![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
![]() ![]() Ciuchy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluje synusia ja myślałam ze każdy mężczyzna marzy o synu, tym bardziej jak juz córeczkę macie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Piszecie tak dużo, że nie mogę odpowiadac na wszystko na co bym chciała.
Co do wychowawczego ja własnie wracam z zniego do pracy, w pon napisałam wniosek pod polecenie kadrowej, dziś lekarz medycyny pracy i szkolenie bhp więc już 1h w pracy byłam. W pracy nie wiedzą że jestem w ciąży, umowę mam do konca roku więc zmuszeni są przedłuzyc do dnia porodu bo w sobotę jak pojdę do pracy to przedstawiam zaświadczenie że już 12 tyg więc nie mogą mnie zwolnic ![]() ![]() ![]() Depilacja w pierwszej ciązy bikini co miesiąc, dopiero jak mnie takie skurcze przepowiadające złapały to zrezygnowałam z wizyty. Ale moja kosmetyczka śmiała się że już robiła w terminie porodu, no cóż ciężarnym nie odmawiają. Farbowałam też na początku hną a potem już normalnie teraz nie farbuje zeszłam do swojego koloru bo tylko to corka ma po mnie z wyglądu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Maaatko jakie ciuuszki słodkie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Monia, ciuszki boskie!!!
#187 | |
Wtajemniczenie
|
sliczne ciuszki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Jaki wielki gratuluje synka!!
Emma przypomnij mi jaki wózek Ci sie podobal? Cos na T ale nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Wykalacka na kiedy masz termin bo nie widzę Cie na 1str ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Wykalacka miałaś wczesniej jakies smaki przeczucia ze to chłopak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Coś ze mną jest nie tak jak nigdy tak po prostu nie sięgałam po owoce czy warzywa to teraz wciągnęłam 2 jabłuszka nawet nie wiem kiedy i wcale nie czuję że je zjadłam.
Pamietam takie małe ciuszki fajnie sie prasuje bo wchodzą całe na deskę do prasowania i 2 ruchy i gotowe. Ja niedługo będę nurkowac w zakamarkach garażu- magazynu męża w celu znalezienia ciuszków opisanych 0-3M . Trochę tych ciuchów miałam na na szczęście oddałam co nie moje ( nie ubyło za dużo) ale od tego czasu w rodzinie urodziło sie kilka maleństw i już się oferują z ciuszkami. Niby fajnie ale pamiętam że dziecko nie jest w stanie takich ilości ubrac. Dodatkowo dodam że moja mama uzależniona jest od sh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
lazilam dzisiaj po lumpkach ..zadnych spodmni ciazowych a ni nic takiego a nie mam w czym chodzic ;/ moje ciasne juz ;/
dzieciece ogladalam w lumpie ale takie zniszczone ze ech.. zapisalam sie na usg 3d4d na poniedzialek, ciekawe jaka plec powiedza tymrazem skoro ostatnio bylo 70 procent dziewucha |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
To ja mam jeszcze dobrze ;-) brzuszek minimalny i spodnie jeszcze wszystkie dobre i troche luzu. Takze jeszcze troche nie bd spogladała na ciazowe ,dopiero jak brzuszek spory wyskoczy;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nieee. Niby na chłopaka mięso, a na dziewczynę słodkie, ale ani na to ani na to nie mam kompletnie ochoty ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Witam sie i ja w nowym watku. Zeby nadrobic wszystko co napisalyscie, zrobilam sobie herbatke z miodkiem i cytrynka i czytam, czytam i sie zastanawialam czy uda mi sie doczytac do konca
![]() Gratuluje udanych wizyt! ![]() Piszecie tak o ciuszkach, ze nabralam ochoty na zakupy, choc sie powstrzymuje, bo postanowilam pojsc w grudniu na wyprzedaz NEXT. Ale bylam w sh, niby tak tylko popatrzec, a tyyyyle bylo pieknych ciuszkow poukladanych w zaleznosci od plci, ze stwierdzilam ze juz nie bede chodzic i ogladac, dopoki nie poznam plci (a to dopiero moze nastapic 27.10 - jesli dzidzia bedzie chciala sie ujawnic) Ech... Ale za to troche posiedzialam na gumtree i kupilam nowy przewijak na stojaku, ktory pod spodem ma wanienke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#197 |
Zadomowienie
|
zobaczcie znalazłam ciuszki ciążowe w miarę normalnych cenach
http://pieknamama.pl/category/wyprze...an-ciazowych/2 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
U mnie najpierw muszę zobaczyc ciuszki ciążowe jakie mam, tylko że większośc letnio- wiosennych ale w ciązy jest zawsze cieplej więc może coś wykorzystam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że ciążowych będę kupować jak najmniej. W spodniach nie chodzę, więc jakieś tylko spódnice na gumce i jest szansa, że przydadzą mi się jeszcze po ciąży. Gorzej ze swetrami i bluzkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja właśnie dziś byłam u fryzjera na farbowaniu i nie zamierzam z tego rezygnować, raz na miesiąc wizyta musi być bo jam siwa już. W sh tez juz zakupy zaliczyłam, śliczne malutkie ciuszki zakupione ![]() Mam ostatnio ciężki okres bo synuś do przedszkola poszedł, i choć jak na niego całkiem dzielnie znosi to bez płaczu się nie obywa. Poza tym odreagowuje stres w domu na młodszym bracie i reszcie rodziny. Jestem dziś umeczona bo byłam z nimi sama po południu. Gratuluję wszystkich wizyt i pomyslnych badań i rozpoznanych płci. Żałuję że nie można zobaczyć zdjęć w tel. A propos wit D ja dla samej siebie dodalam takie badanie do wykonania w laboratorium przy badaniach jakie zlecił mi gin i wyszedł mi wynik poniżej normy. Za mało czasu na słońcu, trzeba się suplementowac. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A w ogóle to jestem w szoku ze byłam piątą gadułą na tamtym wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle ubierając się dzisiaj w pizame stwierdziłam, że niedługo też w nią przestanę się mieścić ![]() Też następnym razem zrobię badanie pod kątem wit. D ostatnio zapomniałam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Lewek mój synek też codziennie płacze i to już w drodze do przedszkola. Ale jak panie go zabierają na salę to się uspokaja. Musimy to przejść.
Bardziej mnie martwi fakt że za chwilę zaczną przynosić choroby z przedszkola :/ To ja Wam podam www.outletowo.pl tam też zdarzają się ubrania ciążowe w dobrej cenie. Szczególnie legginsy i rajstopy ![]() Ja się jakimś cudem jeszcze w moje s mieszcze, ale ludzie już zauważają brzuszek i pytają czy spodziewamy się dziecka ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
Czas wstac i jechac do dentysty.
Ciagle mnie biora mysli zeby nie jechac i nikomu nie powiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szalejecie z zakupami dziewczyny. Ja po nowym roku dopiero zaczne coś kupować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Dzien Dobry o poranku!
![]() Ale mnie milo zaskoczyl mail z BellyBestFriend - wg om dzisiaj zaczynam 14 tydzien! ![]() Cytat:
Ide zjesc kanapke z pomidorem - od 2 tygodni to u mnie hit! ![]()
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Gratulacje udanych wizyt i usg ![]() Dziewczyny kiedy najlepiej iść na usg 3d/4d? Słyszałam, że ok 20 tc ? My dziś mamy ostatni dzień 13 tc ![]() pyza88 pytałaś o łożysko przodujące - ja na ostatnim usg się o tym dowiedziałam. Jednak konsultowałam z dwoma lekarzami - te tygodnie ciąży to stanowczo za wcześnie żeby stawiać taką diagnozę!! Wszystko nam się dopiero układa, podnosi - możemy bardziej na siebie uważać, ale stwierdza się to dopiero w połowie ciąży. Lekarze nie powinni wcześniej o tym mówić bo tylko nas denerwują ![]() Co do luteiny - ja biorę 2 razy dziennie i na razie lekarz tak mi zostawił. Biorę 50 więc powiedzial, że tak bardziej profilaktycznie. Ja też wczoraj sh zaliczyłam ![]() ![]() ![]() No i w spodnie to ja się nie mieszczę już :/ kupiłam jedne w h&m - ale ceny mają niezłe:/ i jak już wiem jaki rozmiar to na inne będę polowała na all ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.