|
|
#2071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Ja sprawdzilam w wátku lilo lolo i zakupilam ok 20 listopada 2007 wiec starczyl mi na 3 miesiace..calkem niezle chyba..czy nie?
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2008-02-19 o 15:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Ja zamówiłam go jakiś tydzień wcześniej - pamiętam, że pisałaś tu o swoim zamówieniu, gdy ja go już miałam. Pewnie, że nieźle - ja ogólnie zużywam podkłady bardzo wolno - płynne standardowe opakowania 30ml starczają mi zwykle na ponad rok
.
|
|
|
|
#2073 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzialam ich stoiska w wiekszych sklepach House of Fraser i John Lewis. To masz liste sklepow: http://www.sisley-cosmetics.co.uk/trouver_sisley.jsp Cytat:
na codzien uzywam YSL efekt sztucznych rzes, wiec wszystkie pogrubiajace porownuje do niego i wypadaja kiepsko. Jestem bardzo ciekawa jaki efekt da Lancome, moze moglabys wkleic malutkie zdjatko z pomalowanymi rzeskami, please? Lubie kilogramowe rzesy i jestem ciekawa czy moglabym osiagnac taki efekt po np 3 krotnym pomalowaniu. |
||
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
monikao dzięki Ci serdeczne, jadę dziś wieczorem na zakupki do centrum, w którym jest sklep John Lewis. Na pewno zajrzę
Co do tuszu Onyx, przesyłkę zamówiłam sobie na piątek, więc zapewne wtedy go od razu przetestuję. I jeśli będzie tego warty, zamieszczę fotki. Ja osobiście maluję rzęsy jedną warstwą. Przyjrzałam się dziś moim oczętom- zastanawiam się czy nie wyrzucić All about eyes rich do kosza. Strasznie mi się skóra pogorszyła pod oczami ![]() Kolejny zakup mnie czeka wobec tego, myślę nad Shiseido.
|
#2075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za duzo tego "wyrzuce" ale tak mialo byc ![]() a miala ktoras z Was kosmetyki Champneys?
|
|
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
a wiecie moze jaki jst najlepszy krem matujacy?? przed chwilka wyczytalam gdzies ze najlepszy jest Lysanel Mat' wiecie czy mozna go dostac w UK ?? albo jakis inny rownie dobry ??
|
|
#2077 |
|
Rozeznanie
|
Kuseczko, to powiedz gdzie bedziesz wyrzucac, to sie tam zaczaje;], ja mam probke 5 ml i lubie ten krem
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam ten lakier, ale z żółtym paskiem
nawet długo mi moja grzywke na boku utrzymał, no i ładnie pachnie ![]() a ja od kremu clinique tego pod oczy mam wysuszoną skóre, mniej siną i bez worów
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
karoleena będzie w moim śmietniku
A tak poważnie, to daję mu ostatnie dni szansy i się go pozbędę. Mogę Ci go oddać. Jestem tak w ogóle załamana ![]() Obeszłam dziś całe centrum handlowe Trafford Centre w poszukiwaniu butów(kozaczków) i nie nie znalazłam. Muszą być koniecznie na zamek, brązowe z lekko zaokrąglonymi czubkami na grubszych obcasach. Aż tak wymagająca jestem ? ![]() Później to już mnie nawet cena nie interesowała, mogłabym kupić buty za Ł100+ byle by tylko wyjść z czymś ze sklepu. No ale niestety...TŻ dzielnie zniósł moje marudzenie, doradzał. Kochany Musi się teraz nastawić na kolejną próbę zakupu w sobotę ![]() Ach, zapomniałam napisać, że nieudane zakupy zakończyły się wielkim obżarstwem w KFC ![]() Ps. Musiałam się tu wyżalić, bo wątek " Ubrania w Wielkiej Brytanii" jakoś ucichł.
Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2008-02-21 o 01:48 |
|
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
kuseczko zwykle jak sie czegos chce to nigdy nie mozemy tego znalezc.
zajrzyj tu, moze cos Ci sie spodoba. Kupowalam u nich na stronie i jestem zadowolona http://www.shoe-shop.com/bin/venda?e...smart,mycatref Ja pod oczami nie mam zmarszczek, ale tylko dzieki kremowi Lancome (nie jest przeznaczony pod oczy) NUTRIX Nourishing and Repairing Treatment. Ten krem ratuje mi zycie. Kilka lat temu kupilam go przez pomylke i teraz sie z nim nie rozstaje. Jest potwornie tlusty, dosc drogi na szczescie duza tubka 125 mil starcza na ok pol roku. |
|
|
|
#2081 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale mieszkajac w uk mam problem - nikt nie testowal z moich znajomych wczesniej, stad moje pytanie na tym watku - macie jakies godne polecenia kosmetyki do twarzowej pielegnacji? |
|
|
|
|
#2082 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jakbys tam napisala to by ozyl ![]() Cytat:
ciekawe, ciekawe.... Krem nie pod oczy- kremem pod oczy![]() Wazne ze Ci sluzy. ja juz o tym clinique pomyslalam ze moze my za mlode na niego jestesmy? No ale pani w sklepie widziala mnie i sama mi go doradzila ![]() Mi clinique nawilzyl skore pod oczamii tylko tyle ![]() Pytam jeszcze raz bo moze moje pytanie nie zostalo zauwazone. Czy firma CHAMPNEYS mowi wam cos? Ja mam tylko zestaw do paznokci i taki olejek do ciala z drobinkami zlota. jestem zadowolona,.ale do pielegnacji twarzy nic nie mam z tej firmy a bardzo sie zastanawiam.
|
|
|
#2083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigsy tak naprawdę nie widziałam jak to wygląda na żywej osobie a nie reklamie w TV. A zbędne tusze by sie przydało na targowisko wrzucić emigrantkowe. Cytat:
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
olka_222 daj linka na targowisko dziewczyn z UK (o ile jest takie).
Przyszła paczka. Ale gratisów dostałam M.in. cienie i pędzelki z Lancome. Byłam dziś na mikrodermabrazji, skóra mnie tak piecze, że najchętniej włożyłabym twarz do zamrażarki ![]() Dostałam od bratowej(kosmetyczki) krem pod oczy z polskiej firmy Femi http://www.femi.pl/. Acha, i również stwierdziłyśmy, że na Clinique mam po prostu za młodą skórę. Chociaż gdy przyszłam do domu i przeczytałam przeznaczenie, wyraźnie było napisane, że redukuje sińce, opuchnięcia itp..., więc nie jest to raczej typowy krem na zmarszczki. Pomyślałam, że mogą go stosować również młode kobiety. Widać, myliłam się.
|
#2085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tusz??? Olka oto oko z 3 kg tuszu Edytowane przez monikao Czas edycji: 2008-02-23 o 01:22 |
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Samego takowego targowiska nie ma, natomiast jak chcesz założyć wątek na zwykłym targowisku musisz na początku tytułu wątku zaznaczyć że to wymiana między wizażankami w UK.
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
olka_222 dzięki za wskazówkę
![]() monikao jak tylko znajdę dziś więcej czasu, wkleję dla Ciebie zdjęcie 3 kilogramowych rzęs po tuszu Onyx Byłam wczoraj wieczorkiem znowu na zakupach. Na tej stronie shoe-shop.com znalazłam buciki fajne, ale TŻ nalegał, żebym pojechała jeszcze raz, ponieważ uważa, że buty zawsze należy mierzyć. I najśmieszniejsze jest to, że pojechaliśmy do tego samego sklepu i tym razem w pierwszym sklepie, w "barrots" kupiłam buty I okazało się, że rozmiar"4"(podczas gdy noszę ciężko dostępną trójkę) był dobry. Bardzo mi się podobają.TŻ zwariował i kupił mi dwie pary kolczyków, jedna z kryształkami Swarovskiego, piękne Do tego obkupiłam się jeszcze w spodnie rurki,a na koniec wywołaliśmy nasze zdjęcia z komputera i naprawdę uważam, nie ma to jak prawdziwe fotografie. Pamiątka na całe życie
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monika ładne to oko. i rzęsy nawet nie posklejane co z taką ilością tuszu jest raczej ciężkie
|
|
|
#2089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kuseczka super zakupki. Zazdroszcze shoppingu (najpiekniejszy w Anglii). Z niecierpliwoscia czekam na zdjecie rzesek. Wstrzymuje sie z moimi zakupami i czekam na Twoja opinie. Ps. Kolczykami, butami i spodniami tez sie pochwal na watku z ubraniami, please? Edytowane przez monikao Czas edycji: 2008-02-23 o 12:03 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, znowu się zapędziłam i wygadałam wszystko na tym wątku
|
#2091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pare razy pochlapalam wodá bo zawsze przy myciu rák mi sie zdarzy...ale nic sie nie stalo Jesli o zdjeciach mowa to ja sobie sama zdjecia wywoluje Cytat:
|
|
|
#2092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
monikao próbowałam, ale niestety mi nie wyszedł efekt 3 kilogramowych rzęs. Myślę, że to moja wina, ponieważ nigdy się nie malowałam w ten sposób. Tak czy owak jednak uważam, że Hypnose raczej wydłuża niż pogrubia
Ale i tak mi się podoba .
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo za opinie kuseczko. Zapominam wiec juz o tym tuszu.
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
A propos tuszu do rzes..
Wejdzie sobie na stronke Rimmel London http://www.rimmellondon.com/UK/home.aspx Na samym dole jest link do ankiety, po jej wypelnieniu przesla tusz do rzes. Nie wiem oczywiscie na ile w tym prawdy, ale zawsze warto sprobowac ! To enter the competition to win a full sized Glam’eyes Mascara sample, simply access the promotional microsite, answer the question and follow the steps to entry (homepage> fill in the application form> submit form). There are 2,000 full sized Glam’eyes Mascara samples worth £6.99 each to give away. There is a choice of 2 shades to choose from: Black or Brown. The promotion will be open from 22nd February 2008 and the closing date for all entries is 21st March 2008. One entry per person only. |
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was wielką prośbę
i Park Avenue Plum Bardzo prosze o pomoc
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
Hosenko a wiesz gdzie te pudry mozna oblukac: Boots, Superdrug
|
|
|
|
#2098 |
|
Przyczajenie
|
Hej, Czy macie jakis ulubiony krem do pielegnacji biustu w UK ? Potrzebny dla zlagodzenia utraty wagi...
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
fotosia ja właśnie używam Galenic'a do biustu i jestem zadowolona
|
#2100 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

miałam małą wizażową przerwę jakiś czas temu i pewnie wtedy się pojawił. Zaraz będę czytać!!
Ja szczerze mówiąc wydajnością mojego jestem powalona, wciąż mam więcej niż połowę opakowania, a maluję się codziennie... rewelacja, stosunek jakości i wydajności do ceny - dla mnie bomba.

Nigsy tak naprawdę nie widziałam jak to wygląda na żywej osobie a nie reklamie w TV. A zbędne tusze by sie przydało na targowisko wrzucić emigrantkowe.