![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Kurczę a ja sobie chciałam jutro obejrzeć powtórki z całego tygodnia, ale muszę jechać na uczelnię
![]() I już jestem chyba z miesiąc do tyłu ![]() ![]()
#2102 |
Raczkowanie
|
Nie znoszę wątku z Rafałkiem (mój mąż też
![]() Co do meza zaraz wróci z pracy i moge sie założyc, że powie: "Nie ma dzis na wspólnej? Kurcze, szkoda, z checią bym obejrzał"- to jego cotygodniowy tekst ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
27.11 (poniedziałek)
Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Danuta na forum klasy demaskuje oszustwo Justyny. Ola uważa, że mama bardzo dobrze zrobiła. Igor, podobnie jak Ewa, postanawia wynieś się z mieszkania Hoffera. Kamil oskarża przyjaciela o tchórzostwo. Michał dowiaduje się, kto jest sprawcą pobicia dziennikarza z brukowca. Jego żona uważa, że trzeba o tym poinformować policję. 28.11 (wtorek) Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Adam zabiera Weronikę na działkę, gdzie stanie ich przyszły dom. Podczas zwiedzania terenu budowy Roztocki ulega poważnej kontuzji. Izabela postanawia sprawdzić prawdziwe intencje Karola. Chce mu dać w prezencie bardzo kosztowny zegarek. Roman zostaje sam w domu. Załamany sięga po alkohol. 29.11 (środa) Reżyserem odcinka jest Urszula Urbaniak. Do Ziębów dzwoni ich najstarsza córka. Żaneta jest zaskoczona, że Maria i Włodek nigdy nie wspominali o Renacie. Agnieszka chce, aby Weronika reprezentowała gazetę, która zaszkodziła Kindze i Michałowi. Weronika próbuje wytłumaczyć swojej szefowej, że nie może podjąć się tego zadania. Na zakończenie roku szkolnego Danusia dostaje od matki Justyny piękny bukiet kwiatów. Pani Stern dziękuje jej za wszystko, co zrobiła dla dobra jej córki. W roli Renaty wystąpi Marta Kalmus. 30.11 (czwartek) Reżyserem odcinka jest Filip Zylber. Żaneta próbuje dowiedzieć się czegoś o Renacie. Nikt z rodziny Ziębów nie chce o tym mówić. Michał prosi ojca Rafała, aby przyznał się do pobicia dziennikarza. Niestety Latałko nie ma zamiaru tego zrobić i ufa, że Brzozowscy go nie wydadzą. Karol zaprasza Izabelę do swojego rodzinnego domu pod Warszawą. Podczas romantycznej kolacji przy świecach Brzozowska coraz bardziej docenia zalety swojego nowego przyjaciela. 04.12, poniedziałek Izabela po upojnej nocy z Karolem zaczyna mieć wątpliwości dotyczące ich ewentualnego związku. Kopczyński próbuje przekonać ją, żeby nie bała się swoich uczuć. Andrzej i Basia odbierają córkę z lotniska. Karolina nie może doczekać się spotkania z przyjaciółmi. Do Warszawy przyjeżdża najstarsza córka Ziębów. Renata obawia się rozmowy z Marią. 05.12, wtorek Weronika mówi Adamowi o kłopotliwej sytuacji zawodowej w jakiej się znalazła. Roztocki zarzuca jej brak lojalności w stosunku do Michała i Kingi. Renata informuje najbliższych, że zostanie z nimi przez jakiś czas. Kiedy Maria próbuje dowiedzieć się czegoś o dzieciach dawno niewidzianej córki ta unika rozmowy na ten temat. Karolina zauważa, że Igor bardzo się zmienił. Próbuje zmienić jego nastawienie do życia. 06.12, środa Szef Marka składa mu propozycję nie do odrzucenia. Gosia ma pretensje do ojca, że dał się sprzedać. Kierownik budowy zauważa, że Hoffer przychodzi pijany do pracy. Roman zapewnia, że więcej się to nie powtórzy. Latałko spotyka się z Roztockim. Adam nie ukrywa, że wie kto naprawdę pobił dziennikarza z brukowca. 07.12, czwartek Roman zostaje wyrzucony z pracy. Chwilę później, pod wpływem alkoholu, prowokuje bójkę z dużo młodszym i silniejszym mężczyzną. Żaneta mówi Marii, że Renata ukrywa coś przed rodziną. Maria bezskutecznie próbuje dowiedzieć się czegoś o dzieciach Renaty. Karolina zauważa, że Ula jest zazdrosna o Igora. Namawia przyjaciela, aby zajął się Urszulą, która najwyraźniej jest w nim zakochana. 11.12.06 (poniedziałek) Reżyserem odcinka Jacek Filipiak. Marta odbiera ojca z posterunku policji. Hoffer wyrzuca sobie, że zmarnował życie swoim najbliższym. Chwilę później poznaje tajemnicę najstarszej córki Ziębów. Igor wyznaje Uli, że bardzo mu na niej zależy. Zaprasza ją na romantyczną kolację. Marek ma sobie za złe, że zgodził się nadzorować pracę nad reklamą produktu. Kolega z firmy domyśla się, dlaczego szef zlecił Zimińskiemu takie zadanie. 12.12.06 (wtorek) Reżyserem odcinka Jacek Filipiak. Renata postanawia jak najszybciej wyjechać z Warszawy. Żaneta próbuje przekonać ją, aby pożegnała się z rodzicami. Hoffer idzie do ośrodka terapeutycznego. Terapeuta uświadamia mu, że to za jego radą najbliżsi zostawili go samego. Izabela unika kontaktów z Karolem. Maks stara się wytłumaczyć mamie, że Kopczyński nie ponosi winy za jego wypadek na motorze. 13.12.06 (środa) Reżyserem odcinka Jacek Filipiak. Renata wraca do domu rodziców. Maria i Włodek chcą się dowiedzieć, dlaczego tak nagle postanowiła wyjechać. Weronika martwi się o swoją szefową. Jej zdaniem Agnieszka jest bardzo samotna i nieszczęśliwa. Karolina nie chce wracać do Stanów. Andrzej próbuje wytłumaczyć jej, że powinna pojechać i skończyć studia, które tam rozpoczęła. W roli Agnieszki Olszewskiej wystąpi Katarzyna Walter. 14.12.06 (czwartek) Reżyserem odcinka Jacek Filipiak. Roman na spotkaniu grupy terapeutycznej poznaje szefową Weroniki. Agnieszka, po sesji, podchodzi do Hoffera i próbuje nawiązać z nim kontakt. Kopczyński nie chce przyjąć od Maksa pieniędzy za naprawę motocykla. Proponuje mu inny sposób rewanżu. Latałko prosi Kingę, aby pomogła znaleźć mu jakąś pracę. Niespodziewanie okazuje się, że dzięki Michałowi ojciec Rafała zostaje zatrudniony w sklepie spożywczym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
OOoo jaka super rozpiska
![]() ![]()
#2106 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co to za Urszula?? wytłumaczcie mi jakos ostatnio nie jestem w temacie
acha i druga sprawa w sobote udało mi sie obejrzec jeden odcinek i niedoslyszałam jednej kwesti Ile Izabela miała zapłacic za buty co dla niej było prawie pol darmo??
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
1390??
#2108 |
Zakorzenienie
|
1390?? Napewno tysiąc trzysta coś. No, prawie półdarmo... :|
#2109 |
Zakorzenienie
|
Ula (Edyta Herbus) to kolezanka z ogolniaka (chyba) ,Igora i Kamila
![]() A jesli chodzi o cene nutow,cos okolo 1300 zl,to Iza powiedziala to ironicznie,"prawie jak za darmo" Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2006-11-26 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
karolina wraca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
#2113 |
Zakorzenienie
|
no ja też za Karoliną nie przepadam
![]()
#2114 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wyczułam ironii jesli chodzi o cenę tych butów. Jak dla mnie to było poważnie powiedziane.
#2115 |
Raczkowanie
|
Karolina niech lepiej wraca do tych swoich Stanów bo jakos nie mogę na nia patrzeć- chociaż z drugiej strony jestem ciekawa jak teraz wyglada młoda Damiecka vel Karolina
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze nie bedzie juz paraodwac w tych smiesznie rozowych wlosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, Staszek mógłby poczekać, aż Karolina przyjedzie i normalnie para jak z bajki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Kopciowa by tego anemicznego Rafałka kiełbasą dokarmiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
o tak, rafalka nowego ja tez nie lubie...
i bedzie watek we wtorek chyba z najstarsza corka Ziebow...
#2121 |
Rozeznanie
|
Oo Leszek się dzisiaj od niepamiętnych czasów pojawił
![]() ![]() ![]()
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Może by Gabrysia jakiegos dzieciorka urodziła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
dla mnie wszystkie Arturki jakieś beznadziejne. Jeden i drugi. A już po mału męczy mnie ten wątek..rozwinęliby jakies inne...dużo postaci zaginęło w akcji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie...
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Arturki?
![]() ![]() mi się wczoraj znowu nie chciało obejrzeć tego odcinka ![]() ![]()
#2126 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj postanowiłam w końcu obejrzeć powtórke z wczoraj
![]()
#2127 |
Konto usunięte
|
A ja dziekuje Bogu ze Rafalka gra inny chlopczyk,bo tamten dzialal mi ostro na nerwy:/
Ciesze sie,ze wraca Karolina,bo jednak jest to wesola dzieczyna-o kurna ale rymuje ![]() A wiecie o co chodzi z ta corka Ziebow? Co ona takiego ukrywa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Konto usunięte
|
Nafiyga,a to chyba ze tak hehehehh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
nie ogladaam odcinka wczoraj :/ moze mi ktos powiedziec po co Kamil mial jechac nad morze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.