![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
O ktorej wasze bąble zasypiają na noc? Wiem ze to wina Ingi bo łazi i dziwne odgłosy wydaje ale moja Nel zasypia tak jak teraz 0:20 no szaleństwo czy moje dzieci musza tak pozno zasypiac?:O od 19 juz cisza swieci sie tylko lampka mala a ta lata jakby redbulla wypila. Tz tez nie potrafi zrozumiec ze takie male dzieci ciszy potrzebuja aby zasnac.
I chyba ja sie przeziebilam gil z nosa i gardlo cos drapie. Nie pamietam kiedy bylam chora :/ ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Nel sie wierci kreci bo tez ma cos w nosku zakropilam jej sola i troche lepiej ale za nim sie oczyscilo to te 30 minut siedzialam z telefonem i suszare puszczalam mam nadzieje ze to juz koniec i moge isc spac ![]()
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Mója różnie, mimo stałych por kąpieli raz usnie porządnie o 21-22 a raz bliżej 12
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Mój też jeszcze różnie, ale podobnie jak u Ewliny. Wczoraj była późna kąpiel bi caly dzień dokazywał a jak już zasnął to daliśmy mu posłać (i mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
po drugiej stronie szafy
|
Moja też bardzo różnie, czasem już o 20 zaczyna się nocne spanie, a czasem do 1 buszuje
![]() Dziś w nocy spała jak zabita, budziła się oczywiście prawidłowo na amciu amciu, ale potem od razu zasypiała, w dodatku w łóżeczku! a nie w wózku. Ciekawe czy to jednorazowe, czy już będzie coraz więcej nocy w łóżeczku...Jeśli spanie w łóżeczku to efekt szczepionki, to dajcie nam jeszcze ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
u nas nocne zasypianie miedzy 20 - 21.30 o 20 ida spac starsze dzieci, a potem siadam..Wojtusiem i cycamy ile zechce czasami po 2 razy kazdy cycek z przerwami na bekanie:-P w nocy pobudki na jedzenie i spimu dalej
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wczoraj wieczorem padłam w salonie. COś się kiepsko czuje już 2 dzień. Nie wiem czy ta pogoda czy TSH świruje dalej. Dobrze, że niedługo wizyta u endo
Niunia zasnęła koło 1 w nocy po dokładnym wydojeniu 2 cycków ( Agatka moja też tak świruje wieczorem jak trzeba isć spać), ale od 1 do prawie 9 spała ![]() ![]() ![]() ![]() Oliath sprawdzałam na tej stronie co wrzuciłąś link Gabrysię i jest wg tych tabelek idealnie z wagą. TO ja już nie wiem o co chodzi:/ Aż się zaczęłam martwić, że Ją głodzę ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A dzisiaj jak podawałam Cebion to myślałam, ze pęknę ze śmiechu takie miny strzelała i odgłosy wydawała ![]() Co robicie na obiad bo ja makaron penne z sosem brokułowym. Po brokułach nic Jej nie jest na szczęście ![]() Tak jak mierzyliśmy okna bo chciałam firankę do salonu i pytam ie tam było wysokości bo znalazłąm firanę a ten mówi, ze 130 cm. Pytam czy jest pewien, bojak nie to zmierzymy znowu. Powiedział, że tak, ale zanim zamówiłam coś mnie tknęło i zmierzyłam. Całe szczęście, bo jest 140 do parapetu grrrr co za łoś. Mógł powiedzieć, z enie jest pewny, ale pewnie myślał, ze każę mu mierzyć a to taki wysiłek przecież eh ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Ej taki mi już bladzioch leciał z grazyny i ciutkę a teraz poleciała krew taka żywa ![]()
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to się w ogole dzis załamię ![]() Mąz się ostro rozchorowal, a tyle trąbilam by szczegolnie teraz uwazal na siebie to co, i tak np. po prysznicu boso pólgoly po zimnej podłodze lazi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
PAsztetnik fajnie jakby maż miał maseczkę to się może zająć małym. Mój był chory jak w szpitalu byliśmy jeszcze po porodzie i kazały maseczkę zakładać i co chwilę myć ręce. Mój też taki durny i z prawie mokrym łbem potrafi iść na dwór eh i ta sie załatwił pewnie wtedy, bo trzeba włosy umyć, żeby żel nałożyć i heja na dwór
![]()
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak nieśmiało zapytam - może idź z Maksem na zakupy ? Mówiłaś że w wózku ładnie śpi, a Ty się "wyrwiesz". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Pasztetnik a kłądziesz Maksia dużo na brzuszku?? Też pomaga. Nawet 3-4 h jak się da. Moja nie bardzo chce spać tak, ale położyłam Ją i pomasowałam plecki, poklepałam i błogo Jej się zrobiło
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() Laski wie któraś o co chodzi z tą krwią na wkładce żywą?? czy ja umieram?? ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Ja tak miałam .Myślałam że to okres ale po 2 dniach przeszło i narazie nie ma nic a dziś był pierwszy sex od 10 miesiecy😃
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Tak Mała ja tak.miałam. Juz tylko trochę plamienia było.a potem ze 3-4 dni krew i trochę brzuch bolał. Ale już znowu na wkładkami i prawie nic nie ma..u mnie będzie 6 tyg od porodu w poniedziałek
![]() Kurde wisze znowu, wieje wiatr i.nie wien czy wychodzić z mala, ale inaczej będzie tak cycac i cycac chyba..spać nie chce tzn przysypia i co ja położę to ryk.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja też pójdę, buda postawiona..zawsze mogę od wiatru wózek ustawić..
![]()
![]() |
#198 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj to ma jeszcze dlugie włosy i tez czesto myje przed wyjsciem "bo zapomnial a do pracy w brudnych nie pojdzie. Juz mu nawet suchy szampon dalam na takie sytuacje zeby uzyl to te kudly wytrzymaja jeszcze dzien, to on zapomina ze ma taki szampon ![]() Cytat:
![]() ![]() Taki mam plan, tylko zeby dal mi sie ogarnac do wyjscia, bo jak masuje mu brzuszek to jest cicho ale co go odłoze to zaraz ryk i tak od 7:00, dalam koperku i bączki wyszly a kupy jak nie bylo tak nie ma, ehh... Może na wertepach w wózku ta kupe z niego wytrzesie. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Agatka moj tez tak pozno usypia, juz normalnie nie mam sily..
Oliath mi tez strasznie leca wlosy, niedlugo lysa bede ;/ Dzis porzadki w kuchni bo musialam oproznic szafki, zrobic miejsce na graty z 2 innych z nad i pod lodowki bo jutro przyjezdza w koncu nowa , wolnostojaca a stara jest wbudowana wiec trzeba cala szafke wyrzucic... W koncu normalna lodowka heh ![]() ![]() Maz znow dzis latal od rana po urzedach ale kija zalatwil ;/ niewiadomo czy dostaniemy doplate do mieszkania, co z tego ze maz ma najnizsza krajowa, ja nie zarabiam tylko na dziecko narazie przez rok macierzynski dostaje .. Stwierdzili ze za duzo mamy ehhh i jak sie uda to tylko pare euro ;/ Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Da sie w taptalku przejsc do ostatniej przeczytanej/pierwszej nieprzeczytanej wiadomosci ? Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Macie mojego śmieszka z dzisiaj
![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zakupów, to nie ma u Ciebie tesco, auchan czy co tam z zakupami on-line? swietna spawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do spacerów to Gabi codziennie. JAk wieje to przeciez buda mocno zabudowana i można położyć dodatkowo pieluche flanelową, żeby Jej tam nie wiało ![]() Cytat:
![]() Jak będzie miał maseczkę to może się opiekować małym. Najlepiej kup parę, bo trzeba zmieniać ![]() No spróbuj z Lakcidem. Może coś pomoże, a na pewno nie zaszkodzi. Jak źle zareaguje to można odstawić i szkody żadnej nie będzie ![]() Co do brzuszka to Gabi też ulewa, ale wytrę i kładę dalej. Widzę, że Jej to pomaga. Po dłuższym leżeniu idą bączki i kupka. Grzeje też brzuszek własnym ciepełkiem ![]() A ja nie mam jak obiadu zrobić. Przygotowałam wszytsko ale pindzia nie śpi i co chwilę jączy w łóżeczku, a jak zacznę robić beszamel sosik to nie mogę odejść bo grudy będą eh. Może poprasuję za ten czas i poczekam aż menż wróci
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
To tak jak i Mnie Mała
![]() My zrezygnowaliśmy zevspaceru bo deszcz pada:/
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Małą ja też dziś miałam żywą krew na wkładce, a już w ogóle nie plamiłam od tygodnia na pewno... ale jak mówicie, ze to ok to niech tak będzie.
Oliath pytałam mamy odnośnie gazowni. i mówi że jest niby taki okres ochronny, ale tak naprawde ciebie moze nie obowiązywać bo ty nie jesteś klientem. ale przede wszystkim lecieć zawrzeć umowe i prosić o rozłożenie długu na raty. mówi że zawsze idzie się dogadac jak jest chęć spłaty. a tak poza tym siedzę prawie cały czas w domu bo starszak chory i już dostaję na głowę ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() na deszcz Cytat:
Współczuję z tym kiblowaniem w domu:/ ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- no i pada grrrrrrrrrrr moze zaraz przejdzie
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
U mnie włosy jeszcze nie lecą. Wręcz przestały wypadać, a w ciązy wypadały i ogólnie fajniejsze..może nie wylecą??
![]() ![]() Moja zasneła przy cycku więc położyłam ją na brzuszek u nas na łóżku i śpi juz prawie godzinę ![]() ![]()
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Witam sie na odchowalni, chyba, jako ostatnia. Cos czasu ostatnio nie mam. Młoda mało sypia w dzien. A jak nie śpi, to przeważnie marudzi i wytrzymać z nią nie można
![]() Cytat:
U mnie jest kąpiel lub przemywanie wacikami o 20, koło 20.30 dostaje butle (chyba, ze ostro wrzeszczy, co ostatnio często sie zdarza, to ciut pózniej), kładę ja i miedzy 21-22 juz śpi. Ale ona mało śpi w dzien, wiec mam wrażenie, ze o tej 21 jest juz tak wymęczona, ze nie ma bata żeby nie zasnęła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nas na spacerze goniły czarne chmury, ale ma szczęście to były tylko straszaki, radary na pogodynka.pl mnie nie zawiodły. Właśnie się cycamy i w między czasie uzupelniam listę rzeczy, które muszę zabrać ze sobą dla Wiktora jadąc do teściów ma weekend - łolaboga ile tego jest, a ciekawe czego zapomnę ![]() Mój dzisiejszy sukces to obcięcia jednego paznokcia grzdylowi, jeszcze tylko 9 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.