![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co dzisiaj zjadlyscie?!
A więc ja dziś zjadł
śniadanie : - płatki z mlekiem 150 kcal obiad : - 60 g kaszy 180 kcal - pieczarki marynowane 40 kcal podwieczorek ![]() - płatki 220 kcal - 2 jabłka 110 kcal |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
śniadanie: jabłko
obiad:1/4 piersi z kurczaka w cieście (2łyżki mąki, jajko i woda) sałata ze świeżym ogórkiem i łyżka śmietany kolacja: 2 jablka i jak dotąd pięć kubków herbaty czerwonej z aromatem bergamotki (wlasnie pije 6) |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
dziś zjadłam:
śniadanie: -jabłko-75kcal -jogurt-134kcal IISniadanie: -dwa wafle ryżowe-72 kcal -mandarynka-25kcal -banan- ok 130kcal obiad: -jajecznica-ok 140kcal -suruwka -dwie kromki pieczywa lekkiego-56 kcal kolacja:-trzy mandarynki-75kcal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
xxyy
|
owsianka
bułka razowa z serem ryż brązowy z odrobiną fasolki czerwonej i łyżeczką masła 2 kostki czekolady pomarańcz oj uzbierało się dziś ![]()
#185 |
Zadomowienie
|
łącznie zjadłam dziś
rano - pół jogurtu z jabłkiem 2 śniadanie- kanapka z szynką obiad - kotlet i dwa ogórki podwieczorek - marchewka i jabłko a na kolacje zjadłam jajko ze szczypiorkiem, plasterek sera i dwa plasterki szynki do tego jeden korrniszkon ![]() No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
dziś jestem dopiero po śniadaniu : pół jogurtu nat. z jabłkiem, dwiema łyzkami ryzu preparowanego i pół łyzeczki miodu
![]() ![]() ![]() Potem an drugie śniadanie zjadłam kanake z polowa korniszona na obiad pol korniszona, dwie marynowane pieczarki, jedna podsmażana pieczarka i trzy zmienaiczki + jabłko ![]() Edytowane przez rob4cz3q Czas edycji: 2006-02-22 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I muszę przyznać, że naprawdę na długo syci! Ech, jutro to będą tylko pączki cały dzień. Wezmę ze sobą do pracy jeszcze kilka plasterków kiełbasy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
O jejku jak ja niezdrowo jem...
Sniadanie -płatki z mlekiem Obiad -płatki z mlekiem ![]() -cebulak ( czy jak tam sie to nazywa) - 4 ciastka ( tego sobie nie wybacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
śniadanie: 0,5litrowy jogurt z kawałkami brzoskwini mmmm (500kcal;()
obiad: ryż, sałata z łyżką oliwy i zielony groszek kolacja: pomarańcz, batonik muesli z żurawiną w międzyczasie 4 kubki czerwonej herbaty (kolejny dzbanuszek już sie parzy) jutro tłusty czwartek... koszmar.... cała moja rodzinka będzie zajadać się pączkami, a mi znowy będzie cieknąć ślinka... no ale jutro zrobie sobie małą przyjemnośc i będą frytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
xxyy
|
sniadanko : mieseczka owsianki z gruszka
![]() II sniadanko: 1,5 szklanki soku pomaranczowego ( sama wyciskalam ![]() to narazie tyle ![]() ![]()
#191 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj zjadłam m.in. pierożki z serem. Słodkim
![]() ![]()
![]() |
#192 |
żona
|
![]()
A ja dzisiaj zjadłam 2 banany i 2 gruszkI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
śniadanko- jogurt light 250 g
II śniadanko-bułka grahamka,kromka pieczywa waza,mały kubuś czekam na obiadziki,będzie rosół |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Na I śniadanko zjadlam activię , na II 2 jabłuszka
a na obiadek ziemniaczki z rybką i surówką z kiszonej kapustki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
ja dziś zjadłam:
na I śniadanie platki cornflakes z mlekiem+herbara zielona 0,5l II śniadanie: 2 bułki z szynką ogórkiem i serem i ćwiartka pączka obiadu nie mam dzis wiec zjadłam kanapke chleba żytniego słonecznikowego z twarogiem+ 0,5 l herbaty zielonej i to na tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Wczoraj:
śniadanie: drożdżówka z ajerkoniakiem, serek danio serio owoce truskawkowy(190kcl.ok) obiad: zupa koperkowa,mieśo wiepzowe,ziemniaki,kapust a kiszona duszona podwieczorek: batonik miliway minute(200)kisiel(115) kolacja:2 kazjerki - połówka z czekodzemem wiśniowym,pasztetem pieszonym, serkiem topionym,sałatką rybną i kromka z sałatką rybną PLIs NApiszcie mi ile to mas kalori bo teraz naprqawde wziełam sie zs przytycie i nie wiem czy to mało czy dużo?? |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
xxyy
|
sniadanie : 3 wafle ryżowe, serek bialy z jogurtem i z cukrem:P
II sniadanie : ser bialy z jogurtem i cukrem ![]() obiad: ryż z fasolka ![]()
#198 |
Zadomowienie
|
hogatka to wychodiz ok.1800 wiec nie przytyjesz :/
zeby przytyc to musisz jesc gdzies tak ze 2500 bo 1800 to pewnie jest nawet toszk emnie niz wynosci towje zpaotrzebowanko |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hogatko, może oprócz "normalnego" jedzenia zafunduj sobie codziennie 2-3 NutriDrinki?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
A mi się ciągle wydaje, że jem stanowczo za dużo
![]() Dziś to było... śniadanie: 3 łyżki musli + 3 łyżki corn flakesów + szklanka mleka, jabłko, kawa zbożowa II śniadanie: kromka + trochę serka wiejskiego + plasterek szynki + plasterek pomiora, jabłko Obiad: pomińmy może ![]() Kolacja: kromka +trochę serka wiejskiego +plasterek szynki + plasterek pomidora, pomarańcza, jabłko I co o tym sądzicie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
sykutka, pewie, że za dużo ..................
a poważnie: tyle to ja czasami jem na śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
żona
|
![]()
sykutka- malutko
![]() ![]() ![]() Ja to dopiero dzisiaj nagrzeszyłam ![]() Śniadanie-2 kromki z polędwicą... Obiad- barszcz czerwony z uszkami (ale tego to malutko zjadłam) a na druge danie ziemniaki, z kurczakiem w panierce i surówka z marchewki i jabłka... Kolacja - 5 kromek z jakąs tam wędlinką ![]() A w miedzy czasie zdązyłam zjesc suchych ciastek z cukrem na wierchu i czekoladek z koniakiem które kocham ![]() Teraz mozecie mnie bic, krzyczec i nie wiem co jeszcze robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
mam spory lęk przed przytyciem odkąd trochę zeszczuplałam
![]() ![]() nidgy się nie zastanawiałam, co jem i w jakich ilościach, teraz dla mnie każdy posiłek to dosłownie rytuał ![]() uuu a co to kiedyś było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tym rutuałem przy jedzeniu to cos wiem o tym ![]() ![]() Buziaczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
śniadanie-cebularz
obiad-ziemniaczki,kotlecik schabowy,suroweczka kolacja-serek wiejski, 2 liscie salaty pekinskiej,pold duzego kubusia
#206 |
Rozeznanie
|
No to teraz jaaaa
![]() ![]() Sniadanie: Jogurt, czekolada ![]() II sniadanie: Soczek Obiad: rosólek z lanym ciastem ziemniaki ![]() Podwieczorek: Deser budyniowy z bita smietana ![]() kawa z mlekiem i cukrem Kolacja: jogurt brzoskwiniowy ![]() Ale w 1500 sie zmiesciłam ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
A ja tak:
kromka białego pieczywa + pół serka homogenizowanego, kawa inka zabielana mlekiem obiad: ziemniaki, kilka sztuk, może ze 4 - 5. surówka z pekińskiej kapusty kotlet de vollaye, z plastrem sera, papryką i pieczarkami w środku pół pomarańczy, kawa kolacja: pół szklanki płatków owsianych, pół kubka jogurtu, dwie suszone morele, no i na koniec kilka włoskich orzechów. Co o tym sądzicie, czy to dużo, mało średnio??
#208 |
Zadomowienie
|
Sathi myśle że tak w sam raz nie za dużo, ale też nie mało
![]()
#209 |
Zakorzenienie
|
No to cieszę sie, staram sie zdrowo odżywiaż, żeby w żadną strone nie przeginać, chociaż 3 posiłki zjadać i coś małego pomiędzy, i bez śmieci i podjadaczy
![]()
#210 |
Zadomowienie
|
narazie zjadłam płatki fittnes z mlekiem ,ale to nie koniec!
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.