|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: koncerty!
Cytat:
dobra, idę na ten kult, choćbym miała iść sama - nie przeżyje, jak opuszcze jeszcze jeden koncert po pidżamie. |
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam swiadkiem jak zdesperowany chlopaczek dzwonil do kogos, ze pilnie potrzebuje 3 legitki
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to katastrofa! |
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kult to chyba ma byc na jakims boisku na wisle (plenerek). kolezanka juz tam byla i co prawda nie pytalam czy sprawdzali legitymacje (bo mnie juz ten problem nie dotyczy ) ale podobno baaaaardzo dlugo trwalo samo wejscie na boisko, wiec wnioskuje, ze tez dokladnie wszystkich przetrzepywali. moze ktos juz byl na heyu (mnie niestety ominal ) i cos wie jak to wygladalo?
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli będą mogli wejść tylko studenci, to poczuję sie zdyskryminowana ale na stronie kultu pisze, że kupuje się po prostu normalne bilety i nie ma problemu z wejściem na koncert.mnie też hey ominął, ale akurat była. więc jak tu wpadnie to - mam nadzieje - rozwieje wątpliwości
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie moze w zaczku tak sprawdzali, bo byly to imprezy stricte juwenaliowe (organizowane przez UJ), a za organizacje koncertu Kultu nie bierze sie zadna uczelnia |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Na Kult juwenaliowy w zeszłym roku znajomy (licealista
) zakupił sobie nawet najzwyczajniej bilet studencki i problemu nie było. Może w tym roku też nie będzie, można zaryzykować i piwko do przodu Ale macie rację, skoro są specjalne niestudenckie bilety, to w ogóle nie powinno być niespodzianek ![]() A jak w tym roku będzie chyba nie będę mogła się przekonać Kult i jeszcze support taaki fajny (poza tajemniczym gościem z USA Kevinem K, którego to jakoś nie znam ). Do wczoraj byłam pewna, że pójdę (mimo, że w środku matur), ale ludzie (noo cóż, aż dwa ludzie... ) wystraszeni wizją egzaminów się powycofywali i kiszka. Jak zwykle zresztą cokolwiek z moim udziałem ![]() Udanych koncertów koncertowiczkom wizażankom życzę
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziewczyny byłam we wtorek w Żaczku na suuuuper koncerciku Najlepszy był Vavamuffin! Po prostu bosko zagrali! Pomijając fakt stania około godizny w kolejce w której o mało mnie nie udusili (czy to moja wina że niska jestem :P),a mojemu TŻ ukradli portfel ze stówką w tejże kolejce (na szczęście dokumenty ja trzymałam), to było rewelacyjnie. Dawno się tak nie bawiłąm.
A w czwartek Zabili mi żółwia(świetnie jak zawsze) , Zmaza(tak sobie), Indios, Lion(suuper) i inne, wróciłam cała czerwona dosłownie (koncert był na tym boisku -korcie, z rozwalonym łokciem- a jak A co do tych biletów, jeśli się wybieracie kobitki w ten czwartek, to na 100% są 2 rodzaje biletó studencki i normalny(chyba10zł droższy nie pamiętam dokładnie), więc bez obaw każdy może poszaleć. Pozdrawiam wszystkie wariatki bawcie się dobrze... bo ja juz sił nie mam haha (więc nie wiem czy na kulcie,habakuku się zjawię)
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj bylam w Żaczku na koncercie Son de Cuba i Rei Ceballo & Calle Sol. bylo bardzo przyjemnie, wymachalam sie biodrami za wszystkie czasy co ciekawe poznalam 'glowna gwiazde wieczoru', ktora siedziala z nami przy stoliku i uczyla tanczyc i dopiero dzis na necie sie dowiedzialam, ze to wybitny muzyk itd itd hahaha... myslalam, ze to jakis szeregowy czlonek zespolu (a na scenie go nie widzialam, bo byl tak ubrany, ze w ogole go widac nie bylo). http://news-787.news.szorty.pl/w te Juwenalia jeszcze TŻ wyciagnal mnie z nudow na DJ Adamusa ![]() okazalo sie, ze nawet w housie potrafie sie odnalezc (taniec ) i tez bylo przyjemnie. ogolnie milo wspominam juwenaliowe imprezy w Żaczku. mam nadzieje, ze na Kulcie bedzie rownie fajnie nio i ze nie przestoje pol koncertu w kolejkach. bilety sa za 25 zl (studenckie)
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
no tak taak piątek, ten z żółwiami teżw piatek był
ja odkąd pierwszy raz zobacyzłam plakat wkręcilam sobie ze to w czw. wypada dopiero jak kupiłam bilety to patrze że mi cos nie gra-12maj. dobrze że spojrzałam bo by przepadly haha
|
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
ha, właśnie kumpela dostarczyła mi bilet na kult
mam nadzieje, że mnie wpuszczą.no to miłego pogowania wszystkim |
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz po koncercie . Na Kulcie Kazikowi wysiadl mikrofon. Kazik mowil a my nic nie slyszelismy ,ale bylo zamieszanie , w kocnu zrobila sie z tego sympatyczna sytuacja. Tlum zaczal krzyczec rowno "nic nie slychac" ,potem spiewli rozne piosenki . Bylo bardzo sympatycznie
Potem naprawili i Kazik dawl dalej Miejscowki zajelismy sobie juz od samiuskiego poczatku przy barierkach najblizej wiec bylo fajnie Ale nie pogowalam , gibalam sie przy barierce
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja, jak nie wytrzasnę skądś kasy to nie pójde w piątek na Kult idę jeszcze raz przeszukać wszystkie kieszenie, może będzie jakaś niespodzianka...
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy, weźcie trzymajcie mnie mocno!
Czy mnie wzrok nie myli? Marillion na Wiankach w Krakowie?? http://www.marillion.com/tour/ Jezuuuuuu.... Wiedziałam, że ma być siakiś daromowy koncert, ale... !!!!AAAAaaaaaAAAAAAAaa!!! ! W ilu wątkach mogę jeszcze wstawić tą informację???? ![]() ![]() ![]() Anglicy nie mają dziś jakiegoś swojego Prima Aprilis?
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
progresyw, progresyw! wstawiaj do każdego! niechaj ta cudowna nowina okrąży cały wizaż!warszawianki - Wy tez się cieszycie! - 11 czerwca, kino-teatr bajka, marillion, bilety już można kupować, więc.. ![]() |
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie fajnie ![]() Ciekawe kiedy bym się dowiedziała gdyby nie Wizaż... Dzięki za info !!!
|
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szukam, ale nic nie widzę
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z racji Juwenaliów dziś w parku w muszli koncertowej wystąpić ma Kto To? Carpe Diem i jeszcze jakiś zespół którego nazwy nie pamiętam
Oczywiście idę i się pobawię
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No! Ale znam takie co juz sobie uskładały potrzebną sumkę ![]() No i faktycznie Wawianom też łatwiej, bo płacą "tylko" wjazd
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie dostałam njusa od kumpla. pomarańczowa trasa kultu w październiku ok 40 zł. podobno
|
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą Kult od kilku lat w tym czasie przyjeżdż do Kraka. Kojarzę dobrze pomarańczowe plakaty, bo ich koncerty bardzo często wypadają w dzień mojej imprezy urodzinowej ![]() Za kilka lat zacznę na ich widok przeżywać traumę pod tytułem "następny rok za mną" |
||
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
no i nabylam bilet na Kult jeszcze w cenie przedsprzedazowej
mam nadzieje, ze jutro pogoda dopisze i ze pierwszy support bedzie cienki (zebym nie zalowala go za bardzo bo TŻ konczy prace dopiero o 19, wiec dotrzemy z lekkim opoznieniem)
|
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
no, pogoda nie sprzyja zabawie w plenerze, ale myślę, że damy radę
![]() niech się krakowiacy wybawią |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz padac nie powinno, a slonce niesmialo bo niesmialo, ale przebija sie zza chmur
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
BONEY M dziś w Gliwicach
za darmo
|
|
|
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
Akurat- byłaś na Comie....aaaaaach!!!! Ja też chce...
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, które były wczoraj na KULCIE!! i jak i jak????!!! wczoraj w centrum miasta było słychać tak Kazika, jakby co najmniej na Rynku śpiewał.. chyba rozpoznałam "Zgrozę" a potem "Dziewczynę bez zęba". A mnie tam nie było
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
było cudnie!! spóźniłam się grubo, ale na cały kulcik spokojnie zdążyłam. na szczęście z wejściem nie miałą problemu, hasałam w tramposzach, ale palce mam całe ![]() kazik dawał czadu! zagrali psalm, pasażera, baranka, oni chcą ciebie ( lain... żyjesz?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Za dużo w życiu się dzieje...

bylam swiadkiem jak zdesperowany chlopaczek dzwonil do kogos, ze pilnie potrzebuje 3 legitki
ale na stronie kultu pisze, że kupuje się po prostu normalne bilety i nie ma problemu z wejściem na koncert.
i piwko do przodu
Ale macie rację, skoro są specjalne niestudenckie bilety, to w ogóle nie powinno być niespodzianek ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

fajnie fajnie 

No! Ale znam takie co juz sobie uskładały potrzebną sumkę