|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
Aneth
to co ty studiujesz ze maz tylu chlopa? no i ze juz dziś zajęcia ? ja mam od poniedziałku, inuguracja tez we wtorek
|
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
A wczoraj poszlam do miasta i wyczailam dla siebie taki malutki sweterek w poziome paseczki
Przymierzylam i okazal sie dobry...pozniej w domu patrze na metke a tu eMka! To juz drug rzecz w tym rozmiarze wmojej szafie Oni chyba pomylili metki i nie te przyszli bo naprawde ten sweterek jets maluski :PA co go gatek to jeszcze nie kupilam nigdy nawet elki. Z bawelnianych potrzebuje M, a ztych innych czasami emka ale przewaznie sa za duze ;> Z gatkami rozmiaru S jeszcze sie nie spotkalam. W sklepach zawsze wiedze same XL albo XLL. Sprzedawcy chyba zapominaja ze sa tez szczuplutkie kobiety na tym swiecie. Mialam jeszcze dodac ze kupujac ten swetwer babka wyleciala do mnie z smiesznym tekstem....pokazujaac mi go walnela: " Ten kolorowy w sam raz dla takiej mlodej dziewczynki jak ty". Kurde ja mam 20 lat!!!! Bawia mnie pomylki ludzi, bo ja naprawde mlodo wygladam postura i z twarzy. Jednak kiedy dopada mnie zly humor to takie sytuacje mnie doluja.
![]() ![]() Edytowane przez blue _eyes Czas edycji: 2006-09-29 o 19:18 |
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
Własnie kupiłam 20 dag szynki i jestem wkurzona bo wszystko zjadłam
następnym razem kupię 30 dag. Uwielbiam jeść samą szynke
|
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
NO JAK WAM MOGŁAM ZAPOMNIEĆ POWIEDZIEĆ
Mua , dziewczyny
|
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
heleane wszystkiego najlepszego, aby przenigdy nie dopadl Cie zaden smutek i dolek
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Heleane,kochana życzę Ci wszystkiego co naj...
Radości,spełnienia marzeń,uśmiechu i samych szczęśliwych dni.
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh mnie już dwa razy w sklepie z obuwiem wzięto za sprzedawczynię "Czy znajdą się kalosze na małego?" (facet z dzieckiem na rękach)
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
Heleane- Wszystkiego najlepszego kochana!! Spełnienia marzeń, zdrówka i żeby udało Ci się przytyć jak nam wszystkim
Chociaż troszeczkę
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A studiuje budownictwo na Politechnice blue_eyes ja mam tak samo,że wyglądam na mniej!(edit,pomyliłam się,miało być na mniej!) nieraz słysze "a bo dziewczynki w wieku 14-15 lat tak mają!" albo "Ty teraz rozpoczynasz szkołe?gdzie poszłaś do liceum?" haha. Nikt nie może uwierzyć. Teraz będę im pokazywać legitymacje z niebieskim paseczkiem to uwierzą ![]() A najśmieszniej jest jak jade samochodem.Kiedyś na światłach stałam koło tira to facet aż wytrzeszczał oczy. Ale i tak mam wrażenie,że wypoważniałam na twarzy.Może to i dobrze ale ja się ciesze,że wyglądam młodo,bo chyba każda kobieta tak chciałaby wyglądać! heleane- wszystkiego naj !! Cytat:
|
|
#2112 |
|
Rozeznanie
|
lubicie marchewke? taka surowa?
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubię
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Aneth
ahaaa no ja mam bhp w poniedziałek, po zajęciach, ale nie wiem czy pojde , nie chce mi sie ![]() heleane wszystkiego naaaaj!! czego tyllko sobie zapragniesz ![]() ![]() ![]() a ktore to urodziny, jesli mozna spytac ? ![]() a surowej amrchewki nie lubie, z reszta juz kiedys pisałam, ze nie jadam warzyw... ;-) |
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie chudzielce
i nietylko. hmm..moze juz znalazlyscie sposob co wprowadzic do swojej diety aby troche przytyc??bo chcialam poczytac w tym watku,ale on jest taaaakiii dlugi,ze mi sie nie chcialo .Ja waze 44 kg,przy wzroscie 167 cm.MAm 21 lat.Nie moge juz znalezc na siebie spodni I tak jak wam dogryzaja mi z powodu wagi..nie przejmuje sie tym,ale zaczyna mnie to draznic.Bo ile mozna sluchac od kolezanek,z ktorymi zanam sie po 5 lat"ale ty chuda"itp....raz powiedzialas-STARCZY!!a zreszta sama mam lusterko w domu i wiem jak wygladam...Dla mnie najgorsze jest to..................ZERO CYCEK
|
|
|
|
#2117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zaczynam pietnasty rok A marchewke to ja nagle dzisiaj polubiłam Zezarlam wszystko kolezance na WOSie. Naprawde marchewki są dooobre Za ktoryms razem w koncu zasmakują.
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Praktycznie kazda z nas ma tu ten problem Mozesz sie przylaczyc do narzekania i szukania sposobu A tam pozatym WITAMY |
|
|
|
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co dziewczyny, często odwiedzam ten wątek. I ja naprawdę nie rozumiem co to się dzieje, sama nie należe do najszczuplajszych...ale mniejsza o to. Wczorej poznałam dziewczyne 175cm wzrostu i jakieś 48kg wagi...chudzinka jak nie wiem co, ale wyglądała świetnie!!! wszyscy faceci zwracali na nią uwage, żadnych uwag co do jej szczupłości... nie wiem na jakich okropnych wy musicie ludzi trafiać...
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
magda-222 tak jak ci napisała heleane...eh stramy sie tutaj caly czas znalezc jakis dobry sposob na przytycie, a na głupie gadanie już nie zwracamy uwagi
![]() heleane to ty bardzo młodziutka jeszcze estes może z wiekem ua ci sie przytyc ![]() paulinka_vel_paulinka to tylko pozazdrosic, widocznie trafiasz na 'normalnych' ludzi, takich wsrod ktorych osoba chudsza badz grubsza, albo generalnie wyrozniajaca sie czym kolwiek nie budzi sensacji, tylko pozzdrosic.
|
|
|
|
#2121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak wczoraj byłam w keyu sie rozejrzec , to czulam wzrokiem jak ekspedientka mysli ,,co za gowniara do takiego sklepu wchodzi,, Byly tez inne sytuacje , ale wtedy ich mysli biły sie na glos Raz byla sytuacja , że facet mnie zaczepil i wypytywal o moją narodowosc. Czy jestem z japonii czy z chin czy tajlandii i ile mam lat ? Powiedzial : chyba 16 , co? A ja : nie , 14 Ale dziadek byl pijany chyba ... Tak to zawsze jestem dziesiecioletnia gowniara , ktora wchodzi do sklepow nie dla niej
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
kilka dni temu szłam sobie z psem na jednym z osiedli, Stała banda facetów w wieku cos ok 25 lat, ja ide a oni "14 czy 15
"o wiek oczywiscie chodziło darli sie chyba z 10 min za mną, ale mi sie juz nie chce tłumaczyc ze prawie 20 mam
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jakos sie nie zdarza zeby ktos mi ujmował lat. ani nie dodaja ani nie ujmuja, chociaz czasami slysze ze wygladam mlodo, ale takich sytuacji jak wy to nie mam, na szczescie, bo to wkurzajace
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się zdarza ze ujmują mi lat, w zeszłym roku to mi babka nie chciała sprzedac piwa w sklepie
, ale wtedy przesadziła, bo przecież nie wyglądam aż o 7 lat młodziej Jak Wam idzie tycie??? Ja nic nie tyję, kozieradka mi nie pomaga (jak na razie) cały czas jestem głodna (po tej kozierdace), staram się dużo jeść, ale jem chyba wciąż za mało ... |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Niki no ja tez jakos stoje w miejscu z waga, dzis sie zwarzylam to nawet tak jakby bylo 44,5 gdzie sie podzialo moje 0,5 kg !?!???
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal 3mam moje ukochane 42
a czasem 43
|
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
Ja się dzisiaj ważyłam i schudłam
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
magda to stracilas az 2 kg !! ;( wspolczuje...ja swoich bronie rekoma i nogami
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko ja utyłam ostatnio ito 3 kg ? oj dziewczyny jeść kalorycze ale ZDROWE rzeczy
i pic soooooki, gęste
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

to co ty studiujesz ze maz tylu chlopa?
no i ze juz dziś zajęcia ? ja mam od poniedziałku, inuguracja tez we wtorek 
Przymierzylam i okazal sie dobry...pozniej w domu patrze na metke a tu eMka! To juz drug rzecz w tym rozmiarze wmojej szafie
następnym razem kupię 30 dag. Uwielbiam jeść samą szynke

I tak jak wam dogryzaja mi z powodu wagi..nie przejmuje sie tym,ale zaczyna mnie to draznic.Bo ile mozna sluchac od kolezanek,z ktorymi zanam sie po 5 lat"ale ty chuda"itp....raz powiedzialas-STARCZY!!a zreszta sama mam lusterko w domu i wiem jak wygladam...Dla mnie najgorsze jest to..................ZERO CYCEK

i pic soooooki, gęste