|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Torebki O-bag - miłośniczki, część III
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Doncia
|
Cytat:
dodatkowo młodego do przedszkola odprowadzam lub odbieram i zakupy też po drodze robimy, wtedy już mini pod ramie nie wejdzie za mocno wypchana jest.
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie, przepraszam
Za pierwszym razem mi się Twój link nie otworzył i strzelałam, bo ona akurat też ostatnio wrzuciła ubranko. Mi też. Bardzo!!! 1 maxi bym bardzoooo chciała, no może 2 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Viola Desaturato (góra) i Blue Navy (dół)
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy jak mi przypasuje bo przyjdzie jutro A zamówiłam też 1m2 filcu czarnego i mam te zamki do szafek więc będę kombinowała jakieś uchwyty filcowe
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie wiem kiedy znajdę czas, żeby coś podziałać Druga opcja to kupić torbę z filcu, niektóre mają fajne uchwyty jak patrzyłam na allegro, odpruć i doczepić do obaga
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Wam tych zdolności..
Ja mam dwie lewe ręce :P |
|
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Śliczne! Blue navy mi się też marzy ale podobno się rysuje...
Kolejne do kolekcji? ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- I jaką grubość w końcu wybrałaś? |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Jakie macie dziewczyny organizery do torebek?
Mucha masz we wszystkich organizery czy przekładasz jeden? Mi się kwieciste podobają, szkoda że babeczka na allegro nie ma wzorów, które by mi pod pasowały. Szaleję za oryginalnymi... Ten mi się bardzo podoba, do żółtego i turkusu idealny, do szałwi też by super pasował
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#193 | ||
|
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
spoko;w dodatku mini na długich linach jakoś średnio mi sie widziała; krotkie lepsze :/ a nie toleruję torebek, ktorych nie mogę na ramią założyć
|
|
|
#195 |
|
Doncia
|
[QUOTE=LadySith;53191427]ja wymylsilam, że tak zamykanie sobie zrobię [ten inner zip top] - odetnę górę torebki, dorobię dziury i będzie [nie bede musiała sie martwić wszywaniem zamka]. już nawet znalazlam u siebie jakąś szarą swoją
[URL] ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- [/COLOR] hihi spoko;w dodatku mini na długich linach jakoś średnio mi sie widziała; krotkie lepsze :/ a nie toleruję torebek, ktorych nie mogę na ramią założyć [URL="] Sprytnie Ja szukałam u siebie jakiejś starej torby ale żadna nie pasowała rozmiarem żeby ją pociąć, więc sama uszyłam z resztek pianki neoprenowej ![]() Ja mini lazura noszę właśnie z krótkimi eko białymi, ale papaye mam na czarnych długich eko i też super się nosi Lin długich nie przymierzałam do mini, zresztą i tak mam tylko granatowe przeznaczone dla magenty
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
A ja nadal czekam na moją mini skalistą zamówiłam na fullspot.it i nie może dotrzeć
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#198 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo też nie mam w każdej rączek Np mam 1szt body mini i do niej mam oryginalny czarny organizer oraz 1 organizer w kolorowe kropki z all..A tak to mam jeszcze 1sz czarny oryginalny i ten nowy wełniany z obagstore - uwielbiam go Resztę mam z all.. ale nie dużo, 2szt czarny w kolorowe kropki i jasny beżowy we wzory. Ale już mam wypatrzoną nową szafę na torebki (Lady o niej kiedyś pisała, z Ikei) więc chcę mieć wszystkie poukładane, żeby mogła bez problemu z każdej korzystać i mieć wszystkie pod ręką. Babeczka z all.. mi wysłała zdjęcia wszystkich swoich tkanin więc w przyszłym tygodniu będę myśleć ... bo na pewno jakieś dokupić chcę.. Ps. dzięki mojej ostatniej dostawie organizerów odkryłam razem z babeczką z all.. że do brushy nie pasują Jej organizery, za bardzo jest naciągnięty materiał przy wpięciu i się bardzo body marszczy. W oryginalnych odległość między dziurkami wynosi 15cm, a w Jej już 13,5cm, i to jeśli chodzi o brush jest za duża różnica, a w standardach nie ma problemu. Ale rozmawiałam z Nią, i nie ma problemu aby szyła te 15cm, żeby i do brusha pasowały Mam nadzieję, że coś z mojej paplaniny zrozumienie ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Może akurat to bym sama ogarnęła ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
I mi akurat nie podpasowały. |
|||
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Resztę mam z all.. ale nie dużo, 2szt czarny w kolorowe kropki i jasny beżowy we wzory.
ten by mnie interesował ![]() Ps. dzięki mojej ostatniej dostawie organizerów odkryłam razem z babeczką z all.. że do brushy nie pasują Jej organizery, za bardzo jest naciągnięty materiał przy wpięciu i się bardzo body marszczy. W oryginalnych odległość między dziurkami wynosi 15cm, a w Jej już 13,5cm, i to jeśli chodzi o brush jest za duża różnica, a w standardach nie ma problemu. Ale rozmawiałam z Nią, i nie ma problemu aby szyła te 15cm, żeby i do brusha pasowały a te próbki materiałów to od kogo z allegro, potrzbuję coś ładnego można o nick prosić i ewentualnie próbki na priv .Ja próbowałam się dogadywać z jedną (nie wiem czy tą samą) ale jakoś korespondencja się nie kleiła. |
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Obag body piaskowy do mnie idzie
Dziewczyny które mają nosicie z czym innym niż niż naturalne liny? Bo ja mam już te naturalne do lazura i do piaskowej myślałam o czymś z tych nowych hmmmmWysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie potem wszystko zorganizowałyśmy przez maila, bez all. Podsyłam maila stoffa.dekoracje@gmail.co m i wrzucę zdjęcia materiałów. Ja osobiście nie mogę narzekać na korespondencję i współpracę. |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z piaskiem też będzie pasować! Edytowane przez s_mucha380 Czas edycji: 2015-10-22 o 11:08 |
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Doncia
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz takie kupiłam do paskowego czy skalistego brusha i wygląda extra ![]() Ja jakoś przekonać się nie mogę do organizerów, wolę same zipy. Teraz kombinuję jak doszyć zipa do opaski. Zostało mi się trochę tej brązowej pikówki i w weekend pokombinuję jak to ładnie wszyć aby było po całości przymocowane, a nie do uchwytów
|
|
|
#204 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie miałam prosić o to żebyś fotki wkleiła materiałów od babeczki z allegro a one już tu![]() No ja organizerów mam 5 już OBag więcej więc i tak przekładam.Ale to taki fajny dodatek ten organizer, dodatkowo zdobi oBag, dla mnie równie ważny jak samo body. Też mam oryginalny organizer szary melanż i noszę w stalowej Super na zimę! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Liny są dłuższe on tych rączek eko? Miałam takie wrażenie jak widziałam na stoisku...
|
|||
|
|
|
|
#205 |
|
Doncia
|
Na płasko ok. 5-7 cm eko są krótsze
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
Moja klientka dziś miała obag MUSZTARDA! No umrę.. ta musztarda mnie prześladuje ![]() Muszę ją mieć!!! Miała do niej czarne krótkie eko. Ślicznie wyglądała. I zeszłyśmy na temat torebek, jak pokazałam jej brush to padła. Wymacała i zachorowała Powiedziała, że ma 3szt poza musztardą to jeszcze białą i czarną - mini, i że musi poczekać, bo narzeczony u niej będzie do końca miesiąca a potem wyjeżdża i dopiero będzie mogła poszaleć My kobiety się musimy nakombinować ! |
|
|
|
|
#208 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie ciepły miodzik, piękny! Mi się dużo bardziej od piaskowej podoba i z beżem nie ma nic wspólnego![]() Kolorek pomiędzy tym pierwszym zdjęciem (jest mniej intensywny) a drugi i trzecim (jest bardziej intensywny).
Edytowane przez Marteczek555 Czas edycji: 2015-10-22 o 12:27 |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
musztarda to taki musztardowy
taki miodowy właśnie, nie wiem jak wyjaśnić, dziś widziałam na żywo.Mucha, jaki masz wełniany organizer w czarnym? Wrzuccie proszę zdjęcie tych "samych zamków" czy jak to nazwac, nie organizer tylko to zamknięcie do o baga na górę, wszyscy co mają samorobne albo kupione, dajcie znac jak to wygląda jeśli możecie. Byłam na Ślusarskiej, widziałam piaskowe i stalowe, piasek ładniejszy, chyba odeślę moją skalistą foro |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

spoko;