![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)
Zuza, wow, wow ale zaiwaniasz z ta waga w dol !
![]() ![]() ![]() Ania86, zazdroszcze naprawde ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Ania86, serdecznie gratuluję
![]() ![]() Zuza, Aza, super spadki dziewczyny, tak trzymać! Syska, robiłam pomiary u siebie na siłowni, jak się zapisywałam to miałam trening wprowadzający z pomiarami w pakiecie ![]() Madzia, faktycznie słabo że Cię siłą wysłali, szczególnie że z tego co piszesz to kurs jest średnio przydatny i Ci się nie podoba. Ja tak miałam przed studiami- jak zaczynałam to akurat był taki program z Unii że dla studentów pierwszego roku był obowiązkowy kurs matmy- trwał dwa tygodnie po 6 godzin. Nie dość że musiałam przesunąć planowane wakacje to jeszcze nie można było opuszczać zajęć. A z matmą nie miałam nigdy problemu więc mnie to po prostu nudziło ;/ Dziewczyny, wczoraj przegięłam. Umówiłam się z koleżanką na małe piwko. Skończyło się na sześciu piwach, dzikim rykom na karaoke a na koniec poszłyśmy do maka. Przez cały wieczór rozmawiałyśmy o dietkach i ćwiczeniach a na koniec coś takiego ![]() Zważyłam się, 56,9 ![]() ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Gratuluje, pędzisz z tymi spadkami
![]() ![]() Gwiazdeczka No kurcze to jest tak, że zależy kto to prowadzi, a w każdy dzień tygodnia jest ktoś inny i nawet w ciągu dnia jest dwóch, rano inny potem też inny. Są tacy co to prowadzą w miarę ciekawie, mówią wyraźnie, to wtedy wszystko rozumiem, a pozostali bełkoczą szybko i niewyraźnie, w dodatku okno otwarte i busy jeżdżą, nic nie słyszę, wtedy mózg mi się wyłącza i nie mam w ogóle ochoty tego słuchać ![]() ![]() Mnie ci Niemcy czasami tak zaskakują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- To sobie dzisiaj poćwiczyłaaam. @ mnie przedwcześnie dopadła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Gwiazdeczka To ty tyle nagrzeszyłaś i jeszcze masz taki spadek? ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-09-09 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Madzia też byłam w szoku, szczególnie że tyle piw wypiłam, byłam pewna że będzie + 2kg
![]() ![]()
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2016-09-09 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Hej. Mój piesio wczoraj w nocy haftowal firanka. Dziś byłam u weta dał zastrzyki mówił że to niebezpieczne... po zastrzykach fisi jakby gorzej😭 o 15 idę drugi raz...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Aguś o kurcze! Co to za zastrzyki? Nie zamartwiaj się tylko na zapas, na pewno jej przejdzie, może ugotuj jej lekkiego rosołu, jakiś ryzyk , na pewno dobrze jej zrobi.
Madzia u mnie też @ ![]() ![]() Syska lubię niebieskie pazurki ![]() ![]() ![]() Gwiazdka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Sysa - sama sobie zwykłym lakierem maluję.
Gwiazdeczka - no to zaszalałaś konkretnie... Aguś - biedna Fisia ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Agus ! jeju i co wet powiedziala?? Biedna psinka
![]() Dagus, lakierem maluje ![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazdeczka, jakie spadki ! Wow i brawa ! ![]() Ja juz w domku, nareszciee ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
08.2016: 63,2kg 04.2018: 55,3kg ![]() Biegam bo lubię ![]() 30.06.2018 ![]() Edytowane przez sysa09 Czas edycji: 2016-09-09 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluję spadków! Nigdy Was nie dogonie!
Aga i co z Fisia?
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka No nie wiem, dzisiaj mam @ to i chałwa poszła trochę w ruch
![]() Daguś Oprócz rowerka to ja nigdy nic nie ćwiczę podczas @ bo się nie da, szczególnie w 2 i 3 dzień. Dzisiaj mam 1 ![]() Aguś Dalej psinka miała firanę w żołądku? Biedna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Moj piesio chyba będzie ok😊 wiecie zjadł metr firanki... wychodziła po kawałku z różnych stron po 5 dniach. ..to bardzo niebezpieczne. .. ale chyba już będzie dobrze. Byłam u wetki znowu i dała nospe i mówiła że powinno być ok ale żeby dzwonić jakby coś się działo. Na początku chciała żebym do Wrocławia do kliniki z Fisia jechała. ..to bardzo niebezpieczne bylo😕
Daga-nie wiem 3 zastrzyki dostała jeden na pobudzenie jelit żeby wykupkala firanke a dwa nie wiem...mój piesio ma taki żołądek że nic nie może jeść. .. po wszystkim wymiotuje. Od jakiegoś czasu dostaje tylko sucha i mokra karmę i dentastiksa...czasem zwacze wołowe, czasem twarożek, czasem jajo... ale tak nic nie może jeść. .. na diecie jest bo wszystko mu szkodzi na żołądek. ..nawet po suchym chlebie jest problem a ryż z kurczakiem wychaftowuje w takiej formie jak polknie. .. więc jest problem z psinka a kocham ją jak dziecko...i już raz przezywalam jak mało mi nie padła. .. Gwiazdka-ale zaszalalas😊 Zuza-jaki kolorek na włosy kladziesz? Sysa -jak brzuszek? ![]() Też malowalam wczoraj pazurki-dolne bordo górne kremowe☺ A ja jestem prawie ideałem dla faceta😅 przez 3 opkowania biorę tabsy i @ i znowu😊 tak mi moja ginka ostatnio kazała brać. .. więc mam okres co 63 dni ...taki jest sposób na bóle głowy przy comiesięcznym odstawieniu...mi to pasuje i dobrze się czuje na razie☺ Siedzę na działce na hustawce☺ mąż czyta ksiazke jakąś o kosmitach, Fisia ładnie leży na trawie i poszczekuje czasem na ludzi a ja z wami😊 A dziś jadłam pięknie-rano platki z mlekiem, obiad gęsta zupka kapusniaczek z mieskiem ze skrzydelek na których się gotowal, przekąska to soczek mały karotka i teraz jablko☺na kolacje będzie albo kalafior pieczony albo sałatka z kalafiora😊 wogole nie boli mnie zoladek😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Madzia-wykupkala na długość swojego ciała-musiałam pociągnąć,...sory ochydne ale straszne... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- A gratuluję spadków laski ![]() Odpisuje na raty bo dużo tego 😊 Beatka-powodzenia z tą pracą mala ![]() Andzia86-mnie dogonisz na pewno😁 moje 67 kg czeka na ciebie😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Agus, biedna psinka bardzo. Domyslalam sie jak musiala sie meczyc. Oby juz bylo dobrze
![]() ![]() Nasze dzieciate laseczki, wypowiedzcie sie na ten temat, prosze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Sysa- teraz mnie ciut ssie a jestem na dzialcex😊 zjem jabłuszko jak wrócę do domu i zrobię sałatkę z kalafiorka😊
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie kilka dni a tu już tyle postów nastukane!
![]() Ej! a właśnie czemu mnie nie ma na liście odchudzającej?? ![]() U mnie znów zmiany ![]() ![]() Co do wagi to ja nie rozumiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Aguś - metr firanki! To naprawdę niebezpieczne, Dobrze, że się tego "pozbyła z jelit".
Włosy to pasemka blond i na to jakieś takie coś tonujące ogólnie taki ładny blondzik raczej bardziej stonowany naturalnie niż platyna. z resztą na zdjęciach z wesela zobaczysz. Jak robisz sałatkę z kalafiora? Syska - myślę, że plan macie dobry. dziecko wywraca świat do góry nogami choć nie koniecznie negatywnie. Zmienia się jednak sposób myślenia i ta beztroska, która była wcześniej już nigdy nie wróci. Nacieszcie się sobą ![]() Melduje wieczorny Secret ![]() ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Zuza-masz nadzieję że się pozbyla bo nie liczyłam centymetrem więc nie wiem. ..z półtora metra długości na jakieś 15 cm szerokości zniknęło. ..
Ciekawa jestem twoich wloskow😊 jakie masz naturalne? Zrobiłam sałatkę pierwszy raz taka😊 pół małego kalafiorka surowego pokrojonego na drobno, 6 rzodkiewek, pół dużego ogórka, pół puszki kukurydzy, kawałek pora, pęczek pietruszki, 2 jajka, garść pestek różnych. .. do tego 2 płaskie łyżki majonezu, 4 jogurtu nat, mała łyżka musztardy i zioła rozne😊 wyszła pyszna i mega syta ale brakuje mi tam coś kwasnego. Jutro powtórzę ale dodam albo koparki albo korniszonki- będzie super😊 Fajnie najeść się salatka😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Jeju, dziewczynki, byla u mnie przyjaciolka. Mama podala ciastka na stol. Tak mnie korcily ale sie nie dalam. Za to pochlonelam 5 (!) kostek gorzkiej czekolady 😲
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyscie. Jestem na działce, jakoś nie mam humoru, siedzę z psem na kanapie i oglądam telewizję.
Też dziś zjadłam trochę za dużo, z pół gorzkiej czekolady z solą morska, pyszna jest. Jutro już się trzymam ![]() Aguś fajna sałatka ![]() Sysa lepsza czekolada niż ciasto ![]() Malbora bo jesteś z nami bardzo rzadko i się mało odzywasz ![]() Zuza ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Syska A Ty tak zupełnie ze słodkiego zrezygnowałas?
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ania86, tak, tak, od ostatniej wizyty u gina nie jem, zabronił, mam motywacje duza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Sysa-mysle że gorzką czekoladę nawet wskazane czasem kawałek zjeść
![]() Daga - na działce oglądać tv?😀 niezle😊 pamiętam że masz ją wypasiona☺ Mój na nocce-1 dzień po urlopie... ja z piesiem sama... mam nadzieję że noc będzie ok i wszystko będzie już dobrze... zyczcie nam dobrej nocy 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Agus, Ty tak szybko lulu? Nie wierze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#203 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nic nie sprawdzałam, więc w sumie nie wiem ;/ też już podejrzewam, że może coś z tymi hormonami ![]() ![]() ![]() już lepiej? ![]() Cytat:
![]() ![]() miałam kiedyś okres, że się odchudzałam i nie ćwiczyłam i faktycznie wtedy szybciej chudłam.. no ale ja kocham ćwiczyć, ja naprawdę po prostu to lubię! i nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć od tak.. zresztą ja naprawdę tego teraz potrzebuję, żeby odpocząć psychicznie, przewietrzyć umysł. No i nie chce z tego zrezygnować, bo mimo że chudnąć może nie pomaga, to wiem, że to jest dla mnie po prostu dobre ![]() wiesz co moja przyjaciółka była też na czymś takim. I też mi to potem proponowała, ale szczerze to nie chciałam, bo co mi to da? wiem, że w tym momencie z tą wagą jest masakra i obawiam się, że to tylko by mnie dobiło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() nie, jeść za mało to na pewno nie jem ![]() miałam kiedyś z tym problem i naprawdę do nieciekawego stanu się doprowadziłam, więc tu akurat się z tym pilnuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() alkohol odwadnia, więc mimo dużej ilości % i jedzenie niezbyt dobrego to nast dnia waga zazwyczaj jest niższa ![]() ![]() Cytat:
![]() oby szybko doszła do siebie. Cytat:
![]() a jak w ogóle planujecie to ogarnąć? on do Ciebie przyjedzie po ślubie, Ty do niego, czy coś pośrodku znajdziecie czy jak? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ania89, tak, dziekuje, duzo lepiej
![]() Po odstawieniu przytylam kilka kg niestety... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Ania89, gdy gin dobieral Ci tabletki to nie robil Ci zadnych badan na hormony?? Teraz po odstawieniu organizm moze szalec... Konsultowalas odstawienie z ginem? Z tego co pamietam dosyc dlugo bralas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Sysa-co ty😊 jeszcze nie śpię chodź już w łóżku jestem😊
Moja ginka powiedziała że jak nic się nie dzieje to nie trzeba robić badań hormonalnych -pytałam ostatnio... mi tylko na te bóle głowy przy odstawieniu zmieniła sposób brania tabsow... Ja przytyłam trochę ale nie wiem ile bo też zaczęłam gotować, dogadać nam i po prostu jeść 😊 Andzia89-w końcu masz wolne co?☺ ale się naodpisywalas 😊 Chciałabym lubić ćwiczyć. .. Dobra idę chyba spać. Buziolki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !
![]() Ja dzisiaj na 13 do pracy, przyjezdza tz, takze nie moge sie doczekac az wroce ![]() ![]() Agus, gin nie robil Ci badan zanim zaczelas brac tabsy? ![]() U mnie dzisiaj dzien wazenia, w koncu moglam pozniej wstac ![]() 59,1 kg !! 🙆💃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)
Dzien dobry, ja wstałam, pije małą kawę i zjem banana i chyba małego kit kata
![]() Jako support bede miała tz na rowerze z wodą ![]() Miałam dzis lecieć 16km ale od poniedziałku nic nie trenowałam wiec nie powinnam sie az tak wysilać. Życzę Wam miłej soboty. Ps zwazylam sie. 59,5kg. Kolejne ważenie za tydzien. Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-09-10 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
U mnie sniadanko 🤗1473493396048.jpg
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Aguś ooo matko aż tak dużo zjadła
![]() ![]() ![]() Syska Gorzka czekolada to nic złego, brawo mała ![]() ![]() ![]() Aniu89 No chociaż jedna co mnie może poprzeć. Ja też uwielbiam ćwiczyć, nieźle dodaje mi to energii i dotlenia mnie ![]() ![]() To fajnie, jakbyś jakiegoś słowa czy coś nie zrozumiała to zawsze ma ci kto pomóc. Zdolna pewnie jesteś to dasz sobie radę, nie to co ja ![]() Malbora Pojawiasz się i znikasz, potem znowu, to jest nowy wątek, nie było cię więc cię nie wpisywałam. Jak zostaniesz z nami dłużej to cię chętnie dopiszę. Nie mogę tak co chwilę kogoś dopisywać i wykreślać. ![]() Gratuluje wszystkim spadków, postaram się potem wam powpisywać, ale moja prośba jest, żebyście wagę pisały na czerwono, wtedy mi łatwiej znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Syska Śniadanko pyszne tylko bez tego cynamonu, to ja poproszę posypane kakaem ![]() A ja właśnie piekę na festyn drożdżówki z serem białym. Czekam aż mi jeszcze ciasto wyrośnie, i zaraz fruu to piekarnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Witam moje Chudzinki
![]() U mnie cudowny poranek. Na czczo ciepła woda z sokiem z cytryny i miodem, potem od razu poszłam na spacer z psem do lasu, było tak cicho i cudownie, że naszla mnie ochota, żeby pobiegać i zrobiłam sobie przyjemne 3km porannego rozbiegu ![]() ![]() ![]() Madzia ja na telefonie nie umiem na czerwono ale u mnie waga 62.1kg możesz wpisać ![]() Super plany na weekend, korzystajcie póki jest piękna pogoda, ja też wypoczywam na świeżym powietrzu ![]() Sysa ooo to szybkiej pracy i miłego czasu z TZ, nacieszcie się sobą ![]() Super śniadanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.