Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-05, 15:23   #2071
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
nO tak ale u nas to przesada, ma już PSP II u nas, PSP III u ojca, a teraz PSP przenośne
Dori PS II i III to to stacjonarne, a PSP to to przenośne.

Takie czasy ...dziecko bez tego to dziwne dziecko dla rowiesników.
Taka norma.

I skubancy małoletni znają sie na tym pierwsza klasa.
Przełączają te kabelki, ustawiaja.

Dzieciaki mojej siostry maja to wszystko co Twoj i do tego Nintendo. Przenośne i stacjonarne.
...i po co ja się pytam. Jak i to i to do grania sluzy tylko innej firmy jest.

Chociaż tak w sumie to znam odpowiedz..gdybym sama miał kupić nie wiedziałabym co wybrać..bo na Nintendo Gamecube jest moja ukochana gra ZELDA..i na niej mozna tylko na tym grac. a z drugiej strony są super gry ktore tylko na PS pojdą.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-05 o 15:30
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 15:29   #2072
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dori PS II i III to to stacjonarne, a PSP to to przenośne.

Takie czasy ...dziecko bez tego to dziwne dziecko dla rowiesników.
Taka norma.

I skubancy małoletni znają sie na tym pierwsza klasa.
Przełączają te kabelki, ustawiaja.

Dzieciaki mojej siostry maja to wszystko co Twoj i do tego Nintendo. Przenośne i stacjonarne.
...i po co ja się pytam. Jak i to i to do grania sluzy tylko innej firmy jest.

Masz rację, pomieszałam wszystko PS i PSP ale wiesz o co chodzi
No zna się, jest całkiem dobry w te klocki, a ja też czasem z nim grywam

Nie...na Nintendo się nie dam już namówić

lecę Pa ! do wieczora z niektórymi

A reszcie miłego mikołajkowego weekendu

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-05 o 15:30
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 17:45   #2073
Poemi
Zakorzenienie

Co tu taka cisza?

Lecę dzisiaj na grzańca z TŻ-em i kumpelami z grupy . Właśnie szykuję perukę
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 17:52   #2074
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza?

Lecę dzisiaj na grzańca z TŻ-em i kumpelami z grupy . Właśnie szykuję perukę
miłej zabawy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 18:18   #2075
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Nie mam czasu Was czytać za bardzo, cięgle niewyspana chodzę i mało czasu mam na cokolwiek.
Poszłam dziś po pracy na mały szoping. Kupiłam mężowi najnowszą płytę Guns N' Roses - za 39 zł Za taką cenę chętnie będę zaglądać częśniej do Empiku To pierwsza część prezentu gwiazdkowego. Kupię mu jeszcze jakąś fajną koszulę.
Jestem happy, bo poszłam do dżinsowego (a ja mam traumę, jeśli chodzi o kupowanie tej części garderoby), poprzymierzałam chyba z 10 par spodni i zakupiłam dwie Jedne leżą idealnie, są mega wygodne, więc decyzja była szybka, drugie natomiast - rurki, mocno obcisłe Zastanawiałam się nad nimi, ale wiadomo, że się rozejdą, jedynie po praniu będę przeżywać męki Mam tendencję do kupowania jeansów takich "w sam raz", przez co za chwilę wiszą mi w tyłku
Gdyby jeszcze udało się zakupić kozaki, byłabym w siódmym niebie.

Dziś mąż na imprezie firmowej do późnej nocy Niech się bawi, ja będę mieć trochę czasu na pracę magisterską.

W sprawie ostatnio przeze mnie poruszanej wyciszyłam się nieco i uspokoiłam

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 19:53   #2076
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Ostro.
Taka paskudna ta zabudowa rzeczywiscie?
I dlaczego futryny rozwala

EDIT.
To pa Dorinko.
Milego kręcenia pupcią na tancach.
Ja jutro będę spędzac samotny wieczor. Mąż ma męski wypad.

zabudowa ochydna ;/ ale jej nie rozwalil hehe ale ma zamiar bo bedziemy robic nowa po nowym roku - ta co jest to chyba ten facet co tam mieszkal robil ja sam

a futryny?? hmmm jeszcze gorsze futryny i drzwi niz ta zabudowa - takie sprzed 20 lat

ale wparowalam i zarzadzilam ze w salonie i kuchni nie dajemy drzwi tylko robimy ladne polkola nie wiem jak to sie nazywa wyglada jak odwrocona litera "U"

ps. dobrze ze moje dziecko nie wie jeszcze nawet co to jest PSP
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:12   #2077
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
zabudowa ochydna ;/ ale jej nie rozwalil hehe ale ma zamiar bo bedziemy robic nowa po nowym roku - ta co jest to chyba ten facet co tam mieszkal robil ja sam

a futryny?? hmmm jeszcze gorsze futryny i drzwi niz ta zabudowa - takie sprzed 20 lat

ale wparowalam i zarzadzilam ze w salonie i kuchni nie dajemy drzwi tylko robimy ladne polkola nie wiem jak to sie nazywa wyglada jak odwrocona litera "U"

ps. dobrze ze moje dziecko nie wie jeszcze nawet co to jest PSP
Hello nocną porą, ja już po fitnessie, czuję się jak nowonarodzona, zakupiłam złoty karnet bez ograniczeń wejścia i to przez półtora miesiąca, dzięki miłej właścicielce która zrobiła dla mnie promocję

Svinecko masz farta, że Twój synek nie wie co to PS i PSP

A te literki U odwrócone to po prostu łuki zamiast futryn Pewna jesteś, że przy dzieciach to dobra opcja brak dzwi w kuchni i salonie Wiesz, wiem z praktyki że drzwi się po prostu przydają

Asiuk cieszę się, że się wyciszyłaś w tamtym "temacie", jak Ci kiedyś pisałam wszystko to siedzi nam w głowie i to nie jest tak, że nie możemy na to wpłynąć, zapanować...jak widzisz udało Ci się, oby tak dalej

Dziewczyny widzę Was odezwijcie się Kotek, Betik, Acia

Czas edycji: 2008-12-05 o 21:19
Stary 2008-12-05, 21:26   #2078
caperucitaroja
Rozeznanie

Ja sie odezwe
Dorinko, a ile wejsc masz na ta zlota karte i czy tanczsz w parze z jakos dziewczyna?
Nie glupio tak ?
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:29   #2079
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dorinko fitnes to swietna sprawa ja swego czasu chodzilam regularnie, a jak sie rozkrecilam to potrafilam isc na trzy zajecia pod rzad

co do braku drzwi.....wiesz uwazam, ze w salonie i kuchni sa zbedne, bo po co je zamykac? drzwi beda w lazience, sypialni i pokoju dziecka - tam powinny byc

a salonu z reguly raczej nikt nie zamyka bo i po co
Stary 2008-12-05, 21:40   #2080
caperucitaroja
Rozeznanie

No masz! Dorinko gdzies sie podziala?
Svinecko, a nie myslisz, ze z kuchni do salunu moga leciec zapachy, szczegolnie wieczorem po jakiejs smazeninie?
Mi tez sie zapowiada kuchnia otwarta, ale troche sie tym martwie

Edytowane przez caperucitaroja
Czas edycji: 2008-12-05 o 21:42
Stary 2008-12-05, 21:53   #2081
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Ja sie odezwe
Dorinko, a ile wejsc masz na ta zlota karte i czy tanczsz w parze z jakos dziewczyna?
Nie glupio tak ?

Nie no w jakiej parze, coś Ty tańczymy solo Wiesz takich układów się uczymy grupą
Mam 11 wejść ale to z powodu, że chcę spróbowac różnych zajęć
Cytat:
dorinko fitnes to swietna sprawa ja swego czasu chodzilam regularnie, a jak sie rozkrecilam to potrafilam isc na trzy zajecia pod rzad

co do braku drzwi.....wiesz uwazam, ze w salonie i kuchni sa zbedne, bo po co je zamykac? drzwi beda w lazience, sypialni i pokoju dziecka - tam powinny byc

a salonu z reguly raczej nikt nie zamyka bo i po co
No to zależy, my w salonie np. będziemy przesiadywać i wolę tam mieć drzwi, bo my tam różne rzeczy robimy

Co do kuchni też wolałabym ją zamknąć z powodu zapachów, chociaż sama będę miała połączoną z salonem więc liczę na dobry pochłaniacz, czyli wyciąg

Cytat:
Svinecko, a nie myslisz, ze z kuchni do salunu moga leciec zapachy, szczegolnie wieczorem po jakiejs smazeninie?
Jestem
No właśnie, plusy i minusy...
Stary 2008-12-05, 22:01   #2082
caperucitaroja
Rozeznanie

No wlasnie, bo patrzylam sobie na yotube na salse, a tam same pary. Jakos ciezko bylo mi sobie to wyobrazic u Ciebie
A jakie jeszcze zajecia Cie interesuja? Pisz, pisz, bo ja sie zawsze nakrecam jak ktos cwiczy. Obecnie prowadze zycie kanapowe, wiec motywacja by mi sie przydala.
Ja w mieszkaniu tez wolalabym miec wszedzie drzwi. Lubie intymnosc
A apropos smrodow z kuchni polecam vitopar fresh, to neutralizator zapachow organicznych. Sprawdzone!
Stary 2008-12-05, 22:19   #2083
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, bo patrzylam sobie na yotube na salse, a tam same pary. Jakos ciezko bylo mi sobie to wyobrazic u Ciebie
A jakie jeszcze zajecia Cie interesuja? Pisz, pisz, bo ja sie zawsze nakrecam jak ktos cwiczy. Obecnie prowadze zycie kanapowe, wiec motywacja by mi sie przydala.
Ja w mieszkaniu tez wolalabym miec wszedzie drzwi. Lubie intymnosc
A apropos smrodow z kuchni polecam vitopar fresh, to neutralizator zapachow organicznych. Sprawdzone!
Nie u nas to inaczej wygląda, takie układy choreograficzne na kształt YCD tylko oczywiście podstawowe kroki
Wszystko mnie interesuje TBC, Hailo, Step może...Muszę odnowić sobie wiedzę sprzed 7 lat, gdzie takie zajęcia to był chleb powszedni i mogłam ćwiczyć non sto dwie godziny, zostawalam ciągiem
Ale teraz starość nie radość, kupiłam L karnitynę aby wspomóc spalanie i zdobyć dodatkową energię Chcę wyrzeźbić sylwetkę, trochę zrzucić tu i tam ale przede wszystkim wyrzeźbić
Stary 2008-12-05, 22:29   #2084
caperucitaroja
Rozeznanie

Brzmi niezle Matko, to juz sobie nie wyobrazam, ze bedziesz lepiej wygladac niz wygladasz..
Karnityna jest super z wysilkiem, dobrze robisz. A kondycji szybko nabierzesz, bo organizm sobie "zapamietuje" wczesniejszy wysilek i gazem wraca sie do formy. Wiem, bo biegam, ale czesto robie dluzsze przerwy. Po kilku dniach powrotu, ganiam godzine z usmiechem na ustach.
Stary 2008-12-05, 22:36   #2085
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi niezle Matko, to juz sobie nie wyobrazam, ze bedziesz lepiej wygladac niz wygladasz..
Karnityna jest super z wysilkiem, dobrze robisz. A kondycji szybko nabierzesz, bo organizm sobie "zapamietuje" wczesniejszy wysilek i gazem wraca sie do formy. Wiem, bo biegam, ale czesto robie dluzsze przerwy. Po kilku dniach powrotu, ganiam godzine z usmiechem na ustach.
No właśnie pamiętam, że Ty biegaczka jesteś Ja nie lubię, za bardzo mnie męczy
Co do wyglądu to pewnie wiesz.., że ja zadowolona z siebie nie jestem, zbyt dobrze pamiętam jak wyglądałam kiedyś i jakoś mnie nie przekonuje, że po 30 -tce zmienia się metabolizm, chociaż to niestety prawda Ale nie ma co mantykować ale brać się do roboty, ja to robię dla siebie i chyba to najlepsza motywacja

No i synek, jak on to przeżywa, jego mama chodzi na tańce, w szoku jestem bo przychodzę do przedszkola a tam jego koledzy pytają jak było na tańcach bo Tomek mówił, że mama chodzi na kurs tańca Dzieciaki są niezłe...Wiem, że dla niego, to też motywacja, już marudzi kiedy ruszy jego hip-hop bo on już czekać nie może....Trzeba być wzorem dla dziecka

Czas edycji: 2008-12-05 o 22:40
Stary 2008-12-05, 22:38   #2086
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
no ale przeciez bede gotowac smaczne rzeczy wiec zapachy beda mile
poza tym wyciag dobry sie kupi
no i jest tam duzy przewiew

Cytat:
Nie no w jakiej parze, coś Ty tańczymy solo Wiesz takich układów się uczymy grupą
Mam 11 wejść ale to z powodu, że chcę spróbowac różnych zajęć

No to zależy, my w salonie np. będziemy przesiadywać i wolę tam mieć drzwi, bo my tam różne rzeczy robimy

Co do kuchni też wolałabym ją zamknąć z powodu zapachów, chociaż sama będę miała połączoną z salonem więc liczę na dobry pochłaniacz, czyli wyciąg

Jestem
No właśnie, plusy i minusy...

a my od robienia roznych rzeczy bedziemy miec sypialnie wiec drzwi nam nie potrzebne
poza tym przeciez nie bedziemy zamykac sie przed dziecmi w salonie zeby cos robic a jesli juz zechemy w salonie to pewnie jak maly bedzie spal a on ma drzwi w pokoju
poza tym w nocy to my juz w sypialni bedziemy lezec

dorinko jesli masz dobrych instruktorow to polecam bardzo goraco hi-lo i step to moje ulubione zajecia

a po stepie gwarantuje Ci ze po jakims czasie bedziesz miec uda i pupe twarde jak kamien, poza tym pupa uniesie sie do gory
Stary 2008-12-05, 22:45   #2087
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no ale przeciez bede gotowac smaczne rzeczy wiec zapachy beda mile
poza tym wyciag dobry sie kupi
no i jest tam duzy przewiew

a my od robienia roznych rzeczy bedziemy miec sypialnie wiec drzwi nam nie potrzebne
poza tym przeciez nie bedziemy zamykac sie przed dziecmi w salonie zeby cos robic a jesli juz zechemy w salonie to pewnie jak maly bedzie spal a on ma drzwi w pokoju
poza tym w nocy to my juz w sypialni bedziemy lezec

dorinko jesli masz dobrych instruktorow to polecam bardzo goraco hi-lo i step to moje ulubione zajecia

a po stepie gwarantuje Ci ze po jakims czasie bedziesz miec uda i pupe twarde jak kamien, poza tym pupa uniesie sie do gory

Wiem Svinecko my także w sypialni ale czasem jest fajnie inaczej, ale masz rację wszystko się da zrobić U nas będzie jeszcze lepiej, bo mały by musiał zejść po schodach więc usłyszymy
No właśnie tyłek, uda dlatego chcę pójść też na step
Stary 2008-12-05, 22:47   #2088
caperucitaroja
Rozeznanie

Dorinko, jestes wzorem nowoczesnej kobiety. Az milo poczytac. I rodzinke macie taka modelowa, jak z reklamy.
Masz racje, najlepsza motywacja, to to, ze sie dba o siebie, bo jak nie zrobi sie tego teraz, to potem bedzie tylko trudniej.
Svinecko jak zapaszki ladne to ok Ja czasami takie smrody po nocy smaze, ze szok, ale w sumie, mimo, ze obecnie mamy drzwi do kuchni, to ich nie zamykamy. Przyzwyczilismy sie czy co?

Lece, czas na lulu.
Dobranoc
Stary 2008-12-05, 22:56   #2089
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, jestes wzorem nowoczesnej kobiety. Az milo poczytac. I rodzinke macie taka modelowa, jak z reklamy.
Masz racje, najlepsza motywacja, to to, ze sie dba o siebie, bo jak nie zrobi sie tego teraz, to potem bedzie tylko trudniej.

Lece, czas na lulu.
Dobranoc
Dziekuję aż nie wiem co powiedzieć Staram się i tyle

Dobranoc

Edit
Jeszcze Wam nie pisałam co kupiłam do worka mikołaja A więc bokserki, żel Durexa i nakładkę wibracyjną Durex Play , jeszcze nie próbowaliśmy więc akurat jest okazja , a wszystko pośród cukierków przepysznych, któryc nie jem

Czas edycji: 2008-12-05 o 23:04
Stary 2008-12-05, 23:27   #2090
Poemi
Zakorzenienie

Ze mną jak z dzieckiem. Za rączkę i do baru.
Ululałam się trochę tymi piwami . Nie wypiłam dużo, ale piłam na szybkość . Co te dziewczyny robią z człowiekiem . A na początku TŻ powiedział "ja nie piję, prowadzę" a ja na to "mnie do domu" . Nie no, nie jest źle, ale oczka się zamykają i helikopter mam (a tego nienawidzę!).

A ja salsy nie lubię . Najgorsze co dla mnie może być to kluby w których są parkiety do salsy . Oczywiście są tam tylko jakieś nawiedzone pary które wywijają, a nikt inny nie traci na to czasu. W sumie to do tańca jako takiego to nic nie mam, ale te parkiety mnie zraziły baaardzo.
Stary 2008-12-05, 23:29   #2091
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuję aż nie wiem co powiedzieć Staram się i tyle

Dobranoc

Edit
Jeszcze Wam nie pisałam co kupiłam do worka mikołaja A więc bokserki, żel Durexa i nakładkę wibracyjną Durex Play , jeszcze nie próbowaliśmy więc akurat jest okazja , a wszystko pośród cukierków przepysznych, któryc nie jem
Oj a ja jeszcze nie mam mikołajkowego prezentu dla Tżta Jutro rano będę szukać.Bokserek nie nosi, ale żel Durex, to bardzo fajny pomysł może jakąs ciepłą fajną czapkę do tego
Stary 2008-12-05, 23:37   #2092
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Oj a ja jeszcze nie mam mikołajkowego prezentu dla Tżta Jutro rano będę szukać.Bokserek nie nosi, ale żel Durex, to bardzo fajny pomysł może jakąs ciepłą fajną czapkę do tego
czapka i żel durexu = niezły zestaw Mój bokserek na codzień też nie nosi ale do spania używa

Też już idę w bety Jutro o 12 mąż wraca muszę być w formie

Czas edycji: 2008-12-05 o 23:43
Stary 2008-12-05, 23:42   #2093
Poemi
Zakorzenienie

A ja idę na łatwiznę... Zestaw kosmetyków który dostałam od osoby która nie miała go komu dać . Ale umowa była taka, że nic nie kupujemy . Za to na gwiazdkę zaszaleję .

A poza tym, że idę na łatwzinę to jeszcze idę spać... Chociaż mi przeszło chyba... Ale żołądek nadal boli . TŻ twierdzi, że piwskiem tylko pogorszyłam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 09:05   #2094
kaska87
Zakorzenienie

cześć
ale mam dobry humorek

Stary 2008-12-06, 09:17   #2095
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
ale mam dobry humorek
cześć jak dobry to trzeba się cieszyć a nie wstydzić

Ja chyba zasnę w pracy na siedząco...o 2 poszlam spać i padam teraz.

Co do drzwi...bardzo nie lubię drzwi. Jakas dziwna jestem. Jakos tak burzą lad przestrzenny, zamykać nie znosze bo sie dusze normalne.
Najchętniej wszystkie bym pozdejmowala. Ale wszystkich nie da rady.
W sypialni i lazience mamy,ale planuję zrobic kiedys przesowne.
Do kuchni i saluunu drzwi zdjęłam i wynioslam do piwnicy.

Dorinko niezła paczka.
Z pewnoscią TZ sie ucieszy..i Ty na paczce skorzystasz
Stary 2008-12-06, 09:23   #2096
kaska87
Zakorzenienie

ja drzwi to tylko w łazienkach i sypialniach toleruję

Stary 2008-12-06, 10:15   #2097
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziendobry

Cytat:
[/b]

Wiem Svinecko my także w sypialni ale czasem jest fajnie inaczej, ale masz rację wszystko się da zrobić U nas będzie jeszcze lepiej, bo mały by musiał zejść po schodach więc usłyszymy
No właśnie tyłek, uda dlatego chcę pójść też na step
no tak ale nawet jesli w salonie to w nocy a nie w dzien wiec mozna uslyszec jak dziecko idzie
idz idz na step swietna zabawa a do tego efekty

Cytat:
Svinecko jak zapaszki ladne to ok Ja czasami takie smrody po nocy smaze, ze szok, ale w sumie, mimo, ze obecnie mamy drzwi do kuchni, to ich nie zamykamy. Przyzwyczilismy sie czy co?

Lece, czas na lulu.
Dobranoc
ja tez lubie smazyc po nocy ale wiesz wtedy wszyscy juz sa w lozkach wiec do nich nie doleci

co do tych drzwi.....no wlasnie, wiekszosc ludzi albo ich nie ma, a jesli ma to nie zamyka i to jest najlepsze - bo tak sobie mysle - wyobrazasz sobie siedziec w zamknietej kuchni?

Cytat:
cześć jak dobry to trzeba się cieszyć a nie wstydzić

Ja chyba zasnę w pracy na siedząco...o 2 poszlam spać i padam teraz.

Co do drzwi...bardzo nie lubię drzwi. Jakas dziwna jestem. Jakos tak burzą lad przestrzenny, zamykać nie znosze bo sie dusze normalne.
Najchętniej wszystkie bym pozdejmowala. Ale wszystkich nie da rady.
W sypialni i lazience mamy,ale planuję zrobic kiedys przesowne.
Do kuchni i saluunu drzwi zdjęłam i wynioslam do piwnicy.

Dorinko niezła paczka.
Z pewnoscią TZ sie ucieszy..i Ty na paczce skorzystasz
no wlasnie...jak jest pelno drzwi to takie klitki sa w mieszkaniu a nie ma przestrzeni

a u mnie te luki beda fajnie wygladac bo tam jest tak ze jak sie wchodzi do mieszkania to po lewej jest salon a po prawej kuchnia, a po srodku przedpokoj jest jakby oddzielony od dalszej jego czesci i jest wlasnie luk na wprost drzwi wejsciowych - no i jak zrobie w salonie i kuchni to bedzie tak fajnie, ze sie w chodzi i po lewej luk, po srodku luk i po prawej luk

a caly przedpokoj jest zaciagany tynkiem francuskim i kupilam do niego specjalna bejce ktora sie rozciera gabka i daje ona fajne takie jakby cienie, tam gdzie sa wglebienia jest ciemniej a tam gdzie jest wypuklo jest jasniej - kolor: MALINA hihihi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 11:16   #2098
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
u moich rodziców był i jest nadal otwarty salon i otwarta kuchnia, zapachy nie przechodzą - kwestia dobrego wyciągu i po sprawie.

Dziewczyny, rozglądam się za szafą, ale chyba taką na wymiar do mojego pokoju u rodziców. Macie jakieś typy, gdzie oprócz komandora warto się rozejrzeć. Macie może szafy z IKEI? Ciekawa jestem jak one się mają jakościowo.

Właśnie jestem u rodziców i jest akcja zawieszania lampek dookoła domu.

zapomniałam się przywitać cześć, miłego weekendu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 11:38   #2099
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, rozglądam się za szafą, ale chyba taką na wymiar do mojego pokoju u rodziców. Macie jakieś typy, gdzie oprócz komandora warto się rozejrzeć. Macie może szafy z IKEI? Ciekawa jestem jak one się mają jakościowo.
Hej.

Ja mam szafę ale malutką i nie moge powiedziec ze jest super trwała.
Ale kosztowała mnie groszę więc co sie dziwić..a wygląda rewelacyjnie.
Przezyła jedną przeprowadzkę ale przy 2 to już na bank się rozpadnie.

Ja robię szafę u faceta który robil nam meble kuchenne.
Warto sie popytac po znajomych czy nie mają jakiegos speca pd mebli.
Nasz pan Slawek robi wszystko super i tanio...meble kuchenne, do salonu, lozka, stoly szafy, garderoby.
Stary 2008-12-06, 14:19   #2100
ANITKA79
Zadomowienie

Czesc sloneczka, ja sie troszke kuruje/ czosnek z chlebkiem no i ziola do plukania / w miare mozliwosci bo w miedzy czasie mam jazde

Prosze trzymajcie mocno kciuki w srode. Mam egzamin
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości