|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: najładniejsza NAZWA perfum... ;)
wgl mnie
-Ange ou demon -Organza -Euphoria -Hypnose -Only the brave -Chloe -Daisy -Lola -aqua allegoria -no i te wszytskie takie długie ładnie brzmią ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek
![]() Bardzo podobają mi się nazwy wielu perfum od Guerlain Samsara- nazwa kojarzy mi się z pustynią, Wschodem, upałem, piaskiem, takim światem jak z Alladyna, a sam zapach kojarzy mi się z ogniem. Doskonale dobrany flakon, doskonała całość. Shalimar brzmi jak zaklęcie (sama jestem oczarowana) L'Heure Bleue - nazwa przepiękna, niebieska godzina, połączenie dnia z nocą. Zamysłem twórcy był zachód słońca, mi bardziej kojarzy się ze wschodem. Flakon ![]() La petite robe noir- i znów ten flakon ![]() ![]() Chamade nie od Guerlain Hypnotic Poison- trucizna, oj tak, więc dawkuję z umiarem, a jest tak hypnotic, że chciałabym się zlać od głowy po palce stóp ![]() Mania- zdecydowanie dostaję od tego zapachu na głowę ![]() Alien- jaki obcy? Ja się czuję w tym zapachu doskonale, żadna obca planeta, mój ogródek, moje kwiatki ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Angel - taki aniołek
![]() ![]()
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Lubię krótko i na temat
![]() *Shalimar *Habanita *Bandit *Nuit Etoilee *Le Baiser du Dragon *Nu i jeszcze nazwa nie piękna, ale w kontekście perfum rozłożyła mnie na łopatki: Ugly Bastard ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.