|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Azja Express
Czy ktos oglada odc na tvnplayer? Bo ja niestety nie mogę i nie wiem czy to mój ogolny problem czy serwisu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Wielka afera gotowa. Powiatowy w obronie Żenulki naskakuje na Majdanów
![]() Majdany zapowiadają pozew sądowy ![]() Disco gra Swoja drogą zadziwiające, że Żenulka tak pragnie wygranej. Co jej to da? Każdy za udział honorarium dostał, a wygrana to możliwość spieniężenia amuletów wartych po ok 5 tys, a za wiele ich nie mają. " Ale Kuba ma też drugi, znacznie większy żal. Przez nowy program TVN-u ludzie śmieją się z dziewczyny, która miała być jego pięknym trofeum, jego "dwudziestoletnią panną" w "kilometrowym apartamencie". Czy naprawdę mu zazdroszczą? Poczytajcie komentarze. Kuba je chyba czyta. Wojewódzki postanowił wziąć w obronę ośmieszoną publicznie Renatę... grożąc Małgorzacie Rozenek i Radkowi Majdanowi. Grożąc dosłownie. Zapowiada, że zdradzi publicznie kompromitujące fakty z ich życia intymnego, to że Majdan zdradzał Dodę, a Rozenek "rozpier****ła" małżeństwo Piotra Kraśki i Karoliny Ferenstein. Kuba sugeruje też w ostry sposób, że Rozenek jest medialną prostytutką, mówiąc, że... "weszła do show biznesu jak do agencji towarzyskiej" i że... "zrobiła sobie listę"... Grozi jej, że "też potrafi faulować". Nie wiemy, co chce przez to powiedzieć, ale ciekawe, czy powie to samo w oczy Majdanowi. Będę bronił Renaty przed ludźmi, którzy grają nie fair, a przebierają się w strój drużyny reprezentanta moralności. Małgosia i Radek są tego przykładem. Grają nieczysto. A ja w obronie najbliższych też potrafię faulować. Jeśli ich tonacja względem Renaty i jej tak zwanego skandalicznego zachowania się nie zmieni, to ja też zmienię ton. I wtedy Radkowi może opaść szczęka do murawy - grozi Kuba. Bo można sobie sfałszować twarz, ale przeszłości się nie da. Koleżanka Rozenek weszła do show biznesu jak do agencji towarzyskiej. Rozp..., na szczęście chwilowo, małżeństwo Karolinie Ferenstein. Ale na tym nie poprzestała. Zrobiła sobie listę... I ta osoba chce mi mówić o etyce, moralności i elegancji w zachowaniu? Stare grzechy rzucają długie cienie. Doda opowiadała mi o podsłuchu jaki zamontowała w samochodzie Radka, żeby sobie posłuchać jak ją romantycznie zdradza. I on mi chce mówić o elegancji. Kiepski bramkarz nie podskoczy do poziomu profesjonalnego sędziego." A Renulka to niby jak weszła do showbiznesu D???? Ludzie mają oczy i nie tylko majdany widzą to skandaliczne zachowanie Żenulki." Małgorzata postanowiła skomentować słowa Kuby na Instagramie. Z wyrażeniem opinii czekała jednak do zakończenia emisji Azja Express, w którym Renulka znów okazała się najbardziej wyrachowaną uczestniczką. Rozenek pokazała selfie z Majdanem i zapowiedziała, że poda Wojewódzkiego do sądu. Środowy wieczór jak zawsze z "Azja Express TVN". Super program. PS. Kubo, po tym odcinku rozumiemy Twoje frustracje trochę lepiej. PSS. Szykuje się proces roku - napisała." Edytowane przez may89 Czas edycji: 2016-10-13 o 08:17 |
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Ludwik z Marysią na prawdę mają się ku sobie
![]() Byłam pewna że Renatka zostanie zdyskwalifikowana. Szulim powiedziała że jak partner złapie transport, to muszą wsiać, a Renatka nie wsiadała. I po tym wszystkim Lesio powiedział że to była tylko gra, żeby nie hejtować Renatki, że była skutecznym spowalniaczem zgodnym z regułami gry. Cytat:
Nawet ja pisałam w tym wątku o tym że zdrady Radka były powodem rozpadu małżeństwa z Dorotą. Tak samo nie jest żadną tajemnicą, że Rozenek miała romans z Kraśką. Paparazzi im towarzyszyli podczas tamtej nocy. Im dłużej oglądam program, tym bardziej wydaje mi się, ze Wojewódzki musi być dziwny, skoro z taką Żenulką na codzień żyje. |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Oj ta Żenulka to umie grać. Ciekawe jak się czuła gdy dowiedziała się, że nikt nie odpada. Każdy spowalniał w ludzki sposób najczęściej po prostu nie pomagali a ona wydziwiała jakiś cyrk odwalała i po co to wszystko.
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o "romansie" Ludwika i Marysi?
wszystkie portale o tym piszą przejrzałam fb marysi i ludwika ale nic tam nie znalazłam |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Renata jest tak beznadziejna, że aż się we mnie gotuje. Inni blokujący zachowywali się w sposób zabawny, przystępny, a ta zachowywała się jak psychopatka. Ja to przez chwilę nie wiedziałam o czym ona w ogóle gada. I złamała regulamin, więc powinna wylecieć.
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to kiedy patrzę na Renatkę to we mnie się gotuje - nie musi nic mówić ani robić
normalnie po twarzy widać, ze to wredne i musi postawić na swoim ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#188 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 22:00 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Żenulka jest naprawdę nieprzyjemną osobą... Naprawdę, absolutna większość uczestników jest po prostu sympatyczna, po nikim nie widać, żeby tak potwornie dążyli do celu, raczej traktują to jako przygodę, a ona... niesamowicie zawzięta, wredna, zdeterminowana. Nie rozumiem tego, przecież musiała sobie zdawać sprawę z tego, że będzie ją oglądać cała Polska. Obnażyła swój charakter, niestety.
Żal Weroniki, wydaje się być przyjemną osobą. W ogóle to dziwne, ale przez ten program zaczęłam lubić Agnieszkę Włodarczyk, która na tle innych jest taka po prostu normalna. Do tej pory jednak kojarzyła mi się dość negatywnie, a tutaj zaskoczenie. Lubię też Izę i Lenia, mimo że oboje są rozhisteryzowani Ale wydają się być naturalni. W tej chwili to moja ulubiona para (bo Majdany odpadły ; <) no i Michał z Ludwikiem, głównie za teksty Michała ![]() Najmniej, oprócz Renulki, lubię Lisową i Jemioła. Uważam, że akurat w ich przypadku program odsłonił najsłabsze strony. O ile u innych uczestników takie okazywanie różnych emocji zadziałało in plus, jakoś tak zbliżyło, tak u tej pary niestety, tylko mnie odrzuca. Z największym lekceważeniem traktują tubylców, z pogardą wyrażają się o ich życiu, tradycjach i zwyczajach, na dodatek Jemioł tym jęczącym głosem nic, tylko narzeka. Mam wrażenie, że ten wyjazd męczy ich i drażni bardziej, niż innych. Azja Express to jedno z moich nielicznych guilty pleasures Cotygodniowa dawka śmiechu
|
|
|
#190 |
|
Uzależnienie
|
Aż się męczyłam oglądając Renatę i szczerze liczyłam, że wyleci za złamanie reguł ;/
Marysia i Ludwik super, z tym płaczem w zapowiedzi to była zmyłka, bo się śmiali i jak Ludwik przy niej ściągał gacie A biednej Weroniki żal, widać, że wolałaby zostać z kimś innym no i już w zapowiedzi jakieś spięcie z Renulką, może nabierze odwagi i się jej mocniej postawi
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Renulka już nie pierwszy raz odstawia... a jak było z tymi jajkami... wszyscy się umówili, że nie rzucają a Ona rzucała bo tak Pascal powiedział. Wszyscy jej mówią, że to nie w porządku a ona nadal rzuca i jeszcze sie głupio śmieje... no chyba, ze tak producent kazał
|
|
#194 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#195 |
|
Uzależnienie
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
czy to nie Leszek przeprowadzał wywiad z Marcelą z TOP Model?
https://www.youtube.com/watch?v=e3lfYNNtQjE |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Strzelił focha? Coś przeoczyłam
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- A Leszek jest gejem czy tylko mam takie wrażenie?
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa ja nadal ciekawa jestem jak Rozenkowa by sie zachowała jakby Renata zaczela takie cyrki odstawiac będąc z nia w parze
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Nienawidze Renaty. Głupia i pusta... Jak można być tak podłym? Żadnego przepraszam,nic.
Cieszę się, że Iza Miko została, bo na prawdę jest bardzo sympatyczna. Michał również - zabawny optymista |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To osoba, która z gęby dupe robi ![]() Poza tym łamała zasady i wszystko gra
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#203 | |||
|
Zakorzenienie
|
No tak właśnie myślałam - taki bardzo wrażliwy, ma specyficzny akcent ale wydaje się być sympatyczny
Cytat:
W sumie to chyba Rozenkowa - zaraz by jej lekcje szyku zrobiła ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Co do koperty brałam pod uwagę dwie opcje:
pierwsza, że odpadają dwie pary druga, że nadal pozostają w parach mieszanych Mam dziwne wrażenie, że Renatę na siłę przepychają- kolejny raz złamala regulamin i jej się upiekło... Nawet Szulimowa ją broniła mówiąc, że to najlepszy blokujący, że najlepiej się spisała... Ale kiedy Leszek łapał stopa ona odmawiała wejścia, a regulamin wyraźnie mówił, że MUSI wsiąść Szkoda Weroniki, bo jak któraś wcześniej pisała "wyraźnie odżyła" w innej parze, ale miałam nadzieję, że wylecą z hukiem... A Wojewódzki tylko się pogrążył swoją głupią wypowiedzią... Na obronę najlepszy jest atak, więc postanowił wywlec parę brudów z życia Majdanów... Ale o tym mówiło się wszędzie, więc niewiem co chciał tym osiągnąć? Argumentów mu zabrakło to postanowił wytoczyć najcięższą artylerię? W przeciwieństwie do jego Renatki "Perfekcyjna" nie broniła się złym montażem, kiedy cała Polska śmiała się z jej wypowiedzi- nawet włożyła koszulkę z takim nadrukiem na jakieś większe wyjście, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że ma do siebie dystans
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#206 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Renulka tak narzeka na zły montaż, pokazujący ją w złym świetle a pytanie skąd montażysta ma taki materiał?
Jak ją widzę to mam ochotę jej przywalić. Liczyłam na to, że ją wywalą załamanie regulaminu. |
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Też na to liczyłam... Eh... i kolejny odcinek z jej udziałem.PS ona występuje z Wojewódzkim w reklamie Play, prawda?
|
|
|
|
|
#209 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.