Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-16, 08:58   #181
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
kurcze u mnie bylo na glownej stronie napis chyba smacznie dopasowana max za 0zł na 3 dni

to ja się pochwalę, że mam mniej 5kg

Kotowe gratki

dzis w koncu slonce, mam nadzieje, ze na dluzej bo deprecha normalnie! marzec jest
brawo
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:01   #182
Cherry_Muffin
nibyżona

dzięki dziewczyny
chociaż najbardziej jestem dumna z tego, że jestem w stanie utrzymać się na diecie i do tej pory zaliczyłam 4 wpadki z czego tylko 2 to było coś niezdrowego a dwa razy dodałam na diete coś za czym się stęskniłam

a z slubnych spraw - w weekend moze pojade z przyszla bratowa do jej krawcowej obaczyc szkielet sukni
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:02   #183
*piękna
Zakorzenienie

Gratuluję zrzuconych kg Mi jeszcze 2-3kg przydałoby się zrzucić ale to nie jest takie proste jak się tak bardzo lubi jeść

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:02   #184
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
NB mi się kiedyś bardzo nie podobały, ale jakiś czas temu zmierzyłam jakieś takie śliczne szaro-różowe i bardzo mi się spodobały! Natomiast po prostu są dla mnie dość drogie, a na szmatach raczej ich nie znajdę Mam co prawda Conversy, które były nowe ale był to prezent.

Ja ogólnie kocham buty. :P Załączam jeszcze inne wyczajone na szmatach,były w ogóle nieużywane, w stanie idealnym. Zapłaciłam za nie 25zł, a śmigam w nich teraz badzo często.

Super! To już tak niedługo

Ja tez miałam takie zdanie o NB ale nawet kiedyś o conversach dopiero nie dawno się przekonałam, praca całe lato w nich przechodziłam
co do ceny to rzeczywiście NB są droższe No conversy ... ale

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Ja mam NB taki klasyczny model czarny z podeszwą biało szarą i do wielu rzeczy pasują, ale musi być taki lekko sportowy styl. A trampki to na upartego i do eleganckiej koszuli da się założyć
W tym roku też chyba się skuszę na białe krótkie conversy jak gdzieś będą tanie

A może kupiłaś coś jeszcze tylko zapomniałaś?
Albo skarpetki były droższe. Jak nie to dla pepco

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Na jeden model, ich najpopularniejszy (537 czy tam coś takiego, nie pamiętam), jest teraz przez rok 10% zniżki, na fanpage niessia25 gdzieś jest kupon (hasło to chyba jej nick właśnie plus chyba coś tam jeszcze).

Mój M. jest fanem NB, ma kilka par, moja mama i siostra też się w nie zaopatrzyły i wszyscy jednogłośnie twierdzą, że lepszych adidasów nie mieli - lekkie i wygodne.
Bywam często w NB przez M. ale nigdy nie trzymałam żadnej pary w dłoni:P
Dla mnie to problematyczne buty - wszelkie materiałowe i zamszowe buty są dla mnie wyzwaniem bo szybko brudzę, potem muszę doczyścić. Nawet impregnaty nie wiele pomagają. Dlatego wolę skórzane buty. Ich skórzane mi się nie podobają. Zresztą adidasów nie noszę, wolę trampki.
Ale NB są często promocje nawet - 40% tylko nie wiem czy dla wszystkich czy tylko.dla.klientow, ale często można się z kimś zgadać u mnie mój szef dostaje sms o takiej promocji wiec gdyby była to wtedy się zdecyduje, za taką wtedy cenę mogę zaryzykować :p

Co do ubioru to rzeczywiście conversy można nawet połączyć z białą koszula o NB juz bym tak nie powiedziała, jak jak teraz oglądałam je to były czarne z czerwoną czarna kratka w środku bardzo fajnie wyglądały co do.zamszu to nie jest chyba tako typowy zamsz
Stary 2016-03-16, 09:08   #185
asdii
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Za wszeystkie DDŚ -

Kotowe, WOW! Gratuluję i podziwiam!

I gratulacje wszystkich załatwionych spraw!

Co do butów - ja kiedyś bardzo za conversami, nawet miałam jakieś. Vansy mi się nie podobały, do czasu (ale nie mam). NB to zupełnie nie moja bajka.Do treningów mam asicsy i reeboki, ale to takie typowo sportowe. W zeszłym roku chciałam kupić albo Vansy, albo Conversy, ale chodziłam i szukałam jakiś tanich, bo 2 czy tam 2 i pół stówy dać za szmaciane trampki mi się nie widziało. No i wylądowałam z adidasami z ecco I już nie chce żadnych innych butów

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:13   #186
rintintin
Zakorzenienie

Cześć, witam się w nowym wątku.
Jakieś zarazki mnie dopadły i została dzisiaj w domu. Nafaszeruje się lekarstwami i jutro znowu do pracy.
Gratuluje Kotowe i Cherry spadków wagi! U mnie póki co 8 kg
Przyszedł welon z Ali i jestem zadowolona. Miękki tiul , ogólnie wygląda jak na zdjęciach, fakt widać male niedorobki, ale za 39 zł nie będę narzekać. W końcu będę miała go ok godziny na sobie.
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:16   #187
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja tez miałam takie zdanie o NB ale nawet kiedyś o conversach dopiero nie dawno się przekonałam, praca całe lato w nich przechodziłam
co do ceny to rzeczywiście NB są droższe No conversy ... ale

Ale NB są często promocje nawet - 40% tylko nie wiem czy dla wszystkich czy tylko.dla.klientow, ale często można się z kimś zgadać u mnie mój szef dostaje sms o takiej promocji wiec gdyby była to wtedy się zdecyduje, za taką wtedy cenę mogę zaryzykować :p

Co do ubioru to rzeczywiście conversy można nawet połączyć z białą koszula o NB juz bym tak nie powiedziała, jak jak teraz oglądałam je to były czarne z czerwoną czarna kratka w środku bardzo fajnie wyglądały co do.zamszu to nie jest chyba tako typowy zamsz
Wiem, że mają te promocje ale z tego co widziałam na face to nie są za często No ale jak się komuś nie spieszy bo nie potrzebuje ich koniecznie to zawsze właśnie może czekać

Dziś przyjdą jedne buty, jutro drugie Będą foty
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:18   #188
paula94_
Raczkowanie

Cześć
Tak siedzę i nadrabiam, nadrabiam a tu koniec wątku i wszystkie cytaty poszły się..
Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
4 miesiące do ślubu

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Mogę już oficjalnie powiedzieć że schudłam 15 kg i jestem w połowie drogi
Jak tego dokonałaś? w jakim czasie? gratuluję! ja walczę i coś kiepsko idzie a z 10kg mam do zrzucenia

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
ej jak ja weszłąm ją obczaić po 22 to ani śladu po niej nie było ( albo ja nie umiałam szukać:P)
ja też szukałam i nie znalazłam pewnie specjalnie ją ukryli jakoś

Ja bym chciała białe conversy ale boję się trochę, że po kilku przejściach po tych skórzonych ulicach będą bardziej czarne niż białe ;p ale pewnie kupię jak znajdę coś na promocji

ze ślubnych spraw to zrobiliśmy już projekt i powpisywaliśmy wczoraj prawie wszystkie osoby obiecano nam w drukarni, że do 2 dni będą wydrukowane. Dzisiaj jak TZ wróci z pracy to podjedziemy tam bo muszę o kilka rzeczy dopytać i dopilnować koloru i jakości papieru
zjeżdżam do domu na weekend, namawiam TZ żeby do mnie dojechał bo chce skoczyć na salę i dowiedzieć się o ile podrożała cena za talerzyk (nastraszyłyście mnie ) i czy kwiaty do dekoracji co ubierają są żywe bo tak sobie pomyślałam, że może sztuczne :p
paula94_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:18   #189
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Wiem, że mają te promocje ale z tego co widziałam na face to nie są za często No ale jak się komuś nie spieszy bo nie potrzebuje ich koniecznie to zawsze właśnie może czekać

Dziś przyjdą jedne buty, jutro drugie Będą foty
sama czekam na te twoje buty ciekawa ich jestem
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:21   #190
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Jakieś zarazki mnie dopadły i została dzisiaj w domu. Nafaszeruje się lekarstwami i jutro znowu do pracy.
Przyszedł welon z Ali i jestem zadowolona. Miękki tiul , ogólnie wygląda jak na zdjęciach, fakt widać male niedorobki, ale za 39 zł nie będę narzekać. W końcu będę miała go ok godziny na sobie.
Zrób zdjęcie na sobie

Paula ja swoje conversy wsadzalam do pralki :p
Stary 2016-03-16, 09:28   #191
Sophie24
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;57427796]sama czekam na te twoje buty ciekawa ich jestem [/QUOTE]
Dopiero pomyślałam, że gorzej jak obie pary mi się spodobają

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Gratuluje, też bardzo ładny spadek
Pokazuj welon

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 09:29   #192
tija93
Zakorzenienie

RELACJA

Poniedziałek
Jak już Wam pisałam w poniedziałek musiałam dać uśpić mojego psa. TŻ po tej wiadomości spytał czy ma już przyjechać. Potrzebowałam go i na drugi dzień już był. Najpierw miał przyjechać w piątek. Ja w nocy praktycznie w ogóle nie spałam.

Wtorek
Rano mama i teściowa zmusiły mnie do wizyty w lekarza by dostać coś na uspokojenie. Poszłam do mojej przychodni, kiedyś tam chodziłam do ginekologa. Pani w rejestracji powiedziała, że mogę iść do mojego lekarza prowadzącego. Taaa, 300km dalej mam lekarza prowadzącego To trzeba było poruszyć znajomości. Poszłam do szpitala i rozmawiałam z położną z którą miałam kiedyś zajęcia. Dopytała doktorów czy mogę brać to co ona chce mi zaproponować. Wróciłam do domu i mnie ścięło przez leki z nóg i spałam z 3h. TŻ przyjechał, się spłakaliśmy.

Środa
Odbierałam sukienkę od krawcowej. Miała mi trochę zmniejszyć dekolt żeby chamsko nie świecić cyckami. Wzięłam stanik, który sobie kupiłam w poniedziałek. No i kurcze coś mi nie pasowało. Szybka decyzja – jedziemy po nową sukienkę Sukienkę wybrałam w 15min Pojechaliśmy potem do koleżanki, bo miała dla Kubełka worek ciuszków. No to zostaliśmy na herbatce Wieczorem była u mojej mamy koleżanka, spodobała jej się moja pierwsza sukienka i prawdopodobnie kupi ją ode mnie

Czwartek
Załatwiania ciąg dalszy. TŻta zaczął brać stres

Piątek
Uznałam, że mi biżuteria nie pasuję do nowej sukienki Była z allegro więc nie czułam się strata. Pojechaliśmy do galerii i jak Pani usłyszała, że to na jutro na ślub to się mocno zaangażowała i pomogła dobrać wszystko Biegusiem do świadkowej na paznokcie (przy okazji zaproponowali nam szoferowanie do ślubu), bo potem byliśmy umówieni ze świadkiem na kolacje. Zlądowaliśmy w domu przed 23.

Sobota
Spało mi się bardzo dobrze, ale wstałam przed budzikiem. Prysznic, śniadanko i na 9 do fryzjerki. Do 12 skończyła mnie czesać. Po 13 przyjechała TŻta rodzina, szybka kawka i zaczęliśmy się ubierać. Moi rodzice wyszli szybciej, bo jechali po babcie. Dla TŻta rodziny zamówiliśmy taksówkę, a my czekaliśmy na świadkową. Czekając pod blokiem dorwała mnie sąsiadka z życzeniami i mnie na policzku umazała szminką. Dojechaliśmy pod urząd i już czułam, że buty są za mało rozchodzone. Bałam się, że brzydko będę szła do urzędniczki. Poszliśmy do takiej małej salki ze świadkami, papiury podpisaliśmy. Pośmialiśmy się, że urzędniczka będzie miała problem z nazwiskiem świadka (niemieckie nazwisko). I czekamy. Delikatny stresik. Po kolejnym ślubie nasi goście poszli na sale, a my czekaliśmy przed wejściem. Pani wpuszczająca nas na salę poprawiła ustawienie, ja miałam być po prawej
Muzyka zagrała i ruszyliśmy Siedząc pilnowałam się by być prosto. Urzędniczka miło mówiła – że, małżeństwo to jedność, ważna jest rozmowa, że trzeba się wspierać, że będą też gorsze chwile, ale trzeba je pokonać, że zaczynamy tworzyć rodzinę. Przysięga – dobrze, że TŻ zaczynał Jak mówił to mi serducho waliło. Potem ja, starałam się w miarę głośno i wyraźnie mówić. Uff Wymiana obrączek – na zestresowane dłonie ciężko się je zakłada Potem pytanie jakie nazwiska bierzemy, podpisanie papierów – ostatni raz panieńskim nazwiskiem. „Możecie się pocałować” I po ślubie

Przeszliśmy na salkę obok na szampana i życzenia. Sto lat, całuski i buziaczki i można było lecieć jeść. Fotograf chciał nam zdjęcia robić przed urzędem to wszyscy mi kazali płaszcz ubierać żebym nie zmarzła W samochodzie przebrałam buty – co za ulga Wymyśleliśmy, że pojedziemy z kasą do wpłatomatu. Wpłatomat znaleźliśmy, ale przypomniało nam się, że TŻ portfel oddał mamie. TŻ schował kasę do kieszeni marynarki. Na sali na nas czekali.
Weszliśmy, przywitanie chlebem i solą. Każdy usiadł gdzie chciał, bo nie mieliśmy winietek Najpierw podali zupkę, potem II danie na tacach. Wszyscy zachwalali, ważne dla nas było dobre jedzenie, bo to w zasadzie była główna atrakcja Trochę fotek, kolejne papu. Atmosfera zaczęła się rozluźniać. Kilka „goszko, goszko”. Potem wjechał tort z racami Kawałek pokrojony przez nas był największy Tort był mega pyszny, Sowa jednak robi dobre torty. W sumie posiedzieliśmy do 21, pierwsi goście wyszli o 20. Zapłaciliśmy za całość, dostaliśmy jedzenie które zostało. W drodze powrotnej wjechaliśmy do świadkowej, bo nam słodyczy nie dała. Pomogli nam wnieść do mieszkania prezenty. Mama jeszcze ich namówiła na szybką kawę W moim pokoju obejrzeliśmy ciuszki dla Kubełka Potem jeszcze trochę z rodzinami posiedzieliśmy. U nas nocowała TŻta rodzina. TŻ uwolnił moje włosy z fryzury Po drodze zmiana statusu na fb Dzwoni do mnie telefon, patrzę świadkowa – „Mam pierścionek!”, że co? Musiała powtórzyć ze trzy razy. Jej chłopak oświadczył jej się po powrocie do domu <3 Prysznic i spać. Nocy poślubnej nie było, bo u moich rodziców nie ma warunków

Niedziela
Przed 8 sama się obudziłam. Do 12 była TŻta rodzina, więc kawka i ciasta i trochę ciepłego przed wyjazdem. Przyszli do nas mój brat z rodziną, ale w drzwiach się minęliśmy, bo byliśmy umówieni wcześniej ze świadkiem i jego osobą towarzyszącą. Pojechaliśmy na wycieczkę do Torunia  Potem świadek zaprosił nas na kolacje. W takim luksusowym miejscu to ja jeszcze nie jadłam Dzień szybko zleciał.

Poniedziałek
O 9 ruszyliśmy do Słubic, bo miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa. W drodze miałam mały kryzys, bo zaczęłam myśleć o moim psie. Koleżanki na oddziale popodziwiały obrączki, pogratulowały Idę do nich z ciastem w czwartek Noc poślubna była w poniedziałek Nie wiem co jeszcze dopisać, ale głupio zakończyć relacje nocą poślubną

To idę się focić do nowego dowodu
Stary 2016-03-16, 09:29   #193
CrayOn
Wife!

hejka mam pytanie: kiedy zwolnicie tempo?

Dziś równe 4 miesiące do ślubu

W tym wątku postaram się być na bieżąco

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:35   #194
taya88
Raczkowanie

Witam się z pociągu, wracam do siebie po dwóch tygodniach u M.

Gratuluje wszystkich DDŚ i kg

Jak na złość dziś piękną pogoda na Beskidziu, słoneczko świeci, śnieg, jeszcze leży, można by pośmigać na nartach, a ja wyjeżdżam w tym sezonie już nici z nart.

Ktoś pytał ile ciast na wesele, nam babka w cukierni powiedziała, że jeżeli będzie tort i deser to ona doradza zawsze klientom 1,5 kawałka na osobę na wesele jednodniowe, a 2,5 kawałka na dwa dni. Mi się cały czas wydaje że to mało, chyba jednak jej zaufam. Ale my dodatkowo bedziemy robić paczki z ciastem dla gości. Jedna paczka na jedną parę /rodzinę.
taya88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:40   #195
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
bry!

a ja przegapiłam 50 dni
dziś już chyba 46 tylko
matko, to już bardzo mało

tija, dobrze, ze bez stresu większego, a zaręczyny świadkowej też super sprawa. Fajnie być żoną?

Za wszystkie 4 miesiące do ślubu
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 09:40   #196
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość

No tempo jest niezle :d

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:43   #197
*piękna
Zakorzenienie

tija93 Gratulacje! A kiedy będą jakieś foty?

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:43   #198
Konto usunięte

tija super że wszystko sie udało, zawirowania z sukienką nie zazdroszczę ale dobrze że szybko udało ci się znaleźć inną
Stary 2016-03-16, 09:43   #199
taya88
Raczkowanie

Tija, super relacja. I gratulacje dla nowej PM
taya88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 09:44   #200
fioleciasto
Zakorzenienie

Tija cudna relacja!

Stary 2016-03-16, 09:45   #201
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość

Tija, świetnie, że się wszystko udało i bez stresu było
Stary 2016-03-16, 09:45   #202
fioleciasto
Zakorzenienie

Ale akcja z sukienka niezla :p

Stary 2016-03-16, 09:47   #203
rintintin
Zakorzenienie

Tija odważna decyzja z sukienką i bizuterią jeszcze raz gratuluje
Dziewczyny mam foto , ale wystawie później do klubu.
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:50   #204
Cherry_Muffin
nibyżona

tija jeszcze raz najlepszego z suknią szaleństwo, ale co tam
witaj w grupie nibyżon
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:54   #205
CrayOn
Wife!

Tija fajna relacja normalnie ciarki miałam I utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma tego złego z suknią się udało, z biżu też

Gratuluję żono

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:58   #206
iixi
Zakorzenienie

Tija nieźle z tą sukienką Fajna relacja
jeszcze raz najlepszego!

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Dziewczyny szybkie pytanie. Zapraszamy na swój ślub, czy na nasz ślub? Czy obojętne?

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 09:58   #207
arya09
Zakorzenienie

Tija super relacja i szalona decyzja z sukienką

Dziewczyny gratulacje wszystkich DDŚ i straconych kg u mnie narazie -13 kg

Idę dziś jeszcze raz do lekarza bo średnio mi to chorobsko przechodzi.
arya09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 10:00   #208
asdii
Wtajemniczenie

tija cudownie ze wszystko sie udało na wpłatomat bym nie wpadła A z sukienką niezłe przeboje miałaś

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 10:00   #209
Krysilla
Rozeznanie

Tija świeta relacja!
Stary 2016-03-16, 10:01   #210
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
Tija nieźle z tą sukienką Fajna relacja
jeszcze raz najlepszego!

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Dziewczyny szybkie pytanie. Zapraszamy na swój ślub, czy na nasz ślub? Czy obojętne?
Wy zapraszacie więc to Wasz ślub a nie Twój:P A więc wpisałabym nasz ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości