|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Musiałam obadać lakal w necie i znalazłam
http://www.uprzyjaciol.pl/upw/kawiarnia.html Menu ubogie ale ceny przystępne, zapowiada się ciekawie |
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz chyba wiem co zamówię
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Kamcia domyslam sie
. Ewcia czyzbys mi nie ufala, ze sprawdzalas w necie . mowilam, ze mam z polecenia .
|
|
|
|
#2104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przygotować się za wczasu chciałam
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Masiek, bardzo mi przykro
Dziewczyny, udanego wieczoru życzę
|
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Moniś
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, padłam jak zobaczyłam ten wątek o przyjaciółce Nie mówię tego złośliwie ale "młodzież" ma wypaczone pojęcie na wiele spraw; wszystko jest ogólnie dostępne, wchodzisz do sklepu i kupujesz co chcesz, idziesz do klubu i na każdej imprezie wybierasz nowego gościa, wchodzisz do internetu i zamawiasz przyjaciółkę wysoką, chudą i bez cycków ![]() Sory, ale trochę mnie to zbulwersowało
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 |
|
Wtajemniczenie
|
No masakra, nawet w przyjaźni teraz interesów szukają. Brak słow
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny ale mi ciśnienie spadło, uciełam sobie godzinną drzemkę bo czytając ksiązke oczy miałam na lewarki i nie moge się dobudzić. Coś pogoda zaczeła się psuć
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Wtajemniczenie
|
W P-niu już pada a chciałam biale portki założyc. Dobrze, że zaczeło teraz a nie jak juz wyszłam z domu
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego wieczoru
![]()
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
i ja sie szykuje
. kurcze, ja pojde w takich spodniach za kolana, ale i tak je ochlapie. nie wiem jak ja chodze - zawsze mam spodnie pochlapane .
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest jak się klapie klapeczkami
|
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam Was bardzo ale nie moglam do Was dolaczyc... Mialam fatalny dzien! Skonczylm prace o 18 bo chcialam sie wyrobic do 20. Pojechalam do M1 na zakupy, wychodze i przezylam szok! W bialy dzien ktos wybil mi w samochodzie szybe i ukradl radio!!! Jestem wsciekla bo nie dojrze jestem do tylu z kasa, to jeszcze Ci policjanci wyprowdzili mnie z rownowagi. Pojechalam na komisariat , a tam sami "debile", ja nie wiem kto ich tam zatrudnil!!! Mam zepsuty humor juz do konca tygodnia!!!
Strasznie zaluje ze nie moge byc teraz z Wami, od rana cieszylam sie na to spotkanie Bawcie sie dobrze.
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, współczuję
trzymaj się jakoś Takie rzeczy rzeczywiście człowieka mogą wyprowadzić z równowagi
|
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
Juz gorzej chyba byc nie moze! Czemu ja mam ciagle jakiego pecha: Ech! Kurcze ide do wrozki, bo Ona mi powie cos dobrego
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że dołączysz do nas na następnym spotkaniu. A ja jutro do pracy |
|
|
|
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Olcia
Mnie buty obtarły |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
olka_22 nie zazdroszcze
. Camilla, Evka dziekuje Wam za spotkanko Ewa dobrze, ze buty sa w calosci .chorobcia, jest godzina 23:29, ja juz padam . ide w kimono. dobranoc Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-06-15 o 23:29 Powód: dopisek ;) |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
.kurcze, ale bym sobie pospala, ale nie moge , bo sama jestem z synkiem. tyle mam rzeczy do zrobienia w domu - sterta prania do poskladania, lazienka i toaleta do wyszorowania, kurze do starcia, itd., ale cos mi sie zdaje, ze malo co dzisiaj zrobie. jakas kopnieta jestem. srednia noc mialam. budzilam sie kilka razy. ps. no to wczorajsza kawiarnia idzie w odstawke . towarzystwo tam teatralne, sztuka zyje, wiec nie potrzebuje duzych porcji do jedzenia .
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w pracy, ale mi sie nic nie chce. Od rana dostałam upomnienie od prezesa, bo jak wychodziłam wczoraj z pracy, to się nie zapytałam czy będe jeszcze potrzebna (rozmawiał przez telefon), a ponoć byłam i musiał sobie biedak sam poradzić
A wiecie o co chodziło? Że musiał sam wysłać faks Odebrałam jeszcze maila rano od prezesa, że prosi abym następnym razem przed wyjściem do domu pytała się czy mogę już iść czy jest jeszcze coś do zrobienie ![]() Swoje 3 gorsze jeszcze wtrącił debil szef produkcji, a mianowicie dzisiaj rano jak przyszedł, powiedział mi, ze "podpadłam prezesowi" z głupim uśmieszkiem (jak ten facet się cieszy, kiedy komuś się obrywa od "najwyższego). Ja mu odpowiedziałam ze spokojem, że wiem o co chodzi i sprawa wyjaśniona. Jezu...co za ludzie pracują w tej firmie. Najbardziej to mnie irytuje szef produkcji, jak tak ciągle będzie sie mnie czepiać to mu coś w końcu odpyskuje i złoże wypowiedzenie, bo tak się nie da pracować |
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
znam to
. ci ludzie (pseudo prezesi) sa beznadziejni. to straszne, ze nie potrafia wyslac faksu, zmienic literowki w wordzie, wydrukowac z drukarki, itd. zalosne to! i biora kupe pieniedzy za nic . a, i to pytanie czy mozna juz wyjsc?! cholera, to jest chore! zdenerwowalam sie i tyle. Camilla trzymaj sie tam dzielnie |
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko, Kamila, co za imbecyle. Najgorsze jest to, ze własnie tacy ludzie zajmują najwyzsze stanowiska w firmach
Współczucia Aniu powodzenia w sprzątaniu, mnie szyja boli, tez zle spalam przez tą burze, trzaskalo mi doslownie nad głową więc się ciągle wierciłam ![]() Milego dnia drogie Panie
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu właśnie sęk w tym, ze on doskonale umie obsługiwac urzadzenia biurowe, a jesli chodzi o worda, to jest perfekcjonistą, az do bólu (cytuje przykłady: "a tam Pani Kamilo tabulator się przesunął, czcionak tahoma, bo taka elegancka, a tutaj o jedną spację za duzo..." itp. itd .
) Tutaj poprostu chodziło o formę, ze on prezes a ja Pani "sekretarka" (chociaż moje stanowisko to inspektor ds. administracji ). Nie ważne, jestem dzisiaj totalnie zakręcona i nie moge się zebrac do kupy, a burzy w nocy w ogóle nie słyszałam, spałam jak kamień...
|
|
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ale Wam zazdroszcze wczorajszego spotkanka
ja od wczoraj caly czas z malymi, wuja wyjechal sluzbowo mial wrocic w nocy a wroci gdzies dopiero za 2 h... dobrze ze sie troszke ochlodzilo bo wczoraj to juz myslalam ze padne :/ olka_22 - wspolczuje Ci bardzo, wiem jaka jest Policja i co to za kretyni potrafia tam pracowac.. no niestety mnie w zeslzym roku w bialy dzien przed uczelnia chlopak ukradl komorke nowiusienka, mialam ja dopiero 3 tygodnie... po egzaminie chcialam zadzwonic i sie podzielic wiadomoscia z bliskimi dostalam ten ****** podjechal do mnie z tylu na rowerze, uderzyl w glowe i wyrwal telefon... zadnej policji, ochrony nic.. wiadomo.. pojechalam na komisariat, spedzilam tam 3 bite dni ! co chwil przesluchiwal mnie ktos inny, juz wkoncu mialam teg owszystkiego strasznie dosc raz uznawali to za kradziez, raz za rozboj.. i tak go nie znalezli co bylo oczywiste.. . najwazniejsze dla nich byla biurokracja :/ trafilam nawet na 1 strone Wyborczej dodatku poznanskiego <lol> takze wcale sie nie dziwie Tobie Olka masiek - bardzo mi przykro mam nadzieje, ze jakos z TZtem dajecie rade Camilla - 3 maj sie i nie daj sie !!! Evka ma niestety racje przewaznie Ci "wyzej" tacy sa sila przebicia? Aniu pytalas o kurs, w czwartek go ukonczylam w pon ide sie zapisac na egzamin, jakos we wrzesniu ze szkoly jestem bardzo zadowolona, pracuja tam przesympatyczni ludzie i z kazdym instruktorem bylo super ale najwazniejsze jest to, ze jazda sprawia mi ogromna przyjemnosc i juz sie doslownie nie moge doczekac kiedy bede miala to prawko
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamila czy to o tych kuleczkach wczoraj rozmawiałyśmy?
http://www.allegro.pl/item204348057_...e_nowosc_.html Tylko takie znalazłam a nie chce zle kupic
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

. mowilam, ze mam z polecenia 

. ide w kimono. dobranoc
). Nie ważne, jestem dzisiaj totalnie zakręcona i nie moge się zebrac do kupy, a burzy w nocy w ogóle nie słyszałam, spałam jak kamień...