|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Nasteczka pieknie
katia84 super zestawiki mi te korale pasuja, podoba mi sie takie polaczenie
|
|
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Nasteczka uwazam że Twoj najnowszy zestaw jest bardzo...dziewczecy
Bardzo mi sie podoba i wlasnie w takim polaczeniu kolorystycznym. mozna wiedziec skad jest szary sweterek? Gratuluje udanego zakupu w lumpku! Butki super! Czekam na fotke
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Nasteczka widziałam podobne zdjęcie na all
bardzo ładnie wyszło szczególnie bufki pasują Ci bo jesteś drobniutka
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
katia 3 fotka bardzo podoba mi sie polaczenie bluzek
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
iszsza
![]() Papiszynka ![]() Pyra1990 ta bluzka czarna ma kopertowy spory dekolt, marszczenia po bokacha i takie coś do zawiązania z przodu lub tyłu - jak kto woli
|
|
|
|
#2106 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,mimo wszystko żal mi moich sprzedawać ! ![]() * Jak mieszkasz z TŻ to nie siedź po nocach na kompie ! P.S buty potrzebują kąpieli więc na razie nie pokaże z bliska Dziękuję Cytat:
Dziękuję bardzo. Jeżeli chodzi o buty to tak jak napisałam wyżej buciki potrzebują kąpieli i na razie nie pokaże ich z bliska ale przy kolejnej okazji się postaram Cytat:
|
|||
|
|
|
#2107 |
|
Rozeznanie
|
super-karo, na zyczenie wklejam zdjecia bluzek. jak leza na mnie widzialas juz w poprzednich postach. obie bluzki to s-ki, niestety sa krotkie - przod ma tylko 45cm dl
anies5, Paulinaa_, dziekuje ![]() anies5 ja takze nie lubie krotkich bluzek, ale ta wpadla mi w oko i nie moglam sie oprzec ... butkom zreszta takze. gratuluje postepowych lub tez dobrze wychowanych (przez ciebie) rodzicieli - ja rok po zareczynach moglam jedynie pomarzyc o wspolnym pomieszkiwaniu z tz-em. aha, kiedy wkleisz cos od siebie ?Paulinaaa_ spodniczka jest z lumpa, tj i reszta elementow zestawu - buzeczka i butki. pewnie przy twoim szczesciu i zaopatrzeniu w sh szybko znajdziesz identyczna
|
|
|
|
#2108 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczka, nie pali się
. TŻ oglądał "Krwawy diament" - dodam, że to jego zadanie domowe na prawo Kociolek, AsikL Oj ja się nie garnęłam do wspólnego mieszkania. Uważałam, że mamy czas. Moja najlepsza koleżanka nie dostała się na studia, druga wyjechała do Stanów, a nie wyobrażałam sobie mieszkania z kimś obcym, albo kogo nie znam dostatecznie dobrze. Chciałam być pewna, że mój współlokator/współlokatorka nie wyleci po pół roku ze studiów, albo nagle będzie niewypłacalny, a ja zostanę z mieszkaniem sama i całym czynszem do płacenia. Już tyle się naoglądałam, że wolałabym być "ubezpieczona" . Rodzice znają Marcina 4 lata, mają do niego i do mnie pełne zaufanie, na co pracpwałam całe dotychczasowe życie i pracuję dalej. Wychodzą z założenia, że to nawet lepiej, iż mieszkamy razem. Nie boją się tak o mnie, a i na przyszłość w razie ewentualnego małżeństwa nie będzie niespodzianek odnośnie wspólnego mieszkania. Zaraz wkleję swój dzisiejszy zestaw. EDIT Aparat mam wyładowany, więc zdjęcia jednak będą jutro.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2007-02-27 o 22:09 |
|
|
|
#2110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o te wynajmowane mieszkania z kimś obcym to bym się też raczej bała wiec podjęłaś mądrą decyzję aby zamieszkać z TŻ
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zadomowienie
|
Nasteczka no chyba na Twojej - do sprzedania były takie niebieskie pip toły
|
#2112 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, przepraszam ze sie tak wtryniam
jeszcze sie nie udzielalam na MSD .. dzisiaj wyjezdzam do TZtka (mieszkamy baaardzo daleko od siebie) no i chcialabym ladnie wygladac wiadomo :P kupilam sobie ostatnio brazowe krotkie spodnie szerokie do kolan (bermudy?) i nie wiem za bardzo z czym je zestawic, przekopalam szafe... no i znalazlam poncho ktorego nigdy nie zalozylam (ono delikatnie sie mieni czego nie widac na zdjeciach) i chcialam sie spytac po 1 - czy to poncho w ogole dobrze wyglada na mnie bo nigdy nie nosilam takich rzeczy :P po 2 - ktory zestaw jest najlepszy... ??? prosilabym Was o szybciutkie komentarze, bo juz o 15 mam pociag ![]() zdjecie nr 1 - brazowe spodnie, jasnobrazowa tuniczka i poncho zdjecie nr 2 - tu zamiast poncho (tak sie w ogole pisze? :P) jest sweterek/narzutka przekladana kopertowo ze stojka zdjecie nr 3 - tu z kolei ta sama kombinacja ale zamiast tej czanej narzutki lub poncha mamy sweterk zakladany kopertowo brazowy. zdjecie nr 4 - wspomniane spodnie, long, szeroki pas na gumie z wielka klamra, zdjecie nr 5 - to powyzszego zestawu nalozone poncho... jak tak patrzylam to najlepiej sie czuje chyba w tym longu z paskiem, ale jest jednak troszke zimno na taki ubior wiec przydaloby sie cos miec na to.. PROSZE DORADZCIE bo mam malutko czasu i za duzo pomyslow :|p.s. przepraszam za brudne lustra to w sypialni rodzicow ;P
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tego poncza nie brala w ogole |
|
|
|
|
#2114 |
|
Wtajemniczenie
|
no tez jakos w tym poncho srednio sie czuje ;P a paska niestety nie mam innego szerokiego ;(
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
Niestety ostatnio nie mam zbytnio czasu, zeby zajrzec na forum a tymbardziej ocenic Wasze zestawy, ale wklejam kilka moich propozycji
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Jami skąd jest ta zielona bluzeczka http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...&d=1172681848?
|
|
#2117 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
kociolku dziekuje bardzo za zdjecia za 2 h konczy sie aukcja a ja ciagle mam dylmat ale na Tobie swietnie leza. A to ze krotkie to zauwazylam,pewnie nosilabym longi pod nia
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Jami wklejaj sie czesciej prosze
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
Canille-nawet nie pomyslalabym,ze ta bluzke w grochy mozna polaczy z szaroscia w ten sposob.Efekt swietny !
a do lumpkow w Wawie chodzisz?
|
|
#2121 |
|
Zadomowienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...6&d=1172681848
ale ładna, taka wiosenna
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po dlugiej przerwie wklejam kilka zestawow "antyspodniowych"
Przepraszam, ze zdjecia sa niewyrazne, ale mam taka przypadlosc, ze trzesa mi sie dlonie i nie umiem zrobic dobrego zdjecia jedna reka Oto zestawy: - pierwsze dwa zdjecia - taki juz wiosenny, letni nawet (ale juz sie nie moge doczekac ); moja ukochana sukieneczka, legginsy, peep toe, pasek, korale, torebka- kolejne dwa zdjecia - wesja bardziej hmm... elegancka? moze niekoniecznie - ostatnie dwa zdjecia - dwie wersje obuwia: pierwsze zdjecie - peep toe, ale czuje sie w nich troche jak w kapciuszkach , ostatnie zdjecie: brazowe mini platformy. long sleeve, spodnica, pasek, torebka, korale w kolorze starego zlotaTo tyle Pozdrawiam i czekam na jakies propozycje, uwagi, bo szczegolnie w tym ostatnim zestawie cos mi nie gra |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne zestawy, ale zrezygnowałabym z legginsów w dwóch pierwszych. Sukienka jest super, ale wydaje mi się, ze legginsy psuja efekt tak samo jak przy spódniczce w zestawie nr 2.
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1172754932 tutaj nie jestem przekonana czy buty pasują, coś troszkę mi się gryza, nie wiem, może gdyby były jednokolorowe, lub spódnica jaśniejsza. Super czerwony long sweter |
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
kasian86 pierwszy zestaw bardzo mi sie podoba
jesli chodzi o mnie to wersja z leginsami mi odpowiada. Podoba mi sie rowniez drugi zestaw, szczegolnie spodnica i pasek fajnie do siebie pasuja Niestety zupelnie nie przypadl mi do gustu zestaw "czerwony", nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale we wczesniejszych zestawach wygladasz szczuplej i po prostu lepiej niz w czerwonym.
|
#2125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale moim zdaniem do innego stroju. Przypadł mi do gustu ten:http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1172754932 Bardzo ładne dodatki masz we wszystkich strojach, ten wisior z czerwonym sweterkiem to skąd jest?
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś ode mnie
- taki zwyczajny ze swterekiem z bufkami, których nie widać
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za opinie
Camilla mi legginsy pasuja i tak musi byc ale jesli chodzi o buty w trzecim zestawie zgadzam sie, ubralam je dla sprobowania, ale tez mi nie przypadly do gustu w tym zestawieniu.Eire moze to kwestia ustawienia na zdjeciu NasteCzka co sie gryzie ze soba, moglabys konkretniej, bo nie jestem pewna o ktore konkretnie rzeczy Ci chodzi? Dlaczego peep toe nie do tego stroju? Wisior jest z promodu, ale z zeszlorocznej kolekcji. Pozdrawiam1 |
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I torebka, właśnie taką sobie zamarzyłam ![]() Czy to nabytek z allegro? Bo nie widze czy ma złte wykończenia, a chciałabym ją, z tym że jedyna taka na allegro ma właśnie złote wykończenia, a wolałabym srebrne... |
|
|
|
|
#2129 |
|
BAN stały
|
JAMI i NASTECZKA -pięknie!
Wg mnie styl Jami trochę bardziej oryginalniejszy,za to Nasteczki bardziej wyrafinowany ![]() Jak dla mnie BOMBA!
|
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
suzana bluzeczka jest z h&m
![]() missy-elliot, Pyra1990 dziekuje za komentarze-jak znajde troszke czsu to na pewno cos wkleje ![]() kasian86 sliczna sukienka z pierwszej fotki-hoc zdecydowanie bez leginsow bedzie bardziej kobieco NasteCzka mi sie najbardziej podobaja takie zestawienia-jest poprostu swietny |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

mi te korale pasuja, podoba mi sie takie polaczenie 

,mimo wszystko żal mi moich sprzedawać !
?