Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-27, 14:22   #181
sysa09
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Witam !
Wrocilam z pracy i jestem gloodna Co sobie musze upichcic

mmelisja, przybijam piatke, tez bralam anty na uregulowanie @, przez pierwsze 3 miesiace po odstawieniu bylo swietnie, potem okropny bol, a w tym miesacu @ trwal 12 dni!! Mialas tak moze?

fisia, beee, mi sie tez bedzie mylilo na pewno My tez czasem robimy wino, ja uwielbiam ale rzadko cos pije bo zaraz jestem nawalona i glupoty gadam, wstyd ze mna gdzies wyjsc

aza, ja kiedys robilam hybryde ale slaboo, po sciagnieciu pazurki jak pergamin, dluugo walczylam o ich powrot do zdrowia

butterfly, ciesz sie, ze to koc a nie wlosy kochana, jakbys wlazla do zamrazalki??
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 15:22   #182
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Witam !
Wrocilam z pracy i jestem gloodna Co sobie musze upichcic

fisia, beee, mi sie tez bedzie mylilo na pewno My tez czasem robimy wino, ja uwielbiam ale rzadko cos pije bo zaraz jestem nawalona i glupoty gadam, wstyd ze mna gdzies wyjsc

butterfly, ciesz sie, ze to koc a nie wlosy kochana, jakbys wlazla do zamrazalki??
To bym pojechała do Alaske

Ale mnie złapał cholerny nerwoból w klatce piersiowej, 3 raz w życiu i to w tym roku coś takiego miałam, myślałam, że zaraz zemdleje...
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 16:02   #183
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Czym dzisiaj obiadujecie ?
Ja wlasnie kupilam rybke i ugotuje kadze gryczana i do tego buraczki

Butterfly- Twoj synek wymiata.

Sysa- kosmetyczka pilowala Ci plytke pod hybrydy ? Podobno niektorzy jeszcze tak robia a do hybryd nie trzeba.

🎀

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Kupilam sobie dzis kredki

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 16:30   #184
sysa09
Zakorzenienie

butterfly, juz lepiej? Zdenerwowalas sie czyms? Biedna
burykotzpiwnicy, plytke nalezy lekko zmatowic przed kazdym zabiegiem Po co Ci kredki?

Eej, zjadlam jejecznice z cebulka i grzybeeem prawdziwkiem i mam wyrzuty sumienia
30.06.2018
Stary 2015-10-27, 17:02   #185
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Sysa - ja tylko przetre jak blokiem polerskim i odtluszczam i hybryda sie trzyma
Kredki do kolorowania kolorowanki " dla doroslych". Sa takie do odstresowania. Fajna sprawa. Polecam

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-27, 17:19   #186
Jovisse
Zakorzenienie

Dziewczyny chudnę...
Jedząc tylko cukierki
Bo nie mam czasu kompletnie na nic innego, a w pracy tylko cukierki albo ciastka są od ręką...
Porażka

Dziś nawet myślałam, że w końcu zjem obiad, wracam do domu głodna jak wilk... i się okazało, że tż wszystko zjadł
Nie mam siły robić nowego, więc znów głoduję.

Mój metabolizm to będzie jakaś porażka przy takim trybie życia...
Stary 2015-10-27, 17:56   #187
sysa09
Zakorzenienie

Jovisse, nie jedz tak ! Ja tak jadlam przez ostatnie 3 miesace i doprowadzilam sie do takiego stanu, ze ojejku. Slodycze zastepowaly mi kazdy inny posilek, troche z zabiegania, troche z lenistwa i wygody. A juz na pewno z lakomstwa, uwielbiam slodycze

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Nie wiem czy wiecie ale od 2.11 szykuja sie promocje w Rossmannie, -49%
30.06.2018

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-27, 18:43   #188
ruciaaa
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Robię do Was kolejne podejście...

Weekend był wspaniały, wyszło lepiej niż myślałam

Kocie, Buterfly
- czy mogłybyście polecić mi jakiś kurs z niemieckiego dla początkujących? Kiedyś byłam bardzo dobra, ale duuuużo zapomniałam ;(

Witam nowe dziewczyny
A gdzie stara gwardia się podziewa?

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 18:46   #189
agafisia
Zakorzenienie

sysa-dobrze wiedzieć o promocji szkoda że przed wypłatą
to z tobą dobrze pić dużo nie wypijesz a efekt po kielonku jak po flaszce:P ja też nie pijam dużo -jak się goszczę albo czasem do jakiejś kolacji i sałatki lampeczke winka wypijemy 2 miesiące temu spuszczałam winko i dopiero pół butelki poszło
aza-zgadnij na jaki kolor ostatnio malowałam ciągle pazury bordo-śliwka-ni to bordowy ni fioletowy-ładny kolor a teraz mam bardzo ciemny pod szary ale też z fioletem kupuje lakiery w biedrze-fajne kolorki mają
dobrze że wróciłaś bo się martwiłam małpeczko
butterfly-ja kiedyś siadłam spódnicą na gumę...próbowałam wsyztskiego-ale materiał był taki lekko błyszczący i jak już usunęłam gumę to i tak ślad został...musiałam wyrzucić
mmelisjaa-haha dobrze mu tak niech się boi i bedzie miły
kocie-ja na obiad dziś miałam zupkę krem z białych warzyw z grzankami...na jutro planuję srzydełka chrupiące z sałatką jakąś (żeby zrobić zdrowo planuje je ugotować, obtorzyć potem w jajku i płatkach kukurydzianych i upiec w piekarniku żeby się płatki zrumieniły-nigdy tego nie robiłam ale mam taki plan)
jovisse-wracaj na dobre tory bo się na zimę zapuścisz na tych cukierkach!!

nazbierałam prawie całe wiaderko grzybków padał deszcz i jest ciepło więc i grzybki rosną pies się wyszalał w lesie, ja mam znowu powieszone sznurki na grzejnikach-będę miała 5 litrowy słój ususzonych
nie ćwiczę dziś bo mnie łydki bolą-jak na skurcz mnie łapią choć skurczu nie mam...
mój tż miał dziś badania okresowe-krew,mocz,neurologa,oczy, uszy itp...poza wzrokiem(nosi okulary od zawsze) i uchem(od 10 lat słabiej słyszy) wsyzstkie wyniki ma idealne po prostu okaz zdrowia cieszę się bardzo ale sobie uświadomiłam ze ja jestem niedorobioną kaleką-ja mam wszystko nie tak...jak robię wyniki to albo za mało albo za dużo, kręgosłup zdechły,wyniki kiepskie...zazdroszczę mu...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

ruciaaa:D pijac drinka myślałam o tobie widzę małpo że nie dajesz sie przegonić:P na listopad będzie wyzwanie 500 minut:P bo 1000 to zdecydowanie za duzo

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 19:06   #190
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Kocie, Buterfly
- czy mogłybyście polecić mi jakiś kurs z niemieckiego dla początkujących? Kiedyś byłam bardzo dobra, ale duuuużo zapomniałam ;(

Witam nowe dziewczyny
A gdzie stara gwardia się podziewa?
jesli jestes super poczatkujaca to wydawnictwo Langenschaft i samouczki w polskiej wersji.
Jesli chcesz sobie szybko przypominac to wydawnictwo Hueber - takie czerwone ksiazki pelne cwiczen. Ja mam 3: Wortzschatz (moje numer 1 ), Grammatik, Wörter und Sätze.
Wszystkie trzy czesci godne polecenia, z tym ze ta trzecia robilam dopiero po wortschatz i grammatik, bo byla dla mnie za trudna.

Po komplecie z hueber spokojnie mozna czytac ksiazki.
Ze stron internetowych polecam www.dw.de i zakladke deutsch lernen Tam sa tez interaktywne kursy.
wymowe pewnie potrafisz

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-27, 19:11   #191
sysa09
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

fisia, oj nie chcialbys miec problemow ze wzrokiem i sluchem, oj niee Ja bede robila badania w przyszlym tygodniu Grzybobranie udane Uwielbiam Twoje obiadki !
30.06.2018
Stary 2015-10-27, 19:18   #192
agafisia
Zakorzenienie

sysa-powinnam nosić okulary-ale zakładam tylko do czytania...i często mi sie rozmywa wszystko ale się nie mogę się przyzwyczaić do okularów...i też coraz gorzej słysze starość mnie dopada mówię tylko że przy moim okazem zdrowia czuję się starą połamaną kaleką

Stary 2015-10-27, 19:19   #193
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

co robiliscie ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-27, 20:03   #194
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość

taaa, ja tak kiedyś robiłam, za kare za podjadanie słodkiego, coś poćwiczyłam, a efekt był taki, że po tych ćwiczeniach zeżarłam jeszcze 2-3 razy tyle co przed Ale najważniejsze, że poćwiczyłam Nie ważne, że spaliłam z jakieś 200-300kcal a zeżarłam z 1000kcal

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Dzisiaj nie idę na kurs, bo córa źle się czuje, jutro też nie mogę, bo jak sie okazało to jutro przedszkole będzie zamknięte
Brawa za silną wolę!!!! Podziwiam bo moja znowu kuleje :/ ale od jutra..... Jak codziennie - biorę się za siebie na dobre :-D

Oooo to niebezpieczne więc może zamiast wprowadzać karniaki to może skupię się na tym by nie mieć w pobliżu niż co kusi czyli w moim wypadku nic słodkiego. Zawsze to jakiś sposób: nie mam więc nie jem

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
hej

Mnie głowa od rana boli A tz ma wolne i szaleje :-D od rana, tak się podciagal na drazku że razem z nim spadł nic mu się nie stało, ale miał minę :-D
Za chwilę się zwaze i zjem śniadanie
Miłego dnia wszystkim
Może to od pogody?
Nawet drążek przy nim wymiękł

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Butterfly, kaki to taki owoc, bardzo smaczny

Neska, hummus kupny, dopiero zbieram się do zrobienia własnego
Ja nie mogę się przekonać do tego smaku :/ taki mdły jest, że mi nie przechodzi przez gardło. Wiadomo jak jest - na zrobienie trzeba mieć czas, którego każdemu teraz brakuje

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

Neska- schudlam bo sie zatrulam :/

🎀

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Neska- wczoraj robilam sobie wlasnie granatowe paznokcie i na jednym jskies esy floresy : D

🎀
Ładna waga! Szkoda, że takim kosztem. Ale masz to już na szczęście za sobą ;-)

Ja sobie zrobiłam "sweterek"

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
h
neska-ale masz jedzenie jak mixuje ale ty mega śniadanie meeega słodkie-słodkie owoce i rodzynki i masło czekoladowe kakao? masakra by mnie zemdliło w połowie a krokiet z kapustą i keczupem mnie rozwalił
ja też za mało pije...trzeba pamiętać o wodzie...
ooo uwielbiam milke kiedyś dostałam od koleżanki taką z tych wielkich jak 3 bit...taką z herbatnikiem w środku i białym nadzieniem-ale to nie była oreo...nigdzie nie mogę jej znaleźć...pyszna była...
pokaż pazurki koniecznie lubię niebieskie-w zeszłym roku miałam fazę na niebieskie
To moje ulubione śniadanie - musze takie mieć bo mnie potem do słodkiego nie ciągnie, a teraz to nawet i te śniadania nie pomagają Objadłam się dzisiaj, ale biorę się za siebie OD JUTRA i to już na serio!!! Wracam do kolorowania tabelki - tonący brzytwy się chwyta he he Ja oreo nie lubię, mam uraz bo kiedyś się nią przejadłam, od tamtego momentu na sam widok mnie odpycha.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość

Eej, zjadlam jejecznice z cebulka i grzybeeem prawdziwkiem i mam wyrzuty sumienia
Jak Ci napiszę co ja dzisiaj zeżarłam to przestaniesz mieć jakiekolwiek wyrzuty

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 20:10   #195
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
hejka
kaliope-dzielna dziewczynka męska decyzja podjęta...pewnie ci ciężko było...jak byłemu zależy to zacznie walczyć a jak nie...to pies go olał:Pa fajny ten nowy?? pewnie fajny jak linie smsowe gorące są od ilości wiadomościtrzymam kciuki mała żeby to było to
neska-ale masz jedzenie jak mixuje ale ty mega śniadanie meeega słodkie-słodkie owoce i rodzynki i masło czekoladowe kakao? masakra by mnie zemdliło w połowie a krokiet z kapustą i keczupem mnie rozwalił
ja też za mało pije...trzeba pamiętać o wodzie...
ooo uwielbiam milke kiedyś dostałam od koleżanki taką z tych wielkich jak 3 bit...taką z herbatnikiem w środku i białym nadzieniem-ale to nie była oreo...nigdzie nie mogę jej znaleźć...pyszna była...
pokaż pazurki koniecznie lubię niebieskie-w zeszłym roku miałam fazę na niebieskie
butterfly-uważaj bo biedroki gryzą dzisiaj idę na grzybki znowu:P
ale masz malucha bedzie tatusia batem poganiał na tej bieżni-męska solidarność-a co
do Zakopca chcecie jechać? mi sie też myśli wyjazd ale na razie trza przełożyć...a potem mój nie wiem kiedy będzie miał wolne...
a no cieszę sie ze nie tylko ja mam fałdki ja od ślubu 10 kg zebrałam a on zero..ja 7 poty wylewam i ćwiczę i sobie odmawiam słodkiego i zmniejszam porcje a on bezkarnie żre chipsy, zalewa piwem i siedzi na kanapie przed kompem-w końcu sprawiedliwość go dopadła
musisz spróbować kaki-dla mnie smakuje podobnie do gruszki
mmelisja-hehe ale musiało to komicznie wyglądać-nie zarwał podłogi biedak?
beatka-miłego dnia w pracy i nasmaruj plecki jakąś maścią rozgrzewającą bo pewnie ci nery przewiało
rombek-ja też uwielbiam kaki
ładnie ćwiczysz -spróbuję nie być gorsza
kocie-to przez te problemy żołądkowe schudłaś pewnie...
kiedy wracasz do siebie?
pokaż pazury ja mam w tym roku fazę na odcienie granatu jeśli chodzi o ciuchy i lubię ciemne pazurki

dziś mam w planie grzybki wczoraj ufarbowałam włosy-mam jeszcze skórę granatową...obiadu nie robię bo mam zupkę z wczoraj-krem z selera,pietruszki,pora i kalafiora z odrobiną sera żółtego i grzankami.mój robi badania okresowe do pracy a ja sie obijam ale po obiedzie jedziemy z mamą do lasu-trzeba korzystać póki ciepło
miłego dzionka wszystkim
Do boju

Poćwiczyłam, a teraz idę grzeszyć, bo Tż jutro wyjeżdża i robimy sobie dziś imprezę pożegnalną we dwoje
Wprawdzie wraca w piątek, ale cii, my jesteśmy papużki nierozłączki
Stary 2015-10-27, 20:34   #196
agafisia
Zakorzenienie

rombek-ooo znam to ja z moim to samo grzesz na zapas żeby ci do piątku wystarczyło bawcie sie dobrze
neska-masakra to twoje sniadanie ale co tam ja też mam mixy;P śledzik, banan, potem kanapka haha
od jutra-co dzień sobie to powtarzam...po każdym miksie na kolacje
nie właśnie to nie oreo tylko jak baton 3 bit pycha to było i nie mogę znaleźć...

Stary 2015-10-27, 21:13   #197
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
neska-masakra to twoje sniadanie ale co tam ja też mam mixy;P śledzik, banan, potem kanapka haha
nie właśnie to nie oreo tylko jak baton 3 bit pycha to było i nie mogę znaleźć...

Nie no.... ja się trzymałam ładnie, nie powiem. Ale już tak mam, że jak wpadnę w zły (podjadaniowy) okres to nie mogę z niego wyjść, a teraz wszystko sprzyja.... jest szaro-buro, smutno, nostalgicznie... wszystkie drogi prowadzą do szafki z czekoladą. A jak w szafce nie będzie czekolady to nie będzie podjadania więc dzisiaj zjadłam wszystko co miałam... Genialny plan, prawda?
A teraz serio - od jutra moja buzia nie przyjmuje czekolady w większych ilościach jak 1-2 kostki dziennie. Inaczej sama siebie powieszę. Nie po to tyle walczyłam o zgrabne nogi by teraz to zaprzepaścić. O nie, nie!

Na tą chwilę mam w d... to, że dzisiaj tyle pożarłam. W najbliższych dniach pewnie też będę mieć to w d... tylko, że dosłownie bo wiadomo, że w cycki to nie pójdzie

Stary 2015-10-27, 21:29   #198
mmelisjaa
Rozeznanie

Butterfly chodziło mi o to ze karma wraca :-D o kurcze z tym kocem współczuję :róża:

Sysa09 nie miałam tak, tylko te bóle mam coraz gorsze
Agafisia o ja! Sto lat nie byłam na grzybach zazdroszczę ten zapach lasu achhhh każdy ma jakieś wady a zawsze może być gorzej kochana ja też mam wadę wzroku i astygmatyzm czyli soczewka oka ma nie taki kształt i widze nieostro z daleka szczególnie
Neska u mnie nie mam więc nie jem sprawdza się najlepiej :-D od tego czasu jak dostałam @ to cały czas ból głowy, ale tabelki to na mnie też dobrzeżach, zakreslanie dni zaliczonych i niezaliczonych 👍

Kaki jak dla mnie taki słodkie strasznie i mdle.
Ja tez miksuje jedzenie nie mam problemu łączenia kiszonych z czekolada :-D

Meczymy z tztem simsy 4 :-D on stworzył mnie ja jego i dwoje dzieci :-D i pykamy już w to prawie 3 godziny

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez mmelisjaa
Czas edycji: 2015-10-27 o 21:32
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 21:56   #199
aza3994
Zakorzenienie

Ja padam na twarz... Wracalam z rosyjskiego o 20 i tak wymarzlam... Teraz wzielam aspiryne i juz do lozeczka...

Neska trzymam za słowo ja mam taka sama metode wyjadania wszystkiego

Aga jestem jestem Ty to dobra jestes z tymi grzybami!

Melisja ojaa ale fajnie ja w simsy 4 mie gralam, fajne? mnie czasem odbija i wlacze simsy 3 i tez maniacze pol dnia ( najczęściej w sesji, gdy powinnam się uczyc )

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 22:07   #200
mmelisjaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Ja padam na twarz... Wracalam z rosyjskiego o 20 i tak wymarzlam... Teraz wzielam aspiryne i juz do lozeczka...

Aga jestem jestem Ty to dobra jestes z tymi grzybami!

Melisja ojaa ale fajnie ja w simsy 4 mie gralam, fajne? mnie czasem odbija i wlacze simsy 3 i tez maniacze pol dnia ( najczęściej w sesji, gdy powinnam się uczyc )
Fajne :-D bardzo mi się podobają tylko zamula przy nich strasznie. Lubię grać w survival horror np outlast :-D tylko bez krzyku się nie obejdzie a co do tych simsow to jak siebie stworzyliśmy to była opcja ze połączenie " genetyczne" naszej dwójki- można stworzyć dziecko, brata i ojca fajne :-D
O ja uczysz się rosyjskiego? Na jakim poziomie jesteś? Kurcze fajnie ja uwielbiam języki, w ogóle poznawać kultury innych krajów.

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2015-10-28, 06:23   #201
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
J

Został mi kawałek czekolady, już nie mogłam wcisnąć Ale planuję jeść po 1 kostce dziennie, może się uda!

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Witajcie kochane,

Jakie humorki z rana?
Ja się czuję ciężko po wczorajszym. Zaraz odpalę jakąś zumbę, zrobię sobie poranny trening, taki karniak za częściowe odkupienie wczorajszych grzechów Może zapamiętam na przyszłość i nie będę się obżerać choć wątpię, ale warto próbować wszystkiego. Przygotowałam tabelkę, od dzisiaj koloruję. Do pracy mam na 12stą więc jeszcze troszkę czasu by poleniuchować i się przygotować. Zaraz wrzucę zdjęcie pazurków.

Z ciekawości weszłam na konto i mam już zapłacone za nadgodziny. Lubię takie poranki ;-)

Edytowane przez neska002
Czas edycji: 2015-10-28 o 06:25
Stary 2015-10-28, 06:52   #202
neska002
Zakorzenienie

Mi się podobają bardzo. A Wam jak się to widzi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00077.jpg (57,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00078.jpg (60,4 KB, 9 załadowań)

Stary 2015-10-28, 06:52   #203
rombek
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Tż pojechał, już za nim tęsknię Dzisiaj mam luźny dzień, do pracy nie idę, a na uczelni tylko dwie godziny. Wieczorem coś porobię, może np. w Simsy pogram

Trening dzisiaj będzie siłowy.
Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
Butterfly chodziło mi o to ze karma wraca :-D o kurcze z tym kocem współczuję :róża:

Sysa09 nie miałam tak, tylko te bóle mam coraz gorsze
Agafisia o ja! Sto lat nie byłam na grzybach zazdroszczę ten zapach lasu achhhh każdy ma jakieś wady a zawsze może być gorzej kochana ja też mam wadę wzroku i astygmatyzm czyli soczewka oka ma nie taki kształt i widze nieostro z daleka szczególnie
Neska u mnie nie mam więc nie jem sprawdza się najlepiej :-D od tego czasu jak dostałam @ to cały czas ból głowy, ale tabelki to na mnie też dobrzeżach, zakreslanie dni zaliczonych i niezaliczonych 👍

Kaki jak dla mnie taki słodkie strasznie i mdle.
Ja tez miksuje jedzenie nie mam problemu łączenia kiszonych z czekolada :-D

Meczymy z tztem simsy 4 :-D on stworzył mnie ja jego i dwoje dzieci :-D i pykamy już w to prawie 3 godziny
Ja namiętnie grywam w Simsy 3, odstresowuje mnie to. Jakoś do czwórki się nie mogę przekonać, ale może dam im jeszcze jedną szansę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-28, 07:20   #204
Butterfly_27
Zakorzenienie

BuryKot
No to już wszystko napisałaś z niemieckiego. Ja narazie czytam jedynie książkę tą z z kursu VHS i mam niemiecki kurs na komputerze Tell ME More, nie wiem dlaczego nazwy nie zmienili tylko została po angielsku, kiedyś miałam ten sam kurs z angielskiego, bardzo mi pomógł
Agafisia Mi kiedyś też przepisał okulista okulary do czytania, ale do dzisiaj nie noszę, widzę dość dobrze, z daleka czegoś nie umiem przeczytać, ale po co Za to słuch niestety też mam gorszy, jak ktoś do mnie mówi szeptem lub w miare cicho, to słyszę, że coś mówi ale nie słyszę co mówi, żadnych słów nie umiem wyłapać. Przez to mnie to zawsze denerwowało, jak ktoś na jakimś egzaminie mnie zaczepiał i o coś pytał, żeby mu coś podpowiedzieć, bo ja tego nie słyszałam
Neska hmm no słodyczy nie zjadłam, ale za to wczoraj z rana wciągnęłam OGROMNE śniadanie, jakby za cały dzień, ale na szczęśćie potem mnie brzuch zabolał, więcej się nie zmieściło i przestałam dalej żreć Kiedyś to miałam chyba żołądek bez dna, a teraz już mi się tyle nie mieśći
Wiesz co, ja mam w domu dość sporo słodyczy, ale jak wiem, że to nie dla mnie to tego nawet nie dotknę, a jak coś jest dla mnie lub dla wszystkich to dopiero te mnie kuszą
ooo umiesz robić sweterki, fajnie. Ja jak miałam 6 lat to umiałam szyć sweterki, czapki, rękawiczki, szaliki, wszystko z włóczki, robiłam na maszynie a mama to zszywała, mama miała własną firmę i jej pomagałam, a teraz bym nie umiała, dziwne co?
Ale chyba coś mi jednak zostało, jak nigdy nie szyłam firanek, to pół roku temu się zawzięłam i kupiłam sobie sama materiał, tasiemki, maszynę używaną i uszyłam, bo te w sklepie gotowe firanki mi żadne nie pasowały
Rombek to tak jak my. Hehe jeden dzie bez siebie to już za dużo

Cytat:
rombek-ooo znam to ja z moim to samo grzesz na zapas żeby ci do piątku wystarczyło bawcie sie dobrze
Nie wiem co miałaś za czekoladę z tej milki, ale ja ostatnio takich pełno przeróznych smaków do Pl przywiozłam, takie 300gramowe, był tak jakby właśnie 3 bit, oreo, z herbatnikami, pełnymi orzechami, no przeróżne, niektóre to były NO NIEBO W GĘBIE

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Nie no.... ja się trzymałam ładnie, nie powiem. Ale już tak mam, że jak wpadnę w zły (podjadaniowy) okres to nie mogę z niego wyjść, a teraz wszystko sprzyja.... jest szaro-buro, smutno, nostalgicznie... wszystkie drogi prowadzą do szafki z czekoladą. A jak w szafce nie będzie czekolady to nie będzie podjadania więc dzisiaj zjadłam wszystko co miałam... Genialny plan, prawda?
A teraz serio - od jutra moja buzia nie przyjmuje czekolady w większych ilościach jak 1-2 kostki dziennie. Inaczej sama siebie powieszę. Nie po to tyle walczyłam o zgrabne nogi by teraz to zaprzepaścić. O nie, nie!

Na tą chwilę mam w d... to, że dzisiaj tyle pożarłam. W najbliższych dniach pewnie też będę mieć to w d... tylko, że dosłownie bo wiadomo, że w cycki to nie pójdzie
haha jak to przeczytałam to się uśmiałam, jakbym o sobie czytała. Zeżrę wszystko co mam, żeby mnie potem nie kusiło, ja jedynie nie zeżrę słodyczy które nie są dla mnie przeznaczone, np które kupiłam do Pl żeby zawieźć

[mmelisja koc doszorowałam, jest czyściutki ale ile się namęczyłam A to nowy koc, taki fajny mięciutki i włochaty
Masz astygmatyzm, ale jeśli można wiedzieć to w dużym czy małym stopniu, nosisz przez to okulary czy coś? Mój synek ma podejrzenie astygmatyzmu w lekkim stopniu, ale lekarz powiedział, że takie małe dzieci czasami tak mają i z tego wychodzą, a jak nie to jakaś chyba operacja
Ja w Simsy grałam tylko 1, potem już nie tknęłam, nie miałam na to czasu. Ja uwielbiam z moim Settlersy czy inne strategiczne gry, ale nie mam na to w ogóle czasu.
Ja też uwielbiam języki i poznawać kulturę innych, jak narazie muszę się niemca nauczyć, jak już osiągnę wystarczający poziom, to poprawię swój angielski, bo już dużo z głowy mi wypadło, może sobie coś z francuskiego przypomnę, w szkole się uczyłam, a potem zabiorę się za mój uwielbiany hiszpański Nigdy się hiszpańskiego nie uczyłam, a bardzo bym chciała. Na kursie niemieckiego mamy jedną babkę z portugalii, jest nauczycielką w De, uczy hiszpańskiego

Aza choróbsko cię łapie? Hehe dlatego ja gier nie ruszam, nie mam czasu, a chętnie jeszcze bym w settlersy czy coś takiego pograła

Ja jeszcze dzisiaj nie poćwiczyłam, synek ma dzisiaj wolne to siedzimy razem w domu.
Zaraz zabieram się za coś.
Smyk z rana już tatusia wyciągnął na bieżnie i mu kazał coś poćwiczyć. Teraz jak tatuś z rana chociaż na 5 min na bieżnie nie wejdzie to mu synek spokoju nie da
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-28, 08:14   #205
bejata440
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczeta,
Za mna dwa ciezkie dni pracy I stress przez moja przelozona ale najgorsze chyba juz za mna. Dzisiaj siedze z dokumnetacja do badan. Jestem przed @ I czuje sie mega kobieco I dziewczeco. Tzn dzis mam fajna spodniczke I koszule I to mnie cieszy
Wczoraj byly biegi po gorach tj dlugie podbiegi I zbieg. Wyszlo 5,4km. dzisiaj jak sie uda to moze trasa rowerem.
Z jedzeniem jest takze nie najgorzej. Jeszcze kilka dni i silownia

napisalyscie tyle ze jeju. doczytam Was w domku, bo w pracy nie moge sie teraz wciagnac w to

Wlosy mi wypadaja bardzo!!!!!!!!!

Ja jestem okularnica. Ale cale zycie nosze soczewki, a od 6 miesiecy prawie codziennie okulary na nosie J mega wygoda dla zmeczonych oczu. Chociaz zamowie na listopad jednodniowe soczewki.

Rombek ja nie ruszylam jeszcze sims 4 bo mi za drogie byly, ale 3 lubie tez bardzo jak tylko sie przeprowadze I urzadze to dokupie sobie dodatki albo sporbuje sims 4…. Hmmm..

Neska ja nie lubie fioletu ale wygladaja bardzo ladnie J!

Edytowane przez bejata440
Czas edycji: 2015-10-28 o 08:46
bejata440 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-28, 08:50   #206
mmelisjaa
Rozeznanie

Hej
Zaraz jem owsianke

Butterfly stopnia mi okulistka nie powiedziała tylko to że mam wadę wzroku do tego -0,75 w jednym oku i -1 w drugim noszę soczewki o mocy -0,75 i widzę dobrze, ale często chodzę bez soczewek.

Stary 2015-10-28, 08:55   #207
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Mi się podobają bardzo. A Wam jak się to widzi?
sliczny ten fiolet tez musze kiedys wyprobowac sweterek. Ciagle musze cos wyprobowac a to max co 8 dni robie Wieki mina zanim przetestuje swoje pomysly. Mam w planach narazie nastepnym razem french, sweterek bialo brzoskwiniowy, a w grudniu chcialabym wyprobowac harda i nowe kolory kupic

u mnie 0,2kg mniej na wadze po wczoraj

co do slodyczy, tez zawsze udawalam ze mam taki system, ale zaraz w moim domu laduja jakies nastepne slodycze. Ktos cos kupi, da mi, albo sie same wyczaruja

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-28, 09:03   #208
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Neska hmm no słodyczy nie zjadłam, ale za to wczoraj z rana wciągnęłam OGROMNE śniadanie, jakby za cały dzień, ale na szczęśćie potem mnie brzuch zabolał, więcej się nie zmieściło i przestałam dalej żreć Kiedyś to miałam chyba żołądek bez dna, a teraz już mi się tyle nie mieśći
Wiesz co, ja mam w domu dość sporo słodyczy, ale jak wiem, że to nie dla mnie to tego nawet nie dotknę, a jak coś jest dla mnie lub dla wszystkich to dopiero te mnie kuszą
ooo umiesz robić sweterki, fajnie. Ja jak miałam 6 lat to umiałam szyć sweterki, czapki, rękawiczki, szaliki, wszystko z włóczki, robiłam na maszynie a mama to zszywała, mama miała własną firmę i jej pomagałam, a teraz bym nie umiała, dziwne co?
Ale chyba coś mi jednak zostało, jak nigdy nie szyłam firanek, to pół roku temu się zawzięłam i kupiłam sobie sama materiał, tasiemki, maszynę używaną i uszyłam, bo te w sklepie gotowe firanki mi żadne nie pasowały
super, ze mialas wczoraj jakies jedzeniowe hamulce. Ja nie mialam zadnych i teraz czuję się ciężko. Ale to do czasu i przejdzie
Mnie kuszą wszystkie

Nie robię sweterków :P Miałam na myśli taki wzorek na paznokciach Kiedyś chodziłam na koło hafciarskie ale do etapu sweterków nie doszłam :P

Wszystko czego się nie ćwiczy zanika, normalna sprawa

Miłego dnia

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczeta,
Za mna dwa ciezkie dni pracy I stress przez moja przelozona ale najgorsze chyba juz za mna. Dzisiaj siedze z dokumnetacja do badan. Jestem przed @ I czuje sie mega kobieco I dziewczeco. Tzn dzis mam fajna spodniczke I koszule I to mnie cieszy
Wczoraj byly biegi po gorach tj dlugie podbiegi I zbieg. Wyszlo 5,4km. dzisiaj jak sie uda to moze trasa rowerem.
Z jedzeniem jest takze nie najgorzej. Jeszcze kilka dni i silownia

napisalyscie tyle ze jeju. doczytam Was w domku, bo w pracy nie moge sie teraz wciagnac w to

Wlosy mi wypadaja bardzo!!!!!!!!!

Ja jestem okularnica. Ale cale zycie nosze soczewki, a od 6 miesiecy prawie codziennie okulary na nosie J mega wygoda dla zmeczonych oczu. Chociaz zamowie na listopad jednodniowe soczewki.

Rombek ja nie ruszylam jeszcze sims 4 bo mi za drogie byly, ale 3 lubie tez bardzo jak tylko sie przeprowadze I urzadze to dokupie sobie dodatki albo sporbuje sims 4…. Hmmm..

Neska ja nie lubie fioletu ale wygladaja bardzo ladnie J!

Witaj, uważaj na siebie w tym nawale pracy i znajduj czas na relaks Ale fajnie, że się tak czujesz pomimo okresu!
Fajny ruch zaliczyłaś, oby tak dalej i będzie okej. A z jedzeniem... na pocieszenie napiszę, że ja ostatnio też z tym kuleję

Na włosy polecam pić siemie lniane codziennie, działa cuda na włosy, skórę i paznokcie. Ja wróciłam od wczoraj do picia i już czekam na efekty

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
sliczny ten fiolet tez musze kiedys wyprobowac sweterek. Ciagle musze cos wyprobowac a to max co 8 dni robie Wieki mina zanim przetestuje swoje pomysly. Mam w planach narazie nastepnym razem french, sweterek bialo brzoskwiniowy, a w grudniu chcialabym wyprobowac harda i nowe kolory kupic

u mnie 0,2kg mniej na wadze po wczoraj

co do slodyczy, tez zawsze udawalam ze mam taki system, ale zaraz w moim domu laduja jakies nastepne slodycze. Ktos cos kupi, da mi, albo sie same wyczaruja
Dziękuję. Mi też się bardzo podoba mimo,że na początku nie byłam do tego koloru przekonana Ostatnią hybrydę nosiłam miesiąc, odrost był
niesamowity ale nie miałam nawet kiedy iść na te paznokcie, cieszę się że wczoraj udało mi się dotrzeć do tej koleżanki.

Widzę, że się rozwijasz w temacie paznokci, tak trzymać

Fajnie! U mnie pewnie ze 2 kilo więcej, ale zejdzie.... na to liczę

Zamiast zumby było oglądanie Top model. Wieczorem pójdę pobiegać, a teraz zmykam szykować się do pracy.

Udanego dnia i do później

Stary 2015-10-28, 09:36   #209
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

uploadfromtaptalk1446024742025.jpg a to moje

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-28, 09:47   #210
rombek
Wtajemniczenie

Neska, jak przyrządzasz siemię lniane do picia? Glutek robisz?
Kocie, bardzo mi się podoba kształt twojej płytki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości