|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś w technikum miałąm taki przedmiot maszynoznawstwo i nauczyciel mówi: "No dla kobiet to moze być problemem ten przedmiot i mało interesujący" Pokazałam mu pod koniec roku jak bardzo był w błędzie. haha.
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No kurde - jest czerwony, niebieski, zielony, a nie jakieś pierdupierdu. Pamiętam jak pierwszy raz byłam w pracy u chłopaka z którym się chwilę spotykałam. I skomentowałam, że ten róż w biurze to mnie po oczach trochę bije. I co słyszę? "To nie róż, to fuksja". |
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorszy podpis do zdjęć na fb, który widuje brzmi... TO JA. Mam taką znajomą, która x czasu po wstawieniu jakiegoś selfie próbuje znów zwrócić na nie uwagę fejsbukowiczów poprzez... oznaczanie samej siebie na owym zdjęciu. Cytat:
...
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2016-08-10 o 19:21 |
||
|
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na motoryzacji się nie znam, ale kolory odróżniam dość dobrze
|
#188 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dzięki. Mam dwa koty ![]() Cytat:
Cytat:
To moja siostra akurat tak ma hahahaha Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie jest przerażające jak w kobiety mają parcie na bycie w związku, rodzeniu dzieci i "wielkiiiim loffe". To nic,że facet pijak/narkoman albo przemocowiec...ważne żeby mieć faceta. Jakby to była rzecz..
Straszne. Osobiście bardzo dobrze czuję się sama. Wolę być sama niż latać za facetami i kobietami jak kotka w rui. Na grzyb mi partner/ka ? Żeby móc się komuś pochwalic "byciem w związku"? Jedyne czym chcę się ewentualnie pochwalić to tym ile języków umiem, jakie mam zainteresowania, coś z czego mogę być dumna bo doszłam do tego sama. A partner/ka? To dodak do życia, nie obowiązek. |
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć faceta. Ale nigdy w życiu nie chce brać ślubu ani mieć dzieci. No i nie wybiorę też pierwszego lepszego tylko po to żeby kogoś mieć.
Mi brakuje bliskości, marzy mi się taki udany związek w którym się wspieramy nawzajem, motywujemy, podróżujemy. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
👋 |
|
|
|
|
#192 | |||||||||||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wskaż, gdzie ktoś napisał że to super. Jaka zdrada, jak wszystko jest na wspólnie ustalonych warunkach? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Np. Twojej. Aha, to mogę kogoś nazwać idiotką i tłumaczyć, że w moim języku to znaczy "sympatyczna"? Cytat:
To właśnie stwierdzenie że otwarty związek to nie związek nie bierze tego pod uwagę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Interpretacja nie jest dowolna, musi być zgodna z definicją.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest jak najbardziej uzasadniony, bo bezpośrednio wtrącać się i tak nie mają możliwości, ale robią co mogą. |
|||||||||||||||||||
|
|
|
#193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I dlatego parę stron wcześniej pisałaś o swoim koncie na portalu randkowym? |
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
A czego dotyczy ten wątek ?? Jak bywałam dotyczył bycia singlem a teraz widzę wpisy - przepychanki co ja mam , a ja nie mam , a ja bym chcial/a a ja nie ... ktoś wie po co wątek był założony ??? (Pomijając watkowych celebrytow )
|
|
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie wiem, na jakiej podstawie zakładasz, że ludzie oceniający wolne związki negatywnie zrobiliby więcej, gdyby mogli. Tu nawet nie ma z czym dyskutować... |
|
|
|
|
#198 | ||
|
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
|
|
#199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Jednym się wyklucza, innym nie. Można szukać, ale nie na siłę, po prostu poznawać nowych ludzi z podejściem na luzie - może coś wyjdzie, może nie. Jeśli ktoś pakuje się w związek z byle kim, byleby być w związku to desperacja i myślę, że każda z nas zna takie związki "na siłę". Z resztą potrzeba bliskości jest niezależna od ogólnego samopoczucia czy poczucia własnej wartości.
Szkoda, że wcześniej na wątku były singielki z którymi można było się pożalić czy ponarzekać na facetów, podzielić doświadczeniami, a teraz nagle pojawiły się kłótnie, obrażanie i łapanie za słówka. Edytowane przez December12 Czas edycji: 2016-08-10 o 21:07 |
|
|
|
#201 |
|
on tired little feet
|
och o wielu rzeczach zapomniałam, nie chcę bana.
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam koleżanki które mają konto na portalu, mówią że jak poznają kogoś to ok ale jak nie to nie koniec świata. I widzę że faktycznie tak jest. Wychodzą na weekendy, mają fajne hobby, robią sporo w życiu. Nie rozpaczaja bo nie mają faceta. Podoba mi się takie podejście. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie potrzebuje niczyjej zgody żeby takie mieć tak samo, jak nie potrzebuje niczyjej zgody żeby mieć zdanie negatywne |
|
|
|
|
#204 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Serio to takie trudne zrozumieć, że życie łóżkowe innych nie powinno Cię w ogóle obchodzić? Nie zakładam, nie biorę tego pod uwagę. Podobnie jak oni, bo nie ma takiej możliwości. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-08-10 o 21:20 |
|
|
|
|
#205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tia, teraz w tym wątku można mieć jedyną, słuszną "opinię", bo inaczej, zaczyna się dym. |
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Można czuć się dobrze samej ze sobą, a jednocześnie chcieć faceta i związku. Ja potrafię być sama, dobrze się ze sobą czuję, ale jednak brakuje mi tej bliskości, dlatego chciałabym być w związku. Nigdy nie związałabym się z "pierwszym lepszym" który akurat się pojawił, związek bez miłości jest dla mnie dużo gorszy od samotności. Ale nie ukrywam, że moim priorytetem jest założenie rodziny, udane małżeństwo i dzieci. Każdy ma swoje priorytety, dla jednego jest to kariera, dla drugiego pieniądze, podróże, a dla mnie to właśnie rodzina, nie rozumiem dlaczego to niektórych tak "przeraża"...
|
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
Też nie. Lubię być sama, ale czasami fajnie byłoby być w związku, ale nic na siłę. Wolę być singielką, niż być w związku z braku laku i nie rozumiem kobiet, które w takim są. Proste.
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje posty sa coraz bardziej zabawne Jeżeli ktoś tu wykazal się ignorancja to jedynie Ty - nie przewidując, ze znaczenie slow może się zmieniac w zaleznosci od okoliczności samej wypowiedzi, a znaczenie slownikowe nie jest zadna wyrocznia. Teraz próbujesz nieudolnie z tego wybrnąć. Natomiast Twoje dosłownie rozumienie wypowiedzi swiadczy o tym, ze masz problem z wyczytaniem kontekstu. Poza tym napisałam, ze znaczenie słownikowe określa "pewne ramy" znaczy to tyle, ze jeżeli ktoś jest glupi, to sobie nie tworzysz definicji ze jest madry .Koncze ten temat, nie ma partnerow do dyskusji
|
|
#209 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem na badoo od jakiegoś czasu i uważam takie potrale za dobry sposób na poznanie kogoś gdy jest się nieśmiałym a standardowe opcje poznania kogoś na żywo się skończyły (szkoła, studia, praca.... ). Pisałem z różnymi dziewczynami które mi się podobały, tyle że jakoś jak dojdzie do spotkania to albo jest nudno albo dowiaduje się(albo i jeszcze w trakcie pisania) o jakimś niepasującym mi elemencie i po znajomości. Chyba po prostu za mało dziewczyn jest na tym portalu w mojej okolicy bo kończą mi się opcje. |
|
|
|
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
Na bezdzietnym jest taki fajny zwyczaj, że jeśli dyskusja robi się bezsensowna albo służy karmieniu trolla, to przerywa się ją, ignoruje trolla i zaczyna sie gadać, o tym, co jadło sie na obiad.
Może warto, wprowadzić to tutaj? Bo zaczynam mieć negatywne zdanie o otwartych związkach, a jak dotąd nie miałam złych opinii na ten temat
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

będący w tym otwartym związku nie był oburzony, no ale 2-3 naczelne wizażanki a jakże :P

No chyba znam ją i widze że to jej mąż.
niektorych rzeczy nigdy chyba nie pojmę.
Troche to wyglada jakby jedynym osiagnieciem było zaobrączkowanie faceta.