M jak Miłość:) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-02-02, 22:41   #181
asia2005
Raczkowanie

Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez Gabi2
a czemu nie bedzie M jak m we wtorek?
wlasnie dlatego
Viva najpiękniejsi 2005 wtorek 07.02.2006 TVP 2 20:00

Już po raz kolejny dwutygodnik "Viva" ogłosił plebiscyt na najpiękniejszą Polkę i najpiękniejszego Polaka. Czekując na ogłoszenie werdyktu, publiczność zgromadzona w Auli Politechniki Warszawskiej będzie mogła podziwiać duety wokalno-aktorskie. W ich wykonaniu usłyszymy znane polskie szlagiery. Występy będą okraszone kabaretowymi scenkami prezentowanymi przez Tomasza Kota i Małgorzatę Kożuchowską. Galę poprowadzą: Grażyna Torbicka i Bogusław Linda.

wyk.Goście:Tomasz Kot, Grażyna Wolszczak, Zbigniew Wodecki, Tomasz Karolak, Joanna Liszowska, Maciej Maleńczuk, Natalia Kukulska, Zbigniew Zamachowski, Edyta Górniak, Radosław Krzyżanowski, Katarzyna Figura, Ewa Bem, Wiktor Zborowski, Grażyna Szapołowska, orkiestra pod dyrekcją Zygmunta Kukli
70min Polska 2006
Stary 2006-02-02, 22:42   #182
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia2005
wlasnie dlatego
Viva najpiękniejsi 2005 wtorek 07.02.2006 TVP 2 20:00

Już po raz kolejny dwutygodnik "Viva" ogłosił plebiscyt na najpiękniejszą Polkę i najpiękniejszego Polaka. Czekując na ogłoszenie werdyktu, publiczność zgromadzona w Auli Politechniki Warszawskiej będzie mogła podziwiać duety wokalno-aktorskie. W ich wykonaniu usłyszymy znane polskie szlagiery. Występy będą okraszone kabaretowymi scenkami prezentowanymi przez Tomasza Kota i Małgorzatę Kożuchowską. Galę poprowadzą: Grażyna Torbicka i Bogusław Linda.

wyk.Goście:Tomasz Kot, Grażyna Wolszczak, Zbigniew Wodecki, Tomasz Karolak, Joanna Liszowska, Maciej Maleńczuk, Natalia Kukulska, Zbigniew Zamachowski, Edyta Górniak, Radosław Krzyżanowski, Katarzyna Figura, Ewa Bem, Wiktor Zborowski, Grażyna Szapołowska, orkiestra pod dyrekcją Zygmunta Kukli
70min Polska 2006
heh kozuchowska w kabarecie moim zdaniem porazka
Stary 2006-02-02, 22:55   #183
Ivon.a
Wtajemniczenie

GG do Ivon.a

To ja też coś napiszę, jeśli się powtórzę to przepraszam, ale nie trawię Madzi. Nie wiem czy kogoś też wnerwia to jej "hmmm"? Niewiem czy wiecie o co mi chodzi, ale zwróćcie na to uwagę. Jak dla mnie przeniosła nawyk z życia, do filmu. Aktor tego nie powinien robić
Okropna była ta scena z perfumami, nie mogliśmy - ja i TŻ tego znieść
Ogólnie bardzo M jak miłość lubię i oglądam chętnie
Stary 2006-02-02, 23:02   #184
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ivon.a
To ja też coś napiszę, jeśli się powtórzę to przepraszam, ale nie trawię Madzi. Nie wiem czy kogoś też wnerwia to jej "hmmm"? Niewiem czy wiecie o co mi chodzi, ale zwróćcie na to uwagę. Jak dla mnie przeniosła nawyk z życia, do filmu. Aktor tego nie powinien robić
Okropna była ta scena z perfumami, nie mogliśmy - ja i TŻ tego znieść
Ogólnie bardzo M jak miłość lubię i oglądam chętnie
a co w tej scenie bylo okropnego ba ja jakos nie pamietam ???
Stary 2006-02-02, 23:11   #185
Ivon.a
Wtajemniczenie

GG do Ivon.a

Cytat:
Napisane przez asia2005
a co w tej scenie bylo okropnego ba ja jakos nie pamietam ???
Asia2005 A to jej hm, ah,oh jak leżała na łóżku, ogólnie te jej stęki..., to było dziwne dla mnie może trochę niesmaczne. Ja jej nie trawię razem z TŻ, więc możliwe że każda scena działa na mnie ze zdwojoną siłą,. Mnie to się nie spodobało.
Ale to są moje subiektywne odczucia.
Stary 2006-02-02, 23:12   #186
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natka_pietruszki
dobrze, że Ewa zmieniła fryzurę, bo swego czasu dostawałam ataku poirytowania na widok jej grzywki
o tak, grzywkę to ona miała okropną
Stary 2006-02-02, 23:15   #187
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ivon.a
Asia2005 A to jej hm, ah,oh jak leżała na łóżku, ogólnie te jej stęki..., to było dziwne dla mnie może trochę niesmaczne. Ja jej nie trawię razem z TŻ, więc możliwe że każda scena działa na mnie ze zdwojoną siłą,. Mnie to się nie spodobało.
Ale to są moje subiektywne odczucia.
ok rozumie , a moim zdaniem marysia gra jakos tak sztucznie te jej miny, czesto chodzi taka zamyslona ................jakos tego niel ubie ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-02, 23:22   #188
Ivon.a
Wtajemniczenie

GG do Ivon.a

Cytat:
Napisane przez asia2005
ok rozumie , a moim zdaniem marysia gra jakos tak sztucznie te jej miny, czesto chodzi taka zamyslona ................jakos tego niel ubie ...
Czy Marysia to jest matka bliźników? Bo jeśli tak to też mam coś do powiedzenia na jej temat
Wogóle dziwi mnie to że wiele zwykłych szarych myszek w tym filmie, takich może które mają odzwierciedlenie w rzeczywistym świecie, mają tylu adoratorów, amantów. Bo w tej Marysi to chyba wielu facetów się kochało Poobnie jak w Małgosi
Ale już nie piszę więcej bo nie wiem czy tak można tutaj, choć lubię mjm, to niektóre osoby bym zabiła w tym filmie
Stary 2006-02-02, 23:26   #189
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivon.a
Czy Marysia to jest matka bliźników?
tak, ona jest matką Piotrka i Pawła
Stary 2006-02-02, 23:52   #190
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivon.a
To ja też coś napiszę, jeśli się powtórzę to przepraszam, ale nie trawię Madzi. Nie wiem czy kogoś też wnerwia to jej "hmmm"?
ojej, a myslalam, ze tylko ja na to bluzgam! moj TZ juz nie moze sluchac tego, jak ja przedrzezniam i sie na to wkurzam. Ivon.a, fajnie, ze nie jestem sama
Stary 2006-02-03, 09:05   #191
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Oj tak, wnerwiające jest to jej "hm?". Zresztą zdaje się, że Marysia robi podobnie. Ogólnie to coraz mniej osób trawię w tym filmie Jeszcze jak Kamil odejdzie... pfff... chociaż przyznam, że kiedyś lubiłam go bardziej, teraz większość jego scen kręci się wokół Magdy i mało zostało z dawnego Kamilka. BTW, ponoć gdy Magda dowie się, kto jest jej adoratorem, będzie mimo to chciała z nim być, ale gdy on dowie się, że była kiedyś w ciąży z Kamilem - zostawi ją.
A czy kogoś jeszcze tak jak mnie wnerwia Kaśka z baru? Ktoś, kto tej dziewczynie powiedział, że nadaje się na aktorkę - bardzo ją skrzywdził

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 09:28   #192
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
A czy kogoś jeszcze tak jak mnie wnerwia Kaśka z baru? Ktoś, kto tej dziewczynie powiedział, że nadaje się na aktorkę - bardzo ją skrzywdził
Mnie Ani wyglądu ani talentu ona nie ma
Stary 2006-02-03, 09:47   #193
miu miu
Wtajemniczenie

M jak miłość (385) - 13.02.
Małgosia poważnie rozmawia z Elką. Gdy dziewczyna wyznaje, że Stefan jest miłością jej życia, nie kryje wdzięczności. Cieszy się, wiedząc, że Stefan ma szansę ułożyć sobie życie. Lucjan gratuluje córce mądrości i wyczucia. Kinga grozi ojcu, że jeśli nie posłucha matki i nie przeprosi jej teścia, więcej się do niego nie odezwie. Filarski próbuje zmusić się do przeprosin. W końcu przychodzi do Zduńskich kompletnie pijany i zaczyna ubliżać Krzysztofowi. Madzia umawia się w kawiarni z tajemniczym adoratorem.

M jak miłość (386) - 14.02.
Gdy Norbert odwozi Barbarę do Grabiny, Marta czuje pierwsze skurcze. W szpitalu, dokąd zawozi ją Rafał, rodzi córeczkę. Madzia, dowiedziawszy się, że tajemniczym adoratorem jest Jerzy, ojciec Kamila, zamierza kontynuować znajomość. Kamil kłóci się o to z Madzią. Żąda, by nie spotykała się we wspólnym mieszkaniu z jego ojcem. Wyznaje ojcu prawdę o związku z Madzią i jej wcześniejszej ciąży. Jerzy jest poruszony, jednak nie obiecuje, że zerwie znajomość. Piotrek jest zdenerwowany odwlekaniem przez Kingę przylotu z Londynu.
Stary 2006-02-03, 09:50   #194
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

mnie irytuje jeszcze moja imienniczkaz M jak m -Marta...mój ojciec kiedys poiedział że ona chyba sie już urodziła z tym skrzywieniem na twarzy i że to największa płaczka jaką widział...coś w tym jest że ta kobieta ma ciągle problemy i sie krzywi
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 09:56   #195
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Gabi, teraz to jeszcze da się ją znieść, ale kieeedyś, kiedy była uzależniona od leków - każda scena z nią była dla mnie torturą W związku z tym również nie żywię do niej zbyt ciepłych uczuć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 09:59   #196
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

no tak był taki wątek! teraz jak ją norbert oleje to też przez 10 odcinków bedzie zapłakana...żeby sie w jednym uśmiechnąc i na pewno znowu jakies nieszczęście ją spotka...
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 10:01   #197
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Może teraz zrobi Norbertowi takiego psikusa z Rafałem, jak kiedyś Rafałowi z Norbertem?
Stary 2006-02-03, 10:56   #198
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Może teraz zrobi Norbertowi takiego psikusa z Rafałem, jak kiedyś Rafałowi z Norbertem?
i znowu beda ja musieli wypchac
Stary 2006-02-03, 11:24   #199
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Ja słyszałam, że Norbert ma wyjechać z Łukaszem do USA, bo nie bedzie miał w Polsce pracy, a Marta z córeczką zostanie w Polsce i (chyba, bo nie jestem pewna) ma się znowu związać z rafałem albo pojawi się jakiś nowy facet. Krzysztof ma zostać uśmiercony, a Marysia zwiąże się z tym lekarzem z przychodni. A tak apropo Marysi... mi się wydaje że ona w serialu nosi peruke... bo już na 2 galach telekamer miała czarne i krótkie włosy... Podobno ona miała raka...

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 11:27   #200
asia2005
Raczkowanie

tak miala raka a o norbercie i jego wyjedzie bylo juz wczesniej jak masz ochote to poczytaj
Stary 2006-02-03, 11:36   #201
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena13
Ja słyszałam, że Norbert ma wyjechać z Łukaszem do USA, bo nie bedzie miał w Polsce pracy, a Marta z córeczką zostanie w Polsce i (chyba, bo nie jestem pewna) ma się znowu związać z rafałem albo pojawi się jakiś nowy facet.
Norbert wyjedzie? Do tego z Łukaszem? nie ukrywam, ze się cieszę
Stary 2006-02-03, 11:39   #202
miu miu
Wtajemniczenie

Kiedyś w jednej scenie było widać metkę przy peruce Marysi...
Stary 2006-02-03, 11:40   #203
natka_pietruszki
Zakorzenienie

A ja się cieszę ze śmierci Krzyśka (mogłoby to zdanie wywołać bulwersację u kogoś, kto nie wiedziałby, że dotyczy ono serialu ), nie znoszę tego faceta od dawna, grrr...
Stary 2006-02-03, 11:45   #204
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Cytat:
Napisane przez Gabi2
no tak był taki wątek! teraz jak ją norbert oleje to też przez 10 odcinków bedzie zapłakana...żeby sie w jednym uśmiechnąc i na pewno znowu jakies nieszczęście ją spotka...
Dobre, hehe i prawdziwe.
Stary 2006-02-03, 11:45   #205
asia2005
Raczkowanie

najlepsze dopiero przed nami jak zbyszek przyjdzie pijany przepraszac krzyska podobala mi sie ta scena jak sie klocili przy samochodzie
Stary 2006-02-03, 12:04   #206
monia_18_
Przyczajenie

czesc ja rowniez bardzo lubie serial m jak milosc a najbardziej lubie tak jak wiekszosc magde, kinge,kamila,piotrka i pawla a nie bardzo przepadam za gosia ta dziewczyna nie wie czego chce powinni ja wycia z tego filmu ale coz zawsze musi byc czarna owca w rodzinie ale ogolem filmek bardzo mi sie podoba pa
monia_18_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 13:50   #207
Kraczitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ivon.a
Czy Marysia to jest matka bliźników? Bo jeśli tak to też mam coś do powiedzenia na jej temat
Wogóle dziwi mnie to że wiele zwykłych szarych myszek w tym filmie, takich może które mają odzwierciedlenie w rzeczywistym świecie, mają tylu adoratorów, amantów. Bo w tej Marysi to chyba wielu facetów się kochało Poobnie jak w Małgosi
Ale już nie piszę więcej bo nie wiem czy tak można tutaj, choć lubię mjm, to niektóre osoby bym zabiła w tym filmie
Bo gośka i maria są ladne-dlatego takie powodzenie
ale gośka glupia a maria nie
Kraczitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 14:12   #208
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

O matko jak ja nie cierpi Gośki!!! Zaraz pewnie znowu znajdzie sobie jakiegos nowego faceta albo zwiąże sie z tym faciem co z nim pracuje. A na której stroni było o tym wyjeżdzie norberta bo mi sie nie chce buszować. żle się czuje... beee

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-04, 12:15   #209
miu miu
Wtajemniczenie

http://m-jak-milosc.blog.pl/

Stary 2006-02-04, 12:34   #210
izapp1
Zakorzenienie

Nooo..wkoncu cos sie zaczyna dziac..
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości