O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-24, 05:39   #181
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Hej

Lila biedny Natuś. Jeszcze go w nocy męczyło czy to tylko jednorazowe zwymiotowanie?

Mili, a to maluszek już nie daje mamusi pospać

Ruda jak tam tż? O której dojechał?

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 07:28   #182
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Hej.

Przewaznie pierwsze ruchy wskazuja na polowe ciazy U mnie to jakos 18tydzien byl Na poczatku to takie motylki (jakby Ci sie baka chcialo puscic :p)

Ewa jest maz?

Lila ojej. A co maly jadl?

Musze do sklepu wyjsc i zamarynowac miecho
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 08:00   #183
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
To się wyspałam. Jeszcze nie kopie a już spać nie daje. Właśnie, kiedy zacznie kopać? Doczekać się nie mogę....

RudaEwcia25 o której tż dojechał?

mysia1986 jak tam romantico wieczór?

Lila_27 no to faktycznie Natek dałw kość! Ja cycki zrobiłam, zobaczymy jak tż oceni

89migotka no dobrze dobrze ale myślałam że już całkiem odpuści. Dziecię me uczy mnie cierpliwości już teraz

No a ja jadę dziś zawieźć tż-ta dziadka do lekarza . mamy po 8 wyjechać.

Buziole!
Ja kopniaki czułam po 20 tc.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 08:04   #184
mysia1986
Zakorzenienie

Wczorajsze sushi było pyszne

Lila, jak dzisiaj Natek? Mam nadzieję, ze już dobrze

Rudasku, mam nadzieję, ze mąż bezpiecznie dojechał i teraz odsypiacie

Brzuch mnie już boli od 2 dni a @ jeszcze nie przylazła no
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 08:07   #185
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny ja się tylko witam, tz był przed 2ga bonzle zrozumiałam, nie spałam jeszcze 😊
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 08:13   #186
89migotka
Zakorzenienie

Mysia no w końcu przez żołądek do serca

Ruda super, że tż szczęśliwie dojechał do domu Cieszcie się sobą

Stary 2015-09-24, 08:16   #187
PannaMagda
Zakorzenienie

Ruda to korzystaj póki @ nie ma nacieszcie się sobą a Kostelloo jak zareagował ?

ja wczoraj zrobiłam ta lasagne smakowała mu także mam obiad na kilka dni z głowy

Mili ono już kopie ale jeszcze pewnie nie czujesz ale już bliżej niż dalej
Stary 2015-09-24, 08:22   #188
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Nie jestem w stanie być na bieżąco. Skrót z wczoraj. Pobudki w nocy i zabawa od 5:30, śniadanie, bieg z Kubulą do prababci, ja bieg do przedszkola, bieg po Kubule do prababci, do domu, przebrać, coś zjeść , ja szybko kawę(mam godzinę okienko) i bieg z Kubulą do teściów, bieg do przedszkola, po Kubusia i tu szczerze powiem, miałam już ochotę położyć się na leżakowanie z przedszkolakami ;-) zakupy,.spacer, do donu, szybka obiado-kolacja dla tż i wieczór, usypianie buntownika , który nie chce spać bo zasnął mi na spacerze po 15tej
To tempo jest masakra, dobrze, że już dziś Mama wrócił,.to chociaż nie będętak biegać z Kubąod jednych do drugich. Dumna jestem z niego, że taki dzielny i zostawał co chwilę z kimś innym,.zajmował się zabawkami. Ale żeby nie było idealnie to teraz po wejściu jest płacz i wczepianie w mamę, na szczęście po chwili przechodzi i idzie się bawić. I Buntownik z wyboru z niego. Nauczył się na wszystko odpowiadać nie i rządzi, a jak nie po myśli to nerwy
To tyle u nas, zobaczę ile dam rady nadrobić.

Basiu ja o spaniu w dzień mogę zapomnieć do wakacji chyba po południu praca ,.a w każdej spokojniejszej chwili do południa to powtarzam na zajęcia plus normalne prace domowe.

Kluska wypoczywajcie !
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 08:27   #189
89migotka
Zakorzenienie

Ziajka podziwiam Ciebie! Wulkan energii i tyle Dobrze, że Kubuś daje rade, dzielny chłopczyk

Stary 2015-09-24, 09:06   #190
2016070930
Konto usunięte

Cześć

Ja zbieram się do pracy bo dzisiaj na 12 idę za koleżankę która jest nieobecna do piątku. Na szczęście piątek nadal mam wolny bo już się bałam że też mi każą przyjść i na pogrzeb nie pójdę.

Kluska baw się dobrze i odpoczywaj

Lila_27 super przepis na kurczaka z pieczarkami, muszę sobie zapisać. A ta śmietana 18% to kwaśna czy słodka ma być?

Magda ale masz zapierz w tej robocie i tylko jeden dzień wolny. Czy to jest w ogóle zgodne z jakimiś przepisami? nie wiem jakie tam mają prawo pracy

kasiab91 uwielbiam takie panie dobra rada które najlepiej się znają na wychowywaniu cudzych dzieci

Ewcia mam nadzieję że brat tż szybko dojdzie do siebie i go wypuszczą ze szpitala. Cieszę się że tż już jest, cieszcie się sobą

mysia1986 no proszę, sushi z dostawą, super że ktoś tak o ciebie dba . Ja sushi raz spróbowała i jakoś mi nie smakowała. Ale to kupiłam taką paczkę w jakimś supermarkecie to może dlatego. W jakiejś porządnej knajpce pewnie byłoby lepsze

arletka1313 wracaj do zdrowia, tyle rzeczy na raz ci się nagromadziło

iza243 a to już na stałe na nowym stanowisku zostaniesz? Dobrze że ekipa w porządku

Ziajka brawa dla dzielnego Kubusia. A ciebie podziwiam, tyle zajęć i dajesz radę

Idę suszyć włosy
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 09:38   #191
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MargotVZ Pokaż wiadomość
Cześć

Ja zbieram się do pracy bo dzisiaj na 12 idę za koleżankę która jest nieobecna do piątku. Na szczęście piątek nadal mam wolny bo już się bałam że też mi każą przyjść i na pogrzeb nie pójdę.

Kluska baw się dobrze i odpoczywaj

Lila_27 super przepis na kurczaka z pieczarkami, muszę sobie zapisać. A ta śmietana 18% to kwaśna czy słodka ma być?

Magda ale masz zapierz w tej robocie i tylko jeden dzień wolny. Czy to jest w ogóle zgodne z jakimiś przepisami? nie wiem jakie tam mają prawo pracy

kasiab91 uwielbiam takie panie dobra rada które najlepiej się znają na wychowywaniu cudzych dzieci

Ewcia mam nadzieję że brat tż szybko dojdzie do siebie i go wypuszczą ze szpitala. Cieszę się że tż już jest, cieszcie się sobą

mysia1986 no proszę, sushi z dostawą, super że ktoś tak o ciebie dba . Ja sushi raz spróbowała i jakoś mi nie smakowała. Ale to kupiłam taką paczkę w jakimś supermarkecie to może dlatego. W jakiejś porządnej knajpce pewnie byłoby lepsze

arletka1313 wracaj do zdrowia, tyle rzeczy na raz ci się nagromadziło

iza243 a to już na stałe na nowym stanowisku zostaniesz? Dobrze że ekipa w porządku

Ziajka brawa dla dzielnego Kubusia. A ciebie podziwiam, tyle zajęć i dajesz radę

Idę suszyć włosy
Nie wiadomo okaze sie.

Domis ma dzis marudny dzień.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 10:32   #192
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Hej . Dziś wstałam z mega bólem głowy ( za długi spalam )

wysłano z tabletu

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Arletko jak palce Lenki ? I jak Twoja ręką ?

Mada 50 h tygodniowo . No powiem Ci ze siłę to ty masz .

Ewciu Kostek cudny

Kasia kolejna gadula . No cudna jest Konstancja mi się podoba ale ostatnio tak myslalam ze żałuję że dzieciom nie dałam imion po mamie ( na drugie imię -no jak by się zdazylo trzecia dziewuszka to na pewno będzie po mamie , tylko będzie kłopot bo mama miała 2 imiona )

wysłano z tabletu

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Magda współczuję takiego zapieprzu

Kasiu Olaśka niezła jest

Ruda Kostek gaduła kochany Nie mogę się doczekać jak mój będzie tak nawijał

Mili to oby już skończyły się rzygi rosi: Jak masz cycki i pieczarki to dam Ci świetny przepis, my uwielbiamy Cycki kroisz w kosteczkę, solisz, pieprzysz i smażysz na oleju, dorzucasz pokrojone drobno pieczarki w cieniutkie plasterki i to razem do miękkości pieczarek, usmażone mięskoi pieczarki na sitko, żeby odsączyć tłuszcz i z powrotem na patelnię dodajesz śmietanę 18% całą i sypiesz solidnie papryką słodką Pycha mówię Ci Podajesz z frytami albo ryżem

Natuś zasnął obiad ugotowany, dzisiaj barszcz zabielany z ziemniaczkami i jajcami
Zabieram się do roboty, bo w czarnej d jestem, a w grudniu oddaję
mam zrobione gdzieś 1/3 dopiero

idę
Ale pyszności

wysłano z tabletu

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Magda smial sie stary i tlumaczyl jej ze mama i Ola maja pipki a tata sisiora A ona od razu pojela

Arletka no to u nas jest chyba z 10 w przeciagu 2lat. Jak na wies to bardzo duzo Ale u Was cieplo

U nas tak akurat no i oczywiscie Olka byla bez czapki ze mna na targu, no i naszla nas pani z Lenka wlasnie no i jak zwykle:
Nie zimno jej po glowce?
Nie, ona zahartowana.
Ale raczki ma lody.
Nie sprawdzam raczek tylko kark.
Ale policzki tez zimne.
No myslalam ze wyjde z siebie stame obok!
Nie wspominajac ze jak byly te upaly tu moja w samej sukieneczce na ramiaczka bez skarpet a ta Lena w swetrze, czapce, apaszce i legginsach A pozniej ze Lenka ciagle chora :/
Uparuja dziecko . I co ja obchodzi jak swoją ubierasz

wysłano z tabletu

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Kasiu no nie mów ze Konstancja ? Śliczne 💜 a Ola jest jedyną 😂😂😂

Lila ale super przepis, musze zrobić mężowi 😀 ciesz się póki Natek tyle nie gada, uwierz mi 😊

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Zophiee Borysek najfajniejszy 😊 Bruno mojej siostry pies się zwał 😂

Kasiu uwielbiam takie panie co mnie zaczepiaja i żądają te wkurzające pytania 😡

Magda trochę ch*jnia ze masz tyle roboty 😡

Migotka moja koleżanka ma Ale u to taka słodka kobitka mała ze szok 😊

Wiec tak, tz brat jest w szpitalu bo miał mały wypadek ( niezbędne wchodzić w szczegóły ) i on zostaje na weekend w Niemczech. A co do tzta to ma wracać sam i to jeszcze chyba nie wyjechał bo mi nic nie napisał a ja juz na zawał schodze, nienawidzę jak jeździ sam 😢
O matko . Mam nadzieje ze tz juz jest

wysłano z tabletu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 10:33   #193
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ja niedawno wstalam w koncu sie wyspalam!

Iza fajnie ze nowe stanowisko podpasowalo.

Yss +6toz to mroz juz!

Migotko ale Ciebie boli ten pepek? Masz tam jakis siniak czy cos w tym stylu?

Ewcia ciesze sie ze tz bezpiecznie dojechal

Magda i jak wczoraj wieczor? Nie pogryzliscie sie ?

Ziajak ooo widze ze i u was zalaczyla sie faza nie nie nie bo nie u nas juz trwa jakis czas i te rzady i proby robienia tak jak ona chce i koniec bo nie ech dzieciaczki nam dorastaja kochana dzielna jestes!

Lilka na serio czesto mysle i podziwiam Ciebie! I was jako rodzine tez bo macie tyle checi tyle jezdzicie wyruszacie sie z domu a Natek przeciez ma rozne ciezsze dni i wy mimo to ciagle cos wymyslacie podziwiam was bo my totalnie zleniuchowialismy! :/

Dzis ide na popo do roboty zaczyna sie sezon i tych chorowitkow coraz wiecej i wiecej i ciagle cos do roboty.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 10:57   #194
PannaMagda
Zakorzenienie

Gianka jak z mężem ? mam nadzieje ze juz ok
A czemu mielibyśmy się gryźć ? my miłość przeżywamy właśnie wczoraj zrobiłam mu lasagne z tym mięsem wołowym smakowało mu więc to najważniejsze
Stary 2015-09-24, 11:07   #195
89migotka
Zakorzenienie

Gianka, ale sobie pospalas super! Zazdroszczę A co do pępka to boli mnie przy dotykaniu, siniaka nie mam, ale z jednej strony czuję takie zgrubienie, zmniejszyło się już trochę od piątku. Psikam sobie octeniseptem.

Basia to chyba takie ciśnienie bo mnie od wczoraj też głowa boli.

Margot miłego dnia w pracy!

Stary 2015-09-24, 11:16   #196
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mili tz był chwile po tym jak do Was pisałam 😊krótko po 1,30 😀 mnie zaczęło kopać w listopadzie chyba, akurat wtedy z tztem na GG siedziałam i Młody mnie kopnął 💜

Madzia ale ja mam od 2dni @😑

Margot brat tzta juz jutro może wyjść 😊

To by było na tyle, Kostek obudził się o 2,30 i do 4tej gadule włączył. Wszedł mi do łóżka i takie wielkie oczy O TATUŚ DO MNIE PRZYJECHAŁ 💜💜
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 11:17   #197
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka o Tula też buntowniczka, no to ładnie. Najbardziej mnie bawi jak mówi nie nawet jak coś chce, np przed ulubionym jedzeniem minuta sceny obowiązkowo musi być, bo np za ciepłe, nie ta łyżka, śliniak nie itp I u nas też ta sama faza przylepy, wyjść do toalety to histeria , że koniec świata. Tęsknią za nami po prostu.

Mili Lenka też mi się podobała , ale i u mnie wysyp,.co druga to Lenka, a Kuba takie popularne imię,.a.osobiście śród znajomych tylko nasz jest i w pracy mam też tylko jednego to jużod Was zależy, czy czujecie , że to TO imię I mam w pracy Tosię i Lili takie kochane, bardzo podoba m się to imię, a osobiście to chciałam Natke albo Polę
A co do wzruszania, to taka mietka się zrobiłam, a najwięcej wyłam na ...reklamach mój hit to reklama szczepienia na rotawirusy , no Gwiazdor w tym bodziaku w gwiazdki skradł m serce i ścieczki w oczach za każdym razem!

Lila o kolejny szybki przepis, zrobię kiedyś na pewno! Natek dzień słabości miał, każdemu się zdarza

Ewcia tż już jest a Kosta to miszczu zawsze!
Stary 2015-09-24, 11:17   #198
PannaMagda
Zakorzenienie

Ruda przepraszam przegapiłam w tym apogeum @
Stary 2015-09-24, 11:18   #199
Ziajka
Wtajemniczenie

Mysiaku i mnie kusi sushi ale jednak na razie bardziej odrzuca

Migotka dobrze, że w pracy luźniej tym razem i że już wracasz do formy, nic się nie martw , na pewno dobrze się tam goi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 11:32   #200
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Gianna Tula tęskni za mamusia i do kibelka nie pozwala iść . Znam to

Yss pokażesz jak skaczy sz testowa sukienkę . U Ciebie juz pewnie zimno
Mili ja domagam się brzusia ( no zdjęcia )

Ewciu mój tata robił sushi z warzyw dla dzieci . Pycha

Yss to następnym razem tacie podpowiem z tym kurczakiem w panierce dla dzieci super

Iza super ze zmienili stanowisko i ze dobrze się na nim czujesz

Margot strasznie masz w pracy

Ziajka podziwiam Cię . Energiczna babo

wysłano z tabletu

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Mili mnie Wiki zaczęła kopać po 20 tc a z Wanessa 16 tc

wysłano z tabletu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-09-24, 11:34   #201
Lila_27
Zakorzenienie

Natuś jednorazowo zwrócił wczoraj nie wiem cemu, ale na szczęście dzisiaj już nie Tylko maruda załączona od rana, że szok, a ja taka jestem, że jak coś zaplanuję, że zrobię, to nie ma zmiłuj i z marudą na rękach czasem
Dzisiaj już posprzątane, 3 pranie wstawiłam! nie wiem czemu u mnie ciągle tyle prania Zakupy zrobione, spacerek zaliczony, obiad się gotuje Jadłyście zupę z fasolki szparagowej, bo dzisiaj takowa u mnie na drugie tradycyjny filet w panierce z płatków kukurydzianych, ziemniaczki i buraczki
Mam zamiar jeszcze zrobić ciasto ze śliwkami, bo ostatnie w 1 dzień poszło
I pasztet też ze śliwkami będę piec, bo u nas nie kupuje się już od kilku m-cy gotowych wędlin

Ruda
cieszę się, że dojechał tatuś, a Kosta jak zwykle rozbrajający

Ziajka
ADHD NASZE Brawo dla dzielnego Kubuli

Gianka chce nam się, bo my zawsze mega aktywni byliśmy I chcemy małemu zaszczepić od małego miłość do podrózy, poznawania nowych miejsc, zwiedzania, bo my to kochamy Czasem z marudą na rękach, ale i tak warto
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 11:39   #202
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Wanessa ostatnio wstaje około 4 jest spacer do WC ( na nocnik nie chce wnocy robic) późnej powrotny spacer . Wypija parę łyków wody ze szlaki i idziemy spać

Zapomnialam Wam a pisać że w niedzielę byliśmy na obiedzie u taty i w tą niedziele tez jedziemy ( tata robi ozorki) juz se nie mogę doczekać ostatni raz jadłam około 5 -4 lat temu ( mama gotowala)
A jaki tata był szczęśliwy jak przyjechaliśmy z Wanessa z Wiktoria zaczęły do niego gadać nawijac . Wiec stwierzilam ze będziemy od czasu do czasu u niego się pojawiać na obiedzie

wysłano z tabletu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2015-09-24 o 17:42
Stary 2015-09-24, 11:39   #203
Gianna M
Zakorzenienie

Wiecie ten etap przylepy jest slodki ale czasem juz mi sil brak po prostu,tak fizycznie bo to maly klocek juz przeciez
Ale robi najslodsza rzecz na swiecie jak wejde do domu biegnie do mnie lapie za policzki raczkami i tak caluje kilka razy tak trzymajac mnie no takie to slodkie jest♡ w ogole usypia tez tak bosko kladzie sie wypina do mnie dupa i ja musze ja przytulic ona mnie za reke lapie i takie wtulone lezymy♡

Migotko pewno minie ten bol. Zgrubienie moze sie utrzymywac pewno jeszcze jakis czas. Psikaj octeniseptem a jak bedzie bolec bierz cos przeciwbolowego

Magda golabeczki dwa

Ziajka hahaha jakbym o Tuli czytala u nas to samo przed jedzeniem chwila buntu a potem uuuu aaa mniam mniam no szalone te dzieci nasze a wyobrazasz sobie ich razem. Najpierw sie napierniczaja a potem milosc

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:02   #204
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Wanessa ostatnio wstaje około 4 jest spacer do WC ( na nocnik nie chce w oczy robic) późnej powrotny spacer . Wypija parę łyków wody ze szlaki i idziemy spać

Zapomnialam Wam a pisać że w niedzielę byliśmy na obiedzie u taty i w tą niedziele tez jedziemy ( tata robi ozorki) juz se nie mogę doczekać ostatni raz jadłam około 5 -4 lat temu ( mama gotowala)
A jaki tata był szczęśliwy jak przyjechaliśmy z Wanessa z Wiktoria zaczęły do niego gadać nawijac . Wiec stwierzilam ze będziemy od czasu do czasu u niego się pojawiać na obiedzie

wysłano z tabletu
Wnuki daja niesamowicie duzo radoscu

Stary 2015-09-24, 12:20   #205
MiliTu
Wtajemniczenie

89migotka no nie daje, ale co tam nadrabiam w dzień jak mam taką potrzebę niech się pepuch goi bo zaraz będziesz miała brzuchal i musi być wszystko cacy !

kasiab91 dziękuję za wyjaśnienie ja ostatnio mam tyle bąków że początek pewnie przegapię

PannaMagda ja wiem że już szaleje tylko na czucie muszę czekać no no lasagne uwielbiam! Tylko dzidzia teraz nie :p Była nagroda?

Ziajka o losie motorku Ty ! Jak Ty to wszystko ogarniasz?! No nad imieniem się zastanowimy jak się dowiemy kto się kryje we mnie no z płaczem to jest szok tyle mnie wzrusza! A Kubula jaki jest dzielny ! Wspaniały!

RudaEwcia25 super że jest tż! Cieszcie się sobą! Wspaniale że tak pamiętasz te pierwsze ruchy ❤ to takie wzruszające!

b a r b a r a tak słyszałam że przy drugim dziecku szybciej czuć ruchy. No nic będę cierpliwa fajnie że z tatą spędzacie czas wspólne obiady, extra pomysł!

Lila_27 fajnie że z Natusiem dziś lepiej. Ty to taka PPD że mi aż wstyd ile ja robię! Chleb, pasztet, obiady! No kurczę! Nie chcesz mnie odwiedzić przypadkiem ?
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:25   #206
mysia1986
Zakorzenienie

Ale mam dzisiaj ciśnienie na słodkie Wygrzebałam czekoladki od klienta i pożarłam dwie

Migotka, ja właśnie vat tez ogarnęłam. No i dostałam upomnienie z US ze deklaracji vat 27 za lipiec nie złożyłam Tak się zakręciłam, ze myślałam, ze za sprzedaż złomu nie trzeba Ale kary nie ma, Pani miła, dosłałam i jest git

Basia, no wnuki dla dziadków to prawdziwy skarb. Widzę po swoich rodzicach jak za Nyśkiem szaleją Dobry pomysł z tymi częstszymi odwiedzinami.

Ziajka, dzielny Kuba u dziadków i dzielna Ty Świetnie sobie radzicie.

Ruda, Konstanty wymiata Miłego dnia

Migotka, spokojnie papuś się pięknie zagoi, daj mu chwilkę
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2015-09-24 o 12:40
Stary 2015-09-24, 12:38   #207
PannaMagda
Zakorzenienie

Mili ale ze jaka nagroda ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 12:39   #208
89migotka
Zakorzenienie

Mysia to się zakrecilas bo mówiłaś, że nie masz sprzedaży na odwrotne obciążenie Ja w tym miesiącu dopiero składam VAT 27 właśnie za sprzedaż złomu i to też jaja były bo babki mi nie wierzyły, że vat27 składa się przy każdej sprzedaży na odwrotne obciążenie, one twierdziły, że chodzi o te rzeczy, które weszły na o.o. od lipca i nawet wtedy Tobie tak napisałam bo myślałam, że ja coś źle zrozumiałam, ale ostania dzwoniły do Warszawskiego US i przekonały się, że jednak ja miałam racje

Stary 2015-09-24, 12:41   #209
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mysia to się zakrecilas bo mówiłaś, że nie masz sprzedaży na odwrotne obciążenie Ja w tym miesiącu dopiero składam VAT 27 właśnie za sprzedaż złomu i to też jaja były bo babki mi nie wierzyły, że vat27 składa się przy każdej sprzedaży na odwrotne obciążenie, one twierdziły, że chodzi o te rzeczy, które weszły na o.o. od lipca i nawet wtedy Tobie tak napisałam bo myślałam, że ja coś źle zrozumiałam, ale ostania dzwoniły do Warszawskiego US i przekonały się, że jednak ja miałam racje
Bo nie mam To był wyjątkowy przypadek i dlatego zapomniałam złożyć
Marcel <3

Stary 2015-09-24, 12:43   #210
MiliTu
Wtajemniczenie

PannaMagda no wiesz od tż-ta za taki obiad
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości