![]() |
#2071 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przy okazji dam dzisiejszy. I. Owsianka z czterech łyżek płatków owsianych, trzech łyżek serka wiejskiego, pomarańczy, imbiru i cynamonu. II. Mała kromka chleba razowego z plastrem twarogu chudego, rzodkiewką i kiełkami, pół jabłka. III. Kawałek domowej pizzy (cieniutkie ciasto, mnóstwo warzyw, śladowe ilości sera) i dużo surówek. IV. Tu niestety... Pół napoleonki i kawa z mlekiem. Nawaliłam. V. Jajko na miękko, ogórek kiszony --> mało bo byłam najedzona sytym obiadem i wyrzutami sumienia za deser... ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Raczkowanie
|
iza_wiosenna , iKarolajnaa bardzo dziękuje za ocenę , strasznie się cieszę, że jest w miarę ok !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Serków homo niestety u mnie nie ma, a ta bułka prosiła mnie o zjedzenie, była taka ciemnobrązowa z ziarenkami - zakochałam się. ![]() Jestem w trakcie przechodzenia na II fazę SB, dlatego tak mało węgli. ![]() Pozdrawiam i dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ciągle się zastanawiam gdzie ty to wszystko mieścisz? ![]() A oceniać chyba nie musze, bo każdy stąd napiszę, iż jesz wspaniale! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o białko to zadbaj o różnorodność, niech to nie będzie sam nabiał. Cytat:
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Juz jestem na U
![]() ![]() Sniadanie: jajko, 2 kromki razowca ze słonecznikiem jeden z serem żółtym drugi z szynką gotowaną obydwie kanapki posypane kiełkami fasoli mung, kiełkami rzodkiewki i papryka czerwoną+herbata zielona z ytryną+kawa inka II śniadania brak bo wstałam o 10 a obiad był po 12 ![]() Obiad: dwa ziemniaki,kawałek pieczonego udka z kurczaka troszke piersi, ogórki domowe z curry, domowa papryka ala konserwowa, buraczki, herbata typu grzaniec+herbata roibos z owocami lesnymi i wanilią ![]() Podwieczorek: (urodzinowy mojego kuzyna :P) placki: kawałek 3 bita, kawałek placka z pianką i galaretką, kawałek serniczka na zimno, kawałek bananowca+herbata zielona z porzeczką+kawa rozpuszczalna*2 Kolacja: tortilla na pomidorowym placku, z sałatą, piersią z kurczaka ogórkiem i sosikiem+szklanka soku jabłkowego |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Nindżopesz
|
Witam bom tutaj nowa
![]() Mogę prosić o ocenę? R: 9: jogurt naturalny z 3 łyżkami otrębów żytnich/pszennych, garść rodzynek 12: sałatka z 1/2 brokuła, 50 g fety light, garści orzechów włoskich, migdałów, kilku suszonych śliwek 15: sałatka: około 100 g piersi kurczaka, łyżka kukurydzy, 1/2 papryki, kawałek surowego ogórka 17: ze 2 garście migdałów i orzechów włoskich 19: obiad przed treningiem: pieczony filet z jakiejś ryby z pajdą razowca, jabłko 21:30 po treningu: szklanka chudego mleka z 1/2 banana 22:30 przed snem 125 g chudego twarogu |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() R I śniadanie – - 2 x kromka razowca z serkiem topionym i pomidorem - szklanka mleka 2% II śniadanie - - pół serka homogenizowanego waniliowego - kajzerka Obiad – - 4 paluszki rybne pieczone w piekarniku - pół woreczka ryżu - ogórki konserwowe - mleko 2% Podwieczorek – - ciemna bułka z polędwicą, pomidorem i ogórkiem - mały Kubuś Kolacja – - jajecznica z dwóch jajek z cebulką, do tego pomidor Edytowane przez Kaza86 Czas edycji: 2009-03-16 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Nindżopesz
|
Dzięki za ocenę
![]() W takim razie wyjadam jogurty i kupuję homo, dorzucam na śniadanie kawałek banana, suszone śliwki i więcej płatków; śliwki wywalam z II śniadania i przekładam na rano; co do fety to węgle niestety ma, tłuszcz obniżony ale nie pamiętam ile, spróbuję wymyślić coś innego do tych brokułów i orzechów, może kurczaka; 100 g piersi jest hmm, III śniadaniem bo akurat siedzę w pracy do 18, obiad właściwy o 19, ćwiczenia po 20 więc nie chciałabym dorzucać tu węgli; banana chętnie wciągnę ale jeśli do niego białko to jakie? jogurt nat., serek homo? ryby ani kurczaka o tej godzinie nie dam rady bez odruchów wymiotnych (w ogóle nie lubię mięsa ale jak trzeba to trzeba); a trening zamiennie - 20 min interwały albo 50 min aerobowo-siłowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Rozeznanie
|
U
1. owsianka (3 lyzki owsianych 2 granulowanych) z serkiem wiejkim, rodzynkami, cynamonem i jablkiem 2. bulka ciemna ze slonecznikiem posmarowana serkiem z wedzona piersia z indyka pomidorem i serem zoltym 3. 6 pierogow ruskich z sosem pomidorowym i ketchupem, kawa z mlekiem 4. tunczyk wsw + lyzeczka masla + chleb razowy+ surowka z kapusty bardzo prosze o ocene i o rady |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
dawno nie wstawiałam swojego własnego-P ;> to moze poniedziałkowe:
1. owsianka (80gr owsianych na mleku, mega banan, z 6 sliwek suszonych, dwie łyzki miodu, kilka łyzek otrab z zurawiną), brzoskwinia, kroma razowego pełnoziarnistego z almette i ogorkiem, 400ml kawy na mleku z cukrem&cynamonem&mleczną pianką ![]() 2. micha (autentycznie ![]() 3. 3 duze nalesniki z pieczonym jablkiem, polane musem truskawkowym 4. duuużo tiramisu robionego wczoraj ![]() ![]() bedzie: 5. tosty hawajskie z bułki zytniej [wedlina, mozarella, ananas i kukurydza (zostało troche z salatki ![]() i pewnie znowu tiramisu ![]() ![]() ![]() ![]()
fucking eating disorders Edytowane przez mongan75 Czas edycji: 2009-03-16 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze R, pod hasłem "poniedziałek, czyli lodówka świeci pustkami"
7:30 - 2x razowiec z żółtym odtłuszczonym serem FIT i ogórkiem kiszonym; pomarańcza i zielona herbata 11:00 - serek wiejski z łyżką słonecznika i orzechem włoskim 14:00 - duuże jabłko, polówka grahamki z polędwicą z indyka, zielona herbata 17:00 - troszkę grubszy plaster pieczonej karkówki (najpierw robiona na teflonie bez tłuszczu, żeby wytopić z niej cały tłuszcz, potem pieczona w piekarniku), pół woreczka kaszy gryczanej, 2 ogórki kiszone (brak jakiś innych warzyw...) 19:30 - 150g tuńczyka w sosie własnym, marchewka co sądzicie ?
![]() |
#2091 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam czytać wasze jadłospisy szczególnie P są przepyszne ![]() Moje dzisiejsze U stresowe jak cały ten tydzień bo mam obronę w czwartek więc jest troszkę "rozchwiane" ![]() Śniadanie: 2 kromki chleba białego starego (dobry dla brzusia taki stary podobno ![]() II sniadanie skibka białego z plastrem masdamer i rzodkiewką, kubek kefiru zmiksowanego z 0,5 kiwi i 0,5 pomarańczy, 2 pomarańcze (napadło mnie dziś na nie) +3 kostki czekolady gorzkiej z nadzieniem miętowym W pracy z 3 kubki herbat (roibos*2, saga dzika róża),2 kubki inki Obiad: pół talerza makaronu ze szpinakiem i czosnkiem, pół talerza surówki z pekińskiej, czerwonej cebuli, sera fety i papryki+herbata biała z aromatem mandarynki Podwieczorek: kubek kefiru zmiksowanego z pół kiwi i pół pomarańczy (reszta z rana), dwie deski WASA 3 zboża (pozostałosci po diecie ![]() Kolacja: przewiduję 2 wasy z chudą wędliną + wieśniak z kiełkami, siemieniem, chili i pieprzem kolorowym do tego niestety kawa bo nauki sporo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Wtajemniczenie
|
RRrrrrrrrrrrrrrrrr (nic nie chudne a nawet w wrecz przeciwnie
![]() S polowa serniczka SB (calosc ok 400 kcal:200g chudego potrojnie zmielonego chudego serka+banan+jajka) , kawa Inka z mlekiem 2% przekaska jablko + male cappuccino z chudym mlekiem bez cukru lunch bulka pelnoziarnista+Danio z papryka i oliwkami+trojkacik serka odluszczonego+2 marchewki przekaska tortilla zawinieta z salata,cebula i plasterkiem chudego serka topionego obiadokolacja miska flakow+100g groszku cukrowego ok 1400 kcal
#2094 |
Zakorzenienie
|
R.
Śniadanie: owsianka (3 łyżki płatków owsianych, 2 małe jabłka, 1/4 szklanki mleka 3,2%, 1/4 szklanki wody, łyżeczka miodu, 30g twarogu) II śniadanie: kanapka (2 małe kromki razowca) z serkiem śmietankowym, jabłko Obiad: pół woreczka brązowego ryżu z 2 łyżkami sosu słodko-kwaśnego (ze słoiczka) rozcieńczonego z wodą z ziołami prowensalskimi W międzyczasie: kawa rozpuszczalna, kaszka smakija (ajć. wiem,nie powinnam.) Podwieczorek: duża garść orzeszków ziemnych Kolacja: 2 jajka na twardo, 30g twarożka+łyżeczka kakao
![]() |
#2095 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2097 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo dobrze, że jesz ryby, orzechy to też świetny pomysł ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Poniedziałkowe PPPpppPPPpppPPPppp....
Iśn- grahamka z ziarnami i serem ziołowym, szynka, pomidor i inne warzywka plus majonez, 2 jaja na miękko, kawałeczek rolady twarogowo-truskawkowej bannnannn IIśn-a) 3 naleśniki-jeden z marmoladą wieloowocową i bitą śmietaną, 2 z serem i bitą śmietaną z wiórkami czekoladowymi, 3 z czekoladą, bananem jakimś syropem i wiórkami kokosowymi-->nowa oferta szkoły ![]() b)7 day's, kubuś orzeszki w czekoladzie O- zupa pomidorowa z ryżem na wczorajszym rosołku, frytki z pieczoną rybką, fuuuura ketchupu i zestaw surówek, kompot cappuccino, grzesiek kawowy, milka lilla stars P- wieeeeelki kawał zapiekanki makaronowej z boczkiem wędzonym, szynką, parmezanem, pomidorami...itp +ketchup, kompot mars K- 4 kanapki -2 z masełkiem i serem, szynką oraz omidorem, 1 z masełkiem, boczkiem i musztardą, 1 z serkiem topionym i warzywkami, herbata teraz jogurt danio bananowy i biszkopty
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mix płatków (duuuużo) z mleczkiem posypane kakaem II big grahamka z posypką sezamową z maslem, wedliną, serem żółtym, jabłko gigant III cappuccino jacobs milka, banannnnnnn IV zupa wielowarzywna zabielana z ryzem, ziemniaczki, buraczki, marchewka z groszkiem, noga z kurczaka i troche wątróbki drobiowej z cebulką d: 3 bit IV kubek maslanki stracciatella, orzeszki w miodzie V trzy kromki żytniego zmaselkiem i wedlina, parówka, keczup mustzrada majonez ;D dwa jablka, pomarancza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.