![]() |
#2071 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Niby im później wychodzą tym lepiej, ale ja się cieszę
![]() jeszcze nie wyskoczył, chociaż w czwartek na zlocie kto wie ![]() widać że kiełkuje ![]() było płaczu, ale już jest lepiej, tylko wszystko idzie w ruch, nawet moja twarz jest gryziona czasem hehe TESKNIŁAM ZA WAMI ![]()
![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
kody na pampersy dzisiaj są na rossnecie
![]()
#2073 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
u nas jedna pobudka o 1 w nocy i pozniej spala do 7 rano dziewczonka najlepszego dla Alusi ![]() kasia z numerkami a ja slyszalam, ze im wczesniej tym lepiej, bo jak pozniej zabki wychodza to jest gorzej, bo sa twardsze dziasla |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet zaschnięta plama mi zeszła, w sumie ostatnio doprał też trawę ze spodni, maliny i szpinak ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- pierwsze słyszę taką teorię |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam serdecznie. My dziś po szczepieniu. Zozolek bardzo dzielny, rozpłakała się dopiero pod sam koniec przy trzecim wkłuciu. Waży 7100 mierzy 66 cm. Czekam aż mąż wstanie po nocce i uciekam na pole zebrać kukurydzę i brukselkę, bo już najwyższa pora.
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak to na prawde jest to nie wiem chrzesniak mojego tz ma 2 lata skonczone i teraz mu dopiero 5 wychodza z jego zebami jest makabra mial 9 msc jak mu dopiero jedynka wyszla ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Agus Bo to roznie jest z wychodzeniem zabkow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam juz ząbka jak miałam 4 msc a mąż jak miał ok 7 msc ola jeszcze nie ma, ale jak tak bedzie z dalszymi ząbkami jak jest z tymi jedynkami to bedzie masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
Hejo
![]() Jak mnie tu u Was długo nie było ![]() Wpadłam na chwilkę ale i tak pewnie nikt nie zauważył naszej nieobecności. Mieliśmy mieć dzisiaj szczepienie ale odłożę je jeszcze bo mały nadal kaszle.
#2081 |
Wtajemniczenie
|
nie powiem, placzu troche przy tym jest, ale smarujemy zelem, gryzaki w uzytku non stop, czasem czopka dam... ale on juz sie przebil i jest o niebo lepiej.... a byly noce w tamtym tygodniu nieprzespane, nie miałam sil by pisac... a do rodzinnego miasteczka pojechaliśmy dopiero w piątek
![]() teraz czekam, az caly wyjdzie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zosi jeszcze jedna nie wyszła a 9 miesięcy to wcale nie tak późno, są dzieciaczki co na roczek mają pierwsze zęby |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Znalazłam
![]() Miałam Ci napisać, ale w końcu zapomniałam ![]() Aktualne ![]() Ok. 11. Cytat:
![]() ![]() Oj na pewno nikt nie zauważył, jasne, jasne ![]() E. męczy ząbek chyba. Dziąsła co raz bardziej białe. Coś tam nawet widać, ale czy to ząbek ![]() Spać mi nie chce, co chwilę się budzi, płacze. Po dentinoxie od razu się uspokaja... WO WYŁAŹ ZĘBIE I DAJ JUŻ SPOKÓJ ![]() Autko się naprawia ![]() Powinno być dziś, a wiecie, co to oznacza? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze pozno mu wychodzily jedynki generalnie mówią jej, że późno synkowi wychodzą zęby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
są na sali dzieciaczki co jedzą więcej niż ten mały słoiczek ????
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-10-18 o 10:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Wtajemniczenie
|
Alunia bardzo dziękuje za życzenia
![]() Jesteście kochane cioteczki ![]() ![]()
![]() |
#2087 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry.
Cos mojemu dziecku sie poprzestawiało i jak sie obudzi o 7-8 to juz nie chce spać. Wiem nie mam co narzekac, ale sie przyzwyczaiłam że czasem poleżałam z nim do 10 ![]() I kurcze coś mnie chyba przeziębienie bierze, no ale łyknęłam dzis wit.c, rutinoscorbin i coldrex i mam nadzieje że szybko przejedzie, nie chce żeby młody sie zaraził, no i muszę w końcu dojechać na zlot!
![]() |
#2088 |
Wtajemniczenie
|
Moja Ala zjada więcej (ok. 2 takich słoiczków) jak jej ugotuję zupkę sama
![]() ![]() Wczoraj kupiłam słoiczki z mięskiem już te duże...
![]() |
#2089 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() mam kiepski okres teraz niestety... okazało się, że muszę juz szukać pracy...niestety wyskoczył nam pilny wydatek i nie starczy nam pieniążków do lutego jak planowaliśmy ![]() ![]() oswajam się z ta myślą jakoś, ale łezka się kręci... zazdroszczę tym co mają możliwość z maleństwami swoimi w domu być a jeszcze wczoraj z małżem poprzestawialiśmy meble w dwóch pokojach ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki ![]()
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
są
![]() Ola potrafi zjeść 3/4 tego duzego ale zalezy z czym |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |||
Raczkowanie
|
Dziewczonko ![]() ![]() anula ![]() ![]() jak Wiktor jeszcze ciągnął UU, to zawsze przy prawej był ryk, stąd mam teraz lewą większą chyba nawet o 2 rozmiary ![]() andziot ![]() ![]() Lolko ![]() ![]() zosiuu ![]() weredko ![]() Cytat:
![]() To Wiktor jak tylko usłyszał organy zaczął wyć na cąły kościół i tak w kółko, TŻ zabrał go i wyszli, a potem jak przyszło do samego aktu chrztu, to dziecka nie było, bo trzeba było z nim odejść od kościoła, tak się zanosił na dźwięk organów i chrzestna pobiegła szukać dziecka mego ![]() Cytat:
niesamowite ale ja sobie tego nie wyobrażam ![]() ![]() ![]() no i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zauważył, zauważył ![]() mamooptymistko jak nocka i brzuch po migdałach? ![]() g_edyta ![]() kamikadze brakuje nam Ciebie ![]() ![]() kasiu 1361 ![]() ![]() caffeelate zgadzam się, bo to straszne nie mieć neta przez jakiś czas; jak nie miaąłm przez tydzień, to kombinowałam jak tu inaczej wejść na wizaż ![]() ![]() słoneczko świeci, -3 na termometrze rano po szczepieniu pobudka jedna w nocy o 2.30 teraz kimanko, robię gulasz, kaszę i ogórka na obiad, bo nie mam pomysłu ![]() później spacerek i sesja fotograficzna (mam nadzieję)
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Wtajemniczenie
|
Niko się zdarza
![]() matall my tez smarujemy dentinox'em N. mala zasnela, mam ochote tez isc w kimono ![]()
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
a co robisz z resztą ???
Cytat:
ja nie chce jej cały czas dawać indyka (a tylko takie i jeszcze kurczak jest w słoiczku) a jakoś boję się jeszcze takiego sklepowego dawać ... a z chęcią bym gotowała ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() posolę sobie trochę i są pyszne > |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Próbuje kupic gdzieś królika, wczoraj dostałam namiar na jakiegoś gościa - może sprzeda - tylko to musi byc młody króliczek, bo inaczej mięso będę pół dnia gotowała. Udało mi się kupic marchewkę, pietruszkę i ziemniaki od gospodarza i już z tego jestem przeszczęśliwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla maluszka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do tych dzieci - ja bym nie wiedziała jak im na imię dawać już ![]() Obiad 1 klasa, ja uwielbiam gulasz z kaszą i ogórkiem, super.
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
hejka,
ja tylko na chwilke - melduję się, że żyje choć ledwo/. Mój dzieć chyba zabawia się w noworodka, albo jak Tż powiedział "za tatą tęskni" Wczoraj 5 pobudek to myślałam, że max jej możliwości, jak bardzo się jednak myliłam. Dziś miałam 8! Z czego 3x pomiędzy 3 a 4 (tak średnio co 15min, tyle co zasnęłam kwiki) a potem 3x pomiędzy 6a 7. Choć tyle, że do 9,30 dała mi pospać. Nie wiem o co jej kaman, pociumcia dosłownie 3-6min i śpi dalej a kaszkę 90ml wtrąbiła wczoraj.... Może dziś jej w ogóle nie dam kaszki Tak ciężkiej nocy nie miałam od urodzenia.. jeśli to ma trwać jeszcze nie wiadomo jak długo to nie wyobrażam sobie w lutym powrotu do pracy Alusiu Dziewczonkowa - Najlepszego dla Ciebie Księżniczko !!
#2098 |
Zakorzenienie
|
to czemu ja o tym nie wiem?
![]() prosze mnie zaprosic do znajomych ![]() ![]() ![]() ![]()
#2099 |
Zakorzenienie
|
Eda potrafi zjeść cały słoiczek i wciągnąć 100ml mleka
![]()
![]() |
#2100 |
Zadomowienie
|
Jesteśmy już
![]() Wszytsko w porządku po lekarzu, Antonek przy kłuciu pierwszym nawet się nie skrzywił, dopiero przy drugim zaczął płakać, ale szybciorem wzięłam na rączki, przytuiłam, pocałowałam i szybciutko się uspokoił, więc ok ![]() ![]() Ja znowu jak to po każdej wizycie happy ![]() ![]() Nom.. pogadałyśmy o jedzonku, kaszkasz, spaniu, wybudzaniu itd.. ogólnie o tych ostatnich problemach ze snem i okazuje się, że nasze ostatnie wprowadzone metody zostały dobrze przyjęte przez panią doktor.. chociaż bałam się, że skarci nas co to z nas za rodzice hehe Ale skoro działa i Antek już trzecią noc z rzędu miał lepszą, to przestaje mieć wyrzytu sumienia ![]() Chcoiaż noc lepsza to jeszcze nie taka pożądana do końca jaką bym sobie życzyła.. ale ważne, że liczba pobudek się redukuje ![]() Rozpisałam się, przepraszam ![]() ![]() Zosiaa, Niebieska lwica, Blueberry, Andziot, Gusiagatko, Delicateza dziękuje za kciuki ![]() ![]() ![]() Zosiaa na pewno tylko pierwsze dni będą ciężkie w pracy.. później na pewno już coraz lepiej będziesz się czuć.. więc spokojnie Kochana ![]() ![]() Kasia łódzka ![]() ![]() Andziotku Gabulek spisuje się na medal ![]() ![]() ![]() ![]() A ile kaszki Gabrysia zjada przed snem? Wiem, że łyżeczką dalesz to pewnbie nie do końca można określić, ale tak na oko mniej.więcej ile? jak szacujesz? Antropia na pewo coś znajdziesz ![]() Delicateza uwielbiam kasze z gulaszem ![]() ![]() ![]() Ddaaiissyy doczytuje o nocy... wiem jak Ci ciężko, masz to samo co u mnie było/jest (jesczez nie wiem czy mogę w czasie przeszyłm pisać) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.