|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Od zera ćwiczyć i dietkować zaczynamy , bardzo mocno sie wspieramy :)
Cytat:
Dzisiejsze menu I Tosty francuskie z pomidorem i ketchupem II Wątróbka smażona z cebulką, ziemniaki, ogórki małosolne III Mus z pieczonego jabłka i banana z masłem orzechowym, gorzkie kakao z mlekiem 3,2% 2 Hots and spice strips z KFC ![]() IV Zupa krem brokułowa Miała być z ryżem i pestkami słonecznika, ale doszłam do wniosku, że zupa krem spokojnie wystarczy. Tym bardziej, że wpadły 2 stripsy z KFC. ![]() A co tam u Was? ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Same pyszności.
I już wiem co w poniedziałek będzie na obiad. Wątróbka z cebulką U mnie dzisiaj: 1. Czarna bułka z pasztecikiem z pieprzem, kilka małych pomidorków, banan i kawka 2. Serek wiejski, chrupkie pieczywo i znowu malutka kawka (myślałam że zasnę ) 3. W drodze do domu chrupkie pieczywo i sok pomarańczowy 4. Obiad sos boloński z kuskusem 5... Chyba zjem jajo z pomidorkiem i chrzanem |
|
|
|
|
#183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Czarna, jest każda, która nie jest zwykła biała
![]() Dzisiaj akurat kajzerka z lidla z ziarenkami. Ale zazwyczaj mam małe otrębowe |
|
|
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po dwóch tygodniach przerwy byłam gotowa iść nawet w deszcz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
od poniedzialku się nie odzywałam, bo nie było się czymś pochwalic, dopiero dziś udało mi się zmusić do ćwiczeń. Niezbyt dlugo i niezbyt intensywnie, bo to moje pierwsze ćwiczenia od miesięcy. Za to z dieta było nieźle, co prawda zjadłam przez te 4 dni pół tabliczki gorzkiej czekolady, i wykończylam stojące w lodówce masło orzechowe, ale żadnych "typowych" słodyczy nie jadłam, jak na mnie to sukces. Jutro rano się ważymy ? |
|
|
|
|
#187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, jutro się ważymy, chociaż ja z uwagi, że w ten weekend mam studia i nie będę miała rano czasu się ważyć, wiec zwazylam się wcześniej i jest 53,6 kg, czyli 0,2 więcej ![]() Też się nie mam czym w tym tygodniu pochwalić. Od poniedziałku mam trochę problemy ze zdrowiem, praktycznie dwa dni przelezalam i nie w głowie mi teraz dietowanie, w dodatku we wtorki byłam w maku, dziś byłam u pewnie jutro też pójdę, bo nie mam gzie czekać na pociąg, także tego... Ćwiczenia na jakiś czas odstawiam. Zdrowie wazniejsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę przyznac ze przez ostatnie 3 lata bylam w macu moze z 3 razy albo w podrozy w innych krajach i zamawialam kawe albo lody. Teraz nie wyobrażam sobie zjesc tam fast-fooda. Automatycznie mi sie mysli ze to plastikowe żarcie. Ale kiedys kiedys... Jadalam czesto. To chyba uzaleznia. Czesc Wam ![]() U mnie 62 kg. Czyli hmm. Tylko 0.4 mniej :/
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się śmieje, jaką to ironia. Przyszły dietetyk po wykładach idzie do maca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
U mnie 85,9 kg 😜
Pytanie do dziewczyn pracujących. Co bierzecie ze sobą do jedzenia? Kanapki a może przygotowujecie coś w pojemniczkach?
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2016-10-15 o 08:56 |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. U mnie leń. Dwa dni nie ćwiczyłam ale dzisiaj to nadrobię. Z racji tego że się nie ważę podam moje wyniki na zgubionych centymetrach.
Talia: - 1.5cm Brzuch: - 2cm Biodra: - 1cm Udo: - 0.5cm Łydka: - 1cm Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka
jak Wam poszło sobotnie ważenie? u mnie 74.6 coś tam niby drgnęło, ale niewiele Cytat:
pięknie ![]() ![]() przynajmniej jest okrągła liczba ![]() ![]() jak to się ma do zeszłego tygodnia?
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też lubię Maka choć najbardziej to lody ![]() oby w przyszłym tygodniu było lepiej zdrówka oby
|
|
|
#196 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Super wyniki Cytat:
Też lubię od czasu do czasu, ale teraz już mi nawet za dużo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa polane gorzka czekolada. Firma Alnatura, ale nie wiem cxy w Polsce dostępne. Moze w rossmannie?
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
BuryKocie a Ty gdzie mieszkasz? i co tam robisz?
Norwegia?
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Niemcy.
Zyje obecnie chodze do szkoły językowej
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
aha
to tak jak siostra mojego TŻ dawno temu wyjechałaś? jak Ci się tam podoba?
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chce mieszkac bliżej polskiej granicy
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z TŻ tam jesteś?
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
U mnie 68.5 kg, o 0,2 mniej niż we wtorek, kiedy się pierwszy raz ważyłam, w granicy błędu pomiaru, ale dobrze ze spadek a nie wzrost.
Ja w pracy jem dwa posiłki, na śniadanie zabieram najczęściej serek wiejski i pieczywo, na obiad biorę w pojemniku coś ugotowanego w domu. Gotuje zwykle na dwa dni, więc raz w tygodniu kupuje gotowca (pierogi z serem zwykle) lub idę do bufetu. Plan na ten tydzień to więcej ćwiczeń i więcej świeżych warzyw w diecie (zrobiłam właśnie zakupy na bazarku). |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Meza poznałam
a on tu juz mieszkal kilka lat. Wiec w zasadzie nie planowałam emigracji. Samo tak wyszlo.
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Mogę do Was dołączyć?
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;66412566]Cześć
Mogę do Was dołączyć? [/QUOTE]Witaj opowiadaj jak to u Ciebie wygląda
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() U mnie wygląda to źle. Mam na wadze 87 kg Nigdy nie miałam takiej wagi. Kiedyś schudłam, ale niestety po kilku latach wszystko wróciło. Dzisiaj weszłam na wagę i uświadomiłam sobie, że nie może tak dłużej być. Jestem młodą osobą, mam 24 lata i źle się czuję w swoim ciele. Chciałabym schudnąć zdrowo do 65-66 kg. Miałam kiedyś właśnie wagę 66 kg i dobrze się wtedy czułam. Mam aż 166 cm wzrostu, więc wyglądam jak mała kuleczka ![]() Zrobiłam dzisiaj porządki w lodówce i mam zamiar jutro iść na zakupy Biorę się ostro za siebie, bo nie chcę spędzić Nowy Rok z tak wielką wagą Nie daję sobie terminu na schudnięcie, chcę aby było zdrowo. Mam jednak nadzieję, że sylwestra przywitam z 7 z przodu Potrzebuję motywacji, a nic tak nie motywuje jak wspólna walka z kimś, kto również chce schudnąć
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;66412886]Cześć
![]() U mnie wygląda to źle. Mam na wadze 87 kg Nigdy nie miałam takiej wagi. Kiedyś schudłam, ale niestety po kilku latach wszystko wróciło. Dzisiaj weszłam na wagę i uświadomiłam sobie, że nie może tak dłużej być. Jestem młodą osobą, mam 24 lata i źle się czuję w swoim ciele. Chciałabym schudnąć zdrowo do 65-66 kg. Miałam kiedyś właśnie wagę 66 kg i dobrze się wtedy czułam. Mam aż 166 cm wzrostu, więc wyglądam jak mała kuleczka ![]() Zrobiłam dzisiaj porządki w lodówce i mam zamiar jutro iść na zakupy Biorę się ostro za siebie, bo nie chcę spędzić Nowy Rok z tak wielką wagą Nie daję sobie terminu na schudnięcie, chcę aby było zdrowo. Mam jednak nadzieję, że sylwestra przywitam z 7 z przodu Potrzebuję motywacji, a nic tak nie motywuje jak wspólna walka z kimś, kto również chce schudnąć [/QUOTE] nie martw się. Wszystko jest do zrobienia musisz w to ciagle wierzyc i pamietac ze wszystko zależy od Twojego nastawienia i priorytetow. masz juz jakis plan?
|
|
#209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chcę to zrobić dla siebie i dla mojego zdrowia. Mój plan to zdrowa dieta i ćwiczenia. Koniec z białym pieczywem, bo czasami zdarza mi się takie pieczywo zjeść. Muszę jeść więcej warzyw i owoców, białka, kurczak tylko przygotowany na parze. Zero smażonego i zero słodyczy. Muszę zacząć ćwiczyć i jeść regularnie. Mam nadzieję, że z Wami będę miała motywację
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Nie wważyłam się w zeszłym tygodniu 😜 ale gdy zaczynał się wątek to było 87 kg. Raczej nie schudłam 2 kg. Pewnie dlatego taka różnica że wtedy ważyłam się wieczorem najedzona 😜 a dzisiaj z samego rana na czczo. ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;66412886]Cześć ![]() U mnie wygląda to źle. Mam na wadze 87 kg Nigdy nie miałam takiej wagi. Kiedyś schudłam, ale niestety po kilku latach wszystko wróciło. Dzisiaj weszłam na wagę i uświadomiłam sobie, że nie może tak dłużej być. Jestem młodą osobą, mam 24 lata i źle się czuję w swoim ciele. Chciałabym schudnąć zdrowo do 65-66 kg. Miałam kiedyś właśnie wagę 66 kg i dobrze się wtedy czułam. Mam aż 166 cm wzrostu, więc wyglądam jak mała kuleczka ![]() Zrobiłam dzisiaj porządki w lodówce i mam zamiar jutro iść na zakupy Biorę się ostro za siebie, bo nie chcę spędzić Nowy Rok z tak wielką wagą Nie daję sobie terminu na schudnięcie, chcę aby było zdrowo. Mam jednak nadzieję, że sylwestra przywitam z 7 z przodu Potrzebuję motywacji, a nic tak nie motywuje jak wspólna walka z kimś, kto również chce schudnąć [/QUOTE]Hej 😊 jesteśmy w podobnym wieku ja mam 23 lata i waga też prawie ta sama
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Szkoda, można by było zrobić jakąś tabelkę, która jeszcze bardziej by nas motywowała. 

01.03.2018
27.07.2019

pięknie 

zdrówka 

a on tu juz mieszkal kilka lat. Wiec w zasadzie nie planowałam emigracji. Samo tak wyszlo.