![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() Takie czasy ...dziecko bez tego to dziwne dziecko dla rowiesników. Taka norma. I skubancy małoletni znają sie na tym pierwsza klasa. Przełączają te kabelki, ustawiaja. Dzieciaki mojej siostry maja to wszystko co Twoj i do tego Nintendo. Przenośne i stacjonarne. ...i po co ja się pytam. Jak i to i to do grania sluzy tylko innej firmy jest ![]() Chociaż tak w sumie to znam odpowiedz..gdybym sama miał kupić nie wiedziałabym co wybrać..bo na Nintendo Gamecube jest moja ukochana gra ZELDA..i na niej mozna tylko na tym grac. a z drugiej strony są super gry ktore tylko na PS pojdą ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-05 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, pomieszałam wszystko PS i PSP ![]() ![]() No zna się, jest całkiem dobry w te klocki, a ja też czasem z nim grywam ![]() Nie...na Nintendo się nie dam już namówić ![]() lecę Pa ! do wieczora z niektórymi ![]() A reszcie miłego mikołajkowego weekendu ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-05 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
![]() Lecę dzisiaj na grzańca z TŻ-em i kumpelami z grupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie mam czasu Was czytać za bardzo, cięgle niewyspana chodzę i mało czasu mam na cokolwiek. Poszłam dziś po pracy na mały szoping. Kupiłam mężowi najnowszą płytę Guns N' Roses - za 39 zł ![]() ![]() Jestem happy, bo poszłam do dżinsowego (a ja mam traumę, jeśli chodzi o kupowanie tej części garderoby), poprzymierzałam chyba z 10 par spodni i zakupiłam dwie ![]() ![]() ![]() ![]() Gdyby jeszcze udało się zakupić kozaki, byłabym w siódmym niebie. Dziś mąż na imprezie firmowej do późnej nocy ![]() W sprawie ostatnio przeze mnie poruszanej wyciszyłam się nieco i uspokoiłam ![]() Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru! |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zabudowa ochydna ;/ ale jej nie rozwalil hehe ale ma zamiar bo bedziemy robic nowa po nowym roku - ta co jest to chyba ten facet co tam mieszkal robil ja sam ![]() a futryny?? hmmm jeszcze gorsze futryny i drzwi niz ta zabudowa - takie sprzed 20 lat ![]() ale wparowalam i zarzadzilam ze w salonie i kuchni nie dajemy drzwi tylko robimy ladne polkola nie wiem jak to sie nazywa wyglada jak odwrocona litera "U" ps. dobrze ze moje dziecko nie wie jeszcze nawet co to jest PSP ![]()
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Svinecko masz farta, że Twój synek nie wie co to PS i PSP ![]() A te literki U odwrócone to po prostu łuki zamiast futryn ![]() ![]() ![]() Asiuk cieszę się, że się wyciszyłaś w tamtym "temacie", jak Ci kiedyś pisałam wszystko to siedzi nam w głowie i to nie jest tak, że nie możemy na to wpłynąć, zapanować...jak widzisz udało Ci się, oby tak dalej ![]() Dziewczyny widzę Was odezwijcie się Kotek, Betik, Acia ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-05 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Rozeznanie
|
Ja sie odezwe
![]() Dorinko, a ile wejsc masz na ta zlota karte i czy tanczsz w parze z jakos dziewczyna? Nie glupio tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dorinko fitnes to swietna sprawa
![]() co do braku drzwi.....wiesz uwazam, ze w salonie i kuchni sa zbedne, bo po co je zamykac? drzwi beda w lazience, sypialni i pokoju dziecka - tam powinny byc a salonu z reguly raczej nikt nie zamyka bo i po co
#2080 |
Rozeznanie
|
No masz! Dorinko gdzies sie podziala?
Svinecko, a nie myslisz, ze z kuchni do salunu moga leciec zapachy, szczegolnie wieczorem po jakiejs smazeninie? Mi tez sie zapowiada kuchnia otwarta, ale troche sie tym martwie ![]() Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-12-05 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no w jakiej parze, coś Ty tańczymy solo ![]() ![]() Mam 11 wejść ale to z powodu, że chcę spróbowac różnych zajęć ![]() Cytat:
![]() Co do kuchni też wolałabym ją zamknąć z powodu zapachów, chociaż sama będę miała połączoną z salonem więc liczę na dobry pochłaniacz, czyli wyciąg ![]() Cytat:
![]() No właśnie, plusy i minusy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Rozeznanie
|
No wlasnie, bo patrzylam sobie na yotube na salse, a tam same pary. Jakos ciezko bylo mi sobie to wyobrazic u Ciebie
![]() A jakie jeszcze zajecia Cie interesuja? Pisz, pisz, bo ja sie zawsze nakrecam jak ktos cwiczy. Obecnie prowadze zycie kanapowe, wiec motywacja by mi sie przydala. Ja w mieszkaniu tez wolalabym miec wszedzie drzwi. Lubie intymnosc ![]() A apropos smrodow z kuchni polecam vitopar fresh, to neutralizator zapachow organicznych. Sprawdzone! |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko mnie interesuje TBC, Hailo, Step może...Muszę odnowić sobie wiedzę sprzed 7 lat, gdzie takie zajęcia to był chleb powszedni i mogłam ćwiczyć non sto dwie godziny, zostawalam ciągiem ![]() Ale teraz starość nie radość, kupiłam L karnitynę aby wspomóc spalanie i zdobyć dodatkową energię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Rozeznanie
|
Brzmi niezle
![]() Karnityna jest super z wysilkiem, dobrze robisz. A kondycji szybko nabierzesz, bo organizm sobie "zapamietuje" wczesniejszy wysilek i gazem wraca sie do formy. Wiem, bo biegam, ale czesto robie dluzsze przerwy. Po kilku dniach powrotu, ganiam godzine z usmiechem na ustach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wyglądu to pewnie wiesz.., że ja zadowolona z siebie nie jestem, zbyt dobrze pamiętam jak wyglądałam kiedyś i jakoś mnie nie przekonuje, że po 30 -tce zmienia się metabolizm, chociaż to niestety prawda ![]() ![]() No i synek, jak on to przeżywa, jego mama chodzi na tańce, w szoku jestem bo przychodzę do przedszkola a tam jego koledzy pytają jak było na tańcach bo Tomek mówił, że mama chodzi na kurs tańca ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-05 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() poza tym wyciag dobry sie kupi no i jest tam duzy przewiew ![]() Cytat:
a my od robienia roznych rzeczy bedziemy miec sypialnie wiec drzwi nam nie potrzebne ![]() poza tym przeciez nie bedziemy zamykac sie przed dziecmi w salonie zeby cos robic ![]() ![]() poza tym w nocy to my juz w sypialni bedziemy lezec ![]() dorinko jesli masz dobrych instruktorow to polecam bardzo goraco hi-lo i step ![]() a po stepie gwarantuje Ci ze po jakims czasie bedziesz miec uda i pupe twarde jak kamien, poza tym pupa uniesie sie do gory ![]()
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem Svinecko my także w sypialni ale czasem jest fajnie inaczej, ale masz rację wszystko się da zrobić ![]() ![]() No właśnie tyłek, uda dlatego chcę pójść też na step ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Rozeznanie
|
Dorinko, jestes wzorem nowoczesnej kobiety. Az milo poczytac. I rodzinke macie taka modelowa, jak z reklamy.
Masz racje, najlepsza motywacja, to to, ze sie dba o siebie, bo jak nie zrobi sie tego teraz, to potem bedzie tylko trudniej. Svinecko jak zapaszki ladne to ok ![]() Lece, czas na lulu. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Edit Jeszcze Wam nie pisałam co kupiłam do worka mikołaja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-05 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Ze mną jak z dzieckiem. Za rączkę i do baru.
Ululałam się trochę tymi piwami ![]() ![]() ![]() ![]() A ja salsy nie lubię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też już idę w bety ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-05 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
A ja idę na łatwiznę... Zestaw kosmetyków który dostałam od osoby która nie miała go komu dać
![]() ![]() ![]() A poza tym, że idę na łatwzinę to jeszcze idę spać... Chociaż mi przeszło chyba... Ale żołądek nadal boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale mam dobry humorek ![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() Ja chyba zasnę w pracy na siedząco...o 2 poszlam spać i padam teraz. Co do drzwi...bardzo nie lubię drzwi. Jakas dziwna jestem. Jakos tak burzą lad przestrzenny, zamykać nie znosze bo sie dusze normalne. Najchętniej wszystkie bym pozdejmowala. Ale wszystkich nie da rady. ![]() W sypialni i lazience mamy,ale planuję zrobic kiedys przesowne. Do kuchni i saluunu drzwi zdjęłam i wynioslam do piwnicy. ![]() Dorinko niezła paczka ![]() Z pewnoscią TZ sie ucieszy..i Ty na paczce skorzystasz ![]()
#2096 |
Zakorzenienie
|
ja drzwi to tylko w łazienkach i sypialniach toleruję
![]()
#2097 | |||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziendobry
![]() Cytat:
![]() idz idz na step swietna zabawa a do tego efekty Cytat:
co do tych drzwi.....no wlasnie, wiekszosc ludzi albo ich nie ma, a jesli ma to nie zamyka i to jest najlepsze - bo tak sobie mysle - wyobrazasz sobie siedziec w zamknietej kuchni? Cytat:
![]() a u mnie te luki beda fajnie wygladac bo tam jest tak ze jak sie wchodzi do mieszkania to po lewej jest salon a po prawej kuchnia, a po srodku przedpokoj jest jakby oddzielony od dalszej jego czesci i jest wlasnie luk na wprost drzwi wejsciowych - no i jak zrobie w salonie i kuchni to bedzie tak fajnie, ze sie w chodzi i po lewej luk, po srodku luk i po prawej luk a caly przedpokoj jest zaciagany tynkiem francuskim i kupilam do niego specjalna bejce ktora sie rozciera gabka i daje ona fajne takie jakby cienie, tam gdzie sa wglebienia jest ciemniej a tam gdzie jest wypuklo jest jasniej - kolor: MALINA ![]()
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, rozglądam się za szafą, ale chyba taką na wymiar do mojego pokoju u rodziców. Macie jakieś typy, gdzie oprócz komandora warto się rozejrzeć. Macie może szafy z IKEI? Ciekawa jestem jak one się mają jakościowo. Właśnie jestem u rodziców i jest akcja zawieszania lampek dookoła domu. zapomniałam się przywitać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam szafę ale malutką i nie moge powiedziec ze jest super trwała. Ale kosztowała mnie groszę więc co sie dziwić..a wygląda rewelacyjnie. Przezyła jedną przeprowadzkę ale przy 2 to już na bank się rozpadnie. Ja robię szafę u faceta który robil nam meble kuchenne. Warto sie popytac po znajomych czy nie mają jakiegos speca pd mebli. Nasz pan Slawek robi wszystko super i tanio...meble kuchenne, do salonu, lozka, stoly szafy, garderoby.
![]() |
#2100 |
Zadomowienie
|
Czesc sloneczka, ja sie troszke kuruje/ czosnek z chlebkiem no i ziola do plukania / w miare mozliwosci bo w miedzy czasie mam jazde
![]() Prosze trzymajcie mocno kciuki w srode. Mam egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.