![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: lumpeksy warszawa
W Szmizjerce na Ogrodowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
na ogrodowej jest mała powierzchnia, ale fajne ubrania i buty. na żelaznej dwa piętra, ale to chyba nie 'mój' lump ;-) szmizjerkę na grójeckiej polecam, zeszłam sobie na dół ostatnio i zakupiłam ramkę na zdjęcia i kuferek na pierdoły
![]() dawno nie byłam na targowej w tym granatowo-żółtym. ktoś był ostatnio? jak ten towar się prezentuje? kilka tyg temu sie zniechęciłam i jakoś o tym sh zapomniałam, a może coś się zmieniło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() A na Marszałkowskiej w żółto niebieskim też są fajne ciuchy, bardzo dużo nowych z metkami (ostatnio kupiłam nowy pasek z Cubusa i nową sukienkę). Tylko wadą tego sklepu jest to, że jest tam bardzo ciasno. Jutro wybieram się na żelazną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Chciałam iść ale okazało się że mój facet ma wolne i wolałam spędzić z nim ten czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ja polecam lumpki na świętokrzyskiej naprzeciwko Maca - odzieżowy raj i ten żółto- niebieski, tanio nie jest ale wybór i jakoś duza, no i w centrum żółto- nieb na ale jerozolimskich za dworcem centralnym w stronę ochoty i nam KEN
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Dot.: Adresy Lumpeksów
halo halo! co tu tak cicho? chyba przez ten czas mogły dojść nowe adresy, a stare zniknąć lub się zmienić... to zachęcam do chwalenia się gdzie znajdujecie swoje cudeńka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
dzis moze sie do jakiegos wybiore na lowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
szmizjerki są świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Poszukuje Lupmepskow w Ponznaniu.
Najlepiej okolice Rataj oraz rynku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
dziewczyny chciałam się spytać czy w szmizjerce na ogrodowej i żelaznej dostępne są ubranka dla dzieci i czy tam też są takie tłumy jak na kabatach, byłam w czwartek w dniu dostawy i się załamałam, tłum ludzi i jak już się dostałam do środka to nie miałam w czym wybierac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
we wszytkihc szmizjerkach w Warszawie takei tumy a poza tym jak bylas w ktorejs to do kolejnej nei ma co jechac bo oni sie towarem wymminiaja najlepije kpowac w roznych firmach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
A może któraś wie gdzie są lumpeksy na wagę w OLSZTYNIE ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!:brzy dal:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Czy wiecie może jakie są ceny w sieci lumpeksów żółto niebieskiej? Bo podobno ostatnio zdrożały...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest prawda ![]() Nie wiem jak jest w innych sieciówkach, ale pracuję w jednej z warszawskich Szmizjerek. Posortowany towar, tzw. oryginał jest dowożony prosto z hurtowni i trafiają się naprawdę piękne rzeczy, po tygodniu wraca on do magazynu, skąd jedzie do Szmizjerek w mniejszych miejscowościach, gdzie jest sprzedawany taniej niż w Wawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wejddz na strone ktora Angry podala tam masz ceny w trakcie wyprzedazy a normalnie niestety nie jest tanio bo cos wlasnie w okolicach 60zl/kg ale na wyprz tez mozna cos trafic ciekawego i to za dobre pieniadze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Adres strony to ja mam i zawsze sprawdzam. Tylko ostatnio była jakaś podwyżka cen. Mniej więcej jeszcze 2 miesiące temu cena na wyprzedaży było ok 30 zł.
Teraz w niektórych sklepach jest np. 44 zł. Lub 39 zł. W każdym sklepie jest inna. Cena w dniu nowego towaru w niektórych sklepach wynosi podobno 69 zł albo 74 zł. Myślałam, że może ktoś wie coś dokładniej w którym sklepie i po ile. Ale i tak dziekuję za odpowiedź. A znacie może jakieś inne godne polecenia lumpeksy? Poszukuję takich w których jest dużo dodatków(paski, torebki i przede wszystkim BUTY). Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Lumpeksy lubię, ale nie jestem jakimś koneserem i ciekawe dodatki to dla mnie jedna z trudniejszych kwestii akurat. Dużo jest w Tanim Świecie, zdarzają się fajne buty, czasem paski, ale torby już rzadko, tzn. wisi ich sporo, ale są raczej nieciekawe. Adres - na Chomiczówce, przy Conrada 11, ale to też sieciówka i siedzibę mają jeszcze na Targówku. Sporo dodatków można znaleźc w obu lumpach na Świętokrzyskiej, jeden jest z serii żółto-niebieskiej a drugi chyba się nazywa Odzieżowy Raj oraz jeśli chodzi o centrum to dużo osób polecało mi Wzorcownię na Chmielnej, z tym że jest raczej droga. Całkiem fajne torby widziałam ostatnio na Płockiej (też z tych żółto-niebieskich). Jeśli mieszkasz w okolicach Pragi albo Woli to polecam poszukanie po tych dzielnicach, zawsze kiedy przejeżdżam w oczy rzuca mi się sporo sklepów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
A wiesz może kiedy jest nowa dostawa w odzieżowym raju? I jakie tam są ceny?
A jeżeli chodzi o wzorcownie to dużo słyszałam ale jeszcze tam nie byłam. Czy rzeczy tam są wycenione czy są na wagę? I jak tam jest cena? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Byłam we Wzorcowni - rzeczy są wycenione.
Największą zaletą jest to że wszystkie rzeczy wyglądają jak nowe i nie widać po nich śladów użycia. Może trafiłam na zły sort, ale mnie się tam nic nie spodobało. Odzieżowy raj na Świętokrzyskiej ma dostawy od pon-czw. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za informacje. A wiesz może jaka jest cena w odzieżowym raju?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
około 60zł za kg, ale nie pamiętam ile dokładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy - Legnica
Dziewczyny, odkopuję wątek z pytaniem, czy lumpeks nad Savią jest otwarty w soboty i w jakich godzinach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio sie czailam na plaszczyk z zabotem, ale jakos nie wzielam.. za to sukienke kupilam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Tam gdzie rowerowy
![]()
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Hej,
wybieram się do Gdańska ( którego prawie nie znam) i chciałabym zrobić małe zakupki w lumpeksach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
a orientujecie się gdzie w Warszawie kupię jakieś ładne letnie sukienki?? (w lumpeksach oczywiście
![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.