Konkurs Radical - wygraj kurację wzmacniającą włosy i voucher Greenpoint :-) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Notka

Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl Na tym forum znajdziesz wszystkie konkursy organizowane przez Redakcję.

Narzędzia
Stary 2016-06-20, 19:12   #181
gailiel
Przyczajenie

Dot.: Konkurs Radical - wygraj kurację wzmacniającą włosy i voucher Greenpoint :-)

Największą siłę i największego kopa do działania daje mi mój narzeczony . Zawsze potrafi mnie pocieszyć i zawsze bez wzgledu na wszystko mnie wspiera . Dzięki temu łatwiej podejmuje mi się decyzję bo wiem że nie jestem ze wszystkim sama i zawsze jest ktoś kto powie ,,Nie martw się , bedzie dobrze '' . Poczucie bliskości i wsparcia to dla mnie największa siła , dzięki temu mogę góry przenosić i zaczynam wierzyć że nawet niemożliwe moze stać się możliwe .
gailiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 19:55   #182
maretka_89
Przyczajenie

Dot.: Konkurs Radical - wygraj kurację wzmacniającą włosy i voucher Greenpoint :-)

Największą siłę do działania daje mi moje własne pragnienie osiągnięcia sukcesu i chęć spełniania swoich marzeń. Każdego dnia wstając rano z łóżka wypoczęta czuję w sobie motywację i zapisuję cele na dany dzień, co stawia mnie w poczuciu, że to co zaplanowałam w tym dniu musi zostać wykonane, a nawet więcej. To właśnie moje własne chęci i możliwości osiągnięcia w życiu czegoś napawa mnie siłą i sprawia, że przebijam się przez każdy postawiony mi mur. "Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko wymówki" - ten cytat sprawia, że chcę działać każdego dnia i się nie poddawać. Kontrola, samozaparcie, marzenia, cele, osiągnięcia i radość - moja i moich bliskich daje mi siłę do działania na kolejne dni życia.
maretka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 20:39   #183
takiemojeoderwanie
Przyczajenie

Siłę produktów Radical bardzo dobrze znam. A moją siłą napędową do działania jest robienie zdjęć i pisanie recenzji kosmetycznych na moim blogu. Jest to moja pasja, dzięki której się rozwijam i poznaję tajniki urody, a przede wszystkim spotykam ludzi podzielających moje zainteresowania.
takiemojeoderwanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 22:33   #184
kociku
Przyczajenie

Siłę do działania daje mi... Moja własna wrodzona upartość . Dzięki niej w każdej sytuacji potrafię znaleźć w sobie motywację i odwagę do spełniania swoich celów. Moja babcia zawsze powtarza, że jestem najbardziej upartą osobą jaką zna. Od małego zawsze gdy sobie coś postanawiam robię wszystko (oczywiście w granicach rozsądku i tak by nie sprawiać przykrości innym), aby osiągnąć to czego pragnę. Widząc pozytywne efekty swoich działań nabieram jeszcze więcej motywacji i staję się szczęśliwszym człowiekiem.
kociku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 08:13   #185
tuptek123
Przyczajenie

Wreszcie zrobione Wiosenne Porządki w szafie, wyprasowany stos ubrań, umyte okna, wyprane firanki. Dom czysty, świeży, pachnący. Tylko otworzyć okno, wdychać powietrze po małej burzy i już mam siłę oraz milion pomysłów do działania.
tuptek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 09:39   #186
marjories
Raczkowanie

Bycie wiernym sobie i dbanie o klarowną przestrzeń – to źródło mojej siły, bo zdecydowaniełatwiej (i zdrowiej!) być dla siebie i innych jak przejrzysta karta niż karykatura samego siebie. A wierność sobie jest jak ogród, który trzeba pielęgnować, aby zawsze był piękny: wyrywać chwasty, sadzić kolorowe kwiaty i krzewy, podlewać i nawozić ziemię, a także chronić, aby nikt nie zadeptał kwiatów czy postanowił nasz ogród 'przemeblować'. Chronić, ale nie przez tworzenie okopów, lecz czytelnych drogowskazów, bo okopy nie dość, że zabierają nam dobrą energię, to jeszcze okropnie psują krajobraz – tę piękną przestrzeń naszego życia. A moimi drogowskazami są pokora, konsekwencja, odpowiedzialność i zdrowa dawka uporu oraz optymizmu, które porządkują wnętrze, przynoszą spokój, są niewyczerpanym źródłem siły, inspiracji i całkiem niezłym GPS-em na życie
A kiedy w moim ogrodzie kwiaty kwitną najpiękniej?
Gdy dbam również o to, by w tym wiecznie zatłoczonym grafiku zawsze było miejsce na chwile sam na sam ze sobą, bo one wprowadzają spokój, dają siłę do działania, oczyszczają umysł i budzą ze snu tę prostą radość codzienności. To takie zwyczajne chwile z ciekawą lekturą i aromatyczną herbatą, leśne harce z pupilem, który jest prawdziwym katalizatorem dobrej energii czy rozmowa z przyjaciółką. To również takie niepozorne momenty, gdy np. zatrzymuję się na chwilę przy starej kamienicy, by zachwycić się finezją jej dekoracji czy siadam na ławce i obserwuję jak skrzydlate pracusie skrupulatnie zbierają okruszki, by nakarmić nimi swoje potomstwo. Takie chwile sprawiają, że chmury nad moim niebem odpływają w siną dal, a mnie wypełnia siła, radość i harmonia i to bezcenne przekonanie, że żyję własnym życiem

marjories jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 10:15   #187
Anecik_17
Przyczajenie

Moja siła do działania to On - jego uśmiech, jego silne ramiona, jego szczere oczy i słowa: "Możesz wszystko!"
Anecik_17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-21, 11:46   #188
katinka1212
Przyczajenie

Siła jest potrzebna. A już na pewno potrzebna kobiecie. Dla mnie jej źródłem jest smak kawy, zapach ulubionych kosmetyków, rześki prysznic o poranku. Świadomość, że gdy rano otwieram oczy, czeka już sms: Dzień dobry mój Maluchu. Czerpię siłę z poranków. Z wszystkich czynności, które są takie małe, a ja zawsze je dostrzegam. Z tego, że wiem jak ważne jest zacząć dzień z uśmiechem. Mimo wszystko. Wbrew wszystkiemu. Wstawać z uśmiechem. To działa!
katinka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 13:28   #189
GosiA13331
Przyczajenie

GG do GosiA13331

Siłę do działania daje mi niezmiennie moja Mama. To Ona była przy mnie zawsze- świętowała ze mną każdy, nawet najmniejszy sukces, ale i pocieszała i motywowała do działania przy porażkach. Od zawsze to Mama jest moim największym autorytetem w każdej dziedzinie, również tej włosowej- to ona zaraziła mnie pasją do dbania o siebie. Odkąd pamiętam, na łazienkowej półce stały produkty Radical- Mama zawsze powtarzała mi, że nie trzeba wydawać milionów, by być piękną i zadbaną, a włosy to wizytówka każdej kobiety. Chciałabym być taka jak Ona- wyjątkowa kobieta w moim życiu.
Stary 2016-06-21, 13:32   #190
Farifelia
Przyczajenie

Siłę do działania daje mi przede wszystkim mój ukochany. To on mnie wspiera w trudnych chwilach, daje mi poczucie bezpieczeństwa i piękna pomimo wad fizycznych które posiadam. To pobudza mnie do życia, ponieważ wiem, że jest obok mnie ktoś, kto nie zwraca uwagi na moje niedoskonałości. Choć borykam się z chorobą jaką jest niedoczynność tarczycy która płata wiele figli w moim organizmie, staram się nie przykładać do nich większej wagi. Wiem że przez chorobę bywam nieznośna, borykam się z nadprogramowymi kilogramami i z uciążliwym wypadaniem włosów, które staram się bezradnie tuszować. Jednak wiem, że dla mojego ukochanego liczy się głównie to, co tkwi we mnie. To że pomimo trudności mam silną osobowość, idę naprzód z podniesioną głową i realizuję swoje marzenia. Moje niedoskonałości nie ograniczyły mnie w osiąganiu celów. Dzięki temu mogę się cieszyć pasją jaką jest jeździectwo. Od 5 lat mam swojego konia który jest drugą częścią mojego życia. To oni dają mi siłę napędową do życia. Dzięki nim się nie poddałam tylko zawsze wstaję i walczę dalej. Dla nich chcę żyć i się nie poddawać
Farifelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 18:06   #191
dorcia 83
Rozeznanie

GG do dorcia 83

Siłę do działania dają mi dzieci, mąż, przyjaciele, którzy mnie otaczają, choć jest ich niewielu, ale prawdziwi.
Ale największą siłę dają mi problemy, które muszę rozwiązać, bo im gorzej się w moim życiu dzieje, tym więcej chcę walczyć, bardziej się starać i pokazać sobie i innym, że będzie dobrze, że dam radę.
dorcia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-21, 20:36   #192
Ksawusia
Przyczajenie

W moim małym świecie towarzyszą mi nieznajomi, znajomi, przyjaciela oraz rodzina. Dzięki ich obecności oraz pomocy mogłam w swoim życiu przeskoczyć każdą poprzeczkę. Oni właśnie dają mi miłość, siłę oraz tak potrzebną przyjaźń. Nieoceniony w tym przypadku jest mój mąż, na którym się jeszcze nigdy nie zawiodłam. Jest moim wielkim przyjacielem i nieocenionym powiernikiem trosk. On zawsze poprawia mi humor i dba o dobre samopoczucie. Dzięki jego obecności jestem szczęśliwsza.

Zdarza się,że poszukując siły odnajduje ją w muzyce, ta pozytywna nie pozwala zatrzymać się w miejscu, tylko działać i działać. Więc z nią biegam, skaczę, tańczę czy gotuje pyszny obiad w kuchni.

Kochając stan zaczytania i lubując się w literaturze, często wybieram tą która po przez swoją lekturą pozwala wyciągnąć pewne życiowe wnioski. Skłania do działania oraz dodaje siły i pozytywnego spojrzenia na problem czy otaczający nasz świat.

Do działania skłaniają mnie podróże, gdyż każda z nich zaraża do kolejnej wyprawy. Bardzo lubię zwiedzać świat oraz poznawać inspirujących ludzi. Podróże uczą innego spojrzenia na siebie oraz sporej dozy tolerancji.

Tak potrzebną siłę odnajduje w lesie, na polach i łąkach. Kocham wieś i jestem dumna z tego,że mogę na niej mieszkać. Ona uczy szacunku zarówno do określonego cyklu w przyrodzie jak i do chleba.

To właśnie cała moja siłą do działania...
Stary 2016-06-21, 20:44   #193
marsiii
Przyczajenie

Siłę do działania daje mi moja własna ambicja... ambicja, plany, marzenia... Każdego dnia wstaję i wiem, że aby spełniać wszystkie swoje założenia, realizować plany aby dogonić marzenia muszę działać! Nikt za mnie tego nie osiągnie. A w chwilach zwątpienia sama siebie pytam - Kto da radę jak nie Ty? No kto?
I tak daje radę dzień za dniem... i tak o to Dzień za dniem spełniam swoje marzenia i dzięki temu wiem, że życie ma sens
marsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 22:16   #194
kasia2006222
Przyczajenie

Radical idealnie wzmacnia moje włosy. Jednak na włosach świat się nie kończy. Konieczny jest jeszcze Radical dla mojego umysłu, serca i duszy, który tchnie we mnie ogromne pokłady siły do życia. I to nie byle jakiego życia, ale życia takiego o jakim marzę. Kiedyś szukałam siły na zewnątrz - w ludziach, w świecie, we wszystkim tylko nie tam gdzie prawdziwie szukać powinnam. Dziś znalazłam prawdziwe źródło siły i eliksir niezniszczalności płynący wprost... z mojego wnętrza. W moim sercu, w mojej duszy tkwi tak ogromna moc, że świat nie jest w stanie stanąć jej naprzeciw, a nawet jeśli ktoś odważy się rzucić kłody pod moje nogi na ścieżce prowadzącej do szczęścia to ja wcale się nie lękam bo wiem że mam ogromną moc. Kiedyś usłyszałam mądre słowa, które do dziś brzmią niczym dzwon w mojej głowie i kierują moim życiem nie pozwalając mi przestać wypełniać serca i duszy powietrzem szczęścia. Słowa Stevea Jobsa "Świadomość tego, że pewnego dnia będę martwy jest jednym z najważniejszych narzędzi, jakie pomogły mi w podjęciu największych decyzji mojego życia. Prawie wszystko – zewnętrzne oczekiwania wobec ciebie, duma, strach przed wstydem lub porażką – wszystkie te rzeczy są niczym wobec śmierci. Tylko życie jest naprawdę ważne. " to motor mojego działania i motywacyjny kopniak który nie pozwala mi tracić sił i daje nadzieję i wiarę tam gdzie zdawałoby się że zupełnie jej brakuje...
kasia2006222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 23:42   #195
krysiulaa
Przyczajenie

Siłę do działania daje mi kawa z rana,
jak się dziecię obudzi to mnie trochę ostudzi.
Śniadanie trzeba zjeść aby mieć chęć
na wszystkie jego fochy pięć.
Do obiadu szybko zleci i jakoś to poleci.
Wieczorem wylewam siódme poty
bo trzeba wziąć się do roboty.
Cała spocona, endorfiny szaleją ale siły nie maleją.
Po kolacji przyszedł czas na mały rarytas.
Dziecię przed spaniem buzi dało mamie.
To jest siła do działania ale pora już spania.
krysiulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 08:43   #196
magdalenka2
Zakorzenienie

GG do magdalenka2

Siłę do działania daje mi poczucie, że jestem dla kogoś najważniejszą osobą na świecie Chodzi oczywiście o mojego męża, z którym tworzymy małą ( na razie), ale kochającą się rodzinę. Ta świadomość, że jestem przez kogoś tak bardzo kochana dodaje skrzydeł i pozwala pokonywać najwyższe góry. Budzić się codziennie i słyszeć "dobrze, że jesteś" to najlepsza motywacja do działania.
magdalenka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 14:13   #197
Apricorn
Przyczajenie

Talking Dot.: Konkurs Radical - wygraj kurację wzmacniającą włosy i voucher Greenpoint :-)

Mi siłę do działania daje determinacja w dążeniu do celu. Dzięki niej mam wewnętrzny upór, który popycha moje nogi do przodu, by codziennie dbać o siebie, swoją siłę i witalność. Dzięki wysokiej determinacji, dążę konsekwentnie do wyznaczonego celu. A efekty tego widzę po pewnym czasie. Może to wydawać się demotywujące, lecz nic nie daje takiego uśmiechu na twarzy jak potem, łzami wywalczona sylwetka, ujędrniona, gibka oraz smukła. Kiedy już nie mam siły, przypominam sobie, że tylko wytrwali coś mogą osiągnąć - a słabi się poddają. Dlatego zadzieram wtedy do góry brodę i walczę o swoje. Mam dzięki temu ochotę by działać aktywnie, a nie pasywnie marnując czas tylko na siedzeniu na kanapie. Taka siła jest niezwyciężona, gdyż nawet zły dzień nie potrafi mi mnie zdemotywować by zacząć działać.
Apricorn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 15:34   #198
Anischka
Rudzielec

Siłę do działania daje mi coś, co myślałam, że ją całą zabierze.
Niespełna 20 lat, diagnoza - stwardnienie rozsiane. Na początku: "Nie, to niemożliwe, nie wierzę..."
Zagadka problemów ze zdrowiem rozwiązana,
niestety rodzina trochę podłamana.
Wtedy zdecydowałam, że ja nie opuszczę głowy,
tylko plan na życie muszę ułożyć w tej głowie jakiś nowy.
Nie chcę odkładać rzeczy na później, bo później mogę w stanie nie być,
chcę skorzystać jak najwięcej, życie jak najpiękniej przeżyć.
Rodzinę mam wspaniałą i jest też Ten Jedyny mój,
otoczona miłością mogę wypełniać plan swój.
Loterie są głupie, a ja nigdy w nich szczęścia nie miałam,
jest tak jak jest, ale nie uważam, że wszystko na loterii przegrałam.
Dostałam za to siłę, by nie poddawać się,
by na przekór wszystkim robić to, co chcę.
Są takie dni kiedy ręce drżą, a ja chcę zasiąść do mojego pianina,
lecz chwila oddechu i już przy pianinie śpiewa ruda dziewczyna.
Tak jak piosenki, piszę życie, aby choć trochę oszukać czas,
aby żyć najpiękniej, bo żyje się tylko raz.

Edytowane przez Anischka
Czas edycji: 2016-06-22 o 15:36
Anischka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 15:59   #199
agatuus94
Przyczajenie

Moja siła bierze się z serca. A w zasadzie to z serc. Przez 22 lata nikt i nic nie było w stanie mnie zmotywować do działania. Aż w końcu przyjaciele postanowili mi sprawić prezent - chouchou z moim marzeniem. Nic mnie tak nie zmotywowało do działania. I za każdym razem, gdy zaczynam wątpić czy dam radę, patrzę na nadgarstek i już wiem, że ONI stoją za mną. Wiem, że nie ma czasu na odpuszczanie. I to w nich tkwi siła mojego działania!
agatuus94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-22, 17:19   #200
serduszkomamusi
Zakorzenienie

Siłę do działania daje mi jutro. Bo jutro to nowe szanse, nowi ludzie, nowe doświadczenia. Myśl o dniu jutrzejszym daje nadzieję na lepsze, pozwala podjąć kolejną szansę. Jutro to dar, za który powinniśmy być wdzięczni.
Stary 2016-06-22, 17:33   #201
jezyna122
Przyczajenie

Siłę do działania dają mi moje niepowodzenia. Im bardziej coś mi nie wychodzi, tym bardziej zastanawiam się, co jest nie tak, i co zrobić aby być skuteczniejszym w działaniu. Jestem osobą upartą i dawno już zauważyłam, że ogromnie dużo daje wewnętrzny spokój, wtedy zdecydowanie lepiej mi wszystko wychodzi a jeśli pochwali mnie mój najbardziej wybredny na świecie nastolatek, to znaczy, ze nie jest źle
jezyna122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 18:34   #202
rzeszowska
Przyczajenie

Mi siłę do działania daje wizyta w Greenpoint bo tam olbrzymia moc Chromoterapii się wyłania .Leczę moich bliskich ukrytymi w odzieży kolorami i nie rozstaje się z niesamowicie wrażliwymi względem całego świata Wizażystkami .One nie emanują złośliwością i udzielają mądre rady na forum z olbrzymią radością .Green Point ,Point Green tutaj poznałam wspaniałych ludzi team .Personel tego sklepu jest wręcz doskonały mi w nim kobiety doskonale sukienkę by poprawić moje samopoczucie dobrały .GreenPoint działa przez ponad 12 lat i cieszę się mogłam poznać tych doświadczonych ludzi świat .Ta marka stawia na zdrowie ,modę a przede wszystkim na kobiecą urodę .Ubrania tutaj się do kobiecej osobowości dostosowuje ja w nich jak w drugiej skórze się czuje .Kolekcje podzielone są na linię biurową ,romantyczną czy casual ja nosząc ubrania marki GreenPoint nie muszę cierpieć tak jak w chińskiej odzieży w olbrzymich bólach .Od raz kupionej w chińskim sklepie bluzce odparzeń dostałam i od tego czasu w marce GreenPoint po uszy się zakochałam .Poszczególne modele ubrań w GreenPoint doskonale się komponują a kobiety na wyciągnięcie ręki Chromoterapetuczne właściwości odzieży zyskują .Niechaj cały świat się dowie jak Chromoterapia działa na kobiece zdrowie .Kochane Wizażystki GreenPoint codziennie odwiedzajcie i ukojenie nerwów po ciężkiej pracy sobie dajcie .Dzięki kolorowej odzieży od GreenPoint lepiej śpię mam szybsze trawienie więc z całego serca tę markę cenie .
rzeszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 20:28   #203
Mama1988
Przyczajenie

Moją siłą do działania jest mój brzdąc.Syn jest energicznym i pozytywnym dzieckiem.To on napędza moje siły do działania na każdy dzień.Jest niesamowity i ma ogromne pokłady energii dzięki czemu możemy je spożytkować biegając, skacząc czy też jeżdżąc na rowerze.
Mama1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 21:37   #204
suzi27
Przyczajenie

Siłę do działania daje mi spędzanie każdego weekendu poza domem wraz z rodziną. To taki napęd w zmierzeniu się z każdym, kolejnym tygodniem w pracy.
suzi27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:27   #205
po prostu Magda
Raczkowanie

Mamy już lato,więc niech nie będzie tak całkiem poważnie .
Siłę daje mi zabawa w deszczu,gdy na nogach kalosze,zwłaszcza gdy w pierwszy dzień lata leje niemiłosiernie (ale jak fajnie można przy tym grać w kapsle,robiąc tunele i fosy na rodzinny wyścig pokoju).
Powrót do przeszłości,czyli zabawa z córkami,które z zaciekawieniem poznają podwórkowe zabawy blokowisk z wielkiej płyty czasu PRL-u.
Skakanie w gumę,przerywane piosenkami Fasolek,oraz wodą ze starego ale wciąż sprawnego jeszcze syfonu moich dziadków.
Wata cukrowa,ukręcony gdzieś na prędce pod namiotem kogel-mogel i kakao na dobranoc.
Wyprawa na ryby,nawet jeżeli nic nie złowimy,oraz wyplatanie wianków z rumianków,koniczyny i mleczy.
Cudowny relaks na łonie natury gdy koleżanki singielki widzą tylko wskaźniki w pracy i wyprzedaże po...
ja pakuję plecaki,robię kanapki na drogę i wsiadam na rower
( co z tego,że kosztem premii i awansu w dalszej perspektywie).
To magiczny czas (bo na zawsze zostanie w sercach i pamięci dziewczynek),kiedy biorę cztery dni urlopu tylko po to,aby pobyć z moimi dziećmi i samej poczuć się dzieckiem choć to akurat
nie pierwszy czerwca . Siłę daje mi CZAS,co akurat ZATRZYMAŁ SIĘ!
po prostu Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 09:10   #206
effa
Painted Camomiles

Siłę do działania daje mi na co dzień chęć do życia. Staram się być optymistką we wszystkich dziedzinach, nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych, są jedynie trudne do zrealizowania ale na pewno nie do zrobienia. Właśnie te rzeczy oraz marzenia dają mi na co dzień siłę do działania. Wstaje każdego ranka i wiem że mam swój cel i to pozwala utrzymać mi energię którą emancypuję także do moich kochanych dzieciaków. Razem spędzamy dużo czasu zwłaszcza aktywnie i pokonując to nowe wyzwania aby i one zaszczepiły ode mnie siłę żeby patrzeć na świat pozytywnie i dobrze się przy tym bawić. Bo to jest najważniejsze, bo to daje nam co raz większą motywację i siłę do robienia rzeczy tych małych i wielkich.
effa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 09:31   #207
halcia66
Przyczajenie

HARMONIA - to mój bodziec do działania! Oczywiście nie chodzi mi tu o instrument muzyczny ( choć kto wie, może też jest skuteczny), ale o równowagę pomiędzy własnymi pragnieniami, oczekiwaniami innych i zdrowym rozsądkiem. To harmonia sprawia, że twarz promienieje, w oku mamy ten słynny już błysk, krok staje się sprężysty i aż kipi się pozytywną energią. Ja do mojej harmonii dochodziłam wiele lat. Najpierw zakończyłam związek, który ciążył mi niemiłosiernie, dodawał lat i przygniatał do ziemi. Po jakimś czasie rzuciłam znienawidzoną pracę, która na czole wyrzeźbiła mi zmarszczki, wykrzywiła usta w grymasie a twarz spowiła wiecznym zmęczeniem. Dopiero po takich radykalnych działaniach, odżyłam, odrodziłam się , odmłodniałam, nabrałam chęci do życia. Harmonia naprawdę daje siłę!
halcia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 09:55   #208
limonka__1985
Raczkowanie

GG do limonka__1985

Chwila zastanowienia i... największy napęd do działania i siła przychodzi gdy widzę radość w oczach innych. Czy to w domu, czy w pracy DAWANIE daje silę. Dawanie siebie, tego co mamy w sobie najlepsze. Uszczęśliwić drugiego człowieka, a w dodatku usłyszeć, że to dzięki nam ktoś poczuł się dobrze to dopiero daje power
Warto się w życiu starać. Troska o siebie i innych zawsze procentuje.
limonka__1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 11:18   #209
kamis6
Przyczajenie

Siłę do działania daje mi życie, dzięki niemu jestem i mogę robić wszystko co chce. Sukcesy i porażki, codzienna walka z przeciwnościami losu dodatkowo napędza mnie do działa i daje mi siłę by po prostu BYĆ ....
kamis6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 13:03   #210
szi1984
Przyczajenie

Ludzie.Chwile.Emocje – to trio, które każdego dnia wygrywa na pięciolinii mojego dnia pełne pozytywnej energii melodie! Komponuję je z nut rodzinnego ciepła, akordów radości chwili i małych- wielkich emocji: szczęścia, entuzjazmu, wzruszenia.To one są idealnym akompaniamentem do życia w harmonii, gdzie pełno jest czystych dźwięków, które swoją perfekcją pozwalają mi żyć na pełnych obrotach!
szi1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości