|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Dziewczynki serdecznie dziekuje za życzenia! Aż się popłakałam ze wzruszenia. Dzięki że pamiętałyście!!! Buziaki dla Was wszystkich!!!
Stres mnie dopada, ale sie trochę "znieczuliłam" i już jest dobrze. Pa kochane! |
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Iwonko i ja dołączam do życzeń z okazji ślubu
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu buziaczki dla Szymusia
![]() ![]() ![]() ![]() Iwonko dziś Twój wielki dzień- oby był początkiem wspaniałego, szczęsliwego usłanego rózami pozycia małżeńskiego ![]() ![]()
przepraszam za niedoskonałość...., gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć.... 16.10.2009-start 79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55Edytowane przez KATESIA Czas edycji: 2006-10-07 o 09:52 Powód: takie tam pomyłeczki :D |
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego naj....... dla Szymonka kochanego
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
Lilianka ma 4 zęby, nic dziwnego, że jest taka niedobra. Obudziła mi sie dzisiaj o piątej, dałam jej jeśc i usneła od razu. Spała do 7
.
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
Iwonko - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, życzymy Ci z całego serca
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane czy Wasze maluchy tez wyrabiaja takie cuda w łóżeczkach przed zaśnięciem?Moja Wika ominęłą raczkowanie i bierze sie juz za wstawanie
,wkóncu była tak zmęczona ze sie rozpłakała strasznie i zasnęła,boje sie ja sama zostawiac w tym łóżeczku ,a co do tego wstawania to Alien miałaś racje ze może tak być ze Wiktorka opuści raczkowanie,niby coś tram próbuje raczkować ale zamiast miec zgięte nóżki to ona prostuje i sie wspina łapiąc za szafki albo jakies inne przedmioty Aha dziewczynki czy do Was przychodza jeszcze pielegniarki środowiskowe? Bo u mnie włąśnie wczoraj była,az sie zdziwiłam
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za zyczonka
Szymus juz opanował klawiature..nic tylko musialam odpiąć z kompa i mu dac... Nauczylam go pokazywac ile ma klopotów - oto efekty
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Iwonki
|
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Jastinko
![]() To Moni@ (odpisałam z siostry wizazu, bo sie zalogowala) |
|
|
|
#2113 |
|
Rozeznanie
|
Jastn sesja z ciupagą świetna, dziękuję
Szymonek super przystojniak
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Wtajemniczenie
|
Buziaczki dla Szymonka
Iwonko ja zycze dla ciebie wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
Iwonka już po....! Ciekawe jak się czuje? Nie moge się doczekac zdjęć
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....Iwonko czekamy na zdjęcia i relacje
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wczoraj odkopałam Wasz wątek "styczniowe mamusie"
Przeczytałam cały (trochę mi z tym zeszło ). Wasze obawy, jak siędenerwowałyście przed porodem, potem jak czekałyście na termin, po terminie jak się denerwowałyscie i jakie bylyście szczęśliwe już po.Teraz ja przeżywam to samo.. Buziaczki dla Waszych Maluszków Serdczne zyczenia dla Iwony z Okazji Ślubu!! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale ja dzis zmarnowana jestem ,bylam wczoraj pierwszy raz sama odkąd sie urodziła Wika bez tż-ta na babskim wieczorku,poszłysmy z koleżankami do pubu,Wiktorka została pierwszy raz sama z Tż_tem,ale poradził sobie świetnie szaleństwo trwało do 24,zamiast położyć ja spać to szaleli sobie.No a Wika odkąd zaczeła raczkwać,wsumie to od wczoraj,patrzymy a ona sobie po malutku sie porusza po pokoju,nie może usiedzieć w miejscu,cuduje,wszystkieg o dotyka,nawet teraz zamiast poleżec to wstała i siedzi w łóżeczku (same zobaczcie ).Pokaże Wam kilka fotek jak jada wczoraj kaszke,no i z dzisiaj.A co do wieczoru wczorajszego to bylo naprawde milo Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 10:59 |
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja składam spóźnione(bo wczoraj mnie tu nie było) życzonka Szymonkowi, Wszystkiego najlepszego życzy Nikolka z mamą Chciałam kupić na Allegro takie śmieszne futrzaki na zimę dla mojej Nikolki i nie zdążyłam |
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze się zastanawiam nad tymi na samutkim dole (takie różowe), ale na razie brak tych bucików
http://www.allegro.pl/item130521647_...cy_super_.html
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczynki muszę Wam powiedzieć, że przeżyłam. Już po bólu. Zmieniłam nazwisko, przez moment ładnie wyglądałam i teraz wracamy do szarej rzeczywistości. Popłakałam się tylko raz w urzędzie, aż wszyscy się dziwili, że tak mało płaczę, bo generalnie płaczę non-stop i o wszystko.
Nie mam jeszcze najładniejszych zdjęć, bo fotograf je obrabia, ale mam kilka z naszego aparatu i z brata. Zaraz coś znajdę i wkleję. Oczywiście odgrażałam się wczoraj, że pójdę wcześnie spać, ale nie udało mi się zasnąć przed 23, a dzis nie śpię już od 6. Nie wiem czemu, bo przecież już nerwy mi puściły. Dla Szymusia wszystkiego najlepszego. |
|
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
Iwonka cieszę się,że przeżyłaś tą wielką uroczystość i było wszystko okey. Kochana wklej te zdjęcia ,które posiadasz bo jesteśmy niezmiernie ciekawe w końcu z Tobą codziennie zbliżałyśmy się do daty Twojego najpierw porodu,a teraz ślubu.
Szymusiu kochany z okazji ukończenia 9 m-cy Amelcia z mamusią Cię całują i mocno ściskają. |
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też zrzera ciekawość
.Ja jestem po kolejnej okropnej nocy, strasznie mnie głowa boli. Lilianka sie budzi i dostaje szału. Dzisiaj nie spała od 5.30. Usnęła na pół godziny ok 8. Ale to chyba nic dziwnego jak jej te niedobe ząbki ida po 2 na raz .
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
No na razie wklejam to co mam.
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko,wyglądałiście wszyscy ślicznie
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko ślicznie wyglądałaś, suknia przepiękna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

,wkóncu była tak zmęczona ze sie rozpłakała strasznie i zasnęła,boje sie ja sama zostawiac w tym łóżeczku
,a co do tego wstawania to Alien miałaś racje ze może tak być ze Wiktorka opuści raczkowanie,niby coś tram próbuje raczkować ale zamiast miec zgięte nóżki to ona prostuje i sie wspina łapiąc za szafki albo jakies inne przedmioty

,bylam wczoraj pierwszy raz sama odkąd sie urodziła Wika bez tż-ta na babskim wieczorku,poszłysmy z koleżankami do pubu,Wiktorka została pierwszy raz sama z Tż_tem,ale poradził sobie świetnie szaleństwo trwało do 24,zamiast położyć ja spać to szaleli sobie.No a Wika odkąd zaczeła raczkwać,wsumie to od wczoraj,patrzymy a ona sobie po malutku sie porusza po pokoju,nie może usiedzieć w miejscu,cuduje,wszystkieg o dotyka,nawet teraz zamiast poleżec to wstała i siedzi w łóżeczku (same zobaczcie
.