed 11 więc pewnie weźmie sobie wolne