|
|
#181 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Troll idealny
Cytat:
samotny20, Zaneta Polita i olczii Cytat:
Znalazłam instrukcję zgłaszania... ale na facebooku. Tylko. |
||
|
|
|
|
#182 |
|
and cigarettes
|
W każdym razie - sprawa została zgłoszona na policję przez jedną z użytkowniczek. Edytowane przez coffee Czas edycji: 2015-11-28 o 01:31 |
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Aaa. Btw. widziałyście znikające posty z tamtego wątku?
Nie wiem ile ich było, bo na bieżąco śledziłam, ale dwa razy weszłam akurat bezpośrednio po tym jak się pojawiły, a jak chciałam zacytować, to już ich nie było. Sygnalizator chyba za to bana stałego dostał, bo jeden chamski post był jego a drugi nie-jestem-pewna-czyj. Było ich więcej? ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- I przyjęli? |
|
|
|
|
#184 |
|
BAN stały
|
Co mają nie przyjąć? To na pewno dla policji nic nowego, że ktoś dzwoni w sprawie postów w internecie. Jakąś procedurę na to mają, pewnie nie zabijają śmiechem.
|
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
Brawa dla użytkowniczki, która od razu zareagowała. Policja się teraz zgłosi do moderatorów po dane? Jak taka procedura wygląda dokładnie, wiecie?
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Tak jeszcze myślę, że za trollowanie na takie tematy powinny być wysokie grzywny, ale akurat autora tamtego wątku o trolling nie podejrzewam. |
|
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
Ciekawe czy policja reaguje na treści jakie są na wykopie albo karachanie?
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Zaneta Polita to chyba troll. Kilkukrotnie zglaszalam jej posty.
|
|
|
|
|
#188 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Wyżej, modzi nie mają dostępu do wszystkich danych użytkownika.
|
|
|
|
#189 |
|
Animal Liberation
|
Policji nie trzeba się obawiać, sama kiedyś zgłosiłam z innego konta pewnego faceta tutaj na Wizażu grożącego samobójstwem. Policja była bardzo uprzejma, jednak Moderacja szybko rozpracowała gościa i okazało się, że to przygłupi troll robiący sobie "żarty". W sumie żałuję, że nie doszło do akcji ze strony funkcjonariuszy, bo jakby zamknęli gdzieś świra nawet na parę godzin to może odzyskałby rozum i normalne poczucie humoru.
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź. Dobrze, że jest reakcja. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.