Jak sobie mniew wyobrazasz? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Gry

Notka

Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-24, 09:58   #181
manolita
Zakorzenienie

Dot.: Jak sobie mniew wyobrazasz?

Ona 1982 młoda kobieta. Nie nudzi się we własnym towarzystwie, świadoma swoich atutów, potrafi je wykorzystać. Lubi obcować ze sztuką, lubi "dotykać" to czego nie można dotknąć < świat paranormalny> , lubi marzyć . Ma romantyczną duszę. Lubi towarzystwo, ale jeszcze bardziej lubi domowe zacisze. Dla swojej rodziny, dla ludzi których kocha gotowa dużo poświęcić.

MagdziaS przywiązuje dużą wagę do swojego wyglądu, lubi o siebie dbać, dość mocno stąpa po ziemi, ale zdarzają jej się chwile bładzenia w obłokach. Jest sprytna, potrafi zadbać o siebie. Nie lubi się zwierzać, do końca obnażać swojego ja.

Natuśka17 - dynamiczna, młoda osóbka. Lubi gdy wokół niej coś się dzieje. Raczej nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów, mmo , że z natury może być troszkę wstydliwa

Ines zweryfikowała jkuż post o sobie

I jak dziewczyny , zgadza się coś?

mój blog http://umanolity.blogspot.com/

Edytowane przez manolita
Czas edycji: 2006-01-24 o 10:24
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 10:22   #182
ona1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS
Ona1982 wysoka, szatynka o szarych oczach [ hmm avatarek pomaga ] Ma na imię Ania, twardo stąpa po ziemi, ma określone poglądy, czasem lubi poszaleć. Opiekuńcza, wierna rodzinie i przyjaciołom.
Raczej zbyt daleko odciąga mnie od ziemi, ku chmurom i marzeniom Poglądy na pewno nie są na stałe ugruntowane i życie je weryfikuje. Reszta mniej więcej zgadza się

Anna

Dostęp do netu ograniczony(zmiana miejsca zamieszkania- w końcu)
ona1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 10:28   #183
ona1982
Zadomowienie

[quote=manolita]Ona 1982 młoda kobieta. Nie nudzi się we własnym towarzystwie, świadoma swoich atutów, potrafi je wykorzystać. Lubi obcować ze sztuką, lubi "dotykać" to czego nie można dotknąć < świat paranormalny> , lubi marzyć . Ma romantyczną duszę. Lubi towarzystwo, ale jeszcze bardziej lubi domowe zacisze. Dla swojej rodziny, dla ludzi których kcha gtowa dużo poświęcić.

Manolito, trafiłaś w 10-tkę! Naprawdę aż wrosłam w krzesło, na którym siedzę. Zastanawiające... aż takie wyczucie drugiej osoby.
Możę ja spróbuję wyobrazić sobie jak może wyglądać Twoje wnętrze.

Manolita- na zewnątrz pogodna, lgnąca do ludzi, ale na dnie jej oczu tkwi jakiś smutek, jakaś tajemnica, którą pielęgnuje i chowa wyłącznie dla siebie. Kobieta wciąż szukająca prawdy o sobie. Ma słabość do rzeczy pięknych, unikatowych. Bywa cicha i nieśmiała.

Anna

Stary 2006-01-24, 11:13   #184
bonifaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula007
Bonifaczka - wysoka, bardzo szczupła blondynka. Krótko ścięte włosy, asymetryczna grzywka. Niebieskie oczy. Lubi ubierać się sportowo, czasem elegancko. Jest pełna energii, żywiołowa. Kocha sport. Wierzy w siebie, choć czasem zastanawia się nad tym czego naprawdę chce. Przywiązana do przyjaciół, ceni sobie szczerość i uczciwość.
No to po częście się zgadza:
lubię sportowy styl i z charakteru jestem taka jaką opisałaś.
Co do wygladu... Blondynka, długie włosy, bez grzywki, zielone oczy, wysoka i szcupła. Więc sie prawie zgadza

bonifaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:03   #185
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

A do tego lubisz pewnie Jenifer Lopez

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:13   #186
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez manolita
MagdziaS przywiązuje dużą wagę do swojego wyglądu, lubi o siebie dbać, dość mocno stąpa po ziemi, ale zdarzają jej się chwile bładzenia w obłokach. Jest sprytna, potrafi zadbać o siebie. Nie lubi się zwierzać, do końca obnażać swojego ja.

Monolita - trafiłaś Może nie przywiązuje szczególnej uwagi do swojego wyglądu, zesztą ostatnio nawet nie mam czasu o tym myśleć Ale lubię o siebie dbać Cóż za próżność z mojej strony . Reszta się zgadza

A co z wyglądem ?

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:15   #187
Jula
Zakorzenienie

Ale fajny wątek Kto nie został jeszcze "opisany"? Może ja, z moim brakiem intuicji też spróbuję

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:22   #188
ona1982
Zadomowienie

Jula- silna osobowość, inteligentna, bystra, czasem ironiczna i sarkastyczna. Kobieta mająca swoje priorytety w życiu, dążąca do określonych przez siebie celów. Zajmująca i interesująca dla innych, chociaż jednocześnie budząca respekt i szacunek.

Anna

Stary 2006-01-24, 12:31   #189
arbuz
Rozeznanie

Jula mnie jeszcze nikt nie opisał-próbuj!
arbuz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:32   #190
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manolita
Natuśka17 - dynamiczna, młoda osóbka. Lubi gdy wokół niej coś się dzieje. Raczej nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów, mmo , że z natury może być troszkę wstydliwa

O tak, wstydek ze mnie straszny, ale w grupie jestem raczej duszą towarzystwa Na tyłku też długo nie usiedzę.

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:34   #191
manolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS
Monolita - trafiłaś Może nie przywiązuje szczególnej uwagi do swojego wyglądu, zesztą ostatnio nawet nie mam czasu o tym myśleć Ale lubię o siebie dbać Cóż za próżność z mojej strony . Reszta się zgadza

A co z wyglądem ?
Wyobrażam sobie Ciebie jako sredniego wzrostu sztynkę < włosy średniej długości, poddatne na układnie>. Sylwetka szczupła, zgrabne nogi

Stary 2006-01-24, 12:37   #192
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez arbuz
Jula mnie jeszcze nikt nie opisał-próbuj!
Arbuz-pogodna dziewczyna o miłym uśmiechu,włosy(chyba) bązowe,oczyciemne,niewyso ka.Lubi ciepłe kraje i soczyste arbuzy.Nie przepada ze klimatem Polski .Lubi podróże
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:39   #193
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Mnie jeszcze nikt nie opisał. Może uda mi sie dołączyc zdjęcie...

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:40   #194
natuska17
Zakorzenienie

Jula - młoda, pełna energii szalona dziewczyna; lubi się bawić w gronie najlepszych przyjaciół; nie myśli na razie o ustatkowaniu się; twarda, ale potrafi się rozkleić, najczęściej w samotności, nie ujawniając tego faktu nikomu; potrafi wysłuchiwać żali innych, ale sama nikomu się nie zwierza; tajemnicza, lubi flirtować z mężczyznami; pewna siebie, zna swoje atuty; w szkole nie przepadała za czytaniem obowiązkowych lektur, wolała sobie sama wybrać godne według niej pozycje do przeczytania; lubi podkreślać swoją urodę makijażem, choć dba o jego naturalny efekt

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:45   #195
arbuz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cattt
Arbuz-pogodna dziewczyna o miłym uśmiechu,włosy(chyba) bązowe,oczyciemne,niewyso ka.Lubi ciepłe kraje i soczyste arbuzy.Nie przepada ze klimatem Polski .Lubi podróże
Oj, niedobrze, Cattt z intuicją troszkę. Wzrost 170cm, oczy niebieskie, włosy ciemny, złocisty blond, szczupła. Klimat Polski bardzo lubię, bo ja lubie wszystkie pory roku, lubię robić zdjęcia i dla mnie nawet mglista jesień i mroźna zima są dobre (no, niekoniecznie aż -20, bo aparat zamarza) A arbuzy uwielbiam , nieskromnie powiem, że i poczucie humoru jest, a i u innych bardzo sobie je cenię. A ten wątek to RE-WE-LAC-JA! Pozdrawiam Cię Cattt bardzo ciepło, bo bardzo zimno
Stary 2006-01-24, 12:47   #196
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez manolita
Wyobrażam sobie Ciebie jako sredniego wzrostu sztynkę < włosy średniej długości, poddatne na układnie>. Sylwetka szczupła, zgrabne nogi
No i zgadza się wszytsko idealnie, z figurą i włosami - kazde słowo No może oprócz tego, że jestem średniego wzrostu bo mam ponad 170 cm.

Milena13Niska szatynka z półdługimi włosami. Wesoła, lubi bujać w obłokach i gonić za marzeniami. Zawsze chetna do pomocy.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:54   #197
arbuz
Rozeznanie

No to widać teraz, jak bardzo nasz nick oraz avatarek potrafią zmylić. Te ciemne włosy, oczy, wzrost, ciepłe kraje- to razem taki południowy typ urody i sposobu bycia wyszedł Cattt, a ja skromny człowiek Północy jestem...Rejestrowałam się na wizażu w lipcu, na biurku obok leżał soczysty, czerwony, słodziutki arbuz w plastrach (z wydziubanymi wszystkimi pestkami-tak lubię )i kiedy komputer powiedział, że mam podac nick to cóż było robić.
Stary 2006-01-24, 12:56   #198
barbi20
BAN stały

.......

Edytowane przez barbi20
Czas edycji: 2007-10-25 o 23:56
barbi20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 12:57   #199
beliczek
Zakorzenienie

Widzę, że wiele wizażanek ma nieprzeciętną intuicję
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 13:00   #200
beliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbi20
No to ja ciebie opiszę
Włosy do ramion, szatynka, brązowe oczy, szczupła, 165-170 wzrostu.
Wesoła, lubiąca nawiązywać nowe znajomości, otwarta, wrażliwa, dążąca do celu, romantyczka.
Zgadłam coś?? Choć nie mam chyba intuicji

Swoją drogą ciekawy wątek-musiałam się wpisać Ciekawi mnie co o mnie napiszecie
A ja wyobrażam sobie barbi20 jako blondynkę średniego wzrostu, z sredniodługimi włosami i kobiecą figurą. Lubi gotować ( zna się na tym - ale to wiem z forum kulinarnego ). Jesteś raczej spokojną optymistką.
Stary 2006-01-24, 13:00   #201
trynosz
Zakorzenienie

Nademna jest beliczek, ale mialas kiedys swoje zdjecie w avatarze, o ile pamietam, i Cie juz widzialam, wiec nie mam co napisac hehe
trynosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 13:06   #202
manolita
Zakorzenienie

Barbi20 - młoda, wysoka, a przynajmniej ma długie nogi, szczupła, ciemna blondynka. Lubi być adorowana nie tylko przez mężczyzn, ma kilka kompleksów, ale skrzętnie je ukrywa , nadrabijąc "dobrą miną do złej gry". Jest uczuciowa, ale też pamiętliwa, nie wybacza łatwo. Potrafi się zemścić . Czasami lubi udawać kogoś innego.

Stary 2006-01-24, 13:09   #203
barbi20
BAN stały

.

Edytowane przez barbi20
Czas edycji: 2007-10-26 o 02:30
Stary 2006-01-24, 13:24   #204
manolita
Zakorzenienie

Ja spróbuję jeszcze Beliczka i Tyrnosz

Beliczka widzia łam na zdjęciu , więc wyglądu nie opisze , za to spróbuję chrakter i usposobienie

Beliczek- młoda kobieta, inteligentna. Skrywa w sobie dwie osobowości, nieco skrajne. Czasmi jest oazą spokoju, kocha swoich bliskich, dla rodziny gotowa poświęcić wszystko, lubi towarzystwo, ale poznając nowe osoby - najpierw je obserwuje, potem opiniuje czy w ogole warto podtrzymywac dalszą znajomość.
Łatwo ją też rozzłościć, wtedy jest wybuchowa i często załuje tego c pwiedziała lub zrobiła w takiej chwili, chwili napięcia.

Lubi otaczać się ładnymi rzeczami, lubi starocie, ale też podobja jej sie tez niektore nurty nowoczesnego stylu.
Lubi siebie , zna swoja wartość jako człowieka. Lubi siebie dbać , ale ponad walory cielesne przedkłada rozwój i piękno swjego umysłu. Lubi poznawac nowe rzeczy i dozania

Trynosz, szczupła sylwetka, włosy ciemne, krótkie. Jest dynamiczna , ma silną osobowość, stanowcza, potrafi przeknac innych do swojego zdania, lubi dominować . Zadko ustępuje innym w swoich przeknaniach. Wyscfuje się gdy widzi , ze jest na straconej pozycji - tylko wtedy ustępuje
Mimo wszystko jej serce łatwo się zakochuje, osoby lubiane przez nia obdarza troską i miłością. Potrafi sprawiedliwie ocenic sytuację i wyciągną z niej wnioski.

No i jak?

Stary 2006-01-24, 13:26   #205
barbi20
BAN stały

.....

Edytowane przez barbi20
Czas edycji: 2007-10-25 o 23:56
Stary 2006-01-24, 13:27   #206
ona1982
Zadomowienie

Barbi20- energiczna dopiero wchodząca w życie kobieta o pozytywnym nastawieniu do świata. Otwarta na eksperymenty, łatwo ulegająca sugestiom innych osób. Blondynka o włosach do ramion, piwnych oczach i dziewczęcej buzi.

Anna

Stary 2006-01-24, 13:30   #207
beliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manolita
Ja spróbuję jeszcze Beliczka i Tyrnosz

Beliczka widzia łam na zdjęciu , więc wyglądu nie opisze , za to spróbuję chrakter i usposobienie

Beliczek- młoda kobieta, inteligentna. Skrywa w sobie dwie osobowości, nieco skrajne. Czasmi jest oazą spokoju, kocha swoich bliskich, dla rodziny gotowa poświęcić wszystko, lubi towarzystwo, ale poznając nowe osoby - najpierw je obserwuje, potem opiniuje czy w ogole warto podtrzymywac dalszą znajomość.
Łatwo ją też rozzłościć, wtedy jest wybuchowa i często załuje tego c pwiedziała lub zrobiła w takiej chwili, chwili napięcia.

Lubi otaczać się ładnymi rzeczami, lubi starocie, ale też podobja jej sie tez niektore nurty nowoczesnego stylu.
Lubi siebie , zna swoja wartość jako człowieka. Lubi siebie dbać , ale ponad walory cielesne przedkłada rozwój i piękno swjego umysłu. Lubi poznawac nowe rzeczy i dozania

Trynosz, szczupła sylwetka, włosy ciemne, krótkie. Jest dynamiczna , ma silną osobowość, stanowcza, potrafi przeknac innych do swojego zdania, lubi dominować . Zadko ustępuje innym w swoich przeknaniach. Wyscfuje się gdy widzi , ze jest na straconej pozycji - tylko wtedy ustępuje
Mimo wszystko jej serce łatwo się zakochuje, osoby lubiane przez nia obdarza troską i miłością. Potrafi sprawiedliwie ocenic sytuację i wyciągną z niej wnioski.

No i jak?
Manolita - zgadza sięw 100%
Stary 2006-01-24, 13:31   #208
manolita
Zakorzenienie

Barbi, oj tak nick jest mylący, kierowałam się właśnie nickiem

Stary 2006-01-24, 13:34   #209
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Beliczek:
wysoka,szczupła,piwne oczy, długie blond włosy.Styl elegancki(ale często też sportowy).
Lubi się malować.Jej ulubiony kolor to niebieski.
Ma silny charakter,jest żywiołowa i uparta.Lubi pomagać innym i jest uczynna.
Nie potrafi przegrywac ,jest perfekcjonistką.Potrafi sie bronić,często stawia na swoim.Dąży do celu uczciwie,zawsze gra fair play.Jest romantyczna i uczuciowa.
Tak sobie Ciebie wyobrażam

prosze niech mnie ktos opisze(przytuli )
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 13:37   #210
ona1982
Zadomowienie

Windykatorka- Typ osoby"do rany przyłóż". Uczynna, ciepła, pomocna. Przedkładająca dobro innych osób nad swoje własne. Kochająca zwierzęta szatynka średniego wzrostu.

Anna

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Gry

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości