![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: rozstanie z facetem- czy ktoras tez to przezywa?
WITAJCIE KOCHANE
![]() ![]() ![]() NADAL BEDE Z UWAGĄ ŚLEDZIC PRZEBIEG TEJ STRONKI A MOŻE KIEDYS JA KOMUS BĘDE MOGŁA COŚ PORADZIC.TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO.MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZE NA DZOENDOBRY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Te mądre słowa wybitnego amerykańskiego profesora psychologii Roberta J. Sternberga powinny zawsze nam przypominać o słuszności naszych decyzji :"każda para tworzy niepowtarzalny związek na swój własny sposób, są jednak takie zachowania, słowa, gesty, które powinny skłonić każdą kobietę do refleksji: czy to prawdziwa miłość? Nie warto godzić się na byle jakie uczucie, skoro ktoś może nas pokochać mądrze, szczerze, bezgranicznie, do utraty tchu. Czy tak właśnie jesteśmy kochane? gdy on zawsze ma rację..." ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
![]()
Jowisiu, to co napisałaś oddaje też w dużej mierze stan mojego serca.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Camillo, te słowa są prawdziwe, bo tak sobie myślę, że może gdybym zwracała baczniejszą uwagę na pewne rzeczy, zamiast szukać usprawiedliwień, to szybciej znałabym odpowiedź na zasadnicze kwestie w moim związku. Ale tak jak pisze Jowisia- nic nie dzieje się bez przyczyny w naszym życiu. Mądrzejsze, bogatsze w nowe doświadczenia stworzymy szczęśliwe życie z tym Jedynym. ![]()
#184 |
Przyczajenie
|
NEYSA.mi też jest tak bardzo cieżko jak tobie ale niemozemy sie poddawać,jesteśmy kobietami ktore nie zasługuja na takich frajerów!!Mogli nas miec cale dla siebie i tylko dla siebie,jak niechcieli i odtracili to ich sprawa.Niejesteśmy lalkami którym można urwać głowke lub raczke,mamy swoje uczucia i swoja godność.SZANUJMY SIE!!!!Ja też tak bardzo cierpie,niemoge spac ,jeść nic mi nie wychodzi,ludzie w sklepie mnie wkur...ą ale co mam zrobić,musze głupawo sie uśmichać i udawać że wszystko jest ok.Wiem ze musi upłynąć dużo czasu zanim serce przestanie tak bardzo boleć i krwawić ale przetrzymamy to.My mieliśmy sie pobrać mieć dziecko , zaczeliśmy remontować nasz domek,zaręczylśmy sie I POCO TO WSZYSTKO POCO!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane!
Olejcie ich sikiem prostym! Nie warto przez nich cierpieć! Uwierzcie w to, że teraz świat bez nich jest piękniejszy! Robicie to co chcecie! Ja dziś idę na imprezę! Na reszcie sama! Mogę sobie flirtować z każdym facetem i nikt nie będzie się na mnie krzywo patrzył i obrażał ![]() Korzystajcie z wolności jak się da!! Camillo święta racja ![]()
#186 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I co ważne, do czego z Jowisią doszłysmy wczoraj to nie oddawanie całej siebie facetowi, musimy mieć swój mały światek, swoje hobby, swoich przyjaciół, gdy facet czuje że ma nas na wyłączność, na każde skinienie wtedy sie nudzi i... wiadomo... a tak być nie może, moja kolezanka miała wczoraj opis: " Szczęście mężczyzny brzmi: ja chcę, szczęście kobiety: on chce..." Tak być nie może... niech oni też zobaczą że mogą nas stracić, niech pozdobywają nas przez cały czas nie tylko na początku związku.. faceci to przecież zdobywcy.... Dziewczyny więcej wiary w siebie!! I miejscie swoje własne zainteresowania! Sprawiajcie sobie małe przyjemności dla siebie a wtedy inni zobaczą wasze szczęście z powodu tych drobiazgów i prezentów dla samych siebie... Ściskam Was ![]() Jowiśka Ty wiesz ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-12 o 19:50 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
A ja wam jeszcze powiem jedno zdanie, ktore gdzies wyczytalam, i ktore powinnyscie mowic sobie za kazdym razem, kiedy robi wam sie smutno po rozstaniu sie z facetem, oraz dla tych, ktora ciagle tkwia w toksycznych zwiazkach:
"Bedac z niewlasciwym mezczyzna, przed nosem moze uciec ci wlasie TEN WLASCIWY..." Kaja ![]() I zmieniam podpis (ktory nawiazuje do mojego awatarka) na :
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A cytat sobie zapisze i wywieszę w widocznym miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, a ja czuję, że chyba odżywam i wraca mi dobre samopoczucie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Kochany Beliczku i Mężu_Beliczka, bardzo Wam dziękuję. ![]() ![]() ![]()
Kiedy jestem z Tobą Wiatr użycza mi swych westchnień Gdy jestem przy Tobie- to czuję, że jestem When I'm in your arms, nothing seems to matter! Edytowane przez neysa Czas edycji: 2006-02-11 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
wlasnie rzucil mnie chlopak. Jestem zalamana, zrozpaczona, zawiedziona, samotna. Nie wiem co mam robic....chcialabym nie istniec, chialabym zeby mnie nie bylo....to jakis koszmar, niech mnie szybko ktos obudzi!!!!!!ja nie dam sobie rady....
#193 |
Raczkowanie
|
Stokrotko, to smutne.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Kajasiu, to nie takie trudne wbrew pozorom.
![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedy jestem z Tobą Wiatr użycza mi swych westchnień Gdy jestem przy Tobie- to czuję, że jestem When I'm in your arms, nothing seems to matter! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-12 o 19:53 Powód: Post pod postem+dubel. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
czuje puistke, nicosc, jest mi niedobrze i nie moge jesc....nagle wsszystko stracilo sens...co ja teraz sama zrobie??? nie mam nikogo
![]() ![]()
#197 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-05 o 20:33 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps. Dzis napisalam, choc jeszcze nie wyslalam, list od mojego eksia, taki na walentynki. Podziekowalam mu za wszystko, wyjasnilam co czulam, co czuje, okazalam wdziecznosc za caly wspolny spedzony czas, wybaczylam bolesne chwile, tak bardzo bolesne, lecz wiem, ze tylko wybaczajac mozna pojsc dalej z otwartym sercem, bez nienawisci. Zyczylam rowniez, zeby znalazl sobie kogos, kto jest jemu przeznaczony bo zasluguje na to, tak samo jak ja zasluguje. I wiesz, mam w dupie jego reakcje, wogole nie zalezy mi na odpowiedzi, ale jest mi jakos teraz tak lezej. Zamykam ten rozdzial, chyba powoli domykam go na dobre i zakladam klodke. I co najwazniejsze, nie czuje juz zlosci, wscieklosci, zranienia. Nie sadzilam, ze kiedys bede mogla mu wybaczyc. Musial minac prawie rok... TO wszystko mija. Czuje wdziecznosc, madrosc, szczescie, nadzieje. Trzymaj sie moja mala*
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Stokrotko, wcale taka nie jestes! Żadnych głupich myśli! Skończyło się coś, na czym bardzo Ci zależało i przupuszczam, że ta decyzja o rozstaniu nie była wspólna, ale była jego oświadczeniem. U mnie też tak było. I wtedy czułam się jak w przepaści bez dna. Z jednej strony gorączkowo jeszcze myslałam, co zrobić, by zmienił zdanie, a z drugiej miałam przeczucie, że nic już nie wróci.
![]() ![]() ![]() ![]()
#201 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jowi ja taki list napisałam bardzo szybko i tez mi pomógł, ale czekałam na odpowiedź łudziłam się że napisze cokolwiek... widzisz nie jestem taka silna jak się wydaje... sama mam wzloty i bolesne upadki... Mam nadzieje że zamkniesz ten etap w swoim życiu, pora już na to, zasługujesz na dużo szczęścia i dostaniesz je od kogoś kto pokocha Cię bezgranicznie, trzymam za Ciebie kciuki ![]() Cytat:
I trzymaj sie dzielnie!! Za jakiś czas to minie, musimy dać czasowi czas..."] Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-12 o 19:56 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze teraz akurat wszystko znow boli, ale to normalne. Teraz jest czas na przezywanie zaloby, na placz, zlosc, zal... Nie mozesz przed tym uciec, musisz przez to przejsc. ALe to wszystko minie, nawte najgorsze i najbardziej bolesne momenty, kiedys beda tylko wspomnieniem, a ty znajdzies zkogos, kto naprawde jest ci pisany, przeznaczony, przy kim bedzies znaprawde szczesliwa, i wtedy zapomnisz o wszystkim co kiedys bolalo. Trzymaj sie, jestesm z toba, jakby co bede na gg. ![]() Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-12 o 19:57 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Neysa Tobiueteż dziekuję, Ty wiesz za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaliczyłam doła
![]() Czuję się podle, okropnie i nic mi się nie chce. Żyć mi się nie chce ![]() Dowiedziałam się, że nie zasługuję na to żeby być szczęśliwą, że nie mogę marzyć i jeszcze kilku innych przykrych rzeczy ![]()
#205 |
Zadomowienie
|
Froogie wiesz że to nieprawda?? Każdy zaśługuje na szczęście!! A marzyc też morze wręcz powinien każdy!! Nie przejmuj się wredna osobą bo z tego wynika że onanie ejst szczęśliwa skoro mówi tak do innych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie smuc się sa tacy którzy sa ci przychylni i znimi utzryuj kontakt! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie w tym tkwi problem ![]() ![]()
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Całe szczęście dziewczyny, że jest noc, co przynosi zapomnienie
![]() Dziś obudziłam się w rewelacyjnym nastroju i mam zamiar być szczęśliwa, i niech inni sobie zadroszczą ![]() Buziaki dla Was ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.