Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-19, 15:40   #2071
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Lovely, aaaa, ja nawet nie wiedziałam o tym wątku LilyLolowym miałam małą wizażową przerwę jakiś czas temu i pewnie wtedy się pojawił. Zaraz będę czytać!!

Jeśli chodzi o róże, to miałam właśnie Real Rouge - rewelacja, trzeba go tylko porządnie rozcierać. Na mojej buzi daje piękny, lekko świetlisty efekt, absolutnie nie za ciemny. Innych kolorów nie testowałam. Ten moim zdaniem jest świetny, ale oczywiście polecam Ci najpierw nabyć próbkę, jeśli się nad nim zastanawiasz. Do szału tylko doprowadzają mnie te woreczki z próbkami róży, nie da się tego porządnie użyć, pięć minut kombinowania najpierw, jak ten proszek wydobyć z opakowania, a nie rozsypać naokoło!

Lovely, zaskoczyłaś mnie, że już Ci się kończy opakowanie podkładu! Ja szczerze mówiąc wydajnością mojego jestem powalona, wciąż mam więcej niż połowę opakowania, a maluję się codziennie... rewelacja, stosunek jakości i wydajności do ceny - dla mnie bomba.
A kiedy zakupilas podklad Lily Lolo?
Ja sprawdzilam w wátku lilo lolo i zakupilam ok 20 listopada 2007 wiec starczyl mi na 3 miesiace..calkem niezle chyba..czy nie?

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2008-02-19 o 15:43 Powód: dopisek
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 15:47   #2072
Olaola
Zadomowienie

Ja zamówiłam go jakiś tydzień wcześniej - pamiętam, że pisałaś tu o swoim zamówieniu, gdy ja go już miałam. Pewnie, że nieźle - ja ogólnie zużywam podkłady bardzo wolno - płynne standardowe opakowania 30ml starczają mi zwykle na ponad rok .
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 12:24   #2073
monikao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kuseczka Pokaż wiadomość
No to nie dla mnie, muszę mieć dość kryjący podkład na buzi.
Ale mam inne pytanie: Czy widziałyście gdzieś kosmetyki Sisley w UK?
Chciałabym zobaczyć ich kolorówkę.

Widzialam ich stoiska w wiekszych sklepach House of Fraser i John Lewis.
To masz liste sklepow:

http://www.sisley-cosmetics.co.uk/trouver_sisley.jsp

Cytat:
Zaszalałam dziś. Zamówiłam krem na rozstępy i ujędrniający do piersi z Galenic'a, podkład Diora-Icone, kredkę i tusz Onyx z Lancome. Do tego czekają mnie jakieś gratisy.
karoleena ja mam podkład mineralny Revlona-kolor najjaśniejszy(nie pamiętam numeru, chyba właśnie 010).
Trwałość bez zarzutu, krycie dobre i bardzo naturalny na buzi. Tylko, że coś mnie zaczęło wysypywać. Po podkładzie Revlona ColorStay we fluidzie było to samo. No nic, może to dlatego, że byłam przed @.

Edit: Ooo widzę, że Ty też z Manchester. A mogę wiedzieć gdzie dokładnie
Koniecznie prosze napisz cos o tuszu Lancome. Chcialam go kupic, ale w kosmetyczce mam juz kilka tuszow ktorych nie uzywam, bo sie nie sprawdzily.
na codzien uzywam YSL efekt sztucznych rzes, wiec wszystkie pogrubiajace porownuje do niego i wypadaja kiepsko.
Jestem bardzo ciekawa jaki efekt da Lancome, moze moglabys wkleic malutkie zdjatko z pomalowanymi rzeskami, please?
Lubie kilogramowe rzesy i jestem ciekawa czy moglabym osiagnac taki efekt po np 3 krotnym pomalowaniu.
monikao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 16:47   #2074
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

monikao dzięki Ci serdeczne, jadę dziś wieczorem na zakupki do centrum, w którym jest sklep John Lewis. Na pewno zajrzę
Co do tuszu Onyx, przesyłkę zamówiłam sobie na piątek, więc zapewne wtedy go od razu przetestuję. I jeśli będzie tego warty, zamieszczę fotki. Ja osobiście maluję rzęsy jedną warstwą.

Przyjrzałam się dziś moim oczętom- zastanawiam się czy nie wyrzucić All about eyes rich do kosza. Strasznie mi się skóra pogorszyła pod oczami
Kolejny zakup mnie czeka wobec tego, myślę nad Shiseido.
Stary 2008-02-20, 16:52   #2075
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
monikao dzięki Ci serdeczne, jadę dziś wieczorem na zakupki do centrum, w którym jest sklep John Lewis. Na pewno zajrzę
Co do tuszu Onyx, przesyłkę zamówiłam sobie na piątek, więc zapewne wtedy go od razu przetestuję. I jeśli będzie tego warty, zamieszczę fotki. Ja osobiście maluję rzęsy jedną warstwą.

Przyjrzałam się dziś moim oczętom- zastanawiam się czy nie wyrzucić All about eyes rich do kosza. Strasznie mi się skóra pogorszyła pod oczami
Ja sie zastanawiam co zrobic z moim Clibique-wyrzucic nie wyrzuce bo jak wyrzuce to mnie moj TZ z domu wyrzuci
Za duzo tego "wyrzuce" ale tak mialo byc
a miala ktoras z Was kosmetyki Champneys?
Stary 2008-02-20, 20:41   #2076
EveMW
Rozeznanie

a wiecie moze jaki jst najlepszy krem matujacy?? przed chwilka wyczytalam gdzies ze najlepszy jest Lysanel Mat' wiecie czy mozna go dostac w UK ?? albo jakis inny rownie dobry ??

63kg (10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg

Zapuszczam włosy
EveMW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 20:59   #2077
karoleena
Rozeznanie

Kuseczko, to powiedz gdzie bedziesz wyrzucac, to sie tam zaczaje;], ja mam probke 5 ml i lubie ten krem
karoleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 00:34   #2078
Zmijka
Zakorzenienie

Kupiłam ten lakier, ale z żółtym paskiem nawet długo mi moja grzywke na boku utrzymał, no i ładnie pachnie

a ja od kremu clinique tego pod oczy mam wysuszoną skóre, mniej siną i bez worów ale taka sucha, chociaż całą skórę na twarzy mam przesuszona, jak to zimą
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 01:12   #2079
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

karoleena będzie w moim śmietniku
A tak poważnie, to daję mu ostatnie dni szansy i się go pozbędę. Mogę Ci go oddać.

Jestem tak w ogóle załamana
Obeszłam dziś całe centrum handlowe Trafford Centre w poszukiwaniu butów(kozaczków) i nie nie znalazłam. Muszą być koniecznie na zamek, brązowe z lekko zaokrąglonymi czubkami na grubszych obcasach.
Aż tak wymagająca jestem ?
Później to już mnie nawet cena nie interesowała, mogłabym kupić buty za Ł100+ byle by tylko wyjść z czymś ze sklepu. No ale niestety...TŻ dzielnie zniósł moje marudzenie, doradzał. Kochany Musi się teraz nastawić na kolejną próbę zakupu w sobotę
Ach, zapomniałam napisać, że nieudane zakupy zakończyły się wielkim obżarstwem w KFC

Ps. Musiałam się tu wyżalić, bo wątek " Ubrania w Wielkiej Brytanii" jakoś ucichł.

Edytowane przez kuseczka
Czas edycji: 2008-02-21 o 01:48
kuseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 02:19   #2080
monikao
Raczkowanie

kuseczko zwykle jak sie czegos chce to nigdy nie mozemy tego znalezc.

zajrzyj tu, moze cos Ci sie spodoba. Kupowalam u nich na stronie i jestem zadowolona

http://www.shoe-shop.com/bin/venda?e...smart,mycatref

Ja pod oczami nie mam zmarszczek, ale tylko dzieki kremowi Lancome (nie jest przeznaczony pod oczy) NUTRIX Nourishing and Repairing Treatment. Ten krem ratuje mi zycie. Kilka lat temu kupilam go przez pomylke i teraz sie z nim nie rozstaje. Jest potwornie tlusty, dosc drogi na szczescie duza tubka 125 mil starcza na ok pol roku.
Stary 2008-02-21, 04:42   #2081
cerisecerise
BAN stały

Cytat:

wlasnie ja w tym temacie. mieszkajac w pl mialam mniejwiecej opanowane kosmetyki dot zmarszczek, ich zapobieganiu i ogolnie profilaktyce jako takiej
ale mieszkajac w uk mam problem - nikt nie testowal z moich znajomych wczesniej, stad moje pytanie na tym watku - macie jakies godne polecenia kosmetyki do twarzowej pielegnacji?
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 10:50   #2082
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zmijka Pokaż wiadomość
Kupiłam ten lakier, ale z żółtym paskiem nawet długo mi moja grzywke na boku utrzymał, no i ładnie pachnie

a ja od kremu clinique tego pod oczy mam wysuszoną skóre, mniej siną i bez worów ale taka sucha, chociaż całą skórę na twarzy mam przesuszona, jak to zimą
Ladnie pachnie? Moj nie smierdzi az tak,ale nie powiem ze pachnie

Cytat:
karoleena będzie w moim śmietniku
A tak poważnie, to daję mu ostatnie dni szansy i się go pozbędę. Mogę Ci go oddać.

Jestem tak w ogóle załamana
Obeszłam dziś całe centrum handlowe Trafford Centre w poszukiwaniu butów(kozaczków) i nie nie znalazłam. Muszą być koniecznie na zamek, brązowe z lekko zaokrąglonymi czubkami na grubszych obcasach.
Aż tak wymagająca jestem ?
Później to już mnie nawet cena nie interesowała, mogłabym kupić buty za Ł100+ byle by tylko wyjść z czymś ze sklepu. No ale niestety...TŻ dzielnie zniósł moje marudzenie, doradzał. Kochany Musi się teraz nastawić na kolejną próbę zakupu w sobotę
Ach, zapomniałam napisać, że nieudane zakupy zakończyły się wielkim obżarstwem w KFC

Ps. Musiałam się tu wyżalić, bo wątek " Ubrania w Wielkiej Brytanii" jakoś ucichł.
Wátek "Ubrania w Wielkiej Brytanii" ucichl, bo jak kazdy pisze gdzie indziej to nic dziwnego
Jakbys tam napisala to by ozyl

Cytat:
Napisane przez monikao Pokaż wiadomość
kuseczko zwykle jak sie czegos chce to nigdy nie mozemy tego znalezc.

zajrzyj tu, moze cos Ci sie spodoba. Kupowalam u nich na stronie i jestem zadowolona

http://www.shoe-shop.com/bin/venda?e...smart,mycatref

Ja pod oczami nie mam zmarszczek, ale tylko dzieki kremowi Lancome (nie jest przeznaczony pod oczy) NUTRIX Nourishing and Repairing Treatment. Ten krem ratuje mi zycie. Kilka lat temu kupilam go przez pomylke i teraz sie z nim nie rozstaje. Jest potwornie tlusty, dosc drogi na szczescie duza tubka 125 mil starcza na ok pol roku.
ciekawe, ciekawe.... Krem nie pod oczy- kremem pod oczy
Wazne ze Ci sluzy.
ja juz o tym clinique pomyslalam ze moze my za mlode na niego jestesmy? No ale pani w sklepie widziala mnie i sama mi go doradzila
Mi clinique nawilzyl skore pod oczamii tylko tyle
Pytam jeszcze raz bo moze moje pytanie nie zostalo zauwazone.
Czy firma CHAMPNEYS mowi wam cos? Ja mam tylko zestaw do paznokci i taki olejek do ciala z drobinkami zlota. jestem zadowolona,.ale do pielegnacji twarzy nic nie mam z tej firmy a bardzo sie zastanawiam.
Stary 2008-02-21, 14:33   #2083
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie prosze napisz cos o tuszu Lancome. Chcialam go kupic, ale w kosmetyczce mam juz kilka tuszow ktorych nie uzywam, bo sie nie sprawdzily.
na codzien uzywam YSL efekt sztucznych rzes, wiec wszystkie pogrubiajace porownuje do niego i wypadaja kiepsko.
Jestem bardzo ciekawa jaki efekt da Lancome, moze moglabys wkleic malutkie zdjatko z pomalowanymi rzeskami, please?
Lubie kilogramowe rzesy i jestem ciekawa czy moglabym osiagnac taki efekt po np 3 krotnym pomalowaniu.
a mozesz wkleic zdjecie takich 3 kg rzes? Nigsy tak naprawdę nie widziałam jak to wygląda na żywej osobie a nie reklamie w TV. A zbędne tusze by sie przydało na targowisko wrzucić emigrantkowe. A buty rzeczywiście co niektóre fajne i niedrogie

Cytat:
monikao

No i też mógłby ten krem na targowisko wskoczyć
Stary 2008-02-21, 16:29   #2084
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

olka_222 daj linka na targowisko dziewczyn z UK (o ile jest takie).

Przyszła paczka. Ale gratisów dostałam M.in. cienie i pędzelki z Lancome.

Byłam dziś na mikrodermabrazji, skóra mnie tak piecze, że najchętniej włożyłabym twarz do zamrażarki
Dostałam od bratowej(kosmetyczki) krem pod oczy z polskiej firmy Femi
http://www.femi.pl/. Acha, i również stwierdziłyśmy, że na Clinique mam po prostu za młodą skórę. Chociaż gdy przyszłam do domu i przeczytałam przeznaczenie, wyraźnie było napisane, że redukuje sińce, opuchnięcia itp..., więc nie jest to raczej typowy krem na zmarszczki. Pomyślałam, że mogą go stosować również młode kobiety. Widać, myliłam się.
Stary 2008-02-23, 00:26   #2085
monikao
Raczkowanie

Cytat:
olka_222 daj linka na targowisko dziewczyn z UK (o ile jest takie).

Przyszła paczka. Ale gratisów dostałam M.in. cienie i pędzelki z Lancome.

Byłam dziś na mikrodermabrazji, skóra mnie tak piecze, że najchętniej włożyłabym twarz do zamrażarki
Dostałam od bratowej(kosmetyczki) krem pod oczy z polskiej firmy Femi
http://www.femi.pl/. Acha, i również stwierdziłyśmy, że na Clinique mam po prostu za młodą skórę. Chociaż gdy przyszłam do domu i przeczytałam przeznaczenie, wyraźnie było napisane, że redukuje sińce, opuchnięcia itp..., więc nie jest to raczej typowy krem na zmarszczki. Pomyślałam, że mogą go stosować również młode kobiety. Widać, myliłam się.

Jak tusz???

Olka oto oko z 3 kg tuszu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oko.JPG (22,7 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez monikao
Czas edycji: 2008-02-23 o 01:22
Stary 2008-02-23, 01:11   #2086
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
olka_222 daj linka na targowisko dziewczyn z UK (o ile jest takie)..
Samego takowego targowiska nie ma, natomiast jak chcesz założyć wątek na zwykłym targowisku musisz na początku tytułu wątku zaznaczyć że to wymiana między wizażankami w UK.
Stary 2008-02-23, 10:47   #2087
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

olka_222 dzięki za wskazówkę

monikao jak tylko znajdę dziś więcej czasu, wkleję dla Ciebie zdjęcie 3 kilogramowych rzęs po tuszu Onyx

Byłam wczoraj wieczorkiem znowu na zakupach. Na tej stronie shoe-shop.com znalazłam buciki fajne, ale TŻ nalegał, żebym pojechała jeszcze raz, ponieważ uważa, że buty zawsze należy mierzyć. I najśmieszniejsze jest to, że pojechaliśmy do tego samego sklepu i tym razem w pierwszym sklepie, w "barrots" kupiłam buty I okazało się, że rozmiar"4"(podczas gdy noszę ciężko dostępną trójkę) był dobry. Bardzo mi się podobają.
TŻ zwariował i kupił mi dwie pary kolczyków, jedna z kryształkami Swarovskiego, piękne
Do tego obkupiłam się jeszcze w spodnie rurki,a na koniec wywołaliśmy nasze zdjęcia z komputera i naprawdę uważam, nie ma to jak prawdziwe fotografie. Pamiątka na całe życie
Stary 2008-02-23, 11:28   #2088
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
naprawdę uważam, nie ma to jak prawdziwe fotografie. Pamiątka na całe życie
Ja też tak uważam ale nie mogę się zebrać żeby je wszystkie wywołać.

Monika ładne to oko. i rzęsy nawet nie posklejane co z taką ilością tuszu jest raczej ciężkie
Stary 2008-02-23, 11:55   #2089
monikao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
Ja też tak uważam ale nie mogę się zebrać żeby je wszystkie wywołać.

Monika ładne to oko. i rzęsy nawet nie posklejane co z taką ilością tuszu jest raczej ciężkie
Dziekuje. Rzeczywiscie nie skleja rzes. Jedyna wada tego tuszu to przysycha po miesiacu, wiec co 1,5 kupuje nowy.

Kuseczka super zakupki. Zazdroszcze shoppingu (najpiekniejszy w Anglii). Z niecierpliwoscia czekam na zdjecie rzesek. Wstrzymuje sie z moimi zakupami i czekam na Twoja opinie.
Ps. Kolczykami, butami i spodniami tez sie pochwal na watku z ubraniami, please?

Edytowane przez monikao
Czas edycji: 2008-02-23 o 12:03 Powód: dopisek
Stary 2008-02-23, 12:12   #2090
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Fakt, znowu się zapędziłam i wygadałam wszystko na tym wątku
Stary 2008-02-23, 12:47   #2091
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
olka_222 dzięki za wskazówkę

monikao jak tylko znajdę dziś więcej czasu, wkleję dla Ciebie zdjęcie 3 kilogramowych rzęs po tuszu Onyx

Byłam wczoraj wieczorkiem znowu na zakupach. Na tej stronie shoe-shop.com znalazłam buciki fajne, ale TŻ nalegał, żebym pojechała jeszcze raz, ponieważ uważa, że buty zawsze należy mierzyć. I najśmieszniejsze jest to, że pojechaliśmy do tego samego sklepu i tym razem w pierwszym sklepie, w "barrots" kupiłam buty I okazało się, że rozmiar"4"(podczas gdy noszę ciężko dostępną trójkę) był dobry. Bardzo mi się podobają.
TŻ zwariował i kupił mi dwie pary kolczyków, jedna z kryształkami Swarovskiego, piękne
Do tego obkupiłam się jeszcze w spodnie rurki,a na koniec wywołaliśmy nasze zdjęcia z komputera i naprawdę uważam, nie ma to jak prawdziwe fotografie. Pamiątka na całe życie
Ja tez dostalam na urodziny od mojego TZ bransoletke Swarovskiego-bardzo ladna,tylko najdziwniesze dla mnie jest to ze Pani powiedziala mu ze nie mona jej moczyc w wodzie bo krysztaki stracá blask pare razy pochlapalam wodá bo zawsze przy myciu rák mi sie zdarzy...ale nic sie nie stalo
Jesli o zdjeciach mowa to ja sobie sama zdjecia wywoluje

Cytat:
Dziekuje. Rzeczywiscie nie skleja rzes. Jedyna wada tego tuszu to przysycha po miesiacu, wiec co 1,5 kupuje nowy.

Kuseczka super zakupki. Zazdroszcze shoppingu (najpiekniejszy w Anglii). Z niecierpliwoscia czekam na zdjecie rzesek. Wstrzymuje sie z moimi zakupami i czekam na Twoja opinie.
Ps. Kolczykami, butami i spodniami tez sie pochwal na watku z ubraniami, please?
Monikao a probowalas tuszem max factor -masterpiece (lub masterpiece max)??? Ja maluje 2 razy i nie skleja mi rzes. ladnie wygládaja -wadá tego tuszu jest ze wysycha szybciej-tak jak Twoj
Stary 2008-02-24, 00:56   #2092
monikao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość

Monikao a probowalas tuszem max factor -masterpiece (lub masterpiece max)??? Ja maluje 2 razy i nie skleja mi rzes. ladnie wygládaja -wadá tego tuszu jest ze wysycha szybciej-tak jak Twoj
Nie nigdy nie probowalam. Kocham moj tusz, ale uwielbiam Lancome za inne kosmetyki wiec zawsze z niecierpliwoscia czekam na rynkowy szok maskarowy
Stary 2008-02-24, 10:33   #2093
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

monikao próbowałam, ale niestety mi nie wyszedł efekt 3 kilogramowych rzęs. Myślę, że to moja wina, ponieważ nigdy się nie malowałam w ten sposób. Tak czy owak jednak uważam, że Hypnose raczej wydłuża niż pogrubia Ale i tak mi się podoba .
Stary 2008-02-24, 11:12   #2094
monikao
Raczkowanie

Cytat:
monikao próbowałam, ale niestety mi nie wyszedł efekt 3 kilogramowych rzęs. Myślę, że to moja wina, ponieważ nigdy się nie malowałam w ten sposób. Tak czy owak jednak uważam, że Hypnose raczej wydłuża niż pogrubia Ale i tak mi się podoba .
Dziekuje bardzo za opinie kuseczko. Zapominam wiec juz o tym tuszu.
Stary 2008-02-24, 16:42   #2095
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

A propos tuszu do rzes..
Wejdzie sobie na stronke Rimmel London http://www.rimmellondon.com/UK/home.aspx

Na samym dole jest link do ankiety, po jej wypelnieniu przesla tusz do rzes. Nie wiem oczywiscie na ile w tym prawdy, ale zawsze warto sprobowac !

To enter the competition to win a full sized Glam’eyes Mascara sample, simply access the promotional microsite, answer the question and follow the steps to entry (homepage> fill in the application form> submit form).

There are 2,000 full sized Glam’eyes Mascara samples worth £6.99 each to give away. There is a choice of 2 shades to choose from: Black or Brown.

The promotion will be open from 22nd February 2008 and the closing date for all entries is 21st March 2008.

One entry per person only.
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 21:11   #2096
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam do was wielką prośbę Czy któraś z was mogłyby przy okazji kuknać na pudry N.Y.C.? Chodzi mi o to, czy kolor Naturally Beige nie jest zbyt żółty. Chce zamówić (sypki i prasowany) na stronie polskiego dystrybutora, jednak wolę sie upewnić, że kolor ten nie jest zbyt żółty/ciepły (musze mieć odcienie zimne, lub chociaż neutralne). Interesuja mnie również te róże: Outside Cafe
i Park Avenue Plum

Bardzo prosze o pomoc

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 21:57   #2097
zwierzun
Rozeznanie

Hosenko a wiesz gdzie te pudry mozna oblukac: Boots, Superdrug

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33723698

zwierzun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 01:05   #2098
fotosia
Przyczajenie

Hej, Czy macie jakis ulubiony krem do pielegnacji biustu w UK ? Potrzebny dla zlagodzenia utraty wagi...
Stary 2008-02-25, 01:42   #2099
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

fotosia ja właśnie używam Galenic'a do biustu i jestem zadowolona
Stary 2008-02-25, 01:54   #2100
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam do was wielką prośbę Czy któraś z was mogłyby przy okazji kuknać na pudry N.Y.C.? Chodzi mi o to, czy kolor Naturally Beige nie jest zbyt żółty. Chce zamówić (sypki i prasowany) na stronie polskiego dystrybutora, jednak wolę sie upewnić, że kolor ten nie jest zbyt żółty/ciepły (musze mieć odcienie zimne, lub chociaż neutralne). Interesuja mnie również te róże: Outside Cafe
i Park Avenue Plum

Bardzo prosze o pomoc
wybieram sie jutro, a wlasiciwie dzis na zakupy wlasnie taki kosmetyczne, popatrze dla ciebie, zdjecia beda przejklamane, ale sprobuje zrobic
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości