![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowe Panny Mlode-2016 i 2017 cz.II
AnnaPaula, super ze sie wszystko udalo! Czekamy na szczegolowe relacje i fotki !
Limonka, bardzo dobrze zrobiliscie. Na wizazu dzieja sie cale wojny na temat doboru koszuli PM:p nawet w salonie z garniturami i sukniami slubnymi probuja niekiedy wcisnac koszule ecri albo jakas ivory. A najlepsza jest klasyczna biel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Tu zrobię Wam krótkie podsumowanie, a relację napiszę potem w klubie
![]() ![]() ![]() Trochę rzeczy udało się, część nie, ale generalnie uważam, że ślub i wesele były super. Impreza trwała do 5:30. Poprawiny też udane. Zostały nam 3 kartony wódki, duuuużo soków, dostaliśmy trochę win, trochę kwiatów (nie mieliśmy wzmianki, czego chcemy). Rada dla Was: bez stresu wszystko przychodzi łatwiej, a pośpiech nie jest dobry. Zadbajcie o swoją wygodę - zwłaszcza jeśli chodzi o obuwie i suknię (pamiętajcie, że w salonie ubierają Was profesjonaliści, których w domu zazwyczaj nie macie do dyspozycji). Co bym zmieniła - chciałabym się lepiej bawić na własnym weselu. Mało tańczyliśmy, bo co chwilę trzeba było żegnać gości, mało jadłam, bo miałam tak ściśniętą suknię, że pokarm stały był nie do przetrawienia. Mało piłam, bo musiałam zachować trzeźwy umysł, by rozwiązać wszelkie problemy, niesnaski, konflikty. (na moim weselu wypiłam najmniej w całej mojej weselnej historii). Więcej opiszę na spokojnie w klubie ![]()
![]() |
#183 |
Idealna Źona; )
|
Paula super ze wszystko się udało; )
Dobry laseczki U nas tylko 5dni ![]() ![]() Dziś wracamy do mnie od teściowej i ok 20 spotkanie z Dj; ) 2 telefony musze wykonać ![]() Zaczynam martwić się pogoda; / ![]() Stokrotek mini relacja udana czekamy na więcej ![]() Edytowane przez Wanilka5 Czas edycji: 2016-09-12 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Stokrotek z tą suknia to faktycznie lipa, ale sama pewnie nie woadlabym aby na przymiarke zabrac kogos i nauczyc wiazania gorsetu.
Makijaz- mialas probny? Ja w swoim sie przespalam zeby wiedziec czy trwaly. Ciesze sie ze mimo paru szczegolow wesele sie udalo ![]() ![]() P.s. Jakie konflikty masz ma mysli? U mnie sie prawie pobili ale swiadek i rodzice jakos sytuacje uratowali. My nawet nie wiedzielismy ze taka sytuacja miala miejsce. Chlopy i alkohol... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Stokrotek, komuś kto ma to już za sobą to łatwo mówić, że mamy się nie stresować...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AnnaPaula - również super, że wszystko się udało. ![]() Wanilka, nie martw się pogodą, będzie super. ![]() napisałam relację z panieńskiego w klubie, chyba pięć razy i mi jej nie dodało?!?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ja też nie jadłam i nie piłam bo jak nie byliśmy na parkiecie to w fotobudce (polecam dzieciaki szalały i goście zdjęcia mogli wklejać do księgi) albo na dworze. Teraz goście jeszcze dzwonią z podziękowaniami ☺
Dziewczyny ja miałam suknię ecru a mój TŻ biała koszulę i było ok ☺ Trochę obawiam się wklejania zdjęć tak tu publicznie 😕 Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2016-09-12 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Mi na przymiarce w sobotę krawcowa luzowała gorset, bo okazało się, że tydzień temu za mocno mnie ścisnęła i dlatego jej tam mdlałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Ja miałam suknię bez gorsetu bo balam się ze będzie mi opadać z tego ciężaru. Było wiązanie tylko w talii a na plecach guziki ☺
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2016-09-12 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Pokaż jaką miałaś? Z koronkową koszulką bez usztywnienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Tyle zacytowałam i nie dodało
![]() Choroba mnie rozłożyła na łopatki, szef z rana wysłał mnie do domu, żebym poszła na L4 i się wykurowała do wesela ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Miałam cyrkonie i perły zamiast koronki. Klejone były także miałam sztywną górę sukni. Foto z przymierzalni przed ślubem.1473692584957.jpg
Ja dziś nie mogłam się zalogować na wizaż :/ Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2016-09-12 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Piękna
![]() Lady Audrey, mi też dzisiaj nie zacytowało! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Stokrotek, dla mnie słaby makijaż to największa obawa, ale super, że się świetnie bawiliście
![]() Moja suknia jest zapinana, mam nadzieję, że będzie ok ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
![]() Stokrotek, szkoda, ze tak wyszło z bukietami i makijażem. Też się o to obawiam. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]()
![]() |
#195 |
❤ bee happy ❤
|
Hej wam
![]() My powoli ogarniamy wszystko, dogadałam z inną parą dekorację Kościoła, będą goździki takie jak mam w bukiecie ![]() Kupiłam biżuterię ślubną ![]() ![]() Musimy domówić ciasta, bo sala nie robi gościńców ![]() A tak to nadal nie dociera do mnie, że ślub w następną sobotę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Mi w ogole nie pododawalo paru odpowiedzi w klubie nienwiem co jest:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
To ze ślubnych rzeczy też mamy zamówione gościńce, ciasta na wesele i tort, do którego owoce będziemy wieźć z Warszawy, ale to historia na inny post
![]() Biżuterię też kupiłam, brakuje mi bielizny i podwiązki. Mam też koszyczek ratunkowy dla gości, część kartoników na życzenia. Mamy już auto do ślubu, świeczki na salę (też sami kupowaliśmy). Pogoda się zapowiada nieciekawie, ale mam nadzieję, że się jeszcze zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ja sama nie wiem, czego nie mamy. W porównaniu do waszych zaplanowanych szczegółowo wesel, moje wypada blado
![]() ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
My póki co nie mamy za bardzo planu, ustali się jakoś w piątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Jakiego planu:p? Brzmi jak doskonale zaplanowane wesele z Twoich wczesniejszych postow:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie zapomnimy zabrać z domu butów, biżuterii albo sweterka. Oby też moje paczki z allegro doszły i były ok. Muszę napisać do managerki menu skonsultować, żeby móc wydrukować. I te kwiaty w kościele dobrze by było ustalić.
Kiedy idziecie/ szliście do księdza szczegóły ustalać?
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Moje? Serio?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
No tak! Podwiązki nie mam!
![]() ![]() Jutro idziemy do księdza ustalić szczegóły mszy, w środę spotkanie z kwiaciarnią która dekoruje kościół, robi bukiet i podziękowania dla rodziców, a w czwartek rzęsy, paznokcie i spotkanie z kwiaciarką, która dekoruje salę i samochód. Na razie piątek zapowiada się luźny. A i winietki musi mi niestety rozłożyć sala, bo kwiaciarnia ma jeszcze 3 inne wesela w tym dniu i nie zdążą mi w piątek ustroić sali, więc zrobią to w sobotę rano ![]() O, właśnie mi się przypomniało, że w piątek o 11 odbieram suknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
sajkolidżist
|
Wątek zaginął mi w subach, teraz dopiero Was odnalazłam. Poczytałam relacje, cieszę się, że wszystko się udało, a za pozostałe PMki trzymam mocno kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super pomysł z tym grajkiem przygrywającym ! ![]() cieżko tak mówić bez stresu :P rano jak wrócę z fryzjera i makijażu to może chluśnę jakąś lampkę czegoś bo będe miała z 2/3 godziny do przyjazdu tżta to może sie odstresuję zobaczymy ![]() ![]() Cytat:
![]() w ogóle to wczoraj troszkę się zestresowałam, bo zadzwonił ten główny gość z naszego zespołu który miał najpierw grać na harmonii pod domem i ogólnie prowadzić imprezę, że musi zawieźć żonę i syna do innego miasta na zabieg i że czy mógłby podstawić nam kogoś innego, a sam dotrze na 20/21.. no to co miałam powiedzieć, zapytałam tylko czy jest równie dobry jak on, bo nawet jakbym powiedziała że nie to przecież i tak by pojechał, nie robi się tak ![]()
![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() 1. Miliony ludzi zrobiło to już przed Wami, 2. Ksiądz Wam wszystko podpowie, np. mój mąż miał małą kościelną wpadkę, ale o tym w klubie, zaraz naskrobię, 3. Nikt nie uspakaja innych jak PM ![]() ![]() 4. Jak Wam starczy czasu, warto pojechać na salę i sprawdzić czy wszystko gra. My pojechaliśmy i tym uratowaliśmy poprawiny (też opowiem w klubie), a miło wiedzieć, że zespól dojechał, jedzonko ładnie pachnie, goście dojechali, barmani się rozstawiają i jak czegoś im czegoś brakuje, to zawsze ktoś, kogo poprosicie ugasi pożary ![]() 5. Małe wtopy są fajne, jest później co wspominać. 6. Warto mieć zapasową sukienkę, w razie "W"... ja, gdyby nie pomoc mojej koleżanki, zdjęłabym suknię i założyła białą z panieńskiego, trudno. 7. Jak kiedyś napisała Pestycyda - wesele to machina, nie do zatrzymania ![]() 8. Nawet pierwszy taniec - jeśli są wtopy - nie szkodzi ![]() ![]() Otaczajcie się ludźmi, których kochacie, lubicie i którzy są Wam życzliwi ![]()
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem, zyje i jestem juz po swoim wielkim dniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hejka u mnie 4 dni do ślubu spraw masę wiec jeździmy załatwiamy; ) Pogoda juz się nie przejmuje dziś babcia przylatuje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Ja co chwilę sprawdzam pogodę, póki co lipa, ale może ten deszcz, który zapowiadają, przesunie się na późny wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.