![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
Inglot zlikwidował swoją stronę, zostawił tylko dane kontaktowe. Takie burżuje się z nich zrobiły, że uznali, że nie trzeba im reklamy
![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Mam malutkie pytanko, mianowicie czy tym lakierem białym Inglota z igiełką można robić frencha?? Czy któraś z Was próbowała?? Pozdrawiam
![]()
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Co sprytniejsze dziewczyny robią tylko pędzelkiem
![]() ,ja mam lenia i frencz robię zawsze pędzelkiem lakieru do zdobień, ale igiełkę zostaw do kropek i zawijanych linii.-ale niestety szybko lakier zasycha w tej rureczce i otworki wylotowe nie wystarczy przepchać i giełką, trzeba myć całą końcówkę, a tego nie znoszę, wrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Moje są już "wiekowe" ,najmłodsze mają prawie rok,może Ty masz "nówki sztuki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Najstarsze (jakieś 7 sztuk) mam już od 1,5 roku ponad
![]() ![]()
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Inglota, to właśnie odkryłam drogerię, gdzie są po 10 zł, ale ostatnio jakoś straciłam serce do tej firmy i nawet ta dycha wydaje mi się zdzierstwem ![]() Może dlatego, że za bardzo polubiłam Golden Rose ![]() A żadnej różnicy w jakości nie widzę, bo na podkładzie z Silk Wrapa każdy lakier zachowuje się u mnie identycznie. Tzn. trzyma się tydzień, a pewnie i dłużej, ale moje granice cierpliwości w noszeniu jednego wzorka dalej nie sięgają ![]() Ale oczywiście Silk Wrapa będę kupować do końca świata i jeden dzień dłużej, niezależnie od tego, jak wywindują cenę ![]() A co do rapitografów, to mam z 3 różnych firm i te z Inglota są jednak najlepsze.
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ja do Goleden Rose nie moge sie jakoś przekonać
![]() ![]()
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
No cóż, to muszę się przyznać ze wstydem, że ja na takie detale nawet nie zwracam uwagi
![]() ![]()
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
La Moderatoiure
|
O tak , GR ma śliczne odcienie i duuuży wybór
![]() A z jakością różnie to bywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Ja mam kilka lakierow Inglota tak po kolei 36, 45, 82, 126, 302, 336, 807, 864. No tyle mam i lakier UV ultra Violet, ktory jest cudowny i daje taki piekny kolor fioletu. Lubie te lakiery, mam pytanie szukam lakieru taki jasny bialy jak do frencha jaki najlepszy?? Moze nie calkiem bialy ale taki co daje bialy polysk cos jak 332 chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
w inglocie sprzedają rapitografy ?? u mnie w mieście niestety niewielki sklepik inglota :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
znalazłam przypadkiem to forum, ![]() niedawno kolezanka - kosmetyczka zrobiła mi tipsy - jestem bardzo zadowolona, zalezało mi na najbardziej naturalnych, na pierwszy raz, bardzo dobrze sie z nimi czuje, używam inglota od dawna, ale tylko 2 kolorów 82 i 134, teraz bardziej odwaznie oglądam kolorowe lakiery ![]() i tak ![]() 82 nikomu nie trzeba przedstawiać ![]() ![]() 134 - piekny bordo, uwielbiam ale na krótkich paznokciach ![]() 922 - szukałam fioletowego, śliwkowego......i jestem troche zawiedziona tym kolorem, moze znacie jakis fajny śliwkowy, głęboki fiolet, matowy.....bede wdzięczna za info ![]() ![]() 803 - liliowy róż, głęboki, ale tez nie trafiony zakup niestety ![]() ![]() ![]() kiedyś miałam 55 oddałam kolezance bo mi sie nie podobał ![]() hmmmm wynika z tego,ze 3 lakiery na 5 to nie trafione zakupy ![]() spisałam sobie kilka numerów, które chwaliłyscie, obejrze sobie w sklepie i moze coś wybiore ![]() fajne jest to forum, sliczne pazurki i wzorki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam sliwkowy lakier, bardzo fajny, głeboki kolorek, ale niestety firmy "homoniewiadomo" i nawet nie mam pojecia skad go mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
La Moderatoiure
|
Witamy Aprill
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Własnie tak z ciekawosci spojrzałam na ten moj lakier i jednak jakas tam firma widnieje na nim-Nail Polish. Nawet ma numer 32
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Aprill, ja mam z inglota ciemna sliwke nr 177 wieczorem wyglada prawie jak czarny
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
magda 222,La Monica, Chomiczka dziekuje Wam bardzo za info
![]() wszystko sobie spisała i bede teraz szukać ![]() wciągnełam się w ten wątek, narazie czytam i oglądam fotki, pazurki prześliczne, niektóre wprost boskie !!!!!! ![]() kurcze, czy tipsy i w ogóle zdobienie uzależnia ![]() ![]() bo ja sie chyba pomalutku uzależniam ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Aprill-wizaż jest jak wirus,tylko na to nie ma lekarstwa.Wiem to po sobie,ale nie przeszkadza mi ta choroba.Wręcz przeciwnie
![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko... czy nie wiecie czy Inglot ma w swoim asortymencie zielona emalię? Chodzi mi o taką zdecydowaną głęboką zieleń. Potrzebna mi bardzo a wszędze jest raczej taka stonowana. Jeśli taki macie to mogłabym prosić o numerek i przynajmniej zobaczyć jak wygląda w buteleczce?(bo na pazurku to już szcyt rozkoszy byłby)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Odswiezam
![]() Czaje sie na lakier nr. 39 --- czy ktos moze potwierdzic,ze to czern ? Ponizej wklejam paletki z lakierami,ale podejrzewam,ze to nie jest wszystko co Inglot oferuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Z tego co kojarzę, to jest o wiele więcej tych kolorków
![]()
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
La Moderatoiure
|
39 to czerń ale dopiero po dwóch warstwach...po jedej to szary...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.