czy tylko ja nie cierpie sylwestra? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-31, 17:30   #181
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: czy tylko ja nie cierpie sylwestra?

JA nie lubie odkad zyje
Aczkolwiek tego Sylwestra spedze w lepszym humorze niz rok temu.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-31, 17:46   #182
Ashlee_
Zadomowienie

moze nie tyle ze nie cierpie ale zawsze mam pecha .. albo jestem chora, albo impreza jest beznadziejna, albo jeszcze cos innego sie przytrafia . dlatego dzis zostalam w domu i jestem przeszczesliwa!

雪が歌う夜に君を憶うよ
凍りついたこの部屋で
憧れた未来を待ち望むように
孤独を生きて…

Ashlee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-02, 17:02   #183
ckin2u
Zakorzenienie

ja od teraz tez nie lubie.
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 12:43   #184
podusia
Rozeznanie

Kobietki niedługo Sylwester ja przyłączam się do grona osób które tego dnia nie lubią. Co roku jakoś nigdy nie bawię się jakbym chciała albo nie bawię się wcale. teraz tez nawet ochoty nie mam cokolwiek w tym kierunku robic. TŻ czeka na gotowe, znajomi tez mnie z lekka wkur.... niby wspólne spotkanie miało byc a teraz cisza bo nie wiadomo gdzie. no i ok, ja tez mam to w tym roku gdzieś

podusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 14:41   #185
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez podusia Pokaż wiadomość
Kobietki niedługo Sylwester ja przyłączam się do grona osób które tego dnia nie lubią. Co roku jakoś nigdy nie bawię się jakbym chciała albo nie bawię się wcale. teraz tez nawet ochoty nie mam cokolwiek w tym kierunku robic. TŻ czeka na gotowe, znajomi tez mnie z lekka wkur.... niby wspólne spotkanie miało byc a teraz cisza bo nie wiadomo gdzie. no i ok, ja tez mam to w tym roku gdzieś
koleżanki i tż stwierdzili że idziemy do klubu.. już sie nie mogę doczekać
płacę za bilet prawie 100 zł, a jakbym poszla np. dwa dni później weszłabym za przysłowiową dychę
nie chce mi się stroić...
nie chce mi się wracać o 5 rano w nowy rok pociągiem.. pewnie będzie zimno i będzie padał deszcz a mi będzie niedobrze.
i pewnie muzyka w klubie będzie kiepska i nie będę potrafiła sie przy niej bawić. tak - jestem pesymistką
w ogóle nie widze róznicy od jakiejs sobotniej imprezy, tylko wiecej kasy wydam, będę się telepać do domu, brrrrrr na samą myśl dostaje obrzydzenia...
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 14:44   #186
lukrecja222
Zakorzenienie

Ja też nie lubię Sylwestra. Zazwyczaj zaszywamy się z TŻw domku i oglądamy filmy na DVD, albo robimy sobie romantyczną kolację
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 14:46   #187
My life be like
BAN stały

Chciałem założyć taki wątek, ale pomyślałem, że chyba tylko ja jestem taki stuknięty żeby nie lubić sylwestra, a tu prosze- masa ludzi .
Ja też nie lubię. Spędzam jak każdy normalny dzień .
My life be like jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 18:09   #188
madleine12
Raczkowanie

Ja nie znosz sylwestra,nigdy nie mialam udanego i w tym roku planuje zostac w domu z siostra

moja wish

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841
bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje
madleine12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 18:31   #189
teleskop86
Rozeznanie

hmmm to moze i jak sie wypowiem
rok temu na sylwestra bylam w domu i jak siedzialam przed tv patrząc jak inni tancza i sie dobrze bawią to zrobilo mi sie jakos tak smutno
dlatego obiecalam sobie ze w tym roku sylwestra musze spedzic na jakiejs zabawie bo w domu to mozna oszaleć;/ no i rzeczywiscie nadazyla sie okazja. Idziemy na impreze, tzn. ja + znajomi. i mam nadzieje ze bede sie swietnie bawić
chociaż uwazam ze sylwester to dzien jak co dzien. no ale jak inni pytaja jak spedziles ten dzien a ty mowisz ze w domu to od razu patrza na ciebie z politowaniem ze ty taki biedny, no jak to w domu, pewnie bylo nudno itp itd...a tak naprawde sylwester jest swietna okazją dla wielu restauracji, barow, hotelow itp. do wysokiego zarobku. i na tym to wszystko sie opiera. a my wszyscy ulegamy urokowi tego dnia i idziemy sie bawic, mimo ze moze tego dnia nie najlepiej sie czujemy, bo nas glowa boli, bo nam zwyczajnie sie nie chce...no ale jak to , zaplacone, kreacja kupiona, fryzjer zamowiony trzeba isc i sie dobrze bawic
ja tez nie przepadam za tym dniem, zawsze sklania mnie on do przemysleń, refleksji, zastanowienia co bylo dobre w tym roku a co zle, co moglo byc lepsze... no i jak tak czlowiek zacznie myslec to moze wpasc w zly nastroj a w tym roku mam nad czym myslec, oj mam

teleskop86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 19:13   #190
yoona
Zakorzenienie

nie cierpie

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 19:58   #191
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez teleskop86 Pokaż wiadomość
hmmm to moze i jak sie wypowiem
rok temu na sylwestra bylam w domu i jak siedzialam przed tv patrząc jak inni tancza i sie dobrze bawią to zrobilo mi sie jakos tak smutno
dlatego obiecalam sobie ze w tym roku sylwestra musze spedzic na jakiejs zabawie bo w domu to mozna oszaleć;/ no i rzeczywiscie nadazyla sie okazja. Idziemy na impreze, tzn. ja + znajomi. i mam nadzieje ze bede sie swietnie bawić
chociaż uwazam ze sylwester to dzien jak co dzien. no ale jak inni pytaja jak spedziles ten dzien a ty mowisz ze w domu to od razu patrza na ciebie z politowaniem ze ty taki biedny, no jak to w domu, pewnie bylo nudno itp itd...a tak naprawde sylwester jest swietna okazją dla wielu restauracji, barow, hotelow itp. do wysokiego zarobku. i na tym to wszystko sie opiera. a my wszyscy ulegamy urokowi tego dnia i idziemy sie bawic, mimo ze moze tego dnia nie najlepiej sie czujemy, bo nas glowa boli, bo nam zwyczajnie sie nie chce...no ale jak to , zaplacone, kreacja kupiona, fryzjer zamowiony trzeba isc i sie dobrze bawic
ja tez nie przepadam za tym dniem, zawsze sklania mnie on do przemysleń, refleksji, zastanowienia co bylo dobre w tym roku a co zle, co moglo byc lepsze... no i jak tak czlowiek zacznie myslec to moze wpasc w zly nastroj a w tym roku mam nad czym myslec, oj mam
Nie jest okazją tylko dla restauracji, barów, ale rownież okazją do imprezowania całą noc. Jesli ktoś tego nie lubi, to nie dziwie się czemu nie lubi sylwestra. Ale jest jest inaczej, to juz troche nie pojmuje.
Jesli spędza się ten dzien z fajnymi ludzmi, to impreza zawsze będzie udana. Bąbelki o północy, fajerwerki jeszcze bardziej podsycają imprezę.
Za młoda jestem na jakieś bale, wiec zawsze ubieram się tak jak na normalną imprezę. 3 lata temu spedziłam ten dzien tylko z przyjaciółką, dwa lata temu na wieeeelkiej imprezie, rok temu na domówce na 15 osób i zawsze byłam zadowolona. Dlaczego? bo spędziłam ten dzień z ludzmi których uwielbiam. I uwielbiam to składanie życzen o północy, wtedy zawsze jest najśmieszniej.
Przeciez to taki pozytywny dzien, nie ma co się dołować...

Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Czas edycji: 2009-12-08 o 19:59
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 21:04   #192
Kirsti
Rozeznanie

podusia, dziękuję, że odświeżyłaś ten temat Sama chciałam dziś założyć coś podobnego, jeśli bym nie znalazła.

Nienawidzę sylwestra! Impreza na siłę! Nie widzę powodów do świętowania, mam się cieszyć, bo znów jestem rok starsza?
Być może nie lubię też tego dnia dlatego, że zbyt imprezowa nie jestem, ale siedzieć w domu w tym dniu nie lubię i zwykle nie mam, co ze sobą zrobić. Nie muszę spędzać tego dnia na wielkiej imprezie, ale w miłym gronie owszem. Co roku muszę kombinować, wpraszać się na chama do kogoś, bo nie chcę siedzieć w domu. Myślałam, że namówię koleżanki, żeby coś wykombinować, ale jedna stwierdziła, że w sumie to może zostać w domu i siedzieć z rodzicami przed telewizorem. Druga nie przejmuje żadnej inicjatywy, to typ, że jak jej nie popchniesz, to sama nie pójdzie. A mnie to nie odpowiada, bo w sumie każdy wieczór tak spędzam, więc chciałabym spędzić akurat ten inaczej. Mimo, że nie widzę okazji do świętowania, to smutno mi się robi, bo większość ludzi będzie się dobrze bawić, a ja będę siedzieć na kompie. Znajomi ze studiów to same pary, wybierają się na wielkie bale, więc ja się nie wproszę na imprezę dla par. Ech, jestem naprawdę przygnębiona
Stary 2009-12-08, 22:31   #193
_Gosiaczek_
Rozeznanie

Nie lubię Sylwestra. Dla mnie dzień jak codzień. Na dodatek 1.01 idę do pracy na 6:00 rano
_Gosiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 17:46   #194
teleskop86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Gosiaczek_ Pokaż wiadomość
Nie lubię Sylwestra. Dla mnie dzień jak codzień. Na dodatek 1.01 idę do pracy na 6:00 rano
uuuuu to współczuje a gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec ja o 6 rano dopiero bede sie kładła do łóżka. tak mysle

teleskop86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 21:47   #195
Shazney
Zakorzenienie

Dołączam do niecierpiących sylwestra . Z czego tu się niby cieszyć? Że jest się o rok starszym? Pffff.....

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-10, 07:55   #196
ckin2u
Zakorzenienie

ja na szc zescie w sylwestra ide do pracy, szkoda tylko ze tylko do 15 :/ potem wroce cos porobie i ide spac, nie lubie tego dnia/nocy, zwlaszcza teraz ;\
Stary 2009-12-27, 09:56   #197
Leosia69
Zakorzenienie

ja też strasznie nie lubię sylwestra ;/ strasznie się męczę w tę noc

Leosia69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 13:35   #198
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Dołączam do niecierpiących sylwestra . Z czego tu się niby cieszyć? Że jest się o rok starszym? Pffff.....
W sylwestrową noc nie stajesz się nagle z dnia na dzień o rok starsza.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 10:52   #199
ptysza
Zadomowienie

ja też nie lubie całego tego zamieszania, w tym roku spedzimy go tylko 2 znajomych w domu - kameralnie

za to w tamtym roku bylismy na imprezie - tyle co kasy poszlo to glowa mala: sam sylwester za 2 osoby jakies 400 zl, dojazd bo bylo to jakies 1,5 godz od miejsca gdzie mieszkamy, sukienka 150 , hotel 100
nie wiem dlaczego dalam sie namowic kolezance w sumie nigdy nie bylam wczesniej na takiej organizowanej imprezie - i glupia jej posluchalam - bo ona to woli oszczedzac na wszystkim byle tylko pojsc na jakis taki bal sylwestrowy - bo to jeden dzien w roku
za ta kase moglismy sobie pojechac gdzies z tz na weekend i byloby 1000000000razy lepiej

pewnie gdyby znajomi nas nie zaprosili to bysmy spedzili go z tz w lozku
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 11:30   #200
Monifash34
Zadomowienie

Dla mnie to dzień jak każdy inny.
Nie rozumiem tego całego zamieszania jakie panuje wokół tego dnia,bo
według mnie nie ma się czym podniecać
Stary 2009-12-29, 08:30   #201
ckin2u
Zakorzenienie

wedlug mnie tez nie - ale pewnie mowie tak bo nie mam z kim go fajnie spedzac i do tej pory zawsze spedzalam go z osobami z ktorymi nic waznego mnie nie laczylo (moge tak stwierdzic z perspektywy czasu)
dla mnie to dzien jak codzien - bo ebde siedziec w domu ogladac tv i pic szampana, ale na pewno dla osoby ktora ma kochana osobe grupe swietnych przyjaciol to cudowne chwile bo spedza sie je z cudownym wazymi osobami )
Stary 2009-12-29, 09:46   #202
201608080935
Konto usunięte

Ja też nie przepadam za sylwestrem a może bardziej jest mi obojętny, normalny dzien i normalna noc.Uważam że bawić to się można cały rok, wtedy kiedy się ma ochote, jeśli w sylwestra się ma to ok, jeśli ktoś nie ma ochoty , lub z różnych powodów nie ma co robić i gdzie pojsc i z kims, to według mnie niech sobie odpusci bo po co sie zmuszac i tym przejmować.Nie podoba mi sie że ogólnie panuje takie przekonanie że TRZEBA sie w sylwestra bawic, imprezowac a jak ktos mówi że nigdzie nie idzie , nie byl, z roznych powodow, to sie patrzy na niego jak na jakiegos odmienca czy z politowaniem A przeciez to nic nadzwyczajnego, ktos sie nie bawil w sylwestra to sie pobawi w inny dzien, zaden problem.Dlatego jeśli są tacy którzy się tym przejmują że nie spedzą sylwestra jakoś super tylko w domu to głowa do góry bo nie ma sie czym przejmowac,to żaden obciach.A jeśli ktoś nie ma z kim, nie ma gdzie to nie w tym roku to w nastepnym sie uda a i wlasnie w ciagu roku pewnie okazji do imprez nie zabraknie.
Ja jak wspomniałam mam do tego stosunek obojętny, od kilku lat sie przestałam przejmować tym dniem. 3 lata temu byliśmy z TŻ na sylwestrze w górach, 2 lata temu zostaliśmy sobie w domu bo tak chcielismy, z zeszłoroczny sylwester mielismy ochote to wybraliśmy się do przyjacól na kameralną imprezkę w domu a w tym roku mimo kilku zaproszeń, propozycji i opcji do wyboru postanowiliśmy znowu zostac sami w domu bo jakos nie mamy wielkich chęci się gdzies wybrać więc sie zmuszac nie będziemy.

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2009-12-29 o 18:54
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 22:07   #203
marsi11
Zakorzenienie

odkopuje wątek bo sylwester zbliża się nieubłagalnie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 22:35   #204
Hortencja
Zadomowienie

Czy lubię Sylwestra- lubię. Czy mam ciśnienie na sylwestrowe bale,organizowanie imprezy od sierpnia, wyjazdy po 500 km w jedną stronę i kreacje stylizacje i fryzury? -NIE

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 22:51   #205
Celestia
Zakorzenienie

ja również nie mam parcia na tą noc, dla mnie jak każda inna
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:12   #206
Wisniowy sadek
BAN stały

Z rozmaitych powodów również nie przepadam za sylwestrem więc się dopisuję do Was
Wisniowy sadek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 19:10   #207
deser czekoladowy
Wtajemniczenie

Można dołączyć?
Stary 2010-12-21, 19:13   #208
mad86
Zakorzenienie

nienawidze Sylwestra
Stary 2010-12-21, 20:39   #209
la beaute
Zakorzenienie

a sylwester coraz bliżej
Stary 2010-12-21, 21:32   #210
deser czekoladowy
Wtajemniczenie

Aaaaa!
Na szczęście w tym roku zostaję w domu razem z tż
Nie cierpię sylwestrowych imprez, zawsze się źle kończyły

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości