![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
ja mam 2 i mi styka
![]() Za to ja mam bzika na punkcie każdego rodzaju kosmetyków ![]() Dzisiaj wlaśnie o to z męzem miałam potężną awanturę ![]() ![]()
#2072 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki...no nieładnie, że mnie tak wszystkim kusicie...
![]() ![]() Na podkład trwały też WY zwróciłyście moją uwagę...najpierw zamówiłam próbki i zaraz puszczam zamówienie- jak dla mnie the best z Avonowskich...! Nie polecam za to tego toniku do włosów długich- włosy się szybciej przetłuszczają i mam po niej ten tzw. przez Was kurz...może uda mi się dziś przetestować 5-dniowa kurację...nie wiem czy dam radę, bo mnie grypsko zmogło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I tą kurację też zamówię, a co! ![]()
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahhh a zamów sobie a co ![]() mam swoje trzy nowe ukochane avonowskie produktu mianowicie : -nawilżający krem do stóp z silikonem ![]() -oczyszczającą maseczkę prowansalska lawenda i jaśmin ![]() ![]() oraz -nawilżający olejek do twarzy na noc lawenda i jaśmin ![]()
![]() |
#2076 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Żel-peeling, płatki tonizujące, oraz krem), myślę, że oferta jest godna uwagi. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26231224]Temat: Harmonogram składania i odbioru zamówienień w czasie trwania katalogu 06/2011. Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W związku ze Świętami Wielkanocnymi i długim weekendem majowym przypadającymi w trakcie trwania katalogu 06/2011 prosimy o sprawdzenie harmonogramu przed złożeniem zamówienia z tego katalogu (zakładka ZAMÓWIENIA/HARMONOGRAM) Na pewno Twoje Klientki planują wyjazd na Święta Wielkanocne lub długi weekend majowy bądź konkurencyjna i nie czekaj na dostawę regularną! Wybierz bezpłatną dostawę do jednego z Paczkomatów, Oddziałów InPost lub Centrum Obsługi Konsultantek. Zamówienie otrzymasz najpóźniej do 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Możesz również zamówić ekspresową przesyłkę kurierską w super cenie 6,90 pod dowolny adres. Zamówienie złożone do godz.11 dostarczymy już następnego dnia roboczego. Szczegóły w Aktualnościach Serwisowych. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek [/QUOTE] Ja mam normalnie w harmonogramie, tak jak było, nic się nie zmieniło. Cytat:
Ja miałam próbkę z tym balsamem i jestem z niego zadowolona. Warto wziąć, bo nie dość, że włosy mi się nie przetłuszczały po nim to nie puszyły się po wysuszeniu suszarką. Cytat:
![]()
![]() |
#2077 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze Was nadrabiam ale zapytam o coś
![]() w strefie przy składaniu zamówień pojawia mi się taka oferta : Superwydłużający tusz do rzęs Black za 1,00 zł . Nie zapomnij zamów za 1zł netto ![]() Czy ja o czymś nie wiem?? bo oczywiście zamówiłam 1 szt [w przykładowym zamówieniu] i w weryfikacji przed wysłaniem zamówienia pokazuje mi się : 742521SUP.WYDL.TUSZ/RZ BL-WERYF.0,00 zł więc wychodzi na to ,że trzeba będzie spełnić jakiś warunek ![]() ![]() oświećcie mnie kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Masz rację, ale będe miała jakies pierwsze odczucia...oby miłe:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To tylko dla nowych kk które zaczęły od katalogu 6 ![]()
![]() ****** Edytowane przez p_misiowa Czas edycji: 2011-04-08 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
zaryzykuje ręką ale co tam
![]() Dam sobie rękę uciąć ze będziesz miała miłe ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- no ufff jak się przestraszyłam że coś mnie omija ![]() Niech się cieszę młode bo by stare to już na mało co zasługujemy ![]()
#2081 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2083 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku ja też kocham Far Away ![]() ![]() Zapach mega mocny i ciężki, psikam 2 razy i pachnę cały dzień. Moja mama mówi, że okropny śmierduch ![]() Rare Pearls też kocham ![]() ![]() ![]() No nic laski, zabieram się za pisanie zamówienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
smerfetka25 bardzo ładny avatar
![]() i grypa nadal w podpisie ... tak długo Cię trzyma?
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-04-08 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||||
vel Turkusoowa :)
|
Far Away nie jest zły...on mi się dawniej kojarzył babcinie,ale w pracy moje kobietki go lubią (coprawda są po 40 i 50-tce
![]() Raz się nimi psiknęłam i nie czułam się najgorzej,ale nie na tyle dobrze żeby zakupić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo tak,CK Euphoria ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do peelingu z fusów,to dobry jest na cellulit,obłożyć nim uda i owinąć folią na 15 min ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2089 |
Raczkowanie
|
W wiadomościach na SK niedawno przyszła informacja, że można korzystać z wypracowanego upustu do tych jednodniowych ofert. Ale tam też jest napisane, że "...oferty opublikowane do 30 marca włącznie działają na poprzednich zasadach." Czy to znaczy, że można zamawiać oferty wstecz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam wstepne zamówienie z 06 i mam na 390zł, jeszcze trzy klientki śpią... ale uważam, ze nawet nie złe jak na katalog dla mnie mało interesujący. ZA to na demo nie można narzekać.
Ma któraś z Was biżu z motywacyjnego z Rarką? Jakie opinie, mam sie gimnastykować na następne 250zł w 07, wiecie po świętach każdy będzie spłukany. Czy nie warto sie pocic?
![]() ![]() Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-04-08 o 20:09 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Rozeznanie
|
Z dzisiejszej faktury (jakby kogoś interesowało)
![]() Dołączone brakujące musy Tajskie z kat.4, brak zamówionego w kat. 4 olejku do masażu Tajskiego - opóźniona produkcja Jest biała kredka Anew z netto, szminki nawilżające 3kolory te najjaśniejsze z netto są, krem do stóp o potrójnym działaniu z netto jest. Woda TTA Diamonds przyjdzie. Zielone kropy były przy kredkach Arabian Jedwabistych i Toniku z Białą herbatą. Żółta kropa była przy kremie Intensywnie Regenerującym do rąk - ale jest. Lakier Mambo Melon zafakturowany. Jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() Do 47 torebek jeszcze trochę mi brakuje ![]() Edytowane przez melisska Czas edycji: 2011-04-08 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zadomowienie
|
A ja przedchwilą wróciłam a paczkomatu z jedną perfumą
![]() Więcej mnie paliwo wyniosło niż ta perfuma warta hah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Robię odwyk od Avonu i nawet nie czytałam Was przez 2 dni ![]() ![]() A ze starej wishlisty do 5ki na bank zostaje mi pluszowy kotek i może jeden lakier albo tusz ![]()
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny to jakie w końcu są terminy składania zamówień z katalogu 6? Bo tu jakieś informacje dziwne podawałyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam zamówienie z 5, żółtą kropę mam przy balsamach do golenia SSS, przychodziły Wam?
Zamówiłam też próbki 4xkuracja antycellulitowa i 4x kremy ochrona młodości, tyle, że cena w formularzu to odpowiednio 1,60 i 2,80 a na zamówieniu jest 2,40 i 5,18. Mam nadzieję, że to się zmieni na fakturce? ![]() No i czekam z niecierpliwością do poniedziałku żeby zobaczyć czy będę miała zafakturowane charmsy żabki i Pierścionek Demi. A całe zamówienie wyszło mi 730zł więc nie jest źle ![]()
![]() |
#2099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.