Biura Podróży, opinie, doświadczenia - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-04, 07:48   #181
agata 51
Przyczajenie

Dot.: Biura Podróży

Witam, wszystkich bardzo serdecznie.Czy mialyscie kiedys problem , ze zamienili wam hotel?, moja corka poleciala do Egiptu, przed wyjazdem zmieniono im hotel, wiec sie nie zgodzili leciec, na drugi dzien dostali pismo gwarantujace pobyt jednak w tym hotelu, w ktorym chcieli mieszkac.Okazalo sie jednak na miejscu, ze zakwaterowano ich w innym hotelu.Od 2 dni walcze z biurem podrozy, o zamiane, zwodza, mnie,corka pisze, ze nikt z nimi nie rozmawia, a przedstawiciel biura twierdzi, raz ze mieli zostac przekwaterowani, na drugi dzie ze zgodzili sie na te hotel +tansze wycieczki, co nie jest prawda .Przepraszam za moj dlugi post, ale jestem wsciekla, ze tak sie traktuje klientow.Pozdrawiam
agata 51 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-04, 07:58   #182
kamaO
Wtajemniczenie

Agato - spokojnie. Powiedz najpierw o jakie biuro podróży chodzi
Stary 2006-08-04, 10:50   #183
agata 51
Przyczajenie

Juz sie troche uspokoilam, obiecali ze ,od 7 08 wroca do wlasciwego hotelu, oraz znizki na nurkowanie zobaczymy, a biuro Retman z Opola, pozdrawiam.

wszystkim wizazankom, obchodzacych dzisiaj urodzinki, jak rowniez sobie , skladam najserdeczniejsze zyczenia , lece pichcic, na imprezke

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2006-08-05 o 16:52 Powód: post pod postem
Stary 2006-08-04, 11:50   #184
kamaO
Wtajemniczenie

Jakby coś było nie tak, to dawaj znać I najlepszego z okazji urodzin
Stary 2006-08-04, 19:43   #185
Niuniaczek
BAN stały

Dołączam się do życzeń urodzinowych

Jadę do Hiszpani do Loret de mar, 19.08 - 30.08, za 990 zł+ 35 zł ubezpieczenie, dwa posiłki w cenie, hotel * więc nie nastawiam się na nic wielkiego ( stwierdziłam że wolę zrezygnować z luksusów, nie jedziemy tam by siedzieć w hotelu)

mam nadzieję że miło spędzimy ten czas, będzie to nasz pierwszy wspólny wyjazd za granicę...
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-04, 21:41   #186
kamaO
Wtajemniczenie

Życzę udanego urlopu
Stary 2006-08-04, 21:45   #187
Fresa
Zakorzenienie

Niuniaczku,też życzę miłego pobytu nad Morzem Śródziemnym .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-05, 09:15   #188
Niuniaczek
BAN stały

Dzięki wielkie ja również życze wam udanego urlopu, wspaniałej pogody, dobrego hotelu i niskich cen
Stary 2006-08-05, 09:34   #189
majula
Zakorzenienie

MOge cos powiedziec na ten temat gdyz jestem po turystyce i rekreacji moim zdaniem dobry jest ORBIS ale drogi taka sama opinie ma o NECERMAn dobra jest rowneiz ITAKA polecam
majula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-05, 09:37   #190
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata 51
Witam, wszystkich bardzo serdecznie.Czy mialyscie kiedys problem , ze zamienili wam hotel?, moja corka poleciala do Egiptu, przed wyjazdem zmieniono im hotel, wiec sie nie zgodzili leciec, na drugi dzien dostali pismo gwarantujace pobyt jednak w tym hotelu, w ktorym chcieli mieszkac.Okazalo sie jednak na miejscu, ze zakwaterowano ich w innym hotelu.Od 2 dni walcze z biurem podrozy, o zamiane, zwodza, mnie,corka pisze, ze nikt z nimi nie rozmawia, a przedstawiciel biura twierdzi, raz ze mieli zostac przekwaterowani, na drugi dzie ze zgodzili sie na te hotel +tansze wycieczki, co nie jest prawda .Przepraszam za moj dlugi post, ale jestem wsciekla, ze tak sie traktuje klientow.Pozdrawiam
Witam mozna domagac sie odszdowania od biura za nie wywazanie sie z umowy gdyz tak jest przewidzanie w Ustawei o uslugach turystycznych biuro albo wyplaci pieniadze albo zapewni pobyt w takim samych warunkach lub wyzszych wiem bo skonczylam w tym roku turystyke to jest skandal ipowinna sie pani domagac zwrotu kosztu pozdrawiam
Stary 2006-08-05, 09:44   #191
agata 51
Przyczajenie

Dzieki, za zyczenia, znowu jestem o rok starsza, zobaczymy jak to bedzie 7 sierpnia, ten Pan twierdzil, ze w umowie jest zapis, ze moga zamienic hotel, nie wiem nieczytalam.Chodzi o to ze tam gdzie teraz sa, jest budowa i straszny halas.Zycze rowniez udanego wypoczynku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-05, 09:50   #192
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata 51
Dzieki, za zyczenia, znowu jestem o rok starsza, zobaczymy jak to bedzie 7 sierpnia, ten Pan twierdzil, ze w umowie jest zapis, ze moga zamienic hotel, nie wiem nieczytalam.Chodzi o to ze tam gdzie teraz sa, jest budowa i straszny halas.Zycze rowniez udanego wypoczynku
przylaczam sie do zyczen hmm skoro tak to jest prawda i skzoda ze sie nie czyta umow heh ja tow iem bo to studiowalama le polecam to na przyszlosc zlaszcza w takich hotelach ale jak zmeinia to zycze corce milego poytu i milych wrazen bo Egipt ma co zaoferowac: pozdrawiam
Stary 2006-08-05, 17:57   #193
trojka
Zakorzenienie

Może doradzicie jakiś pobyt na Słowacji lub Węgrzech by móc wymoczyć tyłek w źródłach termalnych, planujemy wyjazd na wrzesień, mam nadzieję, że nie trafię na upały, uffff.

Przeglądam oferty ale ceny nie są za niskie 1400zł od osoby za tydzień na Słowacji to chyba nie za tanio

KamaO liczę na Ciebie, bardzo

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-05, 18:35   #194
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez trojka
Może doradzicie jakiś pobyt na Słowacji lub Węgrzech by móc wymoczyć tyłek w źródłach termalnych, planujemy wyjazd na wrzesień, mam nadzieję, że nie trafię na upały, uffff.

Przeglądam oferty ale ceny nie są za niskie 1400zł od osoby za tydzień na Słowacji to chyba nie za tanio

Polecam ten watek o goracych zrodlach na Slowacji :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132776

Oraz te linki
http://www.holidayinfo.sk/
http://www.herkulesexpress.pl/slowacja/
http://hej.pl/
http://www.tatry.sk/index.php

A tu watek o zrodlach na Wegrzech:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=W%EAgry

I link:
http://www.herkulesexpress.pl/wegry/

BP Herkulesexpress, jest przeze mnie sprawdzone. Nota bene moi rodzice byli z nimi w tym roku na Wegrzech.

Na Slowacje mozesz spokojnie jechac w ciemno lub zamowic hotel z internetu. Bogata oferte na Slowacje ma rowniez Logostour i to calkiem tanio. http://www.logostour.pl/index.php/ka...2006/Slowacja/
polecam bo czasami mozna u nich trafic na dobra znizke.

Jesli chcesz jechac we wrzesniu i nie nastawiasz sie na zwiedzanie gor itd. to moze jednak wybierz Wegry jest szansa, ze nie bedzie deszczowo.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-05, 18:39   #195
trojka
Zakorzenienie

Magdziu bardzo Ci dziękuję lecę czytać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-05, 18:55   #196
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez trojka
Magdziu bardzo Ci dziękuję lecę czytać

Polecam lekture, mam nadzieje, ze znajdziesz interesujace Cie informacje

Stary 2006-08-05, 19:01   #197
adria21
Raczkowanie

Witam,

Przede wszystkim niestety ale musze wszystkich przestrzec przed uslugami neckermanna. Bylam z nimi w Egipcie w zeszlym roku i tymczasem lada moment zacznie sie prawdopodobnie sprawa w sadzie (prawdopodobnie poniewaz czekamy na ich ostateczna odpowiedz) :-(

Ja tymczasem mam prosbe o rade - chcialabym pojechac do Turcji ale w jakies spokojne miejsce - nie zalezy mi na nocnym zyciu (chyba, ze sama bede miala na nie ochote) ale na relaksie i mozliwosci aktywnego wypoczynku - troche nurkowania, moze jakies skutery itp. Gdzie sie wowczas wybrac, co radzicie?

Nadmieniam, ze nie musi to byc Turcja - zeby bylo cieplo, slonecznie, ciepla woda, plaza, jak najmniej ludzi (a szczegolnie naszych rodakow) i godziwe warunki

Mozliwosc wyjazdu z Wroclawia jest tez mocno ograniczona :-( Czy jednak nie kierowac sie wylotem z Wroclawia tylko probowac z innymi biurami i doleciec do Warszawy czy Poznania?

Pozdrawiam
adria21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-05, 19:08   #198
trojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS

Jesli chcesz jechac we wrzesniu i nie nastawiasz sie na zwiedzanie gor itd. to moze jednak wybierz Wegry jest szansa, ze nie bedzie deszczowo.

Ale ja chcieć deszcz, ja kochać ja uwielbiać deszcz ja niecierpieć słońce

Stary 2006-08-05, 19:12   #199
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez trojka
Ale ja chcieć deszcz, ja kochać ja uwielbiać deszcz ja niecierpieć słońce
Rozumiem Jesli nie zalzy Ci na opalaniu to deszcz w basenie raczej nie przeszkadzal

Stary 2006-08-05, 22:32   #200
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adria21
Witam,

Przede wszystkim niestety ale musze wszystkich przestrzec przed uslugami neckermanna. Bylam z nimi w Egipcie w zeszlym roku i tymczasem lada moment zacznie sie prawdopodobnie sprawa w sadzie (prawdopodobnie poniewaz czekamy na ich ostateczna odpowiedz) :-(

Ja tymczasem mam prosbe o rade - chcialabym pojechac do Turcji ale w jakies spokojne miejsce - nie zalezy mi na nocnym zyciu (chyba, ze sama bede miala na nie ochote) ale na relaksie i mozliwosci aktywnego wypoczynku - troche nurkowania, moze jakies skutery itp. Gdzie sie wowczas wybrac, co radzicie?

Nadmieniam, ze nie musi to byc Turcja - zeby bylo cieplo, slonecznie, ciepla woda, plaza, jak najmniej ludzi (a szczegolnie naszych rodakow) i godziwe warunki

Mozliwosc wyjazdu z Wroclawia jest tez mocno ograniczona :-( Czy jednak nie kierowac sie wylotem z Wroclawia tylko probowac z innymi biurami i doleciec do Warszawy czy Poznania?

Pozdrawiam
Ja bylam w Turcji do tej pory 3 krotnie 2 razy na Riwierze Egejskiej gdzie jest malo Polakow na odludziu i jedzonko dobre wysmienite warunki nie wiem czy sa meijsca do nurkowania chyba leprze sa na riwerze tureckiej i spokjne mijesca tam sa polecam turcje ja co roku z ORBISu jerdze i jestem bardz bardzo zadowolona a co do necermana jeste w szoku w oszku dziwie sie ale pobno nekerman niemiecki jest leprzy niz nasz ale to kwestia gustu ja nigdy nie polece z Scan holiday bylam ra zi NIGDY w ZYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Stary 2006-08-06, 08:10   #201
daphne81
Wtajemniczenie

GG do daphne81

A co takiegosię wydarzyło, że nie polecasz necermana - jeśli można wiedzie???

Cytat:
Napisane przez adria21
Witam,

Pozdrawiam

daphne81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-06, 12:07   #202
adria21
Raczkowanie

Zarzutow wobec neckermanna mam bardzo wiele. Najwazniejsze to, iz warunki oferowane w hotelu (z zawyzona liczba gwiazdek) i poza nim byly nie do przyjecia za cene, ktora zaplacilam. Procz tego w wersji all inclusiv musialam walczyc o lezaki i reczniki na plazy, stac w kolejce do posilkow az wreszcie przez wiekszosc mojego 2-tygodniowego pobytu do rana trwaly pod moim oknem roboty ziemne tak, iz przez moment musialam przeskakiwac row zeby wejsc do mojego bungalowu. W sumie neckermann zalapal sie na wiekszosc tabeli frankfurckiej.
Podroz z neckermannem to przede wszystkim strata urlopu i nerwow nie mowiac o pieniadzach eh :-(
adria21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 06:59   #203
kamaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trojka
Spieszę z pomocą Słowację zjeździłam praktycznie całą jednak ja preferuję aktywniejszy wypoczynek i sporo chodzę po górach. natomiast jeśli chcesz wypocząć fizycznie, to polecam to:
http://www.piestany.sk/
http://www.pieszczany.mojaslowacja.pl/
Bardzo fajna miejscowość, z knajpkami pięknymi parkami, hotelami i tej średniej i tej wysokiej klasy - nie wiem czy teraz też, ale swojego czasu masowo jeździli tam bogaci arabowie ze swoimi haremami - malowniczy widok Miasteczko przecina rzeka, a oba brzegi łączą mosty - najciekawszy jest most przeszklony z pasażem handlowym. Sa tam obiekty sanatoryjne z gorącymi źródłami - można skorzystać z masaży, zabiegów zdrowotnych za śmieszną cenę. Jest też duży kompleks basenów z ciepłą i zimną wodą (SLNAVA) - można tam wynająć domek

Co do noclegów: nie kupuj Słowacji z biurem podróży, bo przepłacisz dwa razy W internecie jest tyle ofert pensjonatów, że na pewno coś znajdziesz. Chyba, że koniecznie chcesz jechać autokarem - wtedy polecam:
www.familitour.pl
Bogatszej oferty chyba nie ma żadne inne biuro Sprawdź też Skarpę z Krakowa

Ja ze swojej strony najbardziej polecam region Słowacki Raj
http://www.slovenskyraj.sk/pl.html
Przepiękne szlaki (w tym dla słabo i bardzo zaawansowanych turystów), z drabinami, łańcuchami, kładkami. Nie zapomnę przełomu Hornadu Idzie się momentami po takich metalowych półkach, kilka metrów nad płynącą w dole rzeką - trzeba się trzymać łańcuchów Dawka adrenaliny murowana Blisko do Lewoczy, do Popradu, do Starego Smokovca, do Tatrzańskiej Łomnicy. Są tam też kąpieliska termalne - w odległości nie większej niż 25km od większości z centrów turystycznych:
http://www.slovenskyraj.sk/vylety/vrbov/vrbov.html
Dla ochłody polecam to:
http://www.gemer.sk/ciele/dljaskyna/pl.html

Ja mieszkałam w miejscowości Smiżany:
http://www.slovenskyraj.sk/ubytovani...anie.html#smiz

Pensjonat Anna - Maria - dysponuję zdjęciami, a sam pensjonat polecam obiema rękami i nogami!!! REWELACJA za śmieszną cenę
http://www.slovenskyraj.sk/anna-maria.html
Przytulny, czysty, dobrze wyposażony, przemiła właścicielka, pyszne śniadania w cenie noclegu - bomba

Co do Neckermanna... Mam o nich jak najgorszą opinię. Wstyd, żeby ktoś miał takie ceny za taką jakość wypoczynku... Tandeta dla bogaczy, bo żeby z nimi pojechać, to najpierw trzeba miesiąc nie jeść.
To samo dotyczy zachwalanego Scan Holiday. Podróż z nimi to snobizm - a tymaczasem oni zwyczajnie "wypłukują" kasę z kieszeni turystów - oficjalnie i bezczelnie.

Majula - witamy. Jak trochę popracujesz w branży, to przekonasz się, że nic nie jest czarno - białe, klarowne i przejrzyste. Biura stosują pewne wybiegi, żeby ominąć regulacje ustawy - niestety. Ona jest podstawowym dokumentem prawnym dla tego rynku - ale dość łatwo ją "oszukać". Ja po studiach też miałam głowę nabitą teorią - teraz widzę, jak wiele na studiach nie mówili...
Niemniej jednak życze powodzenia
Stary 2006-08-09, 12:16   #204
kld
Raczkowanie

a czy miał ktoś do czynienia z biurem cocotravel, albo tunezjatours??jeśli tak to proszę o opinie,pozdrawiam
kld jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-09, 13:29   #205
kamaO
Wtajemniczenie

Przykro mi, ale nie znam tych biur.
Stary 2006-08-09, 14:34   #206
majula
Zakorzenienie

POlecam TRiade ma wysoki stndard uslug lubie tez wycieczki lotnicze z tego biura oraz z ORBISU to ostranie nigdy mnei nei zawiodlo
Stary 2006-08-09, 14:38   #207
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamaO
Spieszę z pomocą Słowację zjeździłam praktycznie całą jednak ja preferuję aktywniejszy wypoczynek i sporo chodzę po górach. natomiast jeśli chcesz wypocząć fizycznie, to polecam to:
http://www.piestany.sk/
http://www.pieszczany.mojaslowacja.pl/
Bardzo fajna miejscowość, z knajpkami pięknymi parkami, hotelami i tej średniej i tej wysokiej klasy - nie wiem czy teraz też, ale swojego czasu masowo jeździli tam bogaci arabowie ze swoimi haremami - malowniczy widok Miasteczko przecina rzeka, a oba brzegi łączą mosty - najciekawszy jest most przeszklony z pasażem handlowym. Sa tam obiekty sanatoryjne z gorącymi źródłami - można skorzystać z masaży, zabiegów zdrowotnych za śmieszną cenę. Jest też duży kompleks basenów z ciepłą i zimną wodą (SLNAVA) - można tam wynająć domek

Co do noclegów: nie kupuj Słowacji z biurem podróży, bo przepłacisz dwa razy W internecie jest tyle ofert pensjonatów, że na pewno coś znajdziesz. Chyba, że koniecznie chcesz jechać autokarem - wtedy polecam:
www.familitour.pl
Bogatszej oferty chyba nie ma żadne inne biuro Sprawdź też Skarpę z Krakowa

Ja ze swojej strony najbardziej polecam region Słowacki Raj
http://www.slovenskyraj.sk/pl.html
Przepiękne szlaki (w tym dla słabo i bardzo zaawansowanych turystów), z drabinami, łańcuchami, kładkami. Nie zapomnę przełomu Hornadu Idzie się momentami po takich metalowych półkach, kilka metrów nad płynącą w dole rzeką - trzeba się trzymać łańcuchów Dawka adrenaliny murowana Blisko do Lewoczy, do Popradu, do Starego Smokovca, do Tatrzańskiej Łomnicy. Są tam też kąpieliska termalne - w odległości nie większej niż 25km od większości z centrów turystycznych:
http://www.slovenskyraj.sk/vylety/vrbov/vrbov.html
Dla ochłody polecam to:
http://www.gemer.sk/ciele/dljaskyna/pl.html

Ja mieszkałam w miejscowości Smiżany:
http://www.slovenskyraj.sk/ubytovani...anie.html#smiz

Pensjonat Anna - Maria - dysponuję zdjęciami, a sam pensjonat polecam obiema rękami i nogami!!! REWELACJA za śmieszną cenę
http://www.slovenskyraj.sk/anna-maria.html
Przytulny, czysty, dobrze wyposażony, przemiła właścicielka, pyszne śniadania w cenie noclegu - bomba

Co do Neckermanna... Mam o nich jak najgorszą opinię. Wstyd, żeby ktoś miał takie ceny za taką jakość wypoczynku... Tandeta dla bogaczy, bo żeby z nimi pojechać, to najpierw trzeba miesiąc nie jeść.
To samo dotyczy zachwalanego Scan Holiday. Podróż z nimi to snobizm - a tymaczasem oni zwyczajnie "wypłukują" kasę z kieszeni turystów - oficjalnie i bezczelnie.

Majula - witamy. Jak trochę popracujesz w branży, to przekonasz się, że nic nie jest czarno - białe, klarowne i przejrzyste. Biura stosują pewne wybiegi, żeby ominąć regulacje ustawy - niestety. Ona jest podstawowym dokumentem prawnym dla tego rynku - ale dość łatwo ją "oszukać". Ja po studiach też miałam głowę nabitą teorią - teraz widzę, jak wiele na studiach nie mówili...
Niemniej jednak życze powodzenia
dziekuje
bardzo he co prawda bylam na niejednych praktykach ale wiem z enie to samo sama zobacze jak to jest juz za nieldlugo a na studia poszlam bo mnei to fascynuje co prawda nei raz jedzilam na roznego typu wakcje i w roznych zaktkach swiata ale biuro jakos mnie nie zawiodlo a znajomi kiedys wygrali odszkodowanie od biura wiem ze biura omijaja wiele i trzeba czytac umowe ale to jzu praktyk ainnych mnei nauczyla pozdrawiam
Stary 2006-08-16, 16:05   #208
Niuniaczek
BAN stały

Mam takie pytanko

Jeżeli zapłaciłam już za wycieczkę i upewniłam się, że pieniążki wpłyneły na konto biura podrózy a także potwierdziłam termin i godzinę wyjazdu - to czy powinnam jeszcze cos potwierdzać ?

Załatwiłam to już 1,5 tyg temu i tak jakoś niepewnie się czuję zwłaszcza że to mój pierwszy samodzileny wyjazd za granicę .

Jakoś tak mi głupio dzwonić do nich i się pytać
Stary 2006-08-16, 17:36   #209
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek
Mam takie pytanko

Jeżeli zapłaciłam już za wycieczkę i upewniłam się, że pieniążki wpłyneły na konto biura podrózy a także potwierdziłam termin i godzinę wyjazdu - to czy powinnam jeszcze cos potwierdzać ?

Załatwiłam to już 1,5 tyg temu i tak jakoś niepewnie się czuję zwłaszcza że to mój pierwszy samodzileny wyjazd za granicę .

Jakoś tak mi głupio dzwonić do nich i się pytać
MOzna na dzien przed zadzownic i sie upwenic czy wszystko gra czy godzina sie nie zmienila jak powtierdza to wszytsko gra ale na pewno skoro wszytsko zostalo potwierdzone pozdrawiam ja bym tak zrobila
Stary 2006-08-16, 17:47   #210
Niuniaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez majula
MOzna na dzien przed zadzownic i sie upwenic czy wszystko gra czy godzina sie nie zmienila jak powtierdza to wszytsko gra ale na pewno skoro wszytsko zostalo potwierdzone pozdrawiam ja bym tak zrobila
Acha napewno tak zrobię. DZieks
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości