![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: jestem z żonatym mężczyzną ............
Boże nie wiem co robić!!!
Wczoraj znowu widziałam ich razem w parku,w życiu bym ich się tam nie spodziewała,tym bardziej że to niby było "nasze" miejsce.Przez 3lata nigdy nie było takiej sytuacji że ich widziałam.Napisałam mu smsa że jest chamem i że jeden dzień ze mną,jeden dzień z nią tak na zmiane.Zadzwonił później i powiedział że chce się ze mną spotkać i że błaga o to, ale się nie zgodziłam.Serce chciało mi wyskoczyć z bólu.Miałam tego wszystkiego dosyć. Dziś rozmawiałam z nim przez tel,powiedział że to nie tak jak ja myśle. I że rozstaje sie z nią ale nie z naszego powodu,to ona chce odejśc powiedziała że im nie wyszło i wyprowadza się w czerwcu.Ale ja w to nie wierze ona jest sprytna, robi zasłone dymną po to żeby ją prosił aby została,taki pic na wode.Ona nawet nie wie o nas.On mi powiedział że jej nie kocha i nie chce ratować tego związku.Ale w to też nie wierze,bo dziś jednak już nie chce się ze mną spotkać.Po za tym dlaczego wcześniej powiedział że chce odejść ode mnie?,właśnie po to żeby ratować ten związek.Odsuwa mnie od siebie żeby mieć czas dla niej. BŁAGAM POMURZCIE NIE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Myśle że to już koniec,jestem pewna na 99% że i tak będą razem i że ona postawi na swoim.On jej nie pozwoli odejść.Przecież to niby idealna sytuacja dla niego bo to ona chce odejść i nawet nie krzywdzi jej.Ale ona jest ważniejsza niż ja a niby mnie kocha,paranoja.Chce wyć bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Krz yczeć!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
oj widzę, ze zaplatałaś się nie miłosiernie. Nie rozumiem, jak człowiek popełnia takie błędy. Nie potępiam. Ale każdy z nas robi czasem takie głupoty, choć po czasie wie, że źle to i tak nie jesteśmy w stanie nic zrobic. Dla CXiebie psycholog i drastyczne i definitywne zerwanie wszelkich kontaktów z facetem. NIGDY od niej nie odejdzie. Bierz urlop, pakuj najładniejsze ciuchy do walizki i wio nad morze, polskie, greckie włoskie. Obojetne. Udowodnij sobie, że zycie bez niego może byc lepsze, ciekawsze, jakis flirt dobrze zrobi. Pomaga. Pomaga.
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Dla singlii: może być naprawdę śmiesznie, Połówka Pomarańczy to świetna organizacja
http://www.travelplanet.pl/promocje/...la-singli.html SPA-czas dla siebie ale aktywnie wypełniony, bez czasu na zbędne rozmyslania: http://www.hotelleba.pl/ http://www.wodnik.leba.pl/ http://www.villapark.pl/ http://www.spahotele.pl/ Wycieczki objazdowe po stolicach Europy (byłam na takiej, polecam): zwiedzanie, zakupy, nowi ludzie, nowa kultura, zero czasu na rozmyslania: http://www.scanholiday.pl/html/93.php3 http://www.travelplanet.pl/wycieczki...na,218027.html tańsze też są, juz za 700 zł
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Nie chce mi się żyć, nie radze sobie z tym wzystkim z dnia na dzień jest coraz gorzej.Właśnie dał mi przykład jak bardzo mnie kocha,powinien wykorzystać tą sytuacje ale jest wręcz odwrotnie.Boże jak to cholernie boli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
kja
nie wiem, jak można Ci pomóc, skoro Ty kurczowo trzymasz się tego "związku", swoich złudzeń, wyobrażeń. Nic innego nie mogę Ci poradzić, niż to, abyś otrząsnęła się z tego uczucia, odpuściła. Istnieje świat poza tym "waszym". Spróbuj go dostrzec. Zauważ, że to uczucie dało Ci cierpienie - dlaczego na to pozwalasz, kurczowo trzymasz sie tego mężczyzny? Czy tak ma wyglądać Twoje życie? Swoją drogą - dlaczego spodziewasz się "uczciwego" (wobec siebie) jego postępowania, skoro kłamstwo, oszukiwanie jak widać leży w jego naturze? Przecież oszukuje inną będąc z Tobą - dllaczego nie dopuszczasz do siebie prawdy, że wobec Ciebie On również nie jest w porządku? Ty też w porządku nie jesteś, ale tego wątku nie będę rozwijać, bo jak widzę jesteś w kiepskim stanie. Jak bardzo On Cię zdominował, skoro bez niego nie widzisz sensu życia? I z jakiego powodu? To nie jest miłość. Twoja sytuacja jest kolejnym przykładem na to, jak kończą się takie historie - niech będzie ostrzeżeniem dla innych. kja na nim świat się nie kończy, ani Twoje życie. Chyba że TY SAMA na to pozwolisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Zaplatalas sie,strasznie i na dodatek wdalas sie w toksyczna relacje.Uwazam,ze powinnas znalezc w sobie miejsce gdzie jeszcze tkwi zrodlo sily i...oderwac sie calkiem od tego,co laczy Cie z Nim.
Wiem,nie jest latwo-sama przezywalam podobna sytuacje i...ciezko bylo,bardzo ale..udalo sie i dzisiaj kiedy mam okazje zobaczyc Go lub rozmawiac to..zastanawiam sie jak moglam byc tak zaslepiona???? Dlugo trwalo zanim poczulam sie wyzwolona ale...warto bylo! Pamietaj,ze to TWOJE zycie i od Ciebie zalezy kierunek zmian,trzymam kciuki i zycze powodzenia ![]()
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Włąśnie o to chodzi że nie potrafie w sobie znaleść odrobiny siły,choć bardzo bym chciała.Jestem tu bo, najwidoczniej potrzebuje was,w realu nie mam nikogo komu mogłabym się wypłakać.Czuje że tone.Nie moge spać,jeść,oddychać,nie potrafie żyć.A na dodatek czuje się jak zurzyta szmata.Nie mam nic,po co żyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Masz siebie - czy to dla Ciebie za mało?
Jeśli uważasz, że za mało - niech dotrze do Ciebie do czego doprowadziło Cię to uczucie i w takim razie - ile jest ono warte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem że to wszytko nic nie było warte,szkoda mojego czasu, który mu poświęciłam.Byłam głupia i żyłam jak ślepiec,ja to wszystko wiem!!!Ale to nie zmienia faktu że jest mi cholernie ciężko,chce skończyć z tym wszystkim i wymazać te lata z pamięci.Wiem potrzebuje czasu,ale to się ciągnie i ciągnie a ja nie potrafie tak żyć,nie potrafie się odnaleść,a ból przeszywa każdą chwile mojej wegetacji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Kja, tak czytam Twoje wypowiedzi i sie zastanawiam, czy ten facet to miłośc Twojego zycia, czy jakies uzaleznienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
A nie probowalas spotykac sie z innymi facetami? Czasem cos takiego pozwala spojrzec na tego jedynego z troche innej perspektywy.
I moze sie okazac, ze byl on dla Ciebie taki wazny, bo mialas tylko jego wokół siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Chyba zbyt obsesyjnie traktujesz wasz związek i dlatego nie możesz sobie z tym poradzić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Wiem,wiem,czytałam twoje wcześniejsze posty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Jezeli to chec odejscia zony nie jest klamstwem z jego strony, to wykorzystaj te okazje. Walcz o niego. Moze on sam sie miota i nie wie czego chce. Zdecyduj za niego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Wątpię,żeby o nią walczył
![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówi że sam w tym wszystkim się pogubił.A ja niechce go naciskać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy tego nie widzisz czy sama nie chcesz zobaczyć i oszukujesz sama siebie ![]() Piszesz że ciężko Ci odmówić spotkania- wierz mi wystarczy powiedzieć NIE lub najzwyczajniej w świecie nie odbierać telefonu. I pytanie: gdzie Twój honor i duma? Gdybym została potraktowana w taki sposób próbowałabym ocalić chociaż tyle.
![]() |
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chodzi o naciskanie, tylko stworzenie takiej sytuacji, w ktorej on poczulby sie zagrozony tym, ze moze Cie stracic na zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
kja-czytam twoje posty i widze ze ty sama nie wiesz czego chcesz, w jednym piszesz ze czujesz sie jak szmata ,ze wiesz ze on sie toba bawil i ze cie nie kocha, w nastepnym znowu ze chcesz o niego walczyc...ja cie rozumiem ze masz zlamane serce,ale miej troche godnosci dziewczyno!!!
sama sie w to nadal pchasz,wiesz ze nic z tego nie bedzie,BO on nie che miec nowego zwiazku... Nie zrozum mnie zle, nie chce cie obrazic,ale obudz sie w koncu!!! wychodzi na to ze ty 24h siedzisz i tylko wszystko rozpamietujesz i planujesz co mu powiesz przy nastepnym spotkaniu,telefonie itp. myslisz ze jak jego zona odejdzie (w co watpie), to on przyjdzie do ciebie??? Chcesz z tego wyjsc?poczytaj rady jakie tu dostajesz.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
kja duzo dziewczyn bylo w takiej samej sytuacji (wlacznie ze mna-chodzi mi tu o zerwanie),uwierz ze mozna sie z tego podniesc i zaczac nowe zycie....ale musisz tego naprawde chcec!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Właśnie ja sama nie wiem co mam robić.
Serce podpowiada co innego a rozum co innego,nie potrafie tego pogodzić.To jest takie zagmatwane,zagubiłam się.Sama zastanawiałam się co ja wyprawiam. Przemyślałam wszystko.Teraz wiem dlaczego mnie odsówał od siebie,bo walczył o swój związek, o nią.Jemu bylo o wiele łatwiej zrezygnować ze mnie niż z niej.To jego wybór i jego decyzja,tylko szkoda że nawet nie potrafił mi tego powiedzieć,zostawił jak zabawke którą się już nabawił.Przy tym zrujnował mi życie i zdeptał moją godność,zadał ból,który jak cierń przeszywa moje życie.Nie chce się już upokażeć i prosić o namiastke pseudo miłości.Nie chce już cierpieć,cierpiąc.Potrzeb uje dużo siły i wsparci,potrzebuje WAS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Mi już też zbrakło siły do pokonania cierpienia...wczoraj widziałam GO....i wszystko runeło, cała walka i terapia poszły na mane.....
NAwet już pocieszyć i napoić dobrym slowem nie potrafie.... ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Prosze nie mów tak że terapia poszła na marne,ja też go widiziałam 2 dni temu z nią i myślałam że serce mi pęknie,wiem co czujesz.Świat znowu się wali.Dlatego jestem tu bo wy jesteście i wy jesteście miją terapią,teraz ty potrzebujesz dobraego słowa i dużo siły,ja też.Musimy przetrwać!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.