Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-25, 20:12   #2071
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

wszystko składam do kupy i .... ja wczoraj na wieczór wzięłam clotrimazolum gsk i czytam, że dziewczyny na forach mają upławy po tym...wiec myślę że to to było...
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:16   #2072
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Sprawdzilam w ksiazeczce corki i byla szczepiona ta szczepionka Hepawax w szpitalu , potem w przychodni ta sama a trzecia(7mcy) na zoltaczke to Euvax
a pozatym to szczepilam skojarzoną Pentaxim

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2014-09-25 o 20:17
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:16   #2073
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater

niesamowite! tak lekkich porodów nam życzę
OMG
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:18   #2074
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
tak zrobię
wody jak się sączą to raczej non stop.. co ?

też niekoniecznie...
mnie wody zaczęły się sączyć po seksie, około 1 w nocy. i wstawałam co godzinę do kibelka i za każdym razem jak szłam do łazienki to mi soćtam poleciało, ale tak w ilości małego kieliszka do wódki max. o 4 poszłam kolejny raz, znów tyle pociekło, zaczęłam sie trochę gimnastykować - przysiady, wahnięcia z kolana na kolano - i poleciało tak z pół szklanki - to już wtedy nie miałam wątpliwości. ogarnęliśmy się, o 7 z minutami byliśmy w szpitalu - a tu zonk, lekarka mnie bada, mówi że w badaniu palpacyjnym pęcherz płodowy jest nienaruszony. pochlapała mi tym ichnim płynem wkładkę - i nic. ani śladu wód.
ale ja byłam pewna że to nie śluz... i mówię jej to, że jestem pewna - że jak sie pogimnastykowałam to mi wtedy leciało - wtedy stwierdziła że mnie położy na sali przedporodowej, bo własnie może pęcherz pękł dość wysoko i dlatego się tak sączy od czasu do czasu. to było przed 8 rano, o 8:45 leżałam na łóżku i jak PIER***NĘŁO!!! to już kiedyś pisałam, że pół porodówki zalałam.
ale wcześniej sączyło się z przerwami - jak zdrowo poruszałam biodrami to wtedy wylatywało po trochu, ale żeby tak stale, to nie.
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:18   #2075
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ja ukladalam na oko, bo niektore rozm. 62 wychodza jak 56 i poprostu wybralam jeden maly 56 i przykladalam inne do porownania

ups zlosliwosc rzeczy martwych a szczerze to wspolczuje bo znowu wydatek

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

aaa mam wynik GBS ujemny
No to super
Stary 2014-09-25, 20:21   #2076
silesianna
Zakorzenienie

a to ja i moja nowa bluzka i BRZUCH! wiem wiem, słabo widać i lustro mam brudne ale nie ma kto mi zrobić zdjęć... w sobotę tz-a zmolestuję.

Stary 2014-09-25, 20:24   #2077
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Jestem z powrotem

Skończyłam szycie Tym samym kocyk Minky i kołderko-rożek Minky czekają na własciciela...
Gonia oj nie byłoby tak źle... na pewno dałabyś radę uszyć
Silesiana podoba mi sie Twój pomysł z doszyciem wypełnienia do bawełny
Kostka ja w rezultacie przestebnowałam tak jak na załączonym zdjęciu (wyszło mi 10cm od brzegu)
Szybkawolna super meble
Futbolowa współczuję dylematu z byłymi pracodawcami... ale jeśli mogę COŚ Ci zasugerować to jedynie tyle, że chyba powinnaś teraz przede wszystkim zadbać o własny interes i interes Twojego jeszcze nienarodzonego maluszka... bo jesli Ty o to nie zadbasz to nikt nie zadba !!!
Ela współczuję żylaka ja sie podłamałam po ostatniej wizycie jak się dowiedziałam że mi ovula nabothia baaaaardzo urosła Za tydzień mam wizytę i jestem bardzo ciekawa jak to wyglada po kolejnym miesiącu.... Jak po wizycie????
Sweet ciuszki mega dla samej możliwości ubierania w takie kreacje mogę mieć córcię
Anetka KONIECZNIE daj znać co u Ciebie !!! Trzymam kciuki aby to nie były wody tylko mocz !!!!
Eclaris dobrze że już w domku. Regeneruj siły !!
Kasiu zdecydowanie bardziej mi pasuje Twój obecny avatar
Frau takie leniuchowanie to fajna sprawa.... każdemu się raz na jakiś czas nalezy !!!
Żanet pytałas swojego gina o te skurcze, że Ci się napina jedynie dół brzuszka??? Cos Ci powiedział? Bo ja mam tak samo jak Ty... czasem napina/twardnieje mi się cały brzuszek ale częściej tylko dół i ciekawi mi o co kaman....
Kostka, Silesiana - mogę Wam podac rekę - ja też jeszcze w lesie z wyprawką i szykowaniem
Manieczka, Czekoladka pięknie Wam idzie z tym prasowaniem Możecie wpaśc do mnie bo ja nie cierpię prasować
Lekarz powiedzial, ze to normalne, i jesli bezbolesne to ok. Juz ten etap ze moga sie pojawiac nawet codziennie, oczywscie mowa o tych BH tylko maja byc bezbolesne

Na zdjeciu minky rozek uszyty przez Ciebie ? Sliczny

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Wróć !!!!!
Ten rożek na zdjęciu jest tylko poglądowy dla Kostki (pokazuje jak przeszyłam bebechy )
Zaraz wrzucę ten który dziś spłodziłam
Aaa, ide czytac dalej, to zobacze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 20:27   #2078
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
też niekoniecznie...
mnie wody zaczęły się sączyć po seksie, około 1 w nocy. i wstawałam co godzinę do kibelka i za każdym razem jak szłam do łazienki to mi soćtam poleciało, ale tak w ilości małego kieliszka do wódki max. o 4 poszłam kolejny raz, znów tyle pociekło, zaczęłam sie trochę gimnastykować - przysiady, wahnięcia z kolana na kolano - i poleciało tak z pół szklanki - to już wtedy nie miałam wątpliwości. ogarnęliśmy się, o 7 z minutami byliśmy w szpitalu - a tu zonk, lekarka mnie bada, mówi że w badaniu palpacyjnym pęcherz płodowy jest nienaruszony. pochlapała mi tym ichnim płynem wkładkę - i nic. ani śladu wód.
ale ja byłam pewna że to nie śluz... i mówię jej to, że jestem pewna - że jak sie pogimnastykowałam to mi wtedy leciało - wtedy stwierdziła że mnie położy na sali przedporodowej, bo własnie może pęcherz pękł dość wysoko i dlatego się tak sączy od czasu do czasu. to było przed 8 rano, o 8:45 leżałam na łóżku i jak PIER***NĘŁO!!! to już kiedyś pisałam, że pół porodówki zalałam.
ale wcześniej sączyło się z przerwami - jak zdrowo poruszałam biodrami to wtedy wylatywało po trochu, ale żeby tak stale, to nie.
okey...to spróbuję makarenę delikatnie zatańczyć...
ale to u Ciebie ewidentnie tempa nabierało... i coraz więcej... a u mnie po nocnym zaaplikowaniu leku do 9 rano powypływało co miało (a ze w nocy sie podmyłam) to tabletka już nie wypływała...tylko z rana same mokre majtki... jak czytam fora..to wszystkie tak samo miały... i potem sucho.. tego się trzymam + plus baaaczna obserwacja..

silesianna super i jaki ładny brzuszek
Stary 2014-09-25, 20:29   #2079
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Silesiana brzuszek juz konkretny

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

ciekawe jak tam Ela po wizycie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:30   #2080
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
tak zrobię
wody jak się sączą to raczej non stop.. co ?
Cytat:
okey...to spróbuję makarenę delikatnie zatańczyć...
ale to u Ciebie ewidentnie tempa nabierało... i coraz więcej... a u mnie po nocnym zaaplikowaniu leku do 9 rano powypływało co miało (a ze w nocy sie podmyłam) to tabletka już nie wypływała...tylko z rana same mokre majtki... jak czytam fora..to wszystkie tak samo miały... i potem sucho.. tego się trzymam + plus baaaczna obserwacja..

silesianna super i jaki ładny brzuszek

obserwuj zdecydowanie, ale takie mam wrazenie, że to jednak infekcyjno - fizjologiczna wydzielina, a nie wody. jeszcze zaciskamy nogi i trzymamy dzieciaki w brzuchach
Stary 2014-09-25, 20:30   #2081
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra co by nie być gołosłownym wrzucam moją dzisiejszą WYPOCINĘ.
Może nie jest idealny ale... włożyłam w niego całe serducho i jestem MEGA dumna
TADAM
Zdjęcie nie oddaje kolorów... na delikatnym żółciutkim tle te literki są niebiesko-błękitno-różowo-turkusowe

Jaki sliczny mozesz byc dumna
Ja ostatnio szylam abazurek na lampke nocna i kota chce jeszcze poduszke sowke uszyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 20:32   #2082
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Kochane jesteściedziękuję za kciuki..
ja bez tego forum to bym psychicznie chyba się wykończyła..w ciągłym strachu bym żyła...każdy objaw... a tak się człowiek uspokoi..

kurde..jak nasze mamy przetrwały 9 miesięcy bez dostępu do neta w czasie ciąży... dla mnie to by było 9 miesięcy strachu...ale wiele też rzeczy pewnie świadoma bym nie była...
Stary 2014-09-25, 20:32   #2083
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pamiętacie ile czasu się czeka na wyniki toxo IgM? jeden dzień czy dłużej??
W środę mam wizytę i mam dylemat czy iśc na pobranie jutro czy w poniedziłek

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Ja mam wilgotno...
Obserwuj się baardzo dokładnie !!!!!!! i w razie czego jedź na IP choćby w środku nocy !!!!
Ja mialam wynik tego samego dnia, ale to takie laboratorium glowne, w ktorym pobieraja i na miejscu badaja. Wiec pobrali mi rano, a wynik po poludniu. Z reguly chyba 1 dzien sie czeka ?
Stary 2014-09-25, 20:34   #2084
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
obserwuj zdecydowanie, ale takie mam wrazenie, że to jednak infekcyjno - fizjologiczna wydzielina, a nie wody. jeszcze zaciskamy nogi i trzymamy dzieciaki w brzuchach
nom... zaciskamy nogi...co najmniej do 38 tc... !!
bez falstart'ów
Stary 2014-09-25, 20:55   #2085
Zanet84
Zakorzenienie

W Netto od dzisiaj jest akcja rzeczami dla maluszkow
http://www.netto.pl/dzieci-s328.html

podpatrzylam u pazdziernikowych mamuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 21:03   #2086
AnetkaIzabell
Rozeznanie

ooo szukałam pasa ciążowego... 20 zł za 2 szt to dobra cena ?

te ubranka w netto to wszystko od rozmiaru 62... i ceny jak w pepco bez promocji...

Edytowane przez AnetkaIzabell
Czas edycji: 2014-09-25 o 21:04
Stary 2014-09-25, 21:06   #2087
szybkawolna
Rozeznanie

Cytat:
kurde..jak nasze mamy przetrwały 9 miesięcy bez dostępu do neta w czasie ciąży... dla mnie to by było 9 miesięcy strachu...ale wiele też rzeczy pewnie świadoma bym nie była...
wlasnie tez mnie to zastanawia ;p ja co kolwiek sie dzieje to pierw czytam na necie co to moze byc wogole jak mamie czasami mowie o ciazy i rzeczach ktore przeczytalam to mama mi mowi " za moich czasow takich rzecy nie bylo, takich badan nie bylo, nikt o to nie pytal itp" , to ja bym zeszla na zawal jak bym nie wiedziala co i jak ;p

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
ooo szukałam pasa ciążowego... 20 zł za 2 szt to dobra cena ?
raczej super tanio ;p ostatnio sie pytalam doktorka na temat tych pasow i mi powiedzial ze owszem poleca , ale zeby sobie pierszy pas kupic po porodzie zeby sie moc zmierzyc i nie kupowacc na oko, a drugi i tak bede musiala kupic bo ten pierwszy sie rozciagne zejdzie ze mnie opuchlizna i woda i wogole kg wiec mowil ze napewno bede potrzebowac 2 ale w roznych rozmiarach
Stary 2014-09-25, 21:08   #2088
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
Wg mojej mamy- pediatry: jesli w szpitalu mają Euvax to NIE pozwalać im tym dziecka tknąć, niestety ale po tej szczepionce zdarzają się upośledzenia typu niedowłady i coś tam jeszcze mówiła. Generalnie powiedziała, że to jest szczepionka której używa sie (nie zawsze ale jednak) teraz jeszcze tylko w Polsce i na Ruminii, nigdzie indziej... i choć jest zalecana przez sanepid to niestety niesie ze sobą ryzyko i to nie takie małe, także lepiej nie ryzykować. A jeśli p/żółtaczce mają szczepionkę Hepavax albo Engerix to spoko - dac dziecko zaszczepić, jak najbardziej.
Jeśli jednak mają ten Euvax to zapytać czy w szpitalu istnieje możliwośc dokupienia jednej ze szczepionek które w.w., a jeśli nie, to załatwić samemu wczeniej i trzymac ją w lodówce (w lodówce też przewieźć tj. np. w takiej turystycznej albo w termosie chyba tez można) i przywieźć do szpitala (Hepavax/Engerix).

elariss - czytałam, ze dużo przeżyłaś ostatnio!
eclariss, anetka - co do pasków to nie wiem, wiem, że ten apteczny 1 szt. kosztuje ponad 30zł, także ja podziękuję a te lakmusowe barwią się na niebieski przy odczynie zasadowym, także hmm jest taki przy infekcji? Dziwne... ja przy grzybicy ostatnio miałam normalny, tylko nie żółty, a ciemniejszy był wtedy. Ale może to zależy jaka infekcja
Kurde, zajrzałam w książeczkę zdrowia M.i tam jak w mordę strzelił euvax trzy razy. Dziecko mam zdrowe. Powinnam się bać?

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Październikówki szaleją

A propos kocich ruchów, Wy też macie problem ze wstaniem z łóżka? Ja się czuję jak żuczek gnojaczek co się przewrócił na plecki i nie może wstać

Obiecane fotki w załącznikach Teściowa ma szajbę i kupuje, kupuje, kupuje, ma już zakaz na małe rzeczy to kupuje wszystko na 74 Do tego jeszcze 10! par najpiękniejszych rajstopek jakie widziałam i śpiworek do spania na długi rękaw Co jak co, ale na teściów narzekać nie mogę...

buahaha jak żuczek ja jeszcze staram się wstawać na raz, ale zdarzyło mi się już i na dwa i na trzy ;-)

Ubrania piękne :-D

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
O Masakra! Ciekawe, które to jej dziecko, może z piąte nawet nie pisnęła skubana

Sweet ale piękne ubranka, no będzie mała księżniczka jak nic

Ja się tak najadłam obiadu, że zaraz pęknę... a młoda ma czkawkę i się rozpycha i wszystko boli w środku, już nie wiem czy z przejedzenia czy od jej kopów...

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Ela jak po wizycie???
Anetka daj znać koniecznie po wizycie na IP!

Słuchajcie, a czy te reklamy na wizażu można jakoś powyłączać? Bo mi co rusz wyskakują jakieś ruszające się reklamy, a to kremów, a to czegoś tam i to też mam wrażenie, że mi spowalnia lapka...

nowy avatar :-D nie nadążam za Tobą ;-)

Cytat:
a to ja i moja nowa bluzka i BRZUCH! wiem wiem, słabo widać i lustro mam brudne ale nie ma kto mi zrobić zdjęć... w sobotę tz-a zmolestuję.

Zacne ściegi :-D

Ja po zebraniu rady rodziców w przedszkolu. Dziś w grupie M.całe sześcioro dzieci .

Ela! Melduj się!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 21:10   #2089
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
wlasnie tez mnie to zastanawia ;p ja co kolwiek sie dzieje to pierw czytam na necie co to moze byc wogole jak mamie czasami mowie o ciazy i rzeczach ktore przeczytalam to mama mi mowi " za moich czasow takich rzecy nie bylo, takich badan nie bylo, nikt o to nie pytal itp" , to ja bym zeszla na zawal jak bym nie wiedziala co i jak ;p

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

raczej super tanio ;p ostatnio sie pytalam doktorka na temat tych pasow i mi powiedzial ze owszem poleca , ale zeby sobie pierszy pas kupic po porodzie zeby sie moc zmierzyc i nie kupowacc na oko, a drugi i tak bede musiala kupic bo ten pierwszy sie rozciagne zejdzie ze mnie opuchlizna i woda i wogole kg wiec mowil ze napewno bede potrzebowac 2 ale w roznych rozmiarach

Ale te pasy w tym netto to sa inne nic te poporodowe ściągające te w netto sa takie jak przy spodniach ciążowych, elastyczne i nosi sie ze w ciazy żeby brzuch był zakryty.

Edytowane przez LolaMontez
Czas edycji: 2014-09-25 o 21:20
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 21:12   #2090
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

O rety, to po porodzie jeszcze trzeba jakieś pasy nosić?

Ja to w ogóle bez Was chyba zginę
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 21:14   #2091
LolaMontez
Wtajemniczenie

Nie trzeba nosić ale wiele osób poleca, inne odradzają , nam położna mówiła ze lepiej nosić bo skora i macica szybciej sie kurczą i mniejsza szansa ze flak zostanie ja kupie

Ale mówiła tez żeby nie byc w nim ciagle tylko jak sie stoi lub idzie, a w czasie siedzenia zdejmować

Czas edycji: 2014-09-25 o 21:16
Stary 2014-09-25, 21:18   #2092
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Nie trzeba nosić ale wiele osób poleca, inne odradzają , nam położna mówiła ze lepiej nosić bo skora i macica szybciej sie kurczą i mniejsza szansa ze flak zostanie ja kupie
O, w sumie ma to sens. Po CC też jest to dozwolone?

To ja też zapodam Wam siebie na aktualnej focie. Na szczęście nie widać szczegółów twarzy Chyba coś mnie hormony atakują, bo nie dość, że tylko płacz i nerwy, to jeszcze mnie na buzi wysypało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kla.jpg (116,2 KB, 63 załadowań)
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 21:18   #2093
szybkawolna
Rozeznanie

Cytat:

Ale mówiła tez żeby nie byc w nim ciagle tylko jak sie stoi lub idzie, a w czasie siedzenia zdejmować
swiete slowa
Stary 2014-09-25, 21:22   #2094
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
O, w sumie ma to sens. Po CC też jest to dozwolone?

To ja też zapodam Wam siebie na aktualnej focie. Na szczęście nie widać szczegółów twarzy Chyba coś mnie hormony atakują, bo nie dość, że tylko płacz i nerwy, to jeszcze mnie na buzi wysypało
Chyba mozna ale pewna nie jestem tylko pewnie jak juz ta rana będzie jakoś wygladała
No całkiem niezłe wyglądasz, brzuszek taki w sam raz, nie za duży i ta biblioteka hmmm super ��

Czas edycji: 2014-09-25 o 21:24
Stary 2014-09-25, 21:28   #2095
paulina119a
Zadomowienie

dziękuję Wam za miłe słowa odnośnie mojego Minky
Powiem Wam, że sama z chęcią bym się wtuliła w taki kocyk... jest taaaaki milutki

Silesianna superancka bluzka i jaki brzuchalek
Podtrzymałas mnie na duchy bo juz myślałam, ze tylko mi urósł po tym jak dziewczyny w Klubie wrzuciły swoje brzuszki....

Anetko po to tu jesteśmy

Żanet kurczę ja nie mam nigdzie w okolicy Netto
Myślicie, że ten ich pas ma sens ???

Ela !!!!! Jak po wizycie ???

Frau jesteś w tej radzie rodziców ?

Futbolowa super !! Właśnie o tym mówię.... Ja w porównaniu z Wami to wygladam jak bomba głębinowa ze swoją rakietą !

Edytowane przez paulina119a
Czas edycji: 2014-09-25 o 21:31
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 21:48   #2096
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Wam za miłe słowa odnośnie mojego Minky
Powiem Wam, że sama z chęcią bym się wtuliła w taki kocyk... jest taaaaki milutki

Silesianna superancka bluzka i jaki brzuchalek
Podtrzymałas mnie na duchy bo juz myślałam, ze tylko mi urósł po tym jak dziewczyny w Klubie wrzuciły swoje brzuszki....

Anetko po to tu jesteśmy

Żanet kurczę ja nie mam nigdzie w okolicy Netto
Myślicie, że ten ich pas ma sens ???

Ela !!!!! Jak po wizycie ???

Frau jesteś w tej radzie rodziców ?

Futbolowa super !! Właśnie o tym mówię.... Ja w porównaniu z Wami to wygladam jak bomba głębinowa ze swoją rakietą !
Ja mam netto w miescie obok, autem moze 4 min jazdy, ale nigdy tam nie bylam, wiec nawet nie wiem jakie jakosciowo sa tam rzeczy
Co do pasow nie zastanawialam sie nad nimi, nawet nie myslalam nad tym czy bede nosic

Futbolowa], figurka niczego sobie, brzuszek fajniutki

Dzis chyba poczulam co znaczy dostac po nerce, w kazdym badz razie po czyms z tylu nie za przyjemne...

A ja musialam wstac teraz z lozka i jeszzcze cos zjesc....no taki glod czulam ze musialam
Stary 2014-09-25, 22:01   #2097
szybkawolna
Rozeznanie

Sami goscie tu u nas
ide ogladac na tvn7 - Przypadek 39 z tego co pamietam fajny film to byl o ile to ten o ktorym mysle
Milej nocki i erotycznych snow
do rana
Stary 2014-09-25, 22:34   #2098
Zanet84
Zakorzenienie

Ja juzusypiam dobranoc, kolorowych i spokojnych snow
Stary 2014-09-25, 23:45   #2099
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
mnie mąż będzie owijał bandażem elastycznym rozmiar na pewno dobierzemy.. chyba efekt ten sam

wszyscy już śpią... jak Wam dobrze....

ja trzymam rękę w gaciach... w sensie rękę na pulsie..
i sucho..w sensie mokro, ale tylko w środku czyli jest dobrze..

zmykam i ja

Edytowane przez AnetkaIzabell
Czas edycji: 2014-09-25 o 23:46
Stary 2014-09-26, 05:14   #2100
tiera
Raczkowanie

My Sweet Little Precious zazdroszczę teściowej. Moja stwierdziła że teraz to nic nie kupi bo ją czeka wesele więc może za rok.

Ja nie mam łóżka śpimy na materacach z naszego starego łóżka. Mieliśmy kupić ale jakoś ciągle to odkładamy bo jakoś w ciąży nie mogę się zdecydować jaki to łózko ma być a wstać z materaca chociaż jest z tych wysokich i grubych - makabra.

Po czym poznać że się brzuch obniżył?
tiera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości