|
|
#181 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV
Cytat:
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam Masterchefa. Boże jak dobrze że ten buc w końcu odpadł. A po tym odcinku to już w ogóle odetchnęłam z ulgą, beznadziejny facet, nienawidzę takich typów. Ja kibicuję pani Janince i Damianowi <3 Pani Janinka mi trochę moją babcię przypomina (ze sposobu bycia), a że moją babunię kocham najmocniej na świecie więc Janinka mogłaby CHOCIAŻ do finału dojść
|
|
|
#183 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
mnie to zdziwiło, że nie kazali mu oddać fartucha w połowie programu... to co on tam wyprawiał, ja tylko siedziałam i chowałam twarz w dłoniach i byłam taka zażenowana jego zachowaniem i wypowiedziami. jakbym mogła to bym zrobiła strusia, tylko głową raczej bym się do sąsiadki przebiła też kibicuję Damianowi, chciałabym żeby w końcu jakiś facet wygrał Ludwika też mi się podoba, konkretna babka. Adam jest zaskoczeniem, bo tutaj niby śmieszki i ciągle ten bażant wraca na tapetę, jakieś rymowanki i ciągła beka, a jak przychodzi co do czego to go chwalą i okazuje się najlepszy. a co do Janiny... mam wrażenie, że ciężko jej będzie... bo póki co to jest lajt, dostała rybę do przyrządzenia, więc to nie było takie trudne, z ravioli podołała, ale obawiam się, że może się wykoleić na owocach morza albo jakimś oriencie... ale kto wie, może wszystkich zaskoczy ![]() borze, wyłazi ze mnie stres właśnie... taki ból głowy mnie uderzył, że aż mi słabo
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie zaskoczył Adam. Ale mimo wszystko go nie lubię. Niby miły a wydaje się być fałszywy. Jak miał wybrać zadanie dla wszystkich to zawsze wybierał najtrudniejsze. Ale bym się śmiała jakby mu na przekór to najcięższe kazali robić. Tak jak z tą Kaśką było, co chciała siebie obronić, kapitan wielce Też się tego boję, jak będą chcieli żeby się smakiem wykazali czy coś.. Ale wierzę i tak
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie lajkuję ani jednego fp, a i tak ktoś coś polubi, albo wyskakuje sponsorowany news
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lajkuję bo jak nie ma emisji to wrzucają jakieś ciekawe newsiki...
|
|
#187 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja to samo ![]() kurczę, w sumie ja bym się nie cackała z wybieraniem czegoś prostego, gdybym miała na 150% pewność, że nie będę musiała przechodzić przez to samo zadanie... i nie uważam tego za fałszywość, tylko po prostu naturalną eliminację... swoją drogą te desery to dziwne dali... szarlotka, wuzetka a obok tego eklery... wiadomo, że ostatnie najtrudniejsze, ale mogli dać zamiast szarlotki coś bardziej wymyślnego. a Kaśka to w ogóle bez komentarza, denerwuje mnie ta kobieta... to ratowanie własnej dupy, jakieś podteksty do gościa, z którym gotowała, że może jest lepsza od jego żony (łohoho, no takie to śmieszne było Kaśka, ale się uśmiał... NIE.) i w ostatnim odcinku 'mamy gotować dla gimbusów? przecież oni sami nie wiedzą co chcieliby zjeść!' oby poleciała Cytat:
zdarzyło mi się to raz, z GOT. a innym razem AMC strzeliło sobie samobója pokazując postać i dając dopisek R.I.P., w komentarzach shitstorm od ludzi z UK, Australii i innych zakątków świata, gdzie jeszcze oficjalnej emisji odcinka nie było... siedziałam wtedy jak rasowy hejter, czytałam komentarze i wpieprzałam chipsy, co jakiś czas wybuchając śmiechem
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-10-27 o 19:29 |
||
|
|
|
|
#188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez piękna pogoda, we Wro wczoraj też była, ale miałam pech za pechem co za miasto, żeby dwa numery takie same tramwaju w inne miejsce jechaly?! oczwiscie wsiadlam do zlego, wylądowalam na zadupiu 10 min przed rozmową kwalifikacyjną ale ladnie zadzwonilam i przeprosilam, ze sie zgubilam i sie spoznie pare min, wiec ogolnie babki mowily, ze zaplusowalam tym, ze uprzedzilam je, bo wiekszosc ludzi przed spoznieniem tak nie robi a potem co? wsiadam do pociagu ( najpierw Wroclaw-Poznan, potem Pzn-Frankfurt ) , bilety kupione, zadowolona.. a w torebce nie ma legitymacji, zostala w domu nawiasem mówiąc jeżdżę tylko IC, wiec mega oszczędzam za legitce, ale nie tym razem na szczescie w relacji Wro-Poznan musialam tylko doplacic do bilety, a do Frankfurt (ten drozszy) babka mi odpuscila ![]() Cytat:
mam czysty FB, przejrzysty, i tylko moja grupe ze studiow folołuje Cytat:
a co za stres ?
|
|
|
#189 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
najważniejsze, że znalazłaś wyjście z sytuacji. a jak wrażenia po rozmowie, będzie coś z tego? ![]() średnio mi się uśmiecha zakładanie nowego, chociaż pewnie przy tym zrobiłabym spory przesiew ludzi, ale nie chciałoby mi się np. tłumaczyć ludziom po co mi nowe konto (zawsze można walnąć ściemę z zapomnianym hasłem ![]() moja bratanica miała wczoraj operację, ale już po, powoli dochodzi do siebie, więc trochę ze mnie zeszło napięcie
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-10-28 o 13:14 |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mialam z 700 znajomych i 21748375 polajkowanych stron, nie chcialo mi sie tego czyscic, wiec wywalilam w pisdu
![]() 2 ostatnie dni w tym niemieckim kołchozie przede mną! a co z nowa praca.. wole nie zapeszac, czekam do konca tygodnia jeszcze
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Hej, dawno mnie tu nie było. Chorujemy oboje z Mężem, synowi wyszedł pierwszy zabek, idzie kolejny, dom wariatów....
Dostaliśmy niedawno zdjecia, strasznie poważni byliśmy w kościele, chyba przez stres, ale ogólnie podobają mi się.. w weekend za tydzień w końcu plener Co do fb, M się złości, bo mu wyskakują jakieś zdjecia obcych dla niego osób, co jego znajomi polubili. Ja np tak nie mam, nie wiem co on tam namodzil |
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Kilka zdjęć
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
Na luzie chodzilam od rana a w kosciele tak mnie stres zezarl że na większości mam grobowa minę, dla Was te w miarę wybralam.
|
|
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ![]() Cytat:
![]() Ładnie wyglądaliście ![]() Boże obejrzeliśmy Top Model wczoraj.. Dlaczego Michał... Dlaczego zrobiłeś taką głupotę
|
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja może za jakiś czas dojdę do podobnych wniosków, póki co jak widzę jakieś gówniane fp, które lajkowałam to wywalam to trzymamy kciuki ![]() Cytat:
chyba od początku zaplanowana akcja, to było tak słabeeeee... dobrze, że chociaż w Masterchefie idzie po naszej myśli
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ojejcia, ślicznie wyglądałaś, bardzo klasycznie, tak jak uwielbiam
ja dziś siedzę i nak*rwiam ciasta na jutro do pracy, na odchodne i uwaga uwaga.. dostałam pracę!
|
|
#199 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
co dobrego pieczesz? ![]() gratulacjeee i powodzenia na nowym
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratulacje, jaka to praca? |
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
ciasto rafaello w sumie bez pieczenia, i mega czekoladowe ciacho takie wilgotne
z nadzieniem twarozkowo-paprykowym, twarozkowo-łososiowym i guacamole wyżerkaaaaa!Cytat:
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję roboty!
Tyy, to kiedy jakieś piwko we Wro? Ja za to się dzisiaj zapisałam z koleżanką na pole dance, zobaczymy jak to będzie i czy się spodoba
|
|
#203 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
żarłabym wszystko!dzisiaj wcinałam sos pomidorowy z cukinią i makaronem, jutro wjeżdża brokuł, którego nie jadłam nie wiem ile i ślinka mi cieknie na samą myśl a Oliwia gada mi ciągle o pizzy, gdyby nie to, że weekend rozjazdowy to bym sobie zrobiła... nic straconego - za tydzień się zmobilizuję ![]() Cytat:
daj znać jak wrażenia
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-10-29 o 23:19 |
||
|
|
|
|
#204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby do końca Cytat:
Sernik czekoladowy z musem z białej czekolady i ciasto marchewkowe ![]() Gratki! Cytat:
Ja moje zrobiłam z serkiem jakimś tam, już nie pamiętam ale był smakowy jakiś, mix sałat, zielony ogórek i w mojej części był tuńczyk, w części dla M - szynka Twarożkowo-łososiowy i guacamole będzie pyszny Cytat:
|
|
|
#205 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
o toto... a potem siedzę, przeglądam aktualności i się zastanawiam co to za gówno i kiedy to polajkowałam teraz patrzę co dostaje łapę ![]() pamiętam, mam dobrą pamięć do osób ogólnie i często gęsto pamiętam dziewczyny, które tutaj z nami pisały. ostatnio znalazłam na innym wątku wizażankę, która pisała z nami przed maturami ale co do Marty, ona chyba całkiem przepadła z internetów, bo sobie właśnie postalkowałam
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Też coś mi świtało, ale trochę mi się już o niektórych pozapominało
|
|
#207 |
|
Lwiątko z Cintry
|
sporo dziewczyn poznikało w dziwnych okolicznościach ![]() jutro czeka mnie poranne wstawanie, żeby oblecieć cmentarze... ale mam nadzieję, że dzięki temu ominiemy korki chociaż trochę i nie będziemy skazani na wystawanie przy grobach razem z rodziną, którą widziałam 2-3 razy w życiu dzisiaj dzień nadrabiania seriali... mam 5 odcinków do nadrobienia
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
A weź, mi koleżanka dała wszystkie sezony Gossip Girl i sobie oglądam drugi raz
Te cmentarze jutro... Czyli kto ma większe znicze, lepszy stroik, no i oczywiście rewia mody, bo jak na cmentarz to tylko w nowych butach i płaszczu, żeby inni widzieli
|
|
#210 |
|
Lwiątko z Cintry
|
to jakiś dramat jest... i jeszcze te rodzinne spotkania nad grobami, załatwianie jakiś porachunków, itp.
liczę na dobrą pogodę, bo pamiętam, że były takie lata, że tego dnia potrafiło być naprawdę paskudnie, wręcz zamarzałam i marzyłam o tym, żeby jak najszybciej wrócić do domu wieczorem jest w porządku, od razu inny klimat
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Ludwika też mi się podoba, konkretna babka. Adam jest zaskoczeniem, bo tutaj niby śmieszki i ciągle ten bażant wraca na tapetę, jakieś rymowanki i ciągła beka, a jak przychodzi co do czego to go chwalą i okazuje się najlepszy. a co do Janiny... mam wrażenie, że ciężko jej będzie... bo póki co to jest lajt, dostała rybę do przyrządzenia, więc to nie było takie trudne, z ravioli podołała, ale obawiam się, że może się wykoleić na owocach morza albo jakimś oriencie... ale kto wie, może wszystkich zaskoczy 
?

żarłabym wszystko!