![]() |
#2071 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moda "plus size"
I dlatego tak lubie chodzić w butach na obcasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
butki ładne ale niestety nie obcasy dla mnie.. nie umiem chodzić i niewygodnie się czuję.. miałam takie na studniówce i na maturze, a teraz niestety będę musiała chyba ubrać na obronę...
![]()
#2073 |
Zakorzenienie
|
zabiłabym się na takim obcasie, poza tym dla grubszej dziewczyny, jaką niebywale jestem lepszy, stabilniejszy i lepiej wyglądający jest gróbszy obcas, ale bytki same w sobie są piękne.
#2074 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja kupiłam sobie buty na obcasie który jest gruby na górze i sie zwęża ku dołowi. Dziewczyny jest mega stabilny!!! Ja nie umie chodzic na wysokich obcasach, a w tych butach czuję sie pewnie i komfortowo. Na szczęście teraz w sklepach 80% butów ma takie obcasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
No niewim czy 80% bo ja szukalam butow na wesele to byly albo plaskie albo szpilka....Pozatym tez na takiem obcasie sie dobrze czuje bo w szpilkach mam wrazenie ze je polamie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Rozeznanie
|
Ja mam zazwyczaj buty na słupku, ale raz zaszalałam, bo są bardzo wygodne i stabilne. Poza tym to chyba kwestia wprawy w chodzeniu w takich butach.
Ale fakt faktem szukałam czegoś wysokiego, a tam same płaskie buty ewentualnie na jakimś mini obcasiku, grzybku etc. Ale jak szukałam płaskich, to były szpilki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Rozeznanie
|
Piszę dla zainteresowanych może któraś z was poszukuje bardziej eleganckiego stroju. Ja wraz z moją mamą zeszłam całą Manufakturę i cała galerię łodzką w poszukiwaniu sukienki dla mamy na wesele. Moja mama nosi rozmiar góra 46 dół 44. Niestety po przejściu tych dwóch centrów nie znalazłyśmy nic absolutnie nic w większym rozmiarze większośc ciuchów kończy się na 40 max 42 (ale to 42 to tylko napis na metce). Poza paroma codziennymi ciuchami w Kaphall i h&m niestety w sklepach wielka bida. Oczywiście obeszłysmy też sklepy typu puszysta pani a tam masakra to że ktoś nosi rozmiar 44-46 czy wiekszy to nie znaczy że ma chodzic w koszmarnie skrojonych i zle uszytych worach o stylistyce babci z kółka różancowego. Wreszcie za podpowiedzią znajomej trafiłyśmy na sklep firmy Modesta
![]() Ps: Mama kupiła sukienkę na wesele i drugą tak do biegania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
![]()
o ja cie krece jaki obcas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hihii a włąsnie obiecywałam zdjecia to załaczam <wprawdzie takie troche hmmm ale jakieś są ![]() ![]() ![]() a u mnie Modesty nie ma ![]() p.s kurde musze zrzucić z boków bo mnie już straaasznie denerwują one :// mam ich dość reszta jest do zaakceptowania :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Rozeznanie
|
Ślicznie wyglądałaś
![]() W ogóle figurkę masz niezłą ![]() I bardzo fajnie, że w spodniach - ja też na ostatnim weselu w spodniach byłam i było ładnie i wygodnie ![]() A co do butów, to ja wytrzymuję całe noce w takich - to na prawdę kwestia wprawy i treningu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Gosiu świetna bluzka
![]()
#2081 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z dziewczynami - świetnie wyszłać i pięknie wyglądałaś!
![]() skąd bluzeczka? ![]() ![]()
#2082 |
Raczkowanie
|
Obcasy tez nie dla mnie.Za gruba jestem i za ciezka.Wesele swoje przetanczylam w tenisowkach.A co myslicie o koturnach? Tez wyszczuplaja noge a sa bardziej stabilne (przynajmniej dla mnie).Jednak jak na swoje nieszczecie na koturny nie moge trfic.Zawsze sakies za ciasne, a jak sa z paskow to mi sie jakos noga rozjezdza.No ale bede szukac i znajde i wtedy bede laska!
Gosia (moja imienniczko) fantastycznie wygladalas.Skromnie i uroczo.Ja tez bardziej preferuje spodnie ze wzgledu na wygode jednak wszyscy mowia ze w spodnicy wygladam korzystniej. Co do zakupow nic ciekawego nie zakupilam (jak zwykle...) |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Gosiu super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
![]()
DLa wszystkich razem i kazdej z osobna
![]() ![]() marago- dzięki ,taaa ta figura jest boska jaką Bóg dał i ja doprawiłam ją i jest ![]() ![]() chilanes- dzięki ![]() ![]() Limonatka bluzeczkę to wypatrzyłam u mnie na ryneczku za 30zł ( początkowo jak ja zobaczyłam myślałam zę nawet jednego piersiatka w nia nie zmieszczę starsznie mała wygladała ![]() ![]() ![]() gastone dzięki, w spodniach sie czułam bardzo dobzre choć ciut gorąco w pewnym momencie bylo jak wywijałam ale od czego jest podwórko ![]() ubierałam to mama mi "pomagała" i pomogła mi dobarc spodnie choć w spódnicy te zbyło ok tyle ze butów nie mialam odpowiednich, ![]() skimos dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Raczkowanie
|
Szczerze mowiac to nie mam pojecia skad te butki. Wrzucilam to co mialam.Mnie sie te bardzo podobaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile kosztowały te sukienki? W jakich granicach wahają się ceny ubrań tej firmy? Obejrzałam ich kolekcję na stronie internetowej i rzeczywiście bardzo ładna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
niektóre fajne, ale ciekawam jakie cany mają.
#2088 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zalamana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2089 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w piątek w Cubusie i rzeczywiście, ich ubrania rozmiaru 44 są na mnie dobre
![]() Zauważyłam, że oni mają tam dwie rozmiarówki: cyfrową i literową. Właśnie 44 jest na mnie dobre, ale nie udało mi się sprawdzić, jak w literową: największe ubrania jakie znalazłam to były L i te były dla mnie za małe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wie ktoras wizazanka moze jak z rozmiarowka Arytonu? http://www.aryton.pl/
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
no ja nareszcie cos sobie kupilam. Znalazlam sliczna kurteczke ZIZI przecenionam uwaga: z 145 na 24 euro!!! szok! To taka cieniutka kurteczka na lato i wczesna jesien.Bez podszewki ale i tak jes urocza.Kupilam tez kolejne butki .Jutro wstawie zdiecia.Obiecuje.Muisze zwolnic komputer bo moj maz wilkiem patrzy.paaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
a na zone club własnie leci program o wyborach puszystych "Duze jest piękne" http://www.1monique.com/fatchance.html które prowadzi ta czarna aktorka super
![]() ![]() ![]() żółta kiecucha bez ramiaczek jest cuudna ![]() tylk oczekać az u nas bedą swietne sukienki ![]() teraz siedzę i ogladam wszystkie zdjecia..i nie mogę wyjsc z podziwuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
wszystkie te sukienki są piękne! szukam takich ale w czerni lub szarości
![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
O ja się zastanawiałam(byłam napalona
![]() ![]() ![]() i nie wiem skąd jest ale ta druga z załącznika baardzo mi się spodobała ![]() no i pare bucików które rzuciły mi się w oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam buty na wesele!
![]() Znalezienie czegoś ładnego i nietandetnego i niezbyt wysokiego w brązie lub złocie było trudne, więc kupiłam buty białe. Są dobre na tęższą nogę, i mają niewysoki ten koturn. Mi się bardzo podobają. Na targowisku kupiłam ![]()
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne butki
![]() kurde mam jakiegos wagowego doła ;/, obejrzalam te pusztyste modelki i niby fajne ale...... tak jakby chcialy udowodnic na sile cos calemu swiatu, ze tez sa fajne...gdyby nie zwracac uwagi na swoja wage nie trzeba byloby wykrzykiwac ze pulchne tez jest piekne bo tak po prostu jest.... juz sama nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Dorka - też szukam na allegro,a le niestety nie stać mnie na kieckę za 250 zł ;/ a w cenie którą mogę dysponować jest mało fajnych, większość jest używana i zniszczona, albo badziewna.
#2099 |
Zadomowienie
|
chilanes, wiem jak to jest, dlatego ja ciągle oglądam nowości na allegro. Moje sukienki kupiłam akurat wtedy, gdy sukienki nie potrzebowałam
![]()
#2100 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item388570591_debe...a_nowa_46.html
http://allegro.pl/item388572548_papa...a_nowa_46.html
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.