|
|
#181 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna nadchodzi, schudnąć nie zaszkodzi!
Cytat:
![]() Cytat:
za tak duży spadek i powodzenia w dalszym gubieniu kilogramówCytat:
ale rozumiem, że to stres Jak już będziesz po, to na pewno powiesz to samo![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sama robisz?![]() Cytat:
Ja dopiero dzisiaj wygoniłam mojego lenia
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Hej Hej
![]() Oczywiście, że ten jadłospis jest jednodniowy ![]() Dziś mam już za sobą kawał pysznej ciepłej kiełbachy prosto z wędzarni Ale chleba nie jem.... ja ogólnie nie lubię chleba, u mnie w domu kupuje się tylko biały.... a ja do niego mogę pochłonąć pół kostki masła ![]() Wczoraj zaliczyłam 20 minutowe ćwiczenia, na kolacje o 18:30 zjadłam serek chudy z rzodkiewką, cebulką i szczypiorkiem ![]() Rano stanęłam na wagę i z wczorajszych porannych 64,5 zrobiło się 63,6 uf.... czyli coś tam zleciało ![]() Na dziś w planach solidnie sprzątanie domu, ćwiczenia.... Co do jadłospisu to na dzień dobry do kawy troszeczkę chałwy (musiałam ), kawałek ciepłej kiełbasy, później moja płatkowa zupa - pewnie podzielę to na 2 - 3 porcje i na kolacje serek biały taki sam jak wczoraj ![]() Wiem, że wydaje się to mało, ale muszę obkurczyć żołądek bo jestem rozepchana jak dziadowska torba....
|
|
|
#183 |
|
Kawoholiczka
|
U mnie dzisiaj na wadze 67,8
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie 68,2 ale wage bede odnotowywac co tydzień... |
|
|
|
|
|
#185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry |
|||
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja generalnie staram sie zjadac 1500/1600 ale czesto wychodzi wiecej. Byle nie przekroczyc 2tys, to nie ma tragedii ;p
|
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale napisalyscie
![]() Ja dwa tygodnie bez ćwiczeń
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Kawoholiczka
|
Tak w ogóle to dziękuję dziewczyny za miłe słowa i docenienie, czasem trudno samemu sobie przybić piątkę i być z siebie dumnym
Chciałabym do wakacji zejść do 60 kg i być wreszcie zadowoloną ze swojego ciała. Dzisiaj już 8 km stacjonarnego za mną. Wieczorem dorzucę Chodakowską, uwielbiam to zmęczenie po treningach z nią
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
A ja Chodakowskiej nie mogę.... mam po jej ćwiczeniach ścisk w głowie, uderzenia gorąca i trzęsę się jak galareta... chyba nie są one dla mnie
|
|
|
#192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak tam mija Wam wieczór? Mój był bardzo aktywny i chyba za chwilę położę się spać Czuję się jak jakiś staruszek![]() Plan na jutro: rozgrzewka, barki, klatka piersiowa, brzuch, rozciąganie, 20-30 min hh Jedzonko: śniadanie: płatki owsiane + jogurt naturalny + 2 łyżki masła orzechowego + troszkę borówek amerykańskich + gruszka + 3 łyżeczki nasion chia II śniadanie: jabłko obiad: nie wiem, idę na urodziny do restauracji więc się okaże ![]() kolacja: może sałatka jarzynowa z jogurtem naturalnym ![]() ![]() : ziewam:
|
|
|
#193 |
|
nibyżona
|
witam się
czy mogłabym się dołączyć? ![]() zaczęłam dietę 7 lutego startując z 82kg obecnie na liczniku mam 77,2kg ważę i mierzę się co poniedziałek, więc mam nadzieje, że jest mniej ![]() postanowiłam tym razem, że sama sobie nie poradzę i oddałam się w ręce profesjonalistki, więc mam dietę od dietetyczki mam 171cm i póki co moim celem jest 65kg ![]() jeśli chodzi o aktywność fizyczną to są to marsze, ale przede wszystkim orbitrek
|
|
#194 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A waga ladnie leci, powodzenia dalej!
|
|
|
#195 |
|
nibyżona
|
Farisss bardziej chodziło o to, że mam problemy zdrowotne i chciałam mieć pewność, że wszystko jest sensownie ułożone
no i analiza składu ciała też mi dużo dała... mam większą motywację jednak u mnie to już była nadwaga, bardzo szybko nabrałam nadprogramowych kilogramów, bo złożyło się na to parę rzeczy... i tym razem chciałabym żeby to było tak raz na zawsze - odpowiednio zejść do rozsądnej wagi i utrzymać ją
|
|
#196 | ||
|
Rozeznanie
|
witam się jeszcze sobotnio..
![]() cały dzień mi zleciał praktycznie poza domem i teraz padam na ryjek ![]() także treningowo wrzuciłam dzisiaj na luz, ale jutro już konkretny trening zaplanowany, Muszynianka dawaj ze mną ![]() ![]() Ania, ja nie wiem jak Ty możesz przy jaglanym rafaello zatrzymać się na 2 sztukach no jak ![]() mi wskoczyło dobrych kilka..po 3 już nie liczyłam ![]() w następnym tygodniu zrobię trufle owsiane, kakaowo-orzechowe, takie 'słodycze' to ja mogę jeść..bez wyrzutów sumienia Cytat:
![]() ale jestem cholernie ciekawa bikini, muszę koniecznie zamówić ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() oby moc była z Tobą!! ![]() hej Cherry_Muffin z odpowiednią dietą pójdzie dobrze, trzymam kciuki, żeby i motywacji nie zabrakło i najważniejsze-zdrowie też dopisało.. ![]()
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
||
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pyszne jest ![]() Ale takie slodkosci mozna spokojnie jesc nawet w wiekszych ilosciach ![]() Ja dzisiaj znow eksperymentowalam i robilam lody bialkowe z jogurtu greckiego i odzywki bialkowej. No ale takie tam,szalu ni ma
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
nibyżona
|
Crema dziekuje
![]() poki co mam mega radoche ze dostalam zielone swiatlo na orbitreka ![]() dzis zrobilam 25km w 85min, akurat dwa seriale ![]() jeju tyle fajnych przepisow a ja kompletnie nie moge sie przekonac do kaszy jaglanej cala reszte kasz tak, a jej nie moge
|
|
#199 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lody uwielbiam z mrożonych bananów, lubię je mixować z przeróżnymi dodatkami, ale kawa wypada chyba najlepiej ![]() z odżywką to w sumie dobra opcja & nagroda jako posiłek potreningowy ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
a próbowałaś na słodko/słono? ja w sumie na wszelkie sposoby ją przerobiłam po tym jak przeczytałam 'jaglany detoks' i naczytałam sie o jej super prozdrowotnych wartościach ![]() w sałatkach na zimno jest świetna, ale jako jaglanka też niczego sobie (np. z kakao, rodzynkami, bananem) ale jak Ci wybitnie nie podchodzi to też nie ma co się zmuszać, ja z brukselką do tej pory, a już sporo czasu od przedszkola minęło.., się nie przeprosiłam
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
||
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mało wiem, ale dzięki temu pozbyłam się 1 kg w 1 dzień - mam problem z magazynowaniem wody, więc u mnie sprawa wcale nie prosta by zacząć chudnąć "normalnie".
Wczoraj zjadłam trochę chałwy na śniadanie, później świeżutką kiełbasę - bez chleba , moją zupę z płatków i na kolację serek chudy z warzywami i pomidor z jogurtem naturalnym... no i o 20 podjadałam Bake Rollsy I dziś na wadze spadek ale tylko 100g... No i tak to u mnie jest ![]() Dziś zaliczyłam juz śniadanie - jajecznica: 2 jajka ze szczypiorkiem i mlekiem + kawa <3
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Hej _Malbora_ 😁
Ja juz cisne od rana 💪 Jutro ważenie 😜 Milego dnia Dziewczyny 😁 |
|
|
|
|
#202 |
|
nibyżona
|
Crema probowalam na rozne sposoby
w sumie podobnie mam z awokado - jedynie zjem jak malo, najlepiej z czyms i mocno doprawione ![]() ja jutro tez pomiar wagi i centymetrow wiecie od poczatku lutego co rano pije 750ml czystka i mam wrazenie, ze on jest sprawca tego, ze mam o wiele lepsze cisnienie
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej nie waz się codziennie, to sie nie bedziesz sugerowac. |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy ja się boje, że stanę na wagę za tydzień a tam + 1 kg :/
A tak mniej więcej analizuje co zjadłam i co mogło spowodować tak mały lub ewentualnie wzrost wagi... Chociaż sama nie wiem czy to dobre podejście :/
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam dziewczyny.
|
|
|
|
|
#206 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
![]() wykończysz się takim analizowaniem ja ważę się głównie co tydzień w poniedziałek, czasem po prysznicu sobie wejdę ale do czasu tego pomiaru staram się nie analizować zmian na wadze
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() zacznij jesc wiecej,ale zdrowo i wartosciowo. Doloz cwiczenia. Wtedy waga bedzie spadac wolniej ale na trwale. Cytat:
a warto ja jesc bo zdrowa ![]() Ja dzisiaj sie zwazylam i jest spadek Pomierzylam sie tez ostatnio,bo w koncu pozyczylam cebtymetr od mamy wiec licze ze w koncu bede widziec efekty![]() Ja tez pije czystek,ale jakos nie zauwazylam specjalnych efektow po nim
|
||
|
|
|
|
#208 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Problem z magazynowaniem wody to taki "zwykły" czy na coś chorujesz? Bo to też różnica. Przy takim "Zwykłym" problemie najczęściej pomaga po prostu dobra dieta, tak żeby metabolizm hulał i trochę ziół moczopędnych i np. żurawina. Jedząc mało, spowalniasz metabolizm i nigdy nie uda Ci się ZDROWO schudnąć, bo możesz się nabawić innych powikłań. Dziewczyny, proszę, nie róbcie sobie krzywdy głodówkami Wydawałoby się, że to już wyszło z mody i już każdy wie, że ważne jest zdrowe regularne odżywianie...A propos kaszy jaglanej. Ja lubię jeszcze szarlotkę KLIK "Ciasto" robię z tego przepisu, jabłka mam już swoje, ale myślę że ten pomysł też jest okej Do lodów z bananów na pewno by pasowała
|
|
|
#209 |
|
nibyżona
|
Malbora Farisss dobrze mówi... ja to jak przez tydzień leci mi 0,7-1kg to się zastanawiam czy nie za szybko, a mam z czego zrzucać
na prawdę w jeden dzień tego nie nabrałaś to i nie ma szans zrzucić. chyba, że chce się mieć jojo ![]() szczerze mówiąc nie nudzę się na diecie - zmieniam kolejność, używam innych przypraw. ogólnie uważam, że ona dużo mi dała. o wiele lepiej odnajduję się w kuchni i sprawia mi dużą przyjemność gotowanie.
|
|
#210 | ||||
|
Rozeznanie
|
witam się przy południowej kawce
![]() Cytat:
), ale możesz się wspomóc odpowiednią dietą - dużo wody, zielonych warzyw (pełnych chlorofilu) no i mniej soli, co też na pewno będzie miało pozytywny wpływ na odchudzanie ![]() Cytat:
![]() ja w niedzielę potrzebuję dłuższego rozbiegu czasowego żeby wystartować.. ![]() Cytat:
Rena nie bądź taka tajemnicza ![]() Cytat:
![]() no i jeśli smakuje tak pysznie jak wygląda..to wskoczy obok babki na wielkanocny stół ![]() gracias ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ania brawka za spadek
Edytowane przez Crema Catalana Czas edycji: 2016-03-20 o 12:42 |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

a teraz gotuje sobie obiadek

Zauważyłam o wiele jędrniejsze ciało, ale wciąż chcę ważyć mniej (ze wzrostem 159 oscyluję w wagę 60 kg, wtedy czułam się najlepiej). 

obecnie na liczniku mam 77,2kg 

no jak