|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuszki rozpakowane, czas terroryzować mamę - Mamusie styczniowe 2016 cz. 1
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki rozpakowane, czas terroryzować mamę - Mamusie styczniowe 2016 cz. 1
Gratki !
Moja już 2 godzinę śpi
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Jestem w szoku... Odchowalnia juz... Jestesmy w domu i Meksyk od nowa... Mała zamknięta w naszej sypialni bo junior znowu przywlókł cos z przedszkola. Od piątku go kaszle a w sobotę juz temp. 39... Nosz kurczaki... Od nowa to samo... Juz zapowiedziałam ze w marcu go do przedszkola nie puszczę.... Mam nadzieje ze wasze dzieciaczki zdrowe i sie ładnie chowają. Z dobrych wiesci- przekroczyliśmy 4 kg i z oczkami wszystko wyglada Ok- po chorobie nie ma na szczescie pogorszenia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka super ze wszystko ok z Martynka! No i waga
I zdrówka dla małego |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo to zdrowka dla Martynki. Oby nic nie zlapala od starszego brata
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mega na raty wlasnie oglądamy "Zjawę" Udało nam się akurat 15 min obejrzeć, bo młody jest żądny zainteresowania ze strony rodziców ![]() Kuba mi już trzeci dzień kupy nie robi
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2016-02-28 o 18:06 Powód: . |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I brawa dla Martynki za wagę ![]() Wcielo mi cytaty ![]() Malwi gdzie ja bym z kp zrezygnowała? Ja jestem swirnieta na punkcie kp i najchętniej bym rok albo dłużej karmila do butli przystawialam bo chciałam sprawdzić czy w razie czego jakbym na dłużej wyszła to TŻ mógłby Małego z butli moim mlekiem nakarmić teraz akurat mam sporo odciagnietego więc było na czym trenować Kasia najlepsze życzenia dla Dorianka U nas dziś słaba pogoda, pochmurno od rana a teraz jeszcze pada. No ale byliśmy u teściów na obiedzie więc spaceru i tak by nie było Konradek był bardzo grzeczny u teściów, strzelał ciągle uśmiechy i malo płakał ale 3 razy karmić go musiałam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj właśnie powiedziałam mężowi że marzę o tym żeby obejrzeć jakiś film od początku do końca. Wcześniej jakoś jeszcze się dawało a teraz niekoniecznie. Tym bardziej wieczorem, jak tu taki sajgon.
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia to dobrze, bo juz zwatpilam, jak sie do butli przystawiasz. Ja tez chce jak najdluzej karmic, chociaz boje sie zebow.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę wykończyć swoich starych in progress
Powtórka z dnia wczorajszego. W sumie to z kilku dni wstecz. Zastanawiam się z którego okna skakać
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziecię też dziś przechodzi sama siebie. Śpi max 10 min gdzie w międzyczasie 3 razy się budzi bo wyleciał smok. Cały dzień praktycznie na cycu, na rękach też parzy. Nie wiem co ona dziś. Może poprostu gorszy dzień. Bo na skok to chyba za wcześnie... chyba że licząc 2 tyg przenoszenia to prawie by się zgadzało...
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy ze spaceru, nakarmienie mslego bo spal ponad 4h (dlaczego w nocy tyle nie spi???) i szybki obiad. Przeszlismy ponad 6km i zaszlo nam sie 3godziny w lesie bo sasiadow dwulatka wszystko musiala obejrzec, kazdy patyk, kazdy kamien
![]() Dziewczyny masakra z tymi placzkami oby noc byla laskawsza niz dzien ![]() Kamilka zdrowka dla juniora ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciliśmy od przyjaciółki.
Dobre wieści tata się wybudzil ) był odwodniony. W zeszła sobotę lekarz zwiększył mu dawkę Furosemidu a wcześniej inny kazał mu pić max 1.5 l płynów dziennie a ten nie dopytal i nie kazał zwiększyć wiec tata się stosował no i finał był jaki był. Jak to dziś stwierdził wyspal się za wszystkie czasy.Kama zdrówka Czarna nie skacz mój pospal w gościach to w nocy da czadu. Zaraz go wybudzam po trasie |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi u nas to samo
a ona nie płacze tylko się drze. Teraz już jej się nawet na rękach nie podoba. Nic jej się nie podoba. Wszystko złe, wszędzie źle.
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia super!!
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Mojakaren u na tez nie wyczuwam skoków tak jak dziewczyny piszą. Były jakieś gorsze dni, ale wydaje mi się że to nie był skok. On się chyba bardziej tak "w ciągu" rozwija
![]() Ewusia cieszę się że nie trzeba nic robić! Baby u nas też jakiś zabaw specjalnych nie ma. Pokazuje mu zabawki, ksiazeczki czasami, coś gadam. Strony proponują jakieś zabawy typu "nie ma mnie-jestem!" Ale ja się nie umiem tak bawić ![]() Viki u nastez młody lubi ok a, lampy. Taaakie intrygujące
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Harriet w takie zabawy to chyba jak będzie starsze? W każdym razie Olka lubiła ja jak miała 9msc. Ja też się w nic nie bawię z małym bo w co
przytulamy się, patrzymy się na siebie i tyle :p
|
|
|
|
#200 | |
|
Rozeznanie
|
Moja spała 1,5 godziny jeszcze po spacerze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasia, super,ze z tata lepiej! Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2016-02-28 o 20:02 Powód: . |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda ha jadłam kurczaka na ostro tylko tak dobrze ostro ale znowu bez przesady
i nic się nie działo. Kamila jaka piękna waga Martynki. Zdrówka dla synka. Jerzyczka, boli go brzuszek, spina się czy wszystko normalnie tylko nie robi? Mój też raz nie robił 4 dni i później zrobił normalnie. Czarnula dużo siły i spokoju Ci życzę, dasz rade. |
|
|
|
#203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A film to nie pamiętam kiedy oglądaliśmy ostatnio Cytat:
Cytat:
Super że z tatą lepiej Cytat:
Czarna, Malwi, Magdy współczuję marudnych dzieciaków ![]() Mój właśnie je po kąpieli i zaczyna przy cycu marudzić, mam nadzieję że to chwilowe
|
||||
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja kurde nie wiem czy nie będę wyrodna matka i dam butle mm na noc. Biedna jest już taka zmęczona i niespokojna że nie je tylko zasypia przy cycu a jak się odlaczy to 2 min i tak szuka jakby w życiu nie jadła. I ostatecznie nie wiem czy rzeczywiście chce jeść czy coś zjadła w ogóle czy tylko marudzi
teraz przysnela jak jest pora kąpieli...Dała bym jej moje ale kurde laktatorem odciagne max 30ml
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-02-28 o 20:16 |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia spróbuj jej dać. A nuż się uspokoi. I nie będziesz wyrodna
My po kąpieli, cycamy i mam nadzieję że się łatwo odłączy i pójdzie spać grzecznie
|
|
|
|
#207 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super waga ![]() Cytat:
jednego ma a jak mnie nie raz chwyci to gwiazdki widzę Cytat:
Łącze się w bólu ![]() Cytat:
![]() My byliśmy dzisiaj u kuzyna na kawie. Dzieci się wyszalały bo on też ma dwójkę w podobnym wieku, tylko Magda świruje może za 15 lat
|
||||
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dobrze, ze z tata lepiej
teraz przynajmniej jeden lekarz ustawi mu leki i bedzie dobrze ![]() Ruda, ja uwielbiam ostre i nie zwracalam na to zbytniej uwagi mojemu malemu nic nie bylo.Czarnula, swojej cierpliwosci Ci wysylam! Iola, Twoja Magda urodzila sie z zabkiem. Jak sie sprawa teraz przedstawia? My po kapieli i mimo, ze maly swirowal to po 8min cyca odpadl teraz go tylko odlozyc.... Mam nadzieje, ze nie zrobi powtorki z minionej nocy...Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia nie będziesz wyrodna.
iola czyżby u Ciebie znowu podobna sytuacja?? Casa mam nadzieje, że masz jej duże pokłady w takim razie ![]() Udało się, usnęła. Oby w nocy ładnie pospała chociaż, bo muszę zregenerować siły na kolejny dzień pełen atrakcji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

teraz grzecznie śpi.

21.06.2014r.

Powtórka z dnia wczorajszego. W sumie to z kilku dni wstecz. Zastanawiam się z którego okna skakać 

a ona nie płacze tylko się drze. Teraz już jej się nawet na rękach nie podoba. Nic jej się nie podoba. Wszystko złe, wszędzie źle.

przytulamy się, patrzymy się na siebie i tyle :p

Super waga
może za 15 lat