|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
powiedzialo drugie wcielenie damiana pod innym nickiem.
logiczne w tym przypadku ze wolalbys dziewice bo zdaje ci sie ze jak dziewczyna nie widziala na zywo "meskiego organu"to nie bedzie wiedziala czy jest maly czy nie w programie ktory ost ogladalam dziewczyna mowila ze spotyka sie z jednym mezczyzna ktory ma 7cm czlonka we wzwodzie podobno nawet takim mozna duzo zdzialac
|
|
|
|
#182 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
hmm proponuje poszukac odpowiedniej kobiety ,przywiazac ja do siebie emocjonalnie
tak ze ten "problem"nie bedzie mial az takiego znaczenia.mnie sie zawsze wydawalo ze to kobiety sa bardziej wyrozumiale od facetow. a jakbym ci wkleila zdjecie mikropenisa jakie widzialam to naprawde bylbys caly szczesliwy ze masz az tyle. |
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#185 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwazam ze nie ma sie co smiac ani zalamywac
jest jak jest i niemasz na to wplywu,nie napompujesz sobie ani nie zoperujesz,wiec wypada szukac tylko pozytywnych stron (bo w koncu znajda sie mezczyzni ktorzy maja gorzej, np maja 18 ale nie maja wzwodu.) no i przede wszystkim poszukiwac odpowiedniej partnerki masz dopiero 25 lat jeszcze sie w tobie ktos zakocha i bedzie cierpliwie przelamywac twoja bariere i bedzie dobrze |
|
|
|
#187 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to nie tak wiel... jestem pewna ze w koncu sie przelamiesz...powodzenia
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-13 o 20:19 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
||
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
w profilu masz 25 lat ekhmmmm
ja nie mowie o kolezankach z pracy,o podrywach jakichs tam glupotach tylko o milosci na pewno to sie stanie a wtedy zdecydujesz sie "zaryzykowac" |
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Mam 31 lat,profil uzupełniłem tylko po to,żeby się zalogować,mam nadzieję,że mnie nie wyrzucą z forum za podanie nieprawdziwych danych.Dzięki dziewczyny,temat jest o czym innym,więc nie chcę żeby z dziewic schodził na małe penisy,ale miłe jesteście.Dziekuję.Dużo radości życzę.Może jeszcze kiedyś wpadnę,wracam do pracy.
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
A ja Ci powiem Jarromirze, że wiele kobiet zdecydowanie woli grę wstępną (piszczenie języczkiem, bądź paluszkami) od stosunku. Jest on jedynie DOPEŁNIENIEM do całej reszty. Ja osobiście wole dłuuuugą grę wtępną
Więc dlaczego odbierasz sobie możliwość poznania fajnej kobiety i zadowalania jej w ten właśnie sposób. Pozatym pochwa kobiety nie jest AŻ tak dłuuuuga i zazwyczaj cały penis do nieh nie wchodzi!! A nawet często zdarza się, że kobiety odczówają ból, bo ich męzczyzna za "daleko" im wpechał!! Ja nie widze przeszkód, żebyś nie mógł cieszyć się z sexu jak faket o ptaszku rozmiaru przeciętnej średniej krajowej Wystarczy tylko znaleźć odpowiednią kobietę, taką która CIę będzie kochać takim jakim jesteś, z wszystkimi wadami charakteru, jak i z cała Twoją fizycznością!!
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Cytat:
Więc dlaczego odbierasz sobie możliwość poznania fajnej kobiety i zadowalania jej w ten właśnie sposób. Pozatym pochwa kobiety nie jest AŻ tak dłuuuuga i zazwyczaj cały penis do nieh nie wchodzi!! A nawet często zdarza się, że kobiety odczówają ból, bo ich męzczyzna za "daleko" im wpechał!! Ja nie widze przeszkód, żebyś nie mógł cieszyć się z sexu jak faket o ptaszku rozmiaru przeciętnej średniej krajowej Wystarczy tylko znaleźć odpowiednią kobietę, taką która CIę będzie kochać takim jakim jesteś, z wszystkimi wadami charakteru, jak i z cała Twoją fizycznością!!
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Jaromirr,czym sie przejmujesz?
Niewazne,czy sie ma skrzypce-wazne,jak sie na nich gra!!! Glowa do gory,jeszcze zadna z moich znajomych kobiet (a wie sie o tym,jak sie kobitki na damskie ploty zbiora) nie wyrzucila z domu faceta,ktoremu brakowaloby tych kilku cm.I-uwierzysz?Taka kwestia wogole nie zostala poruszana.Wydaje mi sie ze mezczyzni przykladaja do tego wieksza wage niz kobiety,i sami sie tym pozniej w panike wpedzaja...
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Ależ rozrósł się ten wątek. A ilu panów nam przybyło.
![]() Cytat:
Chyba zrobiło się trochę za poważnie ale drodzy Wizazanie nie pozbawiajcie Nas swego towarzystwa. Głowa do góry i do boju. POWODZENIA!!!
|
|
#195 |
|
BAN stały
|
no wiesz jak możesz, ja mam 14 cm
Z Ewą na razie fajnie jest, chyba jest wrażliwa, tak że pokontynuujemy ten związek . Myślicie, że może się "rozpuścić" jak ją kiedyś wprowadzę w świat sexu?P.S. A twój jakiego ma bezz???
|
|
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba się w życiu o to nie zapytam
|
|
#197 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Jak wy to mierzycie?
Jak jest wzwodzie to lecicie po linijke lub centymetr??
|
|
#199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz ... nie będe się pytała, bo nie ma to sensu ![]() Rozmiar jak dla mnie bardzo odpowiedni!! Ale swoją drogą, ciekawe czy On sobie sam mierzył kiedyś
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do rozmiaru - hmmm, nie wiem jaki rozmiar jest odpowiedni. Myślę, że udany sex nie zależy od rozmiaru!! Ja osobiście wole grę wstępną, więc rozmiar nie ma dla mnie jakiegoś pierwszorzędnego znaczenia. I szczerze, nigdy się nad tym jaki rozmiar mieli moi partnerzy nie zastanawiałam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | ||
|
BAN stały
|
a potem......
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko za chwilę muszę wyjść na spotkanie z moją Ewą, więc będę najwcześniej jutro po południu.Najlepiej jakbyś teraz zapytała, a jak nie dasz rady, to jutro ci odpowiem |
||
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisząc że "rozmiar nak najbardziej odpowieni" miałam na myśli, że dobrze mi podczas sexu... Nie o kwestie rzeczywistego rozmiaru w centymetrach.Więc nie widzę sensu pytać się o centymetry. Może faktycznie zabrzmiało to sprzecznie, ale nie miałam na celu stwarzania paradoksu
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Ejjjj Damianie nie zadawaj mi takich pytań
bo mnie zawstydzasz 1. miał większego - nie mierzyłam, ale w dłoni wydawał się dłuższy. Jednak nie widzę żądnej różnicy w samym stosunku... Ja tam jestem zwolenniczką pieszczot - może dlatego nie przywiążuje do samego stosunku i długości takiej wagi Hmmm a Ty mi może powiedz jak powinnam zadać pytanie odnośnie rozmiaru, tak by nie zabrzmiało ono głupio hehehe
|
#208 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
zadnego nie ma bo jestem singlem
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczymy się dopiero w piątek. Pozatym, nawet jakbym zapytała (i to podstępem w formie żartu jak już coś) to odpowiedź zostawiłabym dla siebie ... no sorki, ale bez jego zgody czegoś takiego na forum nie umieściłabym (bo się jeszcze któraś skusi) hahaha A i jeszcze jedna sprawa - w dojrzałym, dobrym związku o takie rzeczy wręcz nie wypada pytać. Ile ja mam lat żeby się pytać o długość penisa hahaha ![]() Ale sytuacja mnie rozbawiła hehehe EDIT: Ale tak wogóle to kogo ja się mam zapytać?? Ciebie czy mojego faceta, bo jak tak czytam jeszcze raz te posty, to się troszkę pogubiłam?? ![]() Cytat:
"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..." Edytowane przez giraffe Czas edycji: 2006-09-13 o 20:46 Powód: zamotałam :-) |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

tak ze ten "problem"nie bedzie mial az takiego znaczenia.

to nie tak wiel... jestem pewna ze w koncu sie przelamiesz...powodzenia

POWODZENIA!!!