![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
![]() Viva najpiękniejsi 2005 wtorek 07.02.2006 TVP 2 20:00 Już po raz kolejny dwutygodnik "Viva" ogłosił plebiscyt na najpiękniejszą Polkę i najpiękniejszego Polaka. Czekując na ogłoszenie werdyktu, publiczność zgromadzona w Auli Politechniki Warszawskiej będzie mogła podziwiać duety wokalno-aktorskie. W ich wykonaniu usłyszymy znane polskie szlagiery. Występy będą okraszone kabaretowymi scenkami prezentowanymi przez Tomasza Kota i Małgorzatę Kożuchowską. Galę poprowadzą: Grażyna Torbicka i Bogusław Linda. wyk.Goście:Tomasz Kot, Grażyna Wolszczak, Zbigniew Wodecki, Tomasz Karolak, Joanna Liszowska, Maciej Maleńczuk, Natalia Kukulska, Zbigniew Zamachowski, Edyta Górniak, Radosław Krzyżanowski, Katarzyna Figura, Ewa Bem, Wiktor Zborowski, Grażyna Szapołowska, orkiestra pod dyrekcją Zygmunta Kukli 70min Polska 2006
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
To ja też coś napiszę, jeśli się powtórzę to przepraszam, ale nie trawię Madzi. Nie wiem czy kogoś też wnerwia to jej "hmmm"? Niewiem czy wiecie o co mi chodzi, ale zwróćcie na to uwagę. Jak dla mnie przeniosła nawyk z życia, do filmu. Aktor tego nie powinien robić
Okropna była ta scena z perfumami, nie mogliśmy - ja i TŻ tego znieść ![]() Ogólnie bardzo M jak miłość lubię i oglądam chętnie ![]()
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to są moje subiektywne odczucia.
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wogóle dziwi mnie to że wiele zwykłych szarych myszek w tym filmie, takich może które mają odzwierciedlenie w rzeczywistym świecie, mają tylu adoratorów, amantów. Bo w tej Marysi to chyba wielu facetów się kochało ![]() ![]() Ale już nie piszę więcej bo nie wiem czy tak można tutaj, choć lubię mjm, to niektóre osoby bym zabiła w tym filmie ![]()
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, wnerwiające jest to jej "hm?". Zresztą zdaje się, że Marysia robi podobnie. Ogólnie to coraz mniej osób trawię w tym filmie
![]() A czy kogoś jeszcze tak jak mnie wnerwia Kaśka z baru? Ktoś, kto tej dziewczynie powiedział, że nadaje się na aktorkę - bardzo ją skrzywdził ![]() ![]()
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
M jak miłość (385) - 13.02.
Małgosia poważnie rozmawia z Elką. Gdy dziewczyna wyznaje, że Stefan jest miłością jej życia, nie kryje wdzięczności. Cieszy się, wiedząc, że Stefan ma szansę ułożyć sobie życie. Lucjan gratuluje córce mądrości i wyczucia. Kinga grozi ojcu, że jeśli nie posłucha matki i nie przeprosi jej teścia, więcej się do niego nie odezwie. Filarski próbuje zmusić się do przeprosin. W końcu przychodzi do Zduńskich kompletnie pijany i zaczyna ubliżać Krzysztofowi. Madzia umawia się w kawiarni z tajemniczym adoratorem. M jak miłość (386) - 14.02. Gdy Norbert odwozi Barbarę do Grabiny, Marta czuje pierwsze skurcze. W szpitalu, dokąd zawozi ją Rafał, rodzi córeczkę. Madzia, dowiedziawszy się, że tajemniczym adoratorem jest Jerzy, ojciec Kamila, zamierza kontynuować znajomość. Kamil kłóci się o to z Madzią. Żąda, by nie spotykała się we wspólnym mieszkaniu z jego ojcem. Wyznaje ojcu prawdę o związku z Madzią i jej wcześniejszej ciąży. Jerzy jest poruszony, jednak nie obiecuje, że zerwie znajomość. Piotrek jest zdenerwowany odwlekaniem przez Kingę przylotu z Londynu.
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
mnie irytuje jeszcze moja imienniczkaz M jak m -Marta...mój ojciec kiedys poiedział że ona chyba sie już urodziła z tym skrzywieniem na twarzy i że to największa płaczka jaką widział...coś w tym jest że ta kobieta ma ciągle problemy i sie krzywi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Gabi, teraz to jeszcze da się ją znieść, ale kieeedyś, kiedy była uzależniona od leków - każda scena z nią była dla mnie torturą
![]() ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
no tak był taki wątek! teraz jak ją norbert oleje to też przez 10 odcinków bedzie zapłakana...żeby sie w jednym uśmiechnąc i na pewno znowu jakies nieszczęście ją spotka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Może teraz zrobi Norbertowi takiego psikusa z Rafałem, jak kiedyś Rafałowi z Norbertem?
![]()
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Ja słyszałam, że Norbert ma wyjechać z Łukaszem do USA, bo nie bedzie miał w Polsce pracy, a Marta z córeczką zostanie w Polsce i (chyba, bo nie jestem pewna) ma się znowu związać z rafałem albo pojawi się jakiś nowy facet. Krzysztof ma zostać uśmiercony, a Marysia zwiąże się z tym lekarzem z przychodni. A tak apropo Marysi... mi się wydaje że ona w serialu nosi peruke... bo już na 2 galach telekamer miała czarne i krótkie włosy... Podobno ona miała raka...
![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
tak miala raka
![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś w jednej scenie było widać metkę przy peruce Marysi...
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
A ja się cieszę ze śmierci Krzyśka (mogłoby to zdanie wywołać bulwersację u kogoś, kto nie wiedziałby, że dotyczy ono serialu
![]()
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
najlepsze dopiero przed nami jak zbyszek przyjdzie pijany przepraszac krzyska
![]() ![]()
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
czesc ja rowniez bardzo lubie serial m jak milosc a najbardziej lubie tak jak wiekszosc magde, kinge,kamila,piotrka i pawla a nie bardzo przepadam za gosia ta dziewczyna nie wie czego chce powinni ja wycia z tego filmu ale coz zawsze musi byc czarna owca w rodzinie ale ogolem filmek bardzo mi sie podoba pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale gośka glupia a maria nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
O matko jak ja nie cierpi Gośki!!! Zaraz pewnie znowu znajdzie sobie jakiegos nowego faceta albo zwiąże sie z tym faciem co z nim pracuje. A na której stroni było o tym wyjeżdzie norberta bo mi sie nie chce buszować. żle się czuje... beee
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Nooo..wkoncu cos sie zaczyna dziac..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.