|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() Gdzieś tam się szwendają. Jak popatrzyć po forum to można je znaleźć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (nie ma to jak porozumiewać się bez słów ![]() Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że wszystko idzie dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Silvuś, niedobruchu ![]() ![]() Też to kiedyś czytałam ![]() Ech... Faceci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie juz do kolorystyki przyzwycziłam. Dlamnie jest swojska, bo w podobnej kolorystyce mam dwie kurtki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A szczerze powiem, że wkurza mnie to zaparzanie zielonej i czerwonej herbaty ![]() Silva ten opis juz gdzieś czytała, ale mimo to ia tak się posmiałam pod nosem ![]() A ja teraz jestem chora wiec dziennie pije nawet wiecej niż 4 kubki zielonej i czerowna jeszcze i miete ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Jejku dziewczyny ciągle próbuję się przełamać i zacząć pić zieloną herbatę,ale mi zupelnie nie idzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A parzysz ja tak jak tzeba i ile czekasz, zeby się zaprzyła? Może na początek spróbuj zileoną herbate z jakimś aromatem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
lipiec na maksa!!! :)
|
o wlasnie, widzialam ostatnio w sklepie jakąś z opuncją bodajże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Silva ale się ubawiłam. Świetna historia i taka wydaje się znajoma. Wujek mego J wstawił wodę na herbatę i poszedł do kościoła. Jak wrócił z mszy to pod domem stała straz pożarna i policja. Dodam tylko, że mieszkał na przeciwko strażnicy i sam był dowódcą tej straży, która gasiła pożar w jego domu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Rozeznanie
|
Melduje się kolejna miłośniczka zielonej herbaty
![]() Cytat:
A, dziewczyny, czy któraś wie moze coś więcej o "Lapacho", ja szukałam w internecie ale niewiele jest, szczególnie interesują mnie jej właściwości i działanie szczególnie na....uwaga...płodność. Tak właśnie, kiedyś z bio-aktive była herbatka z dodatkiem lapacho i napisali w ulotce, że kobiety które chcą zajsć w ciążę muszą brać pod uwage negatywne działanie lapacho. Ja gdzieś się dowiedziałam, ze Indianki robiły bardzo mocny napar z jakiejś tam kory (może lapacho?)w celach wstrzymania owulacji, raz na pół roku piły i miały spokój ![]() Pytam Was tutaj bo myslę, że pijąc zielona nieuchronnie natrafia się na przeróżne ciekawostki ze świata herbaty. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Uwaga dziewczyny! Chwalę się! Skończyłam dziś 47 lat i jestem szczęśliwą kobietą, ale się cieszę, że życie przebiega normalnie i żaden rok mnie nie omija.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
Najlepsze życzenia!!! 100 LAT!!!
![]()
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Hejasz to w takim razie Wszystkiego Najlepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
![]() Sto lat! Sto lat! ![]() Wszystkiego co sobie zażyczysz po prostu ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Muszę ograniczać długie siedzenie jeszcze przez jakiś czas. Na chwilę więc zaglądam i dziekuję za zyczenia. Wyszło na to,że się upomniałam, ale ja naprawdę cieszę ze swoich lat i z tego wszystko przebiega normalnym tokiem.
Bardzo dziękuję Nervica ![]() Rambo ![]() Żmijka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Nie wyglądało tak
![]() ![]() Jak się czujesz? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Musze Wam popłakać
![]() nie zdałam jednak jeden poprawki i w ten weekend bede mieć poprawke, tym razem ustna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Bo będziemy sobie łamać za Ciebie kciuki ![]() Tylko nie dziękuj ![]() Bo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiedziałam, że tak bedzie. Chyba byłam nie do końca świadoma.
Problem jest do przeskoczenia. Musze tylko często zmieniać pozycje. To znaczy po trochę wszystkiego:leżeć, siedzieć chodzić (powoli) na zmianę. Chodzi o zawroty głowy. Przy tego typu operacji zachwiana jest zwykle równowaga błędnika. Ogólnie jednak czuję się dobrze jeśli nie biorę pod uwagę grypy, która mnie dopadła (po kilkunastu latach). Przez nia czuję się fatalnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam zielona herbatke z pół łyżeczki cukru... mniam mniam. i nie chce mi sie zazwyczaj po niej jesc przez pare godzin - ale to juz z przyzwyczajenia
![]()
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam dzis u lekarza. Nareszcie miałam siłę iść do ośrodka. To nie jest grypa, ale infekcja oskrzelowa. No i nie wiadomo o gorsze, bo pani doktor stwierdziła, ze ta infekcja ma podłoże grypowe. Pierwszy raz sie spotkałam z takim okresleniem. Mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie lepiej.
Życzę zdrowia wszystkim zielonym. Edit.:Coś nam ostatnio zielone źródełko wysycha. Cicho tu jakos i pusto.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-03-08 o 18:19 Powód: wysychajace źródełko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | |||||
Konto usunięte
|
Właśnie.
![]() ![]() Cytat:
![]() Z tą kurtką to dowaliłaś na redakcyjnym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Źródełko wysycha niestety już od dawna, teraz widzę tylko parę kropelek. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Silva witaj! Ale mnie ucieszyłaś swoim pojawieniem.
Bardzo lubię ten wątek i szkoda mi, że niektóre dziewczyny zniknęły na dobre. Ja się tu czułam fajnie i mam nadzieje czuć się tak dalej. Co tam zielona, czerwona czy biała, byleby sobie pogadać przy filiżance. Trochę tęsknię za Lubą i Fresą (smakowitą truskawkową). Gdzies się na Nie natknęłam na innym wątku, ale takim troche przykrym. Mam nadzieje dziewczyny - Luba i Fresa, że do nas wrócicie. Herbatniczek tylko czasem, ale sie pojawia. Żmijko ucz sie i zdaj - tego Ci zyczę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Silva gdzies Ty była tyle czasu
![]() ![]() A z kurtką to się Wizazówi udało, martwi mnie tylko, że tyle dziewczyn narzeka na kolor, bo oznacza, że moja kurtka nie jest w zbyt wizażowym kolorze ![]() ![]() A w wątku rzeczywiście się cicho zrobiło ![]() A co do poprawki to nie dziękuje, 18.03 mam poprawke, oby było dobrze ![]() Hejasz jak zdrowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Jak się czujesz? Lepiej ?
![]() Ja się pojawiam - tylko mi gdzieś wątek ( i nie tylko ten ![]() ![]() Na gołą ją ! Na gołą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, Fresa gdzieś sie chowa, Luba też. Może już nie lubią zielonej? ![]() Cytat:
![]() Nie no, zielony to ładny kolor, ale tutaj jest wszystko takie jakieś nie tenteges. ![]() ![]() Ejjjj ![]() ![]() ![]() Moja pupcia ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-03-11 o 02:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
To ja juz wiem Silvuniu Ty po nocach grasujesz?Moje zdrowie z dnia na dzień coraz lepiej. Jutro jade na kolejna kontrolę. Grypa - infekcja czy cóś tam powoli przechodzi. Mam nadzieje w czwartek iśc do pracy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
Co trzeba zrobić żeby zostać przyjętą do Waszego klubu? A może już nie przyjmujecie "nowych"
![]()
![]() |
#2127 | ||
Zakorzenienie
|
Należało Ci się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To dobrze, że jest co raz lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Rambo ja też się cieszę. Już sie zmęczyłam tym chorowaniem. Nienawidzę być niedyspozycyjna.
Dobrze, że nie muszę się martwić, że mnie z pracy wyrzucą. Mam szefa, który mnie zna i choć czasem się złości, to nigdy nikogo nie zwolnił dlatego, że tem człowiek choruje. Jak wiecie często tak się niestety zdarza. Ja ma szczęście. Ale też juz się stęskniłam za pracą, bo lubię ludzi, z którymi pracuję i zwoja pracę też lubię.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki, dzięki, tylko ciekawe kto będzie teraz płacił za terapię ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że masz takiego szefa wyrozumiałego ![]() ![]() Najważniejsze, że czujesz się lepiej ![]() No chyba nie sądzisz, że wyłudzisz od nas jakieś pieniądze ? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.