![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Dziękuję Adi
![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
4 pory roku i ja piąta
|
Milka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Milka
![]() super pomysł i zasłużona nagroda dla Was wszystkich. O wyniki egzaminów nie ma co się martwić, każdy znajdzie dla siebie szkołę. Chorwacja jest piękna, cudne ujęcia na zdjęciach, super pomysł na wyjazd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Emmi liczę,że dzisiaj też będziesz miała podwózkę.
Upalny dzień się zapowiada. Dobrego dnia Emmi ![]() ![]() ![]() -------------- Dzisiaj podwoziłam do szkoły córkę koleżanki. Mają dzień bez plecaka ....swoje szkolne rzeczy zapakowała w plastikową skrzynkę na napoje ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-05-28 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Cyferko i Emmi
![]() Dzisiaj już witam się z kawką po pracy. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mila
![]() Spokojną nockę miałaś? Jak Twoje kotki na czas waszego wyjazdu? Domyślam się, że ktoś do nich zagląda. Dobrze jest mieć kogoś takiego. Czekam na kolejne sprawozdanie z wizyty Budynia w lecznicy. Są postępy, łapka ładnie dożywiona, goi się. W tym tygodniu będzie podjęta próba odstawienia antybiotyku. Zobaczymy. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Syn opowiada o Budyniu. W nocy sam sobie kołnierz zdjął i wyrwał wenflon, wet powiedziała, że wystarczy tego dożylnego antybiotyku. Zostają zastrzyki podskórne i wymiana opatrunków co drugi dzień. Na chorej łapce już trochę się opiera, będzie na nią stawał ![]() Dzisiaj 21 dni od wypadku Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-05-28 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
dzielny Budyń. No i aparat nielichy, sam zdecydował o zakończeniu dożylnego leczenia. Trzy tygodnie! Już? O, mateńko! ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Toja młodziutka koleżaneczka też aparatka! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Adusia serial Osiecka bardzo mnie wciągnął
![]() On w TV leciał, ale ja nie oglądam telewizora, także nie wiedziałam ![]() Męczące są te papierochy, dym...ale tak właśnie było ![]() Niezła aparatka z niej była i bardzo kochliwa ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Adusia, inne dzieci też miały pomysły. Transportery dla zwierząt, wiadro, karton... potem zda mi szerszą relację ![]() W tamtym tygodniu mieli dzień nietypowej fryzury, jeszcze innego razu ubrania na lewą stronę ![]() -------------- Co do Budynia masz rację, sam zakończył leczenie dożylne ![]() A tak naprawdę, to on codziennie sobie jakimś cudem zrywał wenflon. Jest bardzo silny. Dzisiaj trzy osoby trzymały, żeby go zaopatrzyć w leki. Jeszcze trochę musi się pomęczyć. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-05-28 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereńko,
film o Osieckiej świetny. Nie widziałam go gdy w TVP leciał, bo oboje z MM-kiem w stu procentach ignorowaliśmy reżimówkę. ===== Wstałam wcześnie. Miałam robotę w kuchni, krupnik już gotowy, a o godz. 10 patrzeć będziemy na sejmową komisję śledczą. Główny (anty)bohater wprawdzie nie stawi się, on stwierdził, że nie chce być małpą w cyrku posła Szczerby, ale i tak zapowiada się ciekawie. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Fantastyczna ta szkoła Twojej młodej znajomej...!!! Ależ pomysły mają...!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Adusia tak, też mi się podobają pomysły szkolne.
Mają wspaniałą wychowawczynię. ----------- To pa Aduś. Pilnuj tam sprawiedliwości ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Wtajemniczenie
|
Cyferko, tak, nocka spokojna.
Kotki zawsze zostają pod opieką moich rodziców, mieszkają tuż obok. Są zadbane i wypieszczone ![]() Kochany Budyniu, jak dobrze, że dochodzi do siebie. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
staram się, staram się pilnować. ![]() ===== Milka, świetnie, że Wasze koteczki mają taką opiekę. Dobre to i bardzo wygodne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Pan Budyń:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Adusia
![]() Jeszcze Łatkę podrzuciłam Ci z pozdrówkami ![]() ---------- Mila, to super, to chyba najlepsza opieka. I jeszcze wygłaskane ![]() Spokojnie można jechać, nie martwić się o pupilki. ----------- Lecę do fryzjera, prawie zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna prz6yjaźń 4
Panna Łatka:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Coś się dzieje... fotka nie chcę tu wskoczyć...
Jeszcze jedna próba... Panna Łatka pozdrawia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
...no, się udało...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Adusia dziękuję
![]() Wróciłam od fryzjera ![]() Hura! Kolor odświeżony, dzisiaj zdecydowałam się na balejaż, dwa kolory blondu...jaśniejszy i ciemniejszy ![]() ------------ Zachmurzyło się, a nie miało, może co kapnie? Oby, bo nadal sucho. |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
4 pory roku i ja piąta
|
Łateczka prześliczna, Budyń ma bardzo zmęczone oczy
![]() ![]() ![]() Ana była dzisiaj na sterylce. Śpi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
kolor odświeżony... zaraz człowiekowi fajniej jest... ![]() ===== U nas trochę zachmurzyło się i nawet zagrzmiało, ale poszło gdzieś dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Hejka Emmi
![]() ![]() Ana ![]() Niech szybko dochodzi do siebie. ---------- Emmi tak, zmęczony, smutne oczka. To pierwsze zdjęcie, to powrót od weta. Ech, co zrobić, jeszcze trochę się pomęczy. --------- Adusia może te chmury do mnie doszły? Deszczu raczej z nich nie będzie. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Pa. Miłego popołudnia. Jadę do kotków. |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Raczkowanie
|
Witam przemiłe grono🥰
Nie poczytałam wszystkich wpisów Kotka Cyferki zobaczyłam i ❣️ mi pękło Moje 6 kotków ma się dobrze,zaokrągliły się bardzo😀 Pozdrawiam Was serdecznie😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
4 pory roku i ja piąta
|
Och! Och! Och!
Imuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Ależ się cieszę, że jutro wolne. Wiem, że dopiero co było wolne i tegoroczny maj wielu z nas zawodowo rozpieszcza, ale nigdy tego czasu wolnego za wiele. Przynajmniej dla mnie. U mnie się sporo dzieje. Przybyła do nas partnerka Starszego. Sprawa poważna. My z MM jesteśmy z lekka przerażeni, bo nasze pokolenie wyuczone jest innych zasad ,,zapoznawania się". Więc zapoznajemy się wedle ich reguł. Dla mnie to nowość. Rzadko kiedy bywała w domu druga kobieta, dzięki czemu coś było zrobione w domu nie moimi rękami i nie z mojego polecenia ![]() --------------------------- Dobrego dnia życzę ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-05-29 o 05:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Imuś ![]() ![]() Kotki prześliczne, wykarmione ![]() Zaglądaj ![]() ---------- Emmi ![]() Bardzo Cię rozumiem, kiedyś z Emkiem mieliśmy podobnie. Starsza synowa spóźniła się na autobus i tak już została ![]() ![]() Ale mnie nikt w niczym nie wyręczał ![]() Mieszkaliśmy wszyscy razem jakieś pół roku, potem dzieci zamieszkali w Kotełkowie. Dobrze wspominam ten czas ![]() ![]() -------------- Też bardzo się cieszę z wolnego dnia jutro. Dzieci przyjadą, pobędziemy razem. --------- Adusia oczekujesz Manię? Znowu w domu będzie głośno i radośnie ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Pochmurny dzień. Nic wprawdzie nie pada, ale słonko schowane za grubą warstwą chmur. Kawa w dłoń... i zaczynamy środę... ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Emmi, ależ zmiany u Ciebie...!! Mnie się zwyczaj zamieszkania razem bardzo podoba. To taka prawdziwa życiowa próba. Nasze pokolenie robiło inaczej. Często szybki ślub, a jak nie pasowało to szybki rozwód. |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Adusia witaj
![]() Czekałam na Ciebie ![]() U mnie też chmur coraz więcej, zapowiadają burze, gradobicie na godz.12 ------------- Dzisiejsza wizyta u weta z Budyniem odbyła się spacerkiem w transporterze. Patrzył sobie na kaczki, był grzeczny, nie płakał. Miałam też niemiłą okazję spotkania się z byłym właścicielem Budynia, powiedział, że nie rozumie, dlaczego jest jeszcze nie uśpiony? Powiedziałam mu, że jego trzeba uśpić i nie wdawałam się w dyskusję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
jakby nie patrzeć, to znowu koniec miesiąca, a u Ciebie więcej pracy. Tak, Mania dzisiaj przyjedzie. Dokładniej mówiąc to ja w południe jadę po nią. ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cyferko, co za dziad. Bardzo dobrze mu powiedziałaś. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Tak, u mnie też na 12 burzę zapowiadają. A mój pociąg o 13:06. Jeśli się nie da, to jakimś kolejnym pojadę. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Parasol już spakowany. Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-05-29 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.