![]() |
#2071 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cerveza_ myślę, że wyjazd za granicę pomógłby Ci. Człowiek odcina się wtedy od wielu spraw, nabiera dystansu, poznaje innych ludzi, inne kultury, a praca zajmuje czas i myśli.
Rozumiem jak to jest po 5 latach związku, bo też w takim byłam. Tylko, że to ja przestałam kochać, ja się wypaliłam. Ale uwierz mimo, że już go nie kochałam nie było mi łatwo podjąć decyzji o rozstaniu. Też wspominałam początki, jaka byłam w niego zapatrzona, a on we mnie. Ale myślałam też o wszystkich złych chwilach, o tym jaki potrafił być dla mnie okrutny, o jego "koleżaneczkach", o obietnicach bez pokrycia i o wielu innych rzeczach... To wszystko zabiło we mnie miłość do niego. Teraz nie mamy wcale kontaktu i uważam, że tak jest dobrze, jeśli już coś zakończyć to raz na zawsze, zwłaszcza jeśli ktoś tak bardzo nas rani. martynusia222 ja Cię rozumiem, też jestem straszną panikarą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2073 |
Wtajemniczenie
|
Ja już widzę jak wielkim gównem dla niego jestem.
![]() |
#2074 |
Raczkowanie
|
To jest chyba jedną z najsmutniejszych rzeczy przy rozstaniu. Uświadomienie sobie, jak to partner oszukiwał w kwestii uczuć do nas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co.. jak tak to wszystko czytam, to jestem mądra w swojej sytuacji. Ale gdybym musiała również się z Nim rozstać, teraz, będąc po uszy zakochana, to byłoby naprawdę jednym z największych wyzwań w życiu.
![]() |
#2076 |
Wtajemniczenie
|
Spokojnie i tak mi powie, że mnie kocha. ZAWSZE to mówi, ale bez pokrycia to może sobie to w dup...wsadzić. Dalej cisza. Wariuję. On mnie niszczy, katuje.
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Dokładnie, nie będąc w mojej sytuacji można radzić `nie pisz, zerwij kontakt` itd...ale kurde, to takie ciężkie. Naprawdę chcę się rozstać po ludzku. Tak bez krzyku. Dosłownie...
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci współczuję bo uświadomiłam sobie jaka to jest ciężka sytuacja. Mam nadzieję, że jak najszybciej się odezwie i w końcu wszystko będzie jasne, bo chyba najgorsze dla Ciebie jest to czekanie.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
Ja się panicznie boję, że między nami się może coś zepsuć, bo Tż jest moim "motorkiem" w życiu codziennym. Dzięki jego obecności dobrze mi idzie na studiach, uśmiecham się i przede wszystkim jestem bardziej pewna siebie. Jestem kompletnie inna niż w czasach "przed" jego obecnością w moim życiu. I gdybym nagle miała to przekreślić... nawet nie dopuszczam takiej myśli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Wtajemniczenie
|
No ja obecnie nie mam wsparcia ani od niego ani od rodziców. Muszę sobie sama radzić z tym cierpieniem. Na dodatek problemy ze zdrowiem. Umieram od środka. Przypominam sobie czasy, kiedy był dla mnie całym życiem, kiedy nie widziałam przyszłości z kimś innym. Kocham Go i to nie minie za miesiąc, rok...ale ja nie mogę tak dalej żyć. Oszukiwana, okłamywana. On często robił coś, żeby mi nie było przykro, mówił na odczepne, bo wiedział, że może być problem, mówił dla świętego spokoju. To jak oszustwo...Jak głupia wierzyłam w te wszystkie piękne słowa...
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
To już było, minęło. Zachował się beznadziejnie, Ty i my to wiemy. Nie można Go tłumaczyć, najwyraźniej zmienił się diametralnie. Kochałaś innego człowieka i inny człowiek kochał Ciebie. I to może własnie pomoże Ci w tym. To nie ten chłopak, tamtego już nie ma.
Od nas zawsze będziesz miała wsparcie. ![]()
![]() |
#2081 |
Wtajemniczenie
|
Ten ból jest jednak nie do opisania. Zastanawiam się `dlaczego?`. Kiedyś tak bardzo się kochaliśmy.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2082 |
Przyczajenie
|
Cerveza_
rozumiem Cię doskonale u mnie podobnie, zero sielanki . Same smutki. Nic nie jest tak jak być powinno. ![]() http://demotywatory.pl/4017918/Silna-kobieta Edytowane przez paula23276 Czas edycji: 2013-01-12 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Raczkowanie
|
Jak tam Carveza jesteś tu jeszcze?
Ruszyło się coś? Odezwał się? Ja przed chwilą gadałam ze swoim, uspokoiłam się że nie jest na żadnej imprezie, serio chyba mam jakieś schizy ![]()
![]() |
#2084 |
Raczkowanie
|
Mi też jest dziewczyny smutno..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój przez tą głupią rozłąkę zamknął się w sobie, wiem że coś jest nie tak a za chiny nie chciał nic powiedzieć, aby tylko szybko zleciały te 3,5 tygodnia i pogadam sobie z nim tak szczerze ![]()
![]() |
![]() |
#2086 |
Konto usunięte
|
A mi jest tak dziwnie dzisiaj. Kurcze, wiem, że on mnie kocha, a ciągle mam te głupie obawy, że nie wytrzyma, że mnie zostawi. Zła jestem na siebie, że w ogóle tak myślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
Mi jest smutno bo mam dużo na głowie. W ogólnie nie mam wsparcia od nikogo tutaj na miejscu. Tylko mama i chłopak. Ale mój TŻ na moją wiadomość, że mi smutno, że chciałabym chociaż z kimś tutaj w domu porozmawiać normalnie odpisał: nie musisz z kimś rozmawiać, ucz się, ja się też teraz uczę. Ale on jest z przyjaciółmi, razem mieszkają, razem studiują i się uczą. A ja sama... I tylko mama do mnie dzwoni a ja jej ryczę. Wszystko mnie martwi. Jeszcze jutro dostane oceny z moich esejów i dowiem się czy mogę pisać egzaminy czy nie. Plus bilety drożeją, a u mnie z kasą krucho. Martwi mnie to wszystko i zaczyna przerastać....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Konto usunięte
|
Sylwusia238907 ja wiem, że on mnie nie zdradzi, ale boję się, że jego uczucia się zmienią, że sobie odpuści, zostawi mnie... Jesteśmy razem krótko, a na dodatek ta rozłąka...
11gabriela11 każdy ma takie gorsze dni, ale jutro będzie lepiej ![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-12 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kolejny dzień drugiego, to jakoś pewniejsze byśmy były.
![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Albo mówili jedno a robili drugie..
![]() Mnie dzisiaj mój też zdenerwował, ponieważ polazł gdzieś pewnie z kolegami a mnie, w sobotni wieczór zostawił samą.. :/ Ja rozumiem, że on też chce gdzieś wyjść ale mógłby chociaż napisać gdzie wyszedł i że go nie będzie. A ja czekam od 18 jak głupek.. ![]()
![]() |
#2093 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Konto usunięte
|
Mój mi zawsze powtarza, że co by się nie działo będziemy razem, żebym się nie bała, bo jestem i zawsze będę jego kobietą i wiele innych miłych rzeczy
![]() ![]() A z drugiej strony jest taki zazdrosny i tak mało mi ufa ![]() W najgorszych momentach, kiedy w głowie mam najczarniejszy scenariusz (że mnie zostawił) zawsze pocieszam się tym, że co by się nie działo, czy będziemy razem czy nie to w czerwcu go zobaczę i łatwo się nie poddam ![]() izolcia super!! Szczęściara z Ciebie!! Powodzenia ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-12 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Rozeznanie
|
Mój też się dziś odezwał, nie miał kasy na koncie i nie miał kiedy doładować. Poza tym w tym tygodniu pracował po kilkanaście godzin dziennie więc nie dziwię mu się, że nie miał czasu, siły i ochoty iść do sklepu kilka mil żeby mi puścić smsa.. Na szczęście wczoraj zmienił pracę i teraz będzie pracował 12/12 więc już raczej codziennie chociaż na dobranoc tego smsa będzie dał radę puścić
![]() ![]() ![]() Cerveza Ogromnie współczuję. Na pewno jest Ci bardzo ciężko ale skup się teraz na sobie. Życzę Ci abyś jak najszybciej załatwiła sprawę ze swoim TŻ i cieszyła się życiem bez udręki i cierpienia ![]() 11gabriela11 Co się stało? Zawsze możesz tutaj z nami porozmawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Konto usunięte
|
ewasza14 przynajmniej będziesz spokojniejsza teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
TŻ pojechał do Holandii na dwa miesiące a ja nie wiem co mam zrobić sama ze sobą. Jest mi teraz bardzo smutno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Rozeznanie
|
11gabriela11 jestem w podobnej sytuacji. Mam kryzys studiowy, wszyscy najbliżsi daleko, wspołłokatorzy beznadziejni i jestem sama ze swoimi humorkami
![]() ![]() W jakim mieście mieszkasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak się trzymacie?
![]() |
#2100 |
Raczkowanie
|
Mój wczoraj zadzwonił no i ja mu powiedziałam o wszystkim, że mam wrażenie, że on ma coraz mniej czasu itp. A on powiedział, że jak mam sesje to on się zawsze mniej odzywa, żeby mnie od nauki nie odrywać, ale jeśli mu obiecam, że przez niego nie będę się od nauki odrywać, to będzie dzwonił tyle co zwykle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.