|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Witam !
![]() Wrocilam z pracy i jestem gloodna ![]() ![]() mmelisja, przybijam piatke, tez bralam anty na uregulowanie @, przez pierwsze 3 miesiace po odstawieniu bylo swietnie, potem okropny bol, a w tym miesacu @ trwal 12 dni!! Mialas tak moze? fisia, beee, mi sie tez bedzie mylilo na pewno ![]() ![]() aza, ja kiedys robilam hybryde ale slaboo, po sciagnieciu pazurki jak pergamin, dluugo walczylam o ich powrot do zdrowia ![]() butterfly, ciesz sie, ze to koc a nie wlosy kochana, jakbys wlazla do zamrazalki?? ![]()
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Cytat:
![]() Ale mnie złapał cholerny nerwoból w klatce piersiowej, 3 raz w życiu i to w tym roku coś takiego miałam, myślałam, że zaraz zemdleje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Czym dzisiaj obiadujecie
![]() Ja wlasnie kupilam rybke i ugotuje kadze gryczana i do tego buraczki Butterfly- Twoj synek wymiata. ![]() Sysa- kosmetyczka pilowala Ci plytke pod hybrydy ? Podobno niektorzy jeszcze tak robia a do hybryd nie trzeba. 🎀 ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Kupilam sobie dzis kredki ![]() 🎀
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
butterfly, juz lepiej? Zdenerwowalas sie czyms? Biedna
![]() burykotzpiwnicy, plytke nalezy lekko zmatowic przed kazdym zabiegiem ![]() ![]() Eej, zjadlam jejecznice z cebulka i grzybeeem prawdziwkiem i mam wyrzuty sumienia ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Sysa - ja tylko przetre jak blokiem polerskim i odtluszczam i hybryda sie trzyma
![]() Kredki do kolorowania kolorowanki " dla doroslych". Sa takie do odstresowania. Fajna sprawa. Polecam ![]() 🎀
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chudnę...
Jedząc tylko cukierki ![]() Bo nie mam czasu kompletnie na nic innego, a w pracy tylko cukierki albo ciastka są od ręką... Porażka Dziś nawet myślałam, że w końcu zjem obiad, wracam do domu głodna jak wilk... i się okazało, że tż wszystko zjadł ![]() Nie mam siły robić nowego, więc znów głoduję. Mój metabolizm to będzie jakaś porażka przy takim trybie życia...
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Jovisse, nie jedz tak ! Ja tak jadlam przez ostatnie 3 miesace i doprowadzilam sie do takiego stanu, ze ojejku. Slodycze zastepowaly mi kazdy inny posilek, troche z zabiegania, troche z lenistwa i wygody. A juz na pewno z lakomstwa, uwielbiam slodycze
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Nie wiem czy wiecie ale od 2.11 szykuja sie promocje w Rossmannie, -49% ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Robię do Was kolejne podejście... Weekend był wspaniały, wyszło lepiej niż myślałam ![]() Kocie, Buterfly - czy mogłybyście polecić mi jakiś kurs z niemieckiego dla początkujących? Kiedyś byłam bardzo dobra, ale duuuużo zapomniałam ;( Witam nowe dziewczyny ![]() A gdzie stara gwardia się podziewa?
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
sysa-dobrze wiedzieć o promocji
![]() ![]() to z tobą dobrze pić ![]() ![]() ![]() ![]() aza-zgadnij na jaki kolor ostatnio malowałam ciągle pazury ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze że wróciłaś bo się martwiłam małpeczko ![]() ![]() ![]() butterfly-ja kiedyś siadłam spódnicą na gumę...próbowałam wsyztskiego-ale materiał był taki lekko błyszczący i jak już usunęłam gumę to i tak ślad został...musiałam wyrzucić ![]() mmelisjaa-haha dobrze mu tak ![]() ![]() ![]() kocie-ja na obiad dziś miałam zupkę krem z białych warzyw z grzankami...na jutro planuję srzydełka chrupiące z sałatką jakąś (żeby zrobić zdrowo planuje je ugotować, obtorzyć potem w jajku i płatkach kukurydzianych i upiec w piekarniku żeby się płatki zrumieniły-nigdy tego nie robiłam ale mam taki plan ![]() jovisse-wracaj na dobre tory bo się na zimę zapuścisz na tych cukierkach!! ![]() nazbierałam prawie całe wiaderko grzybków ![]() ![]() ![]() nie ćwiczę dziś bo mnie łydki bolą-jak na skurcz mnie łapią choć skurczu nie mam... mój tż miał dziś badania okresowe-krew,mocz,neurologa,oczy, uszy itp...poza wzrokiem(nosi okulary od zawsze) i uchem(od 10 lat słabiej słyszy) wsyzstkie wyniki ma idealne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ruciaaa:D pijac drinka myślałam o tobie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chcesz sobie szybko przypominac to wydawnictwo Hueber - takie czerwone ksiazki pelne cwiczen. Ja mam 3: Wortzschatz (moje numer 1 ![]() Wszystkie trzy czesci godne polecenia, z tym ze ta trzecia robilam dopiero po wortschatz i grammatik, bo byla dla mnie za trudna. Po komplecie z hueber spokojnie mozna czytac ksiazki. Ze stron internetowych polecam www.dw.de i zakladke deutsch lernen ![]() wymowe pewnie potrafisz ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
![]()
fisia, oj nie chcialbys miec problemow ze wzrokiem i sluchem, oj niee
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
sysa-powinnam nosić okulary-ale zakładam tylko do czytania...i często mi sie rozmywa wszystko ale się nie mogę się przyzwyczaić do okularów...i też coraz gorzej słysze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#194 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo to niebezpieczne więc może zamiast wprowadzać karniaki to może skupię się na tym by nie mieć w pobliżu niż co kusi czyli w moim wypadku nic słodkiego. Zawsze to jakiś sposób: nie mam więc nie jem ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Nawet drążek przy nim wymiękł ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Ja sobie zrobiłam "sweterek" ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poćwiczyłam, a teraz idę grzeszyć, bo Tż jutro wyjeżdża i robimy sobie dziś imprezę pożegnalną we dwoje ![]() Wprawdzie wraca w piątek, ale cii, my jesteśmy papużki nierozłączki ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
rombek-ooo znam to
![]() ![]() ![]() ![]() neska-masakra to twoje sniadanie ![]() ![]() ![]() od jutra-co dzień sobie to powtarzam...po każdym miksie na kolacje ![]() nie właśnie to nie oreo tylko jak baton 3 bit ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no.... ja się trzymałam ładnie, nie powiem. Ale już tak mam, że jak wpadnę w zły (podjadaniowy) okres to nie mogę z niego wyjść, a teraz wszystko sprzyja.... jest szaro-buro, smutno, nostalgicznie... wszystkie drogi prowadzą do szafki z czekoladą. A jak w szafce nie będzie czekolady to nie będzie podjadania więc dzisiaj zjadłam wszystko co miałam... Genialny plan, prawda? ![]() A teraz serio - od jutra moja buzia nie przyjmuje czekolady w większych ilościach jak 1-2 kostki dziennie. Inaczej sama siebie powieszę. Nie po to tyle walczyłam o zgrabne nogi by teraz to zaprzepaścić. O nie, nie! Na tą chwilę mam w d... to, że dzisiaj tyle pożarłam. W najbliższych dniach pewnie też będę mieć to w d... tylko, że dosłownie bo wiadomo, że w cycki to nie pójdzie ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Butterfly chodziło mi o to ze karma wraca :-D o kurcze z tym kocem współczuję :róża:
Sysa09 nie miałam tak, tylko te bóle mam coraz gorsze ![]() Agafisia o ja! Sto lat nie byłam na grzybach zazdroszczę ten zapach lasu achhhh każdy ma jakieś wady a zawsze może być gorzej kochana ![]() Neska u mnie nie mam więc nie jem sprawdza się najlepiej :-D od tego czasu jak dostałam @ to cały czas ból głowy, ale tabelki to na mnie też dobrzeżach, zakreslanie dni zaliczonych i niezaliczonych 👍 Kaki jak dla mnie taki słodkie strasznie i mdle. Ja tez miksuje jedzenie nie mam problemu łączenia kiszonych z czekolada :-D Meczymy z tztem simsy 4 :-D on stworzył mnie ja jego i dwoje dzieci :-D i pykamy już w to prawie 3 godziny ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() Edytowane przez mmelisjaa Czas edycji: 2015-10-27 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Ja padam na twarz... Wracalam z rosyjskiego o 20 i tak wymarzlam... Teraz wzielam aspiryne i juz do lozeczka...
Neska trzymam za słowo ![]() ![]() Aga jestem jestem ![]() Melisja ojaa ale fajnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O ja uczysz się rosyjskiego? Na jakim poziomie jesteś? Kurcze fajnie ja uwielbiam języki, w ogóle poznawać kultury innych krajów.
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Witajcie kochane, Jakie humorki z rana? Ja się czuję ciężko po wczorajszym. Zaraz odpalę jakąś zumbę, zrobię sobie poranny trening, taki karniak za częściowe odkupienie wczorajszych grzechów ![]() Z ciekawości weszłam na konto i mam już zapłacone za nadgodziny. Lubię takie poranki ;-)
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-28 o 06:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobają bardzo. A Wam jak się to widzi?
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Tż pojechał, już za nim tęsknię ![]() ![]() Trening dzisiaj będzie siłowy. Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
BuryKot
No to już wszystko napisałaś z niemieckiego. Ja narazie czytam jedynie książkę tą z z kursu VHS i mam niemiecki kurs na komputerze Tell ME More, nie wiem dlaczego nazwy nie zmienili tylko została po angielsku, kiedyś miałam ten sam kurs z angielskiego, bardzo mi pomógł ![]() Agafisia Mi kiedyś też przepisał okulista okulary do czytania, ale do dzisiaj nie noszę, widzę dość dobrze, z daleka czegoś nie umiem przeczytać, ale po co ![]() ![]() Neska hmm no słodyczy nie zjadłam, ale za to wczoraj z rana wciągnęłam OGROMNE śniadanie, jakby za cały dzień, ale na szczęśćie potem mnie brzuch zabolał, więcej się nie zmieściło i przestałam dalej żreć ![]() ![]() Wiesz co, ja mam w domu dość sporo słodyczy, ale jak wiem, że to nie dla mnie to tego nawet nie dotknę, a jak coś jest dla mnie lub dla wszystkich to dopiero te mnie kuszą ![]() ooo umiesz robić sweterki, fajnie. Ja jak miałam 6 lat to umiałam szyć sweterki, czapki, rękawiczki, szaliki, wszystko z włóczki, robiłam na maszynie a mama to zszywała, mama miała własną firmę i jej pomagałam, a teraz bym nie umiała, dziwne co? ![]() Ale chyba coś mi jednak zostało, jak nigdy nie szyłam firanek, to pół roku temu się zawzięłam i kupiłam sobie sama materiał, tasiemki, maszynę używaną i uszyłam, bo te w sklepie gotowe firanki mi żadne nie pasowały ![]() Rombek to tak jak my. Hehe jeden dzie bez siebie to już za dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [mmelisja koc doszorowałam, jest czyściutki ale ile się namęczyłam ![]() ![]() Masz astygmatyzm, ale jeśli można wiedzieć to w dużym czy małym stopniu, nosisz przez to okulary czy coś? Mój synek ma podejrzenie astygmatyzmu w lekkim stopniu, ale lekarz powiedział, że takie małe dzieci czasami tak mają i z tego wychodzą, a jak nie to jakaś chyba operacja ![]() Ja w Simsy grałam tylko 1, potem już nie tknęłam, nie miałam na to czasu. Ja uwielbiam z moim Settlersy czy inne strategiczne gry, ale nie mam na to w ogóle czasu. Ja też uwielbiam języki i poznawać kulturę innych, jak narazie muszę się niemca nauczyć, jak już osiągnę wystarczający poziom, to poprawię swój angielski, bo już dużo z głowy mi wypadło, może sobie coś z francuskiego przypomnę, w szkole się uczyłam, a potem zabiorę się za mój uwielbiany hiszpański ![]() ![]() Aza choróbsko cię łapie? Hehe dlatego ja gier nie ruszam, nie mam czasu, a chętnie jeszcze bym w settlersy czy coś takiego pograła ![]() Ja jeszcze dzisiaj nie poćwiczyłam, synek ma dzisiaj wolne to siedzimy razem w domu. Zaraz zabieram się za coś. Smyk z rana już tatusia wyciągnął na bieżnie i mu kazał coś poćwiczyć. Teraz jak tatuś z rana chociaż na 5 min na bieżnie nie wejdzie to mu synek spokoju nie da ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczeta,
Za mna dwa ciezkie dni pracy I stress przez moja przelozona ale najgorsze chyba juz za mna. Dzisiaj siedze z dokumnetacja do badan. Jestem przed @ I czuje sie mega kobieco I dziewczeco. Tzn dzis mam fajna spodniczke I koszule I to mnie cieszy ![]() Wczoraj byly biegi po gorach tj dlugie podbiegi I zbieg. Wyszlo 5,4km. dzisiaj jak sie uda to moze trasa rowerem. Z jedzeniem jest takze nie najgorzej. Jeszcze kilka dni i silownia ![]() ![]() napisalyscie tyle ze jeju. doczytam Was w domku, bo w pracy nie moge sie teraz wciagnac w to ![]() Wlosy mi wypadaja bardzo!!!!!!!!! Ja jestem okularnica. Ale cale zycie nosze soczewki, a od 6 miesiecy prawie codziennie okulary na nosie J mega wygoda dla zmeczonych oczu. Chociaz zamowie na listopad jednodniowe soczewki. Rombek ja nie ruszylam jeszcze sims 4 bo mi za drogie byly, ale 3 lubie tez bardzo ![]() Neska ja nie lubie fioletu ![]() Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-10-28 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Zaraz jem owsianke ![]() Butterfly stopnia mi okulistka nie powiedziała tylko to że mam wadę wzroku do tego -0,75 w jednym oku i -1 w drugim noszę soczewki o mocy -0,75 i widzę dobrze, ale często chodzę bez soczewek.
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
sliczny ten fiolet
![]() ![]() ![]() u mnie 0,2kg mniej na wadze po wczoraj ![]() co do slodyczy, tez zawsze udawalam ze mam taki system, ale zaraz w moim domu laduja jakies nastepne slodycze. Ktos cos kupi, da mi, albo sie same wyczaruja ![]()
![]() |
#208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kuszą wszystkie ![]() Nie robię sweterków :P Miałam na myśli taki wzorek na paznokciach ![]() Wszystko czego się nie ćwiczy zanika, normalna sprawa ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Fajny ruch zaliczyłaś, oby tak dalej i będzie okej. A z jedzeniem... na pocieszenie napiszę, że ja ostatnio też z tym kuleję ![]() Na włosy polecam pić siemie lniane codziennie, działa cuda na włosy, skórę i paznokcie. Ja wróciłam od wczoraj do picia i już czekam na efekty ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() niesamowity ale nie miałam nawet kiedy iść na te paznokcie, cieszę się że wczoraj udało mi się dotrzeć do tej koleżanki. Widzę, że się rozwijasz w temacie paznokci, tak trzymać ![]() Fajnie! U mnie pewnie ze 2 kilo więcej, ale zejdzie.... na to liczę ![]() Zamiast zumby było oglądanie Top model. Wieczorem pójdę pobiegać, a teraz zmykam szykować się do pracy. Udanego dnia i do później ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
uploadfromtaptalk1446024742025.jpg a to moje
![]() 🎀
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Neska, jak przyrządzasz siemię lniane do picia? Glutek robisz?
Kocie, bardzo mi się podoba kształt twojej płytki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.