|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Z dzwonieniem do gina się wstrzymam jeszcze, żeby zaobserwować rozwój, bo wczoraj było tego tyle co nic, a dziś już więcej, więc zobaczę czy jednorazowa akcja czy pójdzie to dalej. Z tego co czytam w necie to jak nie ma krwi to chyba nie ma co się martwić, a opis tego co miałam pokrywa się z opisami czopu u niektórych 😱😱 w poniedziałek mam wizytę więc w zasadzie będę dobrze poinformowana co jest na rzeczy 😃
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Lotso chyba bije rekord najdłuższego porodu 😄😜 Ale dzięki niej mamy trochę dreszyku emocji na wątku.
Oj dziewczyny, co wy z tymi szptalami. Codziennie, któraś melduje się ze szpitala. Trzymam kciuki, żeby każda z was jeszcze trochę wytrzymała w dwupaku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
Miomio no byc moze po badaniu bo tez takmialam w zeszlej ciazy. Niedlugo bedziemy wszystkie pisaly ze szpitala😀😀
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
Lotso, niedlugo pół wątku będzie w szpitalu a Ty nadal w domu 😂
Trzymajcie się wszystkie szpitalne! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Marzena super fura. Eh jakie emocje na wątku.. Dużo się dzieje, a jeszcze połowy września nie ma. U mnie nocka ok, ale boki mnie brzuch. Chyba pachwiny. Ciężko się na drugi bok przewrócić. Wczoraj przecholowalam. Rano sprzątanie. Później poszłam na spacer z dzieckiem. Jeszcze na rękach go nosiłam. Czasem muszę. Cały tydzień sama kapałam i mam skutki. Jeszcze miesiąc. Teraz też mnie boli. I jeszcze kłuje mnie w szyjce. Myślam że jak 2 nocy odpocznę to przejdzie a tu du#a. Dziś idziemy na parapetówke. Mam zamiar tylko siedzieć. Dobrze że dziecko chociaż nockę przespalo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
Alea a jeszcze glosno mowilam ze na bank bede pierwsza a okaze sie ze bede ostatnia😀😀😀
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Rozeznanie
|
Marzena piękny wózeczek😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Migi brzozowe, to jakby zaschla krew. Ja tak ma po badaniu, ale ty nie miałaś lekarz🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Miomo wow, szpital, krew. Ale i tak dzieciaczek duży!! Ja po badaniu zawsze mam krew, ale mnie zawsze uprzedza,że mogę krwawic, ostatnio dwa dni krwawilam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny😊 A najlepsze jest to, że mi wczoraj napisali, że termin wykonania łóżeczka przesuwa się... o 2 tygodnie! Ale się wkur... 😠 I teraz albo to zaakceptuje albo zostaje bez łóżeczka.Od ręki to chyba tylko w Ikei kupię, a nie mam już siły na taką wycieczke.
Dziewczyny tylko spokojnie, w szpitalu jesteście bezpieczne, robią Wam ktg, w razie czego mogą szybko reagować. Będzie dobrze 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6917743162 (to nasze) . Tylko musisz przedzwonić i spytać ile będzie trwało bo może teraz dłużej. A dlaczego takie opóźnienie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak znowu coś wykombinuja?Jeszcze napisali ok.2 tygodnie, czyli nic pewnego😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Pomyślę jeszcze, może mi ktoś pożyczy na początek. Materacyk mam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Ale jak trafie na porodowke- kiedys.a moze w przyszlym tygodniu😀😜to po cieciu nie podam imienia bo nadal nie mamy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Rozeznanie
|
Lotso my wszystkie porodzimy a Ty dalej bedziesz ze skurczami
![]() Migi jak tam?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2115 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Marzena, fajna bryka
![]() Lotso zdecydowanie prowadzi po względem ilości skurczy. Ja jestem ciekawa ile z nas urodzi SN, bo póki co same zapowiedzi CC na wątku. Wreszcie kupiłam staniki do karmienia. Na początek miękkie dwie sztuki. Weszłam też na łowy do lumkpa i kupiłam za całe 15 zł.
#2117 |
Rozeznanie
|
Ja tam się nastawiam na sn
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
Ja sie juz nastawilam na cc,ale moze Antek zrobi niespodzianke i bedzie sn
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- A agulek sie odzywala???? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie do bólu gardła doszło kręcenie w nosie, więc czuję się mocno kiepsko. Dobrze, że mąż ogarnia wszystko. Ja tylko część obiadu zrobiłam. I byłam w Smyku po torbę - nie było żadnej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
Migi dobrze, że w poniedziałek masz tę wizytę. Jeśli to czop to i tak możesz jeszcze nie rodzić. Mojej koleżance odchodził ostatnio ponad tydzień, właśnie tak po kawałku.
Pogoda piękna, a mój szanowny małżonek pojechał sobie na mecz i do 19 siedzę sama. Nikt nie chce już ze mną nigdzie jeździć, bo każdy się boi, że urodzę ![]()
#2122 |
Zadomowienie
|
Materac dla dzidzi spadl mojej mamie na glowe z szafy.czy myslicie ze to juz jest znak zeby go wyciagnac z folii??😀😀
A tak na powaznie. Wiem ze pojechalybyscie do szpitala ze skurczami regularnymi jak bylo u mnie i nie pojechalam😜ale mam co godzine lub co dwie pojedyncze skurcze ale bardzo bolesne w dolnym odcinku brzucha-tam gdzie mam blizne. Pojechalybyscie z tego powodu na ip??bo nie wiem czy jutro juz jechac?😜 |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny z cukrem - możecie mi powiedziec jaki cukier powinien być 1,5 h po jedzeniu? Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Lotso ciężko mi powiedzieć, bo ja z Twoimi objawami i z Twoją blizną już dawno byłabym na IP, więc w tym przypadku na pewno też 😉 gdybyś mogła rodzić SN to obstawiam, że urodziłabyś w końcu w aucie albo w domu 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawi mnie tylko jak się zachowuje dzidzia podczas skurczy? Czy jej to w ogóle nie rusza? Bo pisałaś wcześniej, że jest owinieta pepowina.A u mojej koleżanki jak miała skurcze pepowina się zaciskala i puls zanikal, robili szybko cc.Ale to tak tylko mówię, dla przykladu, nie chce nikogo straszyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2126 |
Raczkowanie
|
To teraz ja wam powiem dzisiejsza akcje. Pojechałam do szpitala na to ktg. Zaplacilam i siedze czekam, czekam dopytuje czy ktoś mi wreszcie podlaczy? A polozne, ze nie maja czasu bo to jest szpital😠 nosz kuzwa to mowie ze przeciez przyszlam na badanie, wkoncu podlaczyli, zrobili. No i pytam czy ktos wogole na to zerknie czy nic nie ma niepokojacego. I tu do mnie z geba ze z takimi rzeczami to do lekarza prowadzącego. A ja mowie lekarz prowadzcy na urlopie za granica a ja nie najlepiej sie czuje. I pytaja kto prowadzi(polozna i lekarze) no to mowie, i dopiero wzburzenie wywolalo ( moj gin ma na pienku z ordynatorem) i polzna oczami przewraca ze ona szefa pytac nie pojdzie bo ona wie co on powie. Zabrali sie i poszli. Przyszedl inny lekarz ze on sie tez nie podejmie odczytu bo nie jest moim lekarzem😠 to ja do niego to co ja Pana zdaniem mam zrobic? To fuknal ze pozniej jak bedzie mial czas to przyjdzie ale nie odczyta tylko sobie zerknie i jak cos mu sie nie spodoba to kladzie mnie na oddzial a teraz idZie sobie na cesarke. Czekalam kolejna godZinę i nikt nie przyszedl sie mna nie zainteresowal...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
Littlehope o żesz kur.. Tu inne słowa nie pasują! I jak się to skończyło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
LittleHope masakra. I co nadal czekasz?
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.