Wspólne odchudzanie do Sylwestra :) cz.2 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-09, 11:07   #181
sysa09
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)

Zuza, wow, wow ale zaiwaniasz z ta waga w dol ! Super, jutro bedziesz pieknie wygladala 🤗 Gratulacje ! U mnie pazurki niebieskie, dwa kolory Malowalas czy hybryda?

Ania86, zazdroszcze naprawde Nasze male wizazowe bejbe 😇

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 11:39   #182
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Ania86, serdecznie gratuluję
Zuza, Aza, super spadki dziewczyny, tak trzymać!
Syska, robiłam pomiary u siebie na siłowni, jak się zapisywałam to miałam trening wprowadzający z pomiarami w pakiecie Wiem że na niektórych siłowniach chyba w Pure tak jest można robić bezpłatne pomiary co tydzień.
Madzia, faktycznie słabo że Cię siłą wysłali, szczególnie że z tego co piszesz to kurs jest średnio przydatny i Ci się nie podoba. Ja tak miałam przed studiami- jak zaczynałam to akurat był taki program z Unii że dla studentów pierwszego roku był obowiązkowy kurs matmy- trwał dwa tygodnie po 6 godzin. Nie dość że musiałam przesunąć planowane wakacje to jeszcze nie można było opuszczać zajęć. A z matmą nie miałam nigdy problemu więc mnie to po prostu nudziło ;/

Dziewczyny, wczoraj przegięłam. Umówiłam się z koleżanką na małe piwko. Skończyło się na sześciu piwach, dzikim rykom na karaoke a na koniec poszłyśmy do maka. Przez cały wieczór rozmawiałyśmy o dietkach i ćwiczeniach a na koniec coś takiego Nawet nie wiem o której wróciłam do domu ale muszę przyznać że czuję się dziś paskudnie, boli mnie głowa, i ciągle piję wodę.

Zważyłam się, 56,9 Pierwszy raz od długieeeego czasu 56 z przodu
Stary 2016-09-09, 12:02   #183
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka Gratuluje, pędzisz z tymi spadkami Jutro pewnie będziesz świetnie wyglądać, oczywiście czekamy na jakieś zdjęcie
Gwiazdeczka No kurcze to jest tak, że zależy kto to prowadzi, a w każdy dzień tygodnia jest ktoś inny i nawet w ciągu dnia jest dwóch, rano inny potem też inny. Są tacy co to prowadzą w miarę ciekawie, mówią wyraźnie, to wtedy wszystko rozumiem, a pozostali bełkoczą szybko i niewyraźnie, w dodatku okno otwarte i busy jeżdżą, nic nie słyszę, wtedy mózg mi się wyłącza i nie mam w ogóle ochoty tego słuchać A matmę to ja uwielbiam, w szkole średniej dużo osobom z matmy pomagałam

Mnie ci Niemcy czasami tak zaskakują Jeden przyszedł taki gruby, że jak usiadł to brzuch dźwignął do góry i położył na stole W dodatku miał bardzo pogniecioną starą koszulkę z wielką dziurą pod pachą, stare spodnie dresowe, ale buty Adidasa dobre, porządna droga komórka i drogi tornister, także nie myślcie że bieda. A drugi Niemiec na wykłady przyszedł w sukience przewiewnej w kwiatki i miał pomalowane oczy Szkoda, że obcasów nie założył

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

To sobie dzisiaj poćwiczyłaaam. @ mnie przedwcześnie dopadła A kiedy ja będę mieć chociażby znowu piątkę z przodu? że nie wspomnę o moich dwóch 55

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Gwiazdeczka To ty tyle nagrzeszyłaś i jeszcze masz taki spadek?

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2016-09-09 o 12:03
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 12:09   #184
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Madzia też byłam w szoku, szczególnie że tyle piw wypiłam, byłam pewna że będzie + 2kg Jestem pewna że przy Twoich ćwiczeniach i dietce będziesz miała 5 z przodu już naprawdę niedługo

Edytowane przez Gwiazdeczka223
Czas edycji: 2016-09-09 o 12:11
Gwiazdeczka223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 13:12   #185
agafisia
Zakorzenienie

Hej. Mój piesio wczoraj w nocy haftowal firanka. Dziś byłam u weta dał zastrzyki mówił że to niebezpieczne... po zastrzykach fisi jakby gorzej😭 o 15 idę drugi raz...

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 13:22   #186
aza3994
Zakorzenienie

Aguś o kurcze! Co to za zastrzyki? Nie zamartwiaj się tylko na zapas, na pewno jej przejdzie, może ugotuj jej lekkiego rosołu, jakiś ryzyk , na pewno dobrze jej zrobi.

Madzia u mnie też @ odpocznij trochę i nie forsuj się tak

Syska lubię niebieskie pazurki a Ty robisz hybryda czy zwykłym lakierem? Ja ostatnio kupiłam akcesoria i sama sobie robię, wychodzą bardzo ładne Wy planujecie jakieś bejbe po ślubie czy na razie nie było tematu?

Gwiazdka nieładnie, nieładnie ! Tyle piw i jeszcze mak na konieci jeszcze jej waga leci!

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 13:28   #187
Zuza_kg
Zakorzenienie

Sysa - sama sobie zwykłym lakierem maluję.

Gwiazdeczka - no to zaszalałaś konkretnie...

Aguś - biedna Fisia

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-09, 14:43   #188
sysa09
Zakorzenienie

Agus ! jeju i co wet powiedziala?? Biedna psinka

Dagus, lakierem maluje Mam ladne pazurki, szkoda mi je niszczyc na hybryde ale caly czas mnie kusza w tamtym miesiacu kupilam zestaw do depilacji woskiem, woski, maszynke, super sprawa 🤗 Jest temat dzidzi ale raczej nie od razu po slubie. Chcemy sie nacieszyc soba, caly czas dzieli nas taka odleglosc a tu nagle bedziemy blisko, trzeba sie tego nauczyc tez, fajnie

Gwiazdeczka, jakie spadki ! Wow i brawa !

Ja juz w domku, nareszciee

30.06.2018

Edytowane przez sysa09
Czas edycji: 2016-09-09 o 15:26
Stary 2016-09-09, 15:40   #189
ania8628
Zadomowienie

Dziewczyny gratuluję spadków! Nigdy Was nie dogonie!

Aga i co z Fisia?

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 15:42   #190
Butterfly_27
Zakorzenienie

Gwiazdeczka No nie wiem, dzisiaj mam @ to i chałwa poszła trochę w ruch
Daguś Oprócz rowerka to ja nigdy nic nie ćwiczę podczas @ bo się nie da, szczególnie w 2 i 3 dzień. Dzisiaj mam 1
Aguś Dalej psinka miała firanę w żołądku? Biedna.
Stary 2016-09-09, 15:51   #191
agafisia
Zakorzenienie

Moj piesio chyba będzie ok😊 wiecie zjadł metr firanki... wychodziła po kawałku z różnych stron po 5 dniach. ..to bardzo niebezpieczne. .. ale chyba już będzie dobrze. Byłam u wetki znowu i dała nospe i mówiła że powinno być ok ale żeby dzwonić jakby coś się działo. Na początku chciała żebym do Wrocławia do kliniki z Fisia jechała. ..to bardzo niebezpieczne bylo😕

Daga-nie wiem 3 zastrzyki dostała jeden na pobudzenie jelit żeby wykupkala firanke a dwa nie wiem...mój piesio ma taki żołądek że nic nie może jeść. .. po wszystkim wymiotuje. Od jakiegoś czasu dostaje tylko sucha i mokra karmę i dentastiksa...czasem zwacze wołowe, czasem twarożek, czasem jajo... ale tak nic nie może jeść. .. na diecie jest bo wszystko mu szkodzi na żołądek. ..nawet po suchym chlebie jest problem a ryż z kurczakiem wychaftowuje w takiej formie jak polknie. .. więc jest problem z psinka a kocham ją jak dziecko...i już raz przezywalam jak mało mi nie padła. ..
Gwiazdka-ale zaszalalas😊
Zuza-jaki kolorek na włosy kladziesz?
Sysa -jak brzuszek? ja jestem jak najbardziej za żeby się nacieszyć trochę sobą ☺dzieci wszystko zmieniają. ..
Też malowalam wczoraj pazurki-dolne bordo górne kremowe☺

A ja jestem prawie ideałem dla faceta😅 przez 3 opkowania biorę tabsy i @ i znowu😊 tak mi moja ginka
ostatnio kazała brać. .. więc mam okres co 63 dni ...taki jest sposób na bóle głowy przy comiesięcznym odstawieniu...mi to pasuje i dobrze się czuje na razie☺

Siedzę na działce na hustawce☺ mąż czyta ksiazke jakąś o kosmitach, Fisia ładnie leży na trawie i poszczekuje czasem na ludzi a ja z wami😊

A dziś jadłam pięknie-rano platki z mlekiem, obiad gęsta zupka kapusniaczek z mieskiem ze skrzydelek na których się gotowal, przekąska to soczek mały karotka i teraz jablko☺na kolacje będzie albo kalafior pieczony albo sałatka z kalafiora😊 wogole nie boli mnie zoladek😊

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Madzia-wykupkala na długość swojego ciała-musiałam pociągnąć,...sory ochydne ale straszne...

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

A gratuluję spadków laski
Odpisuje na raty bo dużo tego 😊
Beatka-powodzenia z tą pracą mala
Andzia86-mnie dogonisz na pewno😁 moje 67 kg czeka na ciebie😂

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-09, 16:13   #192
sysa09
Zakorzenienie

Agus, biedna psinka bardzo. Domyslalam sie jak musiala sie meczyc. Oby juz bylo dobrze Malo zjadlas !! Taak, tez uwazam, ze dzieciaczki duzo zmieniaja

Nasze dzieciate laseczki, wypowiedzcie sie na ten temat, prosze Zmieniaja?

30.06.2018
Stary 2016-09-09, 16:53   #193
agafisia
Zakorzenienie

Sysa- teraz mnie ciut ssie a jestem na dzialcex😊 zjem jabłuszko jak wrócę do domu i zrobię sałatkę z kalafiorka😊

Stary 2016-09-09, 17:47   #194
_Malbora_
Raczkowanie

Nie było mnie kilka dni a tu już tyle postów nastukane!

Ej! a właśnie czemu mnie nie ma na liście odchudzającej??

U mnie znów zmiany Zmieniłam fryzurę i uwaga zapisałam się na STUDIA!!
Co do wagi to ja nie rozumiem 2 tygodnie jem zdrowo, mniejsze porcje, jem białkowe kolacje i ćwiczę i co -100g dodam, że jestem po @ więc to nie przez to

Chudniemy!
64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54

_Malbora_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 18:12   #195
Zuza_kg
Zakorzenienie

Aguś - metr firanki! To naprawdę niebezpieczne, Dobrze, że się tego "pozbyła z jelit".
Włosy to pasemka blond i na to jakieś takie coś tonujące ogólnie taki ładny blondzik raczej bardziej stonowany naturalnie niż platyna. z resztą na zdjęciach z wesela zobaczysz.
Jak robisz sałatkę z kalafiora?

Syska - myślę, że plan macie dobry. dziecko wywraca świat do góry nogami choć nie koniecznie negatywnie. Zmienia się jednak sposób myślenia i ta beztroska, która była wcześniej już nigdy nie wróci. Nacieszcie się sobą

Melduje wieczorny Secret A jutro już całonocne ćwiczenia cardio na parkiecie

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-09, 18:21   #196
agafisia
Zakorzenienie

Zuza-masz nadzieję że się pozbyla bo nie liczyłam centymetrem więc nie wiem. ..z półtora metra długości na jakieś 15 cm szerokości zniknęło. ..
Ciekawa jestem twoich wloskow😊 jakie masz naturalne?
Zrobiłam sałatkę pierwszy raz taka😊 pół małego kalafiorka surowego pokrojonego na drobno, 6 rzodkiewek, pół dużego ogórka, pół puszki kukurydzy, kawałek pora, pęczek pietruszki, 2 jajka, garść pestek różnych. .. do tego 2 płaskie łyżki majonezu, 4 jogurtu nat, mała łyżka musztardy i zioła rozne😊 wyszła pyszna i mega syta ale brakuje mi tam coś kwasnego. Jutro powtórzę ale dodam albo koparki albo korniszonki- będzie super😊
Fajnie najeść się salatka😊

Stary 2016-09-09, 19:48   #197
sysa09
Zakorzenienie

Jeju, dziewczynki, byla u mnie przyjaciolka. Mama podala ciastka na stol. Tak mnie korcily ale sie nie dalam. Za to pochlonelam 5 (!) kostek gorzkiej czekolady 😲

30.06.2018
Stary 2016-09-09, 20:01   #198
aza3994
Zakorzenienie

Ale się rozpisałyscie. Jestem na działce, jakoś nie mam humoru, siedzę z psem na kanapie i oglądam telewizję.
Też dziś zjadłam trochę za dużo, z pół gorzkiej czekolady z solą morska, pyszna jest. Jutro już się trzymam

Aguś fajna sałatka dobrze, że pieskowi już lepiej! Ale pojadla tej firanki!

Sysa lepsza czekolada niż ciasto

Malbora bo jesteś z nami bardzo rzadko i się mało odzywasz

Zuza za Secret czekamy na relacje z wesela

3/2017
Stary 2016-09-09, 20:15   #199
ania8628
Zadomowienie

Syska A Ty tak zupełnie ze słodkiego zrezygnowałas?

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-09, 20:51   #200
sysa09
Zakorzenienie

Ania86, tak, tak, od ostatniej wizyty u gina nie jem, zabronił, mam motywacje duza

30.06.2018
Stary 2016-09-09, 21:11   #201
agafisia
Zakorzenienie

Sysa-mysle że gorzką czekoladę nawet wskazane czasem kawałek zjeść i na pewno lepsze to niż ciastka. .. błagam cie 5 kostek?😃
Daga - na działce oglądać tv?😀 niezle😊 pamiętam że masz ją wypasiona☺

Mój na nocce-1 dzień po urlopie... ja z piesiem sama... mam nadzieję że noc będzie ok i wszystko będzie już dobrze... zyczcie nam dobrej nocy 😊

Stary 2016-09-09, 21:58   #202
sysa09
Zakorzenienie

Agus, Ty tak szybko lulu? Nie wierze

30.06.2018
Stary 2016-09-09, 22:04   #203
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Ania89, do glowy przychodza mi tylko problemy hormonalne. Ale przeciez robilas badania. Od gina tez? Testosteron itp.?

U mnie problemy z brzuszkiem
no te podstawowe badania+tarczyca mam ok
poza tym nic nie sprawdzałam, więc w sumie nie wiem ;/ też już podejrzewam, że może coś z tymi hormonami teraz te tabl odstawiłam, miesiąc już minął chciałam zobaczyć czy może to coś da, no ale póki co to w sumie początek więc to jeszcze wyjdzie w praniu jak będzie z tym odstawieniem..mam możliwość w pracy wykupić prywatną opiekę medyczną, to chyba to wezmę i pójdę do jakiegoś gina i to posprawdzam i ogarnę bo i tak muszę jakiegoś gina teraz znaleźć, bo nie mam, a odstawiłam tabl to wypadałoby spr co i jak

już lepiej?

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Dziś piątek , ważenie i u mnie 62.1kg!! Strasznie się cieszę

Ania89 też już nie rozumiem tej Twojej wagi, czemu cholerstwo idzie w górę. A może spróbuj odrzucić na tydzień całkowicie aktywność fizyczna i tylko dieta dobra pełna warzyw ? Mnie szybciej leci bez aktywności fizycznej. W poniedziałek idę do poradni dietetycznej na pelny pomiar ciala itpj, koleżanka mi załatwila i prawdopodobnie ja też będę mogła polecić koleżankom - jesteś z Łodzi, może masz ochotę się wybrać?
super

miałam kiedyś okres, że się odchudzałam i nie ćwiczyłam i faktycznie wtedy szybciej chudłam.. no ale ja kocham ćwiczyć, ja naprawdę po prostu to lubię! i nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć od tak.. zresztą ja naprawdę tego teraz potrzebuję, żeby odpocząć psychicznie, przewietrzyć umysł. No i nie chce z tego zrezygnować, bo mimo że chudnąć może nie pomaga, to wiem, że to jest dla mnie po prostu dobre
wiesz co moja przyjaciółka była też na czymś takim. I też mi to potem proponowała, ale szczerze to nie chciałam, bo co mi to da? wiem, że w tym momencie z tą wagą jest masakra i obawiam się, że to tylko by mnie dobiło

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Ania8, A to jak oni ci teraz coś tłumaczą to masz po polsku czy angielsku?
no akurat tyle dobrze trafiłam, że dziewczyna która mnie uczy i tą część którą docelowo będę obsługiwać to póki co w moim teamie mają sami Polacy. Więc tłumaczą mi po polsku, ale praca po ang więc on ciągle się przewija.. do tego w firmie podstawowa komunikacja to ang, w teamie mam obcokrajowców, więc zebrania, wszystko po ang. Szkolenia też po ang. No ang to podstawa.

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Dzień dobry laleczki,
ja dziś na wadze 700 gram na minusie - radocha jak nie wiem Oczywiście od razu mam ochotę przesunąć wagę docelową jeszcze o kilka kg w dół...

Aniaa - niuniu a może Ty za mało jesz i organizm wszedł na tryb oszczędzania?
super idziesz jak burza!

nie, jeść za mało to na pewno nie jem
miałam kiedyś z tym problem i naprawdę do nieciekawego stanu się doprowadziłam, więc tu akurat się z tym pilnuję

Cytat:
Napisane przez ania8628 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. Widok naprawdę niesamowity! Nosek, buźka, paluszki.....

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka223 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj przegięłam. Umówiłam się z koleżanką na małe piwko. Skończyło się na sześciu piwach, dzikim rykom na karaoke a na koniec poszłyśmy do maka. Przez cały wieczór rozmawiałyśmy o dietkach i ćwiczeniach a na koniec coś takiego Nawet nie wiem o której wróciłam do domu ale muszę przyznać że czuję się dziś paskudnie, boli mnie głowa, i ciągle piję wodę.

Zważyłam się, 56,9 Pierwszy raz od długieeeego czasu 56 z przodu
skąd ja to znam

alkohol odwadnia, więc mimo dużej ilości % i jedzenie niezbyt dobrego to nast dnia waga zazwyczaj jest niższa u mnie po % zawsze były spadki. A potem wracało do normy

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
Hej. Mój piesio wczoraj w nocy haftowal firanka. Dziś byłam u weta dał zastrzyki mówił że to niebezpieczne... po zastrzykach fisi jakby gorzej😭 o 15 idę drugi raz...
biedna.. dobrze, że już lepiej
oby szybko doszła do siebie.

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Jest temat dzidzi ale raczej nie od razu po slubie. Chcemy sie nacieszyc soba, caly czas dzieli nas taka odleglosc a tu nagle bedziemy blisko, trzeba sie tego nauczyc tez, fajnie
ja też wyszłam z założenia, że najpierw chce się nacieszyć małżeństwem,a dopiero potem dziecko
a jak w ogóle planujecie to ogarnąć? on do Ciebie przyjedzie po ślubie, Ty do niego, czy coś pośrodku znajdziecie czy jak?

Cytat:
Napisane przez _Malbora_ Pokaż wiadomość
Co do wagi to ja nie rozumiem 2 tygodnie jem zdrowo, mniejsze porcje, jem białkowe kolacje i ćwiczę i co -100g dodam, że jestem po @ więc to nie przez to
przynajmniej masz jakiekolwiek spadki ja od stycznia w zasadzie jem ładnie, ćwiczę itd a ciągle albo waga stoi albo wzrosty jak coś spadnie to zaraz i tak wróci także lepszy mały spadek niż żaden
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-09, 22:22   #204
sysa09
Zakorzenienie

Ania89, tak, dziekuje, duzo lepiej Ja biorac tabletki sporo schudlam, bralam je ze wzgledu na problemy z hormonami.
Po odstawieniu przytylam kilka kg niestety...

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Ania89, gdy gin dobieral Ci tabletki to nie robil Ci zadnych badan na hormony??
Teraz po odstawieniu organizm moze szalec... Konsultowalas odstawienie z ginem? Z tego co pamietam dosyc dlugo bralas.

30.06.2018
Stary 2016-09-09, 22:42   #205
agafisia
Zakorzenienie

Sysa-co ty😊 jeszcze nie śpię chodź już w łóżku jestem😊
Moja ginka powiedziała że jak nic się nie dzieje to nie trzeba robić badań hormonalnych -pytałam ostatnio... mi tylko na te bóle głowy przy odstawieniu zmieniła sposób brania tabsow...
Ja przytyłam trochę ale nie wiem ile bo też zaczęłam gotować, dogadać nam i po prostu jeść 😊
Andzia89-w końcu masz wolne co?☺ ale się naodpisywalas 😊
Chciałabym lubić ćwiczyć. ..

Dobra idę chyba spać. Buziolki

Stary 2016-09-10, 07:27   #206
sysa09
Zakorzenienie

Dzien dobry !
Ja dzisiaj na 13 do pracy, przyjezdza tz, takze nie moge sie doczekac az wroce Pojade jego samochodem sama, dawno nie jezdzilam sama

Agus, gin nie robil Ci badan zanim zaczelas brac tabsy?

U mnie dzisiaj dzien wazenia, w koncu moglam pozniej wstac
59,1 kg !! 🙆💃

30.06.2018
Stary 2016-09-10, 07:35   #207
bejata440
Zakorzenienie

Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)

Dzien dobry, ja wstałam, pije małą kawę i zjem banana i chyba małego kit kata potem ruszam w trasę na 12km biegu. Powoli.
Jako support bede miała tz na rowerze z wodą
Miałam dzis lecieć 16km ale od poniedziałku nic nie trenowałam wiec nie powinnam sie az tak wysilać.
Życzę Wam miłej soboty.

Ps zwazylam sie. 59,5kg.
Kolejne ważenie za tydzien.

Edytowane przez bejata440
Czas edycji: 2016-09-10 o 07:39
bejata440 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-10, 08:43   #208
sysa09
Zakorzenienie

U mnie sniadanko 🤗1473493396048.jpg

30.06.2018
Stary 2016-09-10, 09:33   #209
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aguś ooo matko aż tak dużo zjadła mmm jaka sałatka, zjadłabym jak ci kwaśnego brakuje to ja bym dodała ogórki kiszone
Syska Gorzka czekolada to nic złego, brawo mała Ja wczoraj zjadłam kawałek (czyt. pół) chałwy, jakieś 600kcal Kurcze mi też by musiał ktoś tak zabronić słodyczy, ale nie powiem bardzo się poprawiłam Nie mam już napadów głodu itp
Aniu89 No chociaż jedna co mnie może poprzeć. Ja też uwielbiam ćwiczyć, nieźle dodaje mi to energii i dotlenia mnie Bez tego nie umiem dietować.
To fajnie, jakbyś jakiegoś słowa czy coś nie zrozumiała to zawsze ma ci kto pomóc. Zdolna pewnie jesteś to dasz sobie radę, nie to co ja
Malbora Pojawiasz się i znikasz, potem znowu, to jest nowy wątek, nie było cię więc cię nie wpisywałam. Jak zostaniesz z nami dłużej to cię chętnie dopiszę. Nie mogę tak co chwilę kogoś dopisywać i wykreślać.

Gratuluje wszystkim spadków, postaram się potem wam powpisywać, ale moja prośba jest, żebyście wagę pisały na czerwono, wtedy mi łatwiej znaleźć

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Syska Śniadanko pyszne tylko bez tego cynamonu, to ja poproszę posypane kakaem

A ja właśnie piekę na festyn drożdżówki z serem białym. Czekam aż mi jeszcze ciasto wyrośnie, i zaraz fruu to piekarnika A jutro może pojedziemy na wielki plac zabaw, gdzie można grillować, jest mnóstwo atrakcji i nie drogo, pełno tam holendrów bo to przy granicy. Mamy jakieś 70km ale jedziemy na cały dzień. Ma być świetna pogoda.
Stary 2016-09-10, 10:29   #210
aza3994
Zakorzenienie

Witam moje Chudzinki

U mnie cudowny poranek. Na czczo ciepła woda z sokiem z cytryny i miodem, potem od razu poszłam na spacer z psem do lasu, było tak cicho i cudownie, że naszla mnie ochota, żeby pobiegać i zrobiłam sobie przyjemne 3km porannego rozbiegu wróciłam , prysznic, pyszne śniadanko i zielona herbatka na huśtawce super początek dnia

Madzia ja na telefonie nie umiem na czerwono ale u mnie waga 62.1kg możesz wpisać
Super plany na weekend, korzystajcie póki jest piękna pogoda, ja też wypoczywam na świeżym powietrzu

Sysa ooo to szybkiej pracy i miłego czasu z TZ, nacieszcie się sobą
Super śniadanie

3/2017
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości