|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tęsknisz za kimś??
tez tesknie za moim TZ, wyjechal 13go lutego, a wraca dopiero 1go maja... tesknilam zanim jesczze wyjechal, sama mysl ze tyle go nie bedzie doprowadzala mnie do placzu ;( ... a jeszcze caly miesiac. wykreslam juz dni w kalendarzu, zapisalam sie na aerobik zeby zajac sobie czas, pisze prace na zaliczenie za ktore w poprzednich semestrach bralam sie tuz przed sesja...wszyatko zeby tylk zajac sie czyms i nie myslec... ale wieczory sa najgorsze...przy nim zawsze w mig zasypialam czujac sie tak bezpiecznie i milo... teraz potrafie w nocy wlaczac od nowa kompa po 2 razy bo lece godzinami i zasnac nie moge.. to jest straszne... ja juz nigdy wiecej sie na takie cos nie zgodze... nie wypuszcze go juz nigfdy z objec mych
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Tęsknie i to baaarrrddzzzooo
za moją świętej pamięci kochaną babcią , jej śmierć nie dociera jeszcze do mnie .Tęsknie też za siostrą która mieszka 350km odemnie , tak bym chciała ją zobaczyć |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
moja tesknota ogranicza sie do TŻ za ktorym tesknie na okraglo
jakbym byla od niego uzalezniona ![]() ![]() chce przestac alee nie potrafie
|
|
#184 |
|
BAN stały
|
Teraz tęsknie bardzo za moim TŻ mimo, że jeszcze nigdzie nie wyjechał, ale nie ma go tu ze mną. A od niedzieli będę tęskniła baaaaaaaardzo mocno, bo wtedy właśnie wylatuje
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Za moim kochanym misiem
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Wizażanki, ile tu stęsknionych dusz! Ja przyznam się bez bicia, że też tęsknie za moim TZ, ale już jutro się zobaczymy, a tak poza tym to też tęsknie troche za moim dobrym kolegą, nie wiem czy to normalne, ale nie moge sie doczekać, aż porozmawiam z nim wieczorem na gg.
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Tęsknie za moją mamą ale nigdy jej juz nie zobaczę........bo umarła, a ja dalej płaczę jak tylko o Niej pomyślę
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
tesknie za mamą i za tatą tylko,ze taty juz nigdy nie zobaczę
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Tęsnię za kimś bardzo mi bliskim-moją ciocią. Dziś mija 3 rocznica Jej śmierci.To był najwspanialszy człowiek, jakiego znalam.Mimo,że dzieliło nas sporo latek, ale rozumialyśmy się bez słów.To Ona pierwsza dowiedziala się, że jestem w ciąży,prasowała moją suknię ślubną i rozmowiala jak żyć,aby być szczęśliwym.Bardzo brakuje mi tych naszych pogaduch.Mam nadzieję,że spogląda czasem z nieba na mnie.Tylko dlaczego musiala tyle wycierpieć zanim odeszla(rak trzustki) Zawsze będzie w moim sercu i pamięci.
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo tęsknię za moim Dziadkiem. Za cudownym, fantastycznym, ukochanym człowiekiem.
Pokój Jego Duszy... |
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Tesknie za moim Tz,który jest 800 km odemnie,zobaczymy sie dopiero w swieta!!
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Tęsknię za Moim Lubym... Dostał pracę
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tesknie strasznie za moim TZ. Widzialam sie z nim ostatni raz jak mnie odwozil do pracy o 9:30, ale kazda sekunda bez niego ciagnie sie straszie. Za 14 minut przyjdzie pod biuro i zabierze mnie na lunch
A potem znow 3h bede musiala czekac zeby skonczyc prace i znow go usciskac. Ta milosc i meki tesknoty!!
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wizażanki az serce sie kroi z nadmiaru smutku i tęsknoty, która wisi w powietrzu
Szczególnie bliska jest mi wypowiedz Agrafki_20. Coś czuję, że nie długo(miesiąc) i ja będe sie wiła gdy mój TŻ wyjedzie za ocean na pół roku. Gdy o tym myślę to miejsaca sobie znależc nie mogę. Pozostane z dziecmi, zdjeciami i wspomnieniami. Może jakoś ten czas zniosę. Chociaż wasza solidarność dodaje bardzo dużo otuchy to i tak każda z nas musi to "zjeść" sama. Pozdrawiam wszystkie tęskniace |
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
ZA moim najdroższym TYMKIEM!!!!!!!!
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tęsknie za babcią.. tak mi jej brak ;(
i za byłym TŻ... ech...
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknie , tęsknie nieustannie za moim TŻ-em ...
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
A ja za TŻtem, tak długo się kąpie...
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
a ja tesknie za moim tata ktory godzine temu wylecial do pracy i zobaze go znow za 3 miesiace
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
ciągle za Nim..
za tym za którym nie powinnam tęsknić
|
|
|
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
a Ja tesknie za moim TZ co prawda widzielismy sie wczoraj no ale ja i tak tesknie hehe dobrze ze dzisiaj sie znow zobaczymy
![]() |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez tesknie za kims kto wyjechal 2 stycznia
Mial wrocic za 2 miesiace na poczatku marca, niestety sie przedłuzyło i wraca 28 kwietnia. Miejmy nadzieje ze tym razem sie nie przedłuzy i wróci do mnie napewno i przyjedzie Tesknie !!
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Czy tęsknie?, na pewno bardzo, ale chyba juz sie przyzwyczaiłam do tej tęsknoty. Najbliższa mi osoba w życiu wyjechała 2 lata temu i został nam tylko kontakt telefoniczny w czasie jakichś świąt. To straszne kiedy przyjaciel, ktoś bardzo bliski, kto pomagał nam przetrwac wszystkie załamania nagle znika. Zostaja tylko wspomnienia i nadzieja ze kiedys jeszcze bedzie nam dane ten "stracony czas" nadrobić
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
...inagle znów zrobiło sie tak tęskno:::....
za wspólnymi sniadaniami, wygopami z rana... usmiechem na dzieńdobry..... ...tesknie za tym ...
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Tęsknię za babcią...
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Brakuje mi jednej osoby...
Ktora odeszla w sobote 15 kwietnia... Nagle, przez guz mozgu... Niesprawiedliwie, bo byl dobrym czlowiekiem...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... naprawdę smutne ... niczyja smierć nie jest przyjemna
|
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
Ciągle za nim, ciągle
|
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo tęsknie za moim chłopakiem,dzisiaj policja zabrala mi go z domu,z samego rana,nie chce mi sie zyc
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

, tak bym chciała ją zobaczyć

A potem znow 3h bede musiala czekac zeby skonczyc prace i znow go usciskac. Ta milosc i meki tesknoty!!
koreopołudniowiczki .. łączmy się