![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
![]()
annula, robię wesele w Ochodzitej w kwietniu '08, czy dowiedziałaś się czegoś ciekawego o tej sali? a może już jesteś po Wielkim Dniu?
A może któraś z Was wie coś o karczmie w Ochodzitej? Proszę, napiszcie jakie mogą być plusy i minusy tego miejsca. Chcę się odpowiednio przygotować Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-07-05 o 19:42 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie wesele?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Fajnie
![]() Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Lasoif jestem rewelacyjnie jedzenie super , problem jest tylko faktycznie z tą klimatyzacją ale zadzwonię do właścicielki (jej syn to mój dobry znajomy)to się popytam ale myślę że w kwietniu nie będzie upałów nawet obawiałabym się że możemy zastać tam śnieg. Ja mam 12 kwietnia czyli tydzień przed tobą. Kapele mam w sumie też znajomi więc narazie jeszcze nic nie zrobione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
A to nasza restauracja :
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.dworekiogrod.republika.pl/
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Tak, Pasaż - Bombay też jest super nie wiedzialam ze organizuja wesela
![]()
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Piękna sala jest w Nadrzeczy - ok. 65 km od Zamościa. Zakochałam się w sali jak i jej otoczeniu. Plener byłby tam cudny. Niestety sala jest troszkę za mała jak na nasze wesele (planujemy zaprosić 200 osób) no i byłby kłopot w sierpniu przewieźć taką liczbę prawie 70 km zwłaszcza w upalny dzień. www.zajazd-nadrzecze.pl
![]() dodam, że klimatyzacja jest w podłodze, a wszystkie okucia robione są ręcznie. Jest to dom artystów. Przecudny. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-12 o 20:47 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
musze przyznac ze robi wrazenie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, slub zaplanowany na sierpień przyszłego roku, ale salę już mam. To jest Impresja w Dąbrowie Górniczej. Zarezerwowałam jak tylko okazało się, że jest wolna, a że wiem jakie są problemy z salami to sie zdecydowałam od razu, zwłaszcza że ze wszystkich ogladanych podobała mi się najbardziej. Ale teraz nachodzą mnie małe wątpliowści. czy ktoś z Was miał tam, albo zamierza mieć wesele? Gdybyście mieli jakieś uwagi odnośnie tej sali to bardzo proszę piszcie, albo tu albo na maila alamakota270@poczta.onet. pl
Dzieki wielkie z góry. Magda Cytat:
Pozdrawiam
Magda Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-29 o 13:33 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
to jest nasza sala z TŻ http://dworek.xt.pl/
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Witam.Nasze wesele odbedzie sie w Restauracjii"Villa Calvados" w Bydgoszczy.Z restauracja było tak samo jak z sukienką,weszliśmy tam z narzeczoym, popatrzyłam na Niego i powiedziałam"albo TA,albo ZADNA".Na szczescie jemu tez sie bardzo spodobalo,jest elegancko,niepotrzebne sa juz zadne rzeczy do ozdoby sal(sa trzy sale) i są to całkowicie nasze klimaty.Wklejam zdjecia,wybaczcie jakosc,ale robione na szybko tel komorkowym.Pozdrawiam.
Edytowane przez fochterrier Czas edycji: 2007-09-03 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
na okolo 120-140. W tym momencie na zdjeciach sali stoly sa ustawione na 120 osob takze jest sporo miejsca do tanczenia. Palacyk sklada sie z dwoch sal- jedna na 90 i druga nasza gdzie na wcisk zmiesci sie nawet 200 osob ale kosztem parkietu. Na pietrze miesci sie hotel na 100 osob co jest dla nas bardzo wazne z powodu duzej ilosci przyjezdnych gosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
A to moja sala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Sliczna... macie szczęscie, ze u Was takie sale są. U mnie natomiast nie ma takich eleganckich. Dlatego nie godząc się na jakiekolwiek kompromisy poszłam w zupełnie innym kierunku i postanowiłam wybrać sale na wzór wiejskiej-cała jest drewniana, zamiast filarów są pnie drzew i będzie tam stał stolik strzechą kryty-z daszkiem i ze swojskim jadłem oraz nalewkami
![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Oj, zdecydowanie pozasłaniałabym ten okropny sufit udrapowanym materiałem. Reszta jest OK
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Nad dekoracja sie jeszcze nie zastanawialam,a do slubu jeszcze rok czasu zostal. To sa zdjecia jakie dostalam z innego wesela.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
To dobrze. Ja takie sufity widuję na amerykańskich filmach ślubnych. Strasznie mi się nie podobają. Radzę ten materiał.
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S Zaraz może swoją wkleje..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
No sorki, ale nie nazwałabym ładnym tzw. podsufitkę z wbudowanymi lampami. Przypomina to biuro.
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Sala ta jest w hotelu Wroclaw i nie jest to sala restauracyjna,a konferencyjna,wiec moze stad ten sufit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to nasza sala. Zdjęcia robione podczas przygotowań, orkiestra (z resztą też nasza) właśnie rozkładała sprzęt, właścicielka z pomocnikami nakładała jedzenie.... a my w międzyczasie popstrykaliśmy to i owo. Jedną duszę w tle zakryłam ... ![]() 1- stół z szampanem 2- część sali 3-"wiejski stół" w wersji mini
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
m.a.r.t.a.-bardzo ładna sala,pieknie udekorowana i najladniejsze zestawienie kolorystyczne balonow.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planujemy podobne zestawienie balonów tzn perlistą biel połączoną ze złotem (na zdjęciu natomiast jest kolor żółty). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.