![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
A u nas śluby najczęściej są o 16 i 17 lub 18
![]() ![]() ![]()
#2102 |
Zakorzenienie
|
Z perspektywy śląska 17 to masakrycznie późna godzina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() ![]() Ja z moim poczuciem czasu to bym się nie wyszykowała chyba na 13... ![]() ![]()
#2104 |
Raczkowanie
|
My planujemy na 14
![]()
#2105 |
Zakorzenienie
|
u nas też większość ślubów o 16, 17, 18 a nawet 19. Najwcześniej byłam też na o15-bo para za późno poszła i ta jedyna godz została. Wcześniej u nas nie ma chyba nawet. Przynajmniej nie słyszałam.Ale tak jak mówicie, każdy region inaczej ma.
Mój tż dostał przedślubnego stresu ![]() ![]() Zamówiliśmy dzisiaj obrączki, jak dla mnnie śliczne. MAm takie byle jakie zdjęcie z katalogu zrobiłam. Moja z brylancikami, a tż z nacięciem.
#2106 |
Zakorzenienie
|
Jak powiedziała Gusiak w różnych regionach Polski jest różnie z godzinami. Wświętokrzyskim jest później.
Ja mam ślub o 18.30 bo do wyboru miałam jeszcze tylko 15 a to dla mnie zbyt wcześnie.
#2108 |
Zakorzenienie
|
Gusiaku piękne obrączki
![]() My też mieliśmy do wyboru jeszcze 15 ale to było dla nas za wcześnie ![]()
#2109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
W takim razie do której u Was trwają wesela?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2112 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
Wesele trwa normalnie tak do 5 lub 6.po kosciele sa zyczenia pozniej obiad i tak dalej.no ale zgadzam sie z toba zupelnosci ze 12 godzin to wystarczajaco dlugo na tance
#2114 |
Zakorzenienie
|
No PMki z 10 lipca - zostało nam równiutko 3 miesiące!!!!
![]() Czas załatwiać dokumenty wszelkiego rodzaju... ![]()
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądam właśnie w telewizji relację z katastrofy, nie mogę w to uwierzyć, tyle ważnych dla nas osób.... [*]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Bo po prostu trudno w to wszystko uwierzyć...człowiek słucha i ogląda po raz kolejny i ma nadzieję, że to jednak nieprawda...
#2117 |
Zakorzenienie
|
Szok to za malo powiedziane, to tragedia dla Polski. Zginęli wielcy ludzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
a ja od rana chodzę lekko podminowana, oczywiście podzielam zdanie wszystkich że to wielka tragedia - niemal 100 osób zginęło, SAM TEN FAKT jest wielką tragedią, oczywiście tym gorzej że między ofiarami znaleźli się prezydent z żoną, niemal całe dowództwo wojskowe i masa innych ważnych osób z rządu...
ale szlag mnie trafia jak słyszę, jaki to Kaczyński cudownym prezydentem był ;/ zaraz mi się oberwie, że o zmarłych źle mówić nie wolno, ale niestety, wybaczcie. nigdy go nie lubiłam i nie zmieniło się to teraz. żal człowieka, żal pozostałej po nich rodziny... I nie rozumiem, jak ludzie, którzy jeszcze niedawno tak na niego psioczyli, teraz ze łzami w oczach wymyślają, co by tu nowego nazwać jego imieniem... ulice, most, stadion narodowy im. lecha kaczyńskiego?! a to ostatnie z jakiej racji? już prędzej bym zrozumiała gdyby zaproponowano postać Piotra Nurowskiego, to mogłabym zrozumieć... przynajmniej jakiś związek ze sportem miał... ahhhhhhh to się wygadałam... a jak widzę Martę Kaczyńską to łzy mi same do oczu lecą ![]() z takich fajniejszych spraw to chyba wybraliśmy zaproszenia, póki co zamówiłam jedno na próbę i zobaczymy, czy się nam spodoba tak jak na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Wife, no bo mamy trochę skłonność do przesady, jak nie w jedną to w drugą stronę. Teraz to już wszystko mało istotne, ale żal pozostał i jakoś same się łzy cisną każdemu, nie ważne jakie ma poglądy polityczne. Powinno to być lekcją szczególnie dla żadzących, ale niestety obawiam się że tak nie będzie, mnie drażni , że na takiej tragedii ludzie chcą zarobić. W kościołach władze lokalne wystawiają się na pokaz, pierwsi lecą żeby tylko się zaprezentować, szczególnie jak kamera w pobliżu, bo wybory niebawem. Zamiast zastanowić się trochę nad sobą.
A zaproszenia, skromne bardzo, ale ładne. JA też jeszcze nie mam ![]() właśnie trochę stresa złapałam, z ciekawości weszłam na suwaczek, a tam 89dni.....
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-04-12 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie mówię że się nie cisną, bo to akurat fakt któremu trudno zaprzeczyć. ja nawet wierzę w łzy polityków, myślę że mimo wszystko są to ludzie i w takiej sytuacji żadnego nie byłoby stać na granie na ludzkich uczuciach, w taki sposób... moim zdaniem nie ma tu znaczenia czy sa kamery czy nie,jakby nie bylo oni wszyscy sie znali, moze nie zgadzali, moze nie lubili, ale mimo wszystko.... drazni mnie po prostu ten nagly zachwyt nad kaczynski, wychwalanie zalet, bla bl abla..... ehhhhh zreszta, jak sami mowia nie sa teraz w stanie myslec o wyborach, ani tym bardziej o kampanii - i dla mnie to jest szczere.... ale moze ja naiwna jestem ![]() zaproszenia znalazlam w necie, wpisujac w google "zaproszenia slubne" i klikajac na grafike ![]() to jakas firma z Olkusza... zobaczymy jak bedzie wygladac na zywo ![]() my mamy 110 dni! ![]() edit zaproszenia bez tych muszelek ![]() Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-04-12 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
mój slub był o 16.00 o tej samej godzinie oświadczył mi się mój Skarb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
A gdzie to się wszystkie lipcówki podziały???
![]() ![]() My właśnie musimy ustalić kiedy i kogo zapraszać...bo czas leci i leci... ![]() Poza tym chodziłam za butami...porażka na całej linii ![]() ![]()
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my też właśnie ustalamy listę gości do zaproszeń i terminy potwierdzeń, bo dziasiaj wybieramy się do firmy która przygotowuje nam projekty zaproszeń i mamy wymyślać środek, a w przyszłym tyg na początku planuję dostarczyć już pani listę i mam nadzieję że przed 1 maja będziemy mieli już zaproszenia i zacznie się jeżdzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Eee po tyłach jesteście
![]() Na próbny fryz już sie umówiłam, wstępnie ustaliłam godzinę uczesania w dniu ślubu. Idziemy do przodu ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-04-16 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() my też na etapie zaproszeń, wybraliśmy wreszcie http://www.allegro.pl/item998924024_...ne_expres.html teraz lista gości dokładna, wybieramy środek i zamawiamy umówiłam się do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy w następny czwartek i od razu na makijaż ślubny na 12. Posuwa się powoli do przodu
![]() |
#2128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=gusiak23;18462205]u nas też większość ślubów o 16, 17, 18 a nawet 19. Najwcześniej byłam też na o15-bo para za późno poszła i ta jedyna godz została. Wcześniej u nas nie ma chyba nawet.
Ja biorę ślub o 16, gdyż w grę wchodził plener, teraz jednak po burzliwych negocjacjach zdecydowaliśmy się na plener w innym dn. Złoto kupione, obrączki już się robią u Pożogi, zaproszenia dotarły, problem z wódką hurtownia dała plamę, ale pozatym wszystko ok.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.