Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 12:43   #2101
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez betraa Pokaż wiadomość
Grzesiowa, to ja biorę ślub dokładnie wtedy co Ty i póki co nie zaczęliśmy jeszcze na poważnie żadnych przygotowań mamy fotografa, salę i kościół, który w naszym przypadku był priorytetem (Tyniec na okres wakacji trzeba rezerwować ponad rok wcześniej!!). Nie mamy jeszcze DJ'a, bo nie możemy nikogo wybrać, może polecicie mi kogoś sprawdzonego? I gdybyście jeszcze dorzuciły sprawdzoną kosmetyczkę i fryzjera... także również proszę o takie informacje na priv

Sukni zamierzam szukać już w grudniu, wiem mniej więcej jaki chcę model, ale nie wiem, czy będę szyć czy kupię używaną, dlatego wolę zabrać się do tego wcześniej. Nowej raczej nie kupię, 6000zł... A propos, może znacie w krakowie jakieś miejsce, gdzie szyją porządne suknie za przyzwoitą cenę?

I z tego co mówicie, to lepiej teraz kupić obrączki, więc również o tym pomyślę. Uff, jak dobrze, że podpowiadacie
O jak dobrze, że jest nas coraz więcej tu na forum bo można mase praktycznych informacji się dowiedzieć

Mi wczoraj mój luby uświadomił, że jego znajoma kosmetyczka zrobi mi makijaż za darmo z przedłużaniem rzęs metodą 1:1. Niby wszysto super bo dziewczyna ma talent ale nie pracuje w tym na codzień i nie ma profesjonalnych kosmetyków- używa tych oriflamu. Więc dokupie jakiś utrwalacz do make-upów i jak się tym wypsikam to może mi się utrzyma całą noc Paznokcie też chce mi podobno zrobić ale ja się wzbraniam przed tipsami

O dobrych krawcowych w krk nic niestety mi nie wiadomo ale znalazłam w internecie stronke gdzie dużo kobiet sprzedaje swoje suknie ślubne za 1000-2000zł Wpisz sobie "sprzedam suknie ślubną kraków" w wyszukiwarkę. Ja chyba będe z tego korzystać
A jak wygląda Twoja wymarzona suknia, że jest aż tak droga? Może są tańsze zamienniki?

Do DJjów się bardzo zraziłam, byłam na kilku weselach na których grali i jednak ludzie woleli siedzieć przy stolikach. Może ci panowie źle dobierali utwory? W każdym bądź razie goście stosunkowo szybko zaczęli uciekać

Edytowane przez Grzesiowa
Czas edycji: 2011-11-09 o 12:44
Grzesiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:57   #2102
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć zgłaszam się jako kolejna Panna Młoda z Krakowa (a właściwie z jego okolic) Ślub co prawda dopiero 31. sierpnia 2013, ale przygotowania już trwają. Załatwiamy priorytetowe sprawy: salę (już mamy), fotografa (już mamy), orkiestrę (tu jest największy dramat, chcemy kapelę która zagra typowo weselne, polskie kawałki, a nie covery - ciężko o taką...) i kamerzystę (nadal szukamy, chciałabym kogoś kto nakręci sensowny film, bez krzywego trzymania kamery, ujęć typu 'ciocia je kotleta' i tak dalej...). Odnośnie dwóch ostatnich punktów - macie może orkiestrę i kamerzystę godnych polecenia? Byłam na targach, ale nic nie znalazłam a najbardziej zawiodłam się tym, że salon Madonna nie wystawił tam swoich sukien jestem ciekawa, czy na żywo są równie piękne, jak na stronie. Będę musiała się do nich pofatygować

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2011-11-09 o 12:59
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 14:13   #2103
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa

Viollet87 witamy w naszym gronie ciesze się, że jest nas coraz więcej

Gdzie macie sale?

Na priv wyślę Ci namiary do naszego kamerzysty i zespołu, których z czystym sercem polecam
Stary 2011-11-09, 16:50   #2104
Viollet87
Zakorzenienie

Grzesiowa, dziękuję! Za ciepłe powitanie i za namiary

Odnośnie sali - wybraliśmy salę bankietową w hotelu Podzamcze w Dobczycach (KLIK). Hotel otwarty dopiero w kwietniu tego roku. Sala cudna, nie zamierzam jej nawet ubierać (tylko kwiaty na stoły). Do dyspozycji naszych gości na czas wesela jest też restauracja mieszcząca się tuż obok sali - jest zamknięta dla gości z zewnątrz. Czyli nasi mają gdzie wyjść i odpocząć, w razie gdyby padało (tfu tfu). Dodatkowo dobre opinie o jedzeniu (czego jeszcze na własnej skórze nie sprawdziliśmy), dużo udogodnień (4 warianty oświetlenia sali, zagwarantowana spokojna muzyka puszczana w przerwach orkiestry - hotel ma specjalną składankę, itd.) plus świetne podejście menagerów, profesjonalizm i elastyczność - to wszystko przeważyło na korzyść No i ceny do zniesienia Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru mam nadzieję, że się nie zawiodę.

edit: Dziewczyny, jeśli jeszcze któraś zna godne polecenia: kamerzystę i zespół (grający polskie weselne kawałki) to bardzo proszę o namiary.

310813

Czas edycji: 2011-11-09 o 16:58
Stary 2011-11-09, 19:21   #2105
Rapi
Raczkowanie

Witaj Viollet

osobiście polecam zespół http://www.fellows.com.pl/ gwarancja muzy na poziomie , a film od Art Pixel Studio www.artpixelstudio.pl
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:12   #2106
Viollet87
Zakorzenienie

Rapi, zespół to nie do końca to, o co mi chodzi, ale filmowanie rewelacja! Dziękuję za namiar! Mam nadzieję, że kręcą też dłuższe filmy. Zaraz do nich napiszę

edit: widzę na stronie, że kręcą cudownie

310813

Czas edycji: 2011-11-09 o 20:18
Stary 2011-11-09, 20:16   #2107
JoJo_86
Przyczajenie

cześć Viollet

Grzesiowa, odnośnie naszych przygotowań to mamy kościół, salę i właśnie wybieramy dj'a i mamy też panią od ciast wszystkie pozostałe sprawy jeszcze przed nami...eh...
suknie będę oglądać w salonie Nabla (słyszałam że tam też szyją suknie za niecałe 2tyś) i w Byszycach, mam tam upatrzonych kilka, chciałabym coś haftowanego
Stary 2011-11-09, 20:55   #2108
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć JoJo bierzesz ślub w moje 25. urodziny, obie będziemy balować

Dziewczyny, a ile wcześniej rezerwujecie kościół? Jako, że mam ślub dopiero 31.08.2013 to myślałam, żeby kościołem zainteresować się dopiero koło stycznia / lutego 2013, nie za późno?

310813
Stary 2011-11-09, 21:20   #2109
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JoJo_86 Pokaż wiadomość
Targi są jeszcze 15 stycznia więc nic straconego Odnośnie złota to jedna z pań na stoisku z obrączkami sugerowała zakup wcześniej właśnie ze względu na rosnące ceny.

Grzesiowa a wybrałaś już suknie?

Ja dzięki za namiary !!
tak, to prawda. Mama mojego TŻta jest złotnikiem w KOBE i mamy już zakupione złoto od jakiegoś czasu. Ona bedzie nam robić obrączki

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć zgłaszam się jako kolejna Panna Młoda z Krakowa (a właściwie z jego okolic) Ślub co prawda dopiero 31. sierpnia 2013, ale przygotowania już trwają. Załatwiamy priorytetowe sprawy: salę (już mamy), fotografa (już mamy), orkiestrę (tu jest największy dramat, chcemy kapelę która zagra typowo weselne, polskie kawałki, a nie covery - ciężko o taką...) i kamerzystę (nadal szukamy, chciałabym kogoś kto nakręci sensowny film, bez krzywego trzymania kamery, ujęć typu 'ciocia je kotleta' i tak dalej...). Odnośnie dwóch ostatnich punktów - macie może orkiestrę i kamerzystę godnych polecenia? Byłam na targach, ale nic nie znalazłam a najbardziej zawiodłam się tym, że salon Madonna nie wystawił tam swoich sukien jestem ciekawa, czy na żywo są równie piękne, jak na stronie. Będę musiała się do nich pofatygować
Witaj a z których okolic Krakowa jestes?
Stary 2011-11-09, 22:04   #2110
Viollet87
Zakorzenienie

Z Wieliczki a TŻ ze Skawiny. Wesele w Dobczycach. Ślub chol.era wie gdzie

310813
Stary 2011-11-10, 09:54   #2111
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Rapi, zespół to nie do końca to, o co mi chodzi, ale filmowanie rewelacja! Dziękuję za namiar! Mam nadzieję, że kręcą też dłuższe filmy. Zaraz do nich napiszę

edit: widzę na stronie, że kręcą cudownie
Napisałam i bardzo szybko dostałam odpowiedź filmiki, które są na ich stronie to tzw. teledyski dołączane do każdego standardowego filmu, który trwa mniej więcej 1,5 godziny. Najwyraźniej cały film jest kręcony w ten sposób, bo skąd wzięliby takie ujęcia do teledysku? Po niedzieli jadę do ich studia obejrzeć fragmenty pełnometrażowego filmu, dam znać jak wrażenia

310813
Stary 2011-11-10, 15:03   #2112
JoJo_86
Przyczajenie

Cytat:
Cześć JoJo bierzesz ślub w moje 25. urodziny, obie będziemy balować

Dziewczyny, a ile wcześniej rezerwujecie kościół? Jako, że mam ślub dopiero 31.08.2013 to myślałam, żeby kościołem zainteresować się dopiero koło stycznia / lutego 2013, nie za późno?
W takim razie mam nadzieje że obie imprezy będą bardzo udane

My wybieraliśmy kościół w październiku tego roku (bardzo zależało mi akurat na tym konkretnym) a i tak godzina którą chcieliśmy była zajęta
Stary 2011-11-10, 22:20   #2113
samiramis
Raczkowanie

Grzesiowa chciałam rozwiać twoje wątpliwości co do kosmetyków Oriflame. Ja sama prawdopodobnie będę malowana kosmetykami tej firmy przez dziewczynę która na codzień współpracuje z firmą i wykonuje makijaże (jest po kursach makijażu wizazu itp)
Na codzien korzystam z tych kosmetyków i na każde wesele czy imprey na jakie chodzę maluję się tymi kosmetykami. Jeśli dbasz o cerę i skórę w prawidłowy sposób i przygotujesz ją odpowiednio wczesniej (mam na myśli regularne pilingi, maseczki, codzienne nakladanie kremu toniku itd) to makijaż niepowinien Ci spłynąć. Wiadomo, jeśli nie będziesz miała bazy pod podkład to nie będzie to tak trwały makijaż. Ja na wesele w sierpniu gdzie pogoda była raczej upalna i było to wesele gdzie byłam ostro zabiegana jeszcze zanim z domu wyszłysmy to nie spłynęłam Umów się najpierw na próbny makijaż i idź później na imprezę- sprawdzisz czy się rozmyjesz czy nie
Nie przejmuj się też tym, że polecana przez kuzyna dziewczyna nie zajmuje się makijażem na codzien- mało która konsultantka Oriflame dorabia sobie jako makijażystka (Poprostu nie mamy na to czasu). Kosmetyki sa bardzo dobrej jakości- teraz wyszła nowa seria podkładów bardziej kryjących. Umów się z nią i przetestuj na sobie kosmetyki.
Dla porównania powiem, że zdarzyło mi się być malowaną przez "profesjonalistkę" z zakladu kosmetycznego i niestety- dziewczyna zapomniała przygotowac twarz do nalozenia kosmetyków kryjących i w efekcie musiałam sama poprawiac wszystko a jej kuferek z "profesjonalnmymi" kosmetykami wyglądał gorzej niż moja kosmetyczka.
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 23:43   #2114
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoJo_86 Pokaż wiadomość
My wybieraliśmy kościół w październiku tego roku (bardzo zależało mi akurat na tym konkretnym) a i tak godzina którą chcieliśmy była zajęta
Czyli trzeba rok wcześniej dzięki

310813
Stary 2011-11-12, 11:59   #2115
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa

Cytat:
Napisane przez samiramis Pokaż wiadomość
Grzesiowa chciałam rozwiać twoje wątpliwości co do kosmetyków Oriflame. Ja sama prawdopodobnie będę malowana kosmetykami tej firmy przez dziewczynę która na codzień współpracuje z firmą i wykonuje makijaże (jest po kursach makijażu wizazu itp)
Na codzien korzystam z tych kosmetyków i na każde wesele czy imprey na jakie chodzę maluję się tymi kosmetykami. Jeśli dbasz o cerę i skórę w prawidłowy sposób i przygotujesz ją odpowiednio wczesniej (mam na myśli regularne pilingi, maseczki, codzienne nakladanie kremu toniku itd) to makijaż niepowinien Ci spłynąć. Wiadomo, jeśli nie będziesz miała bazy pod podkład to nie będzie to tak trwały makijaż. Ja na wesele w sierpniu gdzie pogoda była raczej upalna i było to wesele gdzie byłam ostro zabiegana jeszcze zanim z domu wyszłysmy to nie spłynęłam Umów się najpierw na próbny makijaż i idź później na imprezę- sprawdzisz czy się rozmyjesz czy nie
Nie przejmuj się też tym, że polecana przez kuzyna dziewczyna nie zajmuje się makijażem na codzien- mało która konsultantka Oriflame dorabia sobie jako makijażystka (Poprostu nie mamy na to czasu). Kosmetyki sa bardzo dobrej jakości- teraz wyszła nowa seria podkładów bardziej kryjących. Umów się z nią i przetestuj na sobie kosmetyki.
Dla porównania powiem, że zdarzyło mi się być malowaną przez "profesjonalistkę" z zakladu kosmetycznego i niestety- dziewczyna zapomniała przygotowac twarz do nalozenia kosmetyków kryjących i w efekcie musiałam sama poprawiac wszystko a jej kuferek z "profesjonalnmymi" kosmetykami wyglądał gorzej niż moja kosmetyczka.
Samiramis dziękuje Ci bardzo za rady. Dbam o skóre twarzy na codzień ale niestety lubi się ona przetłuszczać. A poleciłabys jakis naprawde porządny fluid oriflamu? Chciałabym spróbować ich kosmetyków Czy któraś z Was próbowała tego fixera, którym się utrwala makijaż? Czytałam skrajnie różne opinie na jego temat

Dziewczyny nie kursowałam jeszcze po salonach z sukniami ale spoglądałam na strony internetowe z sukniami do sprzedania i jestem przerażona - takie tiulowe rozkloszowane jak mi się podobają byłe PMki chcą sprzedać za minimum 2tys! Rany Boskie to ja się pytam: ile kosztuje nowa? Boje się, że nie będzie mnie stać na wymarzoną Pocieszam się myślą, że może w salonach takich jak: Katja, Kreacje Żanet, Adria i Josephine znajde coś tańszego

Swoją drogą na stronie internetowej suknimaja za 900zł znalazłam coś ładnego, znam też 2 osoby które tam szyły i były bardzo zadowolone więc mimo ogromu negatywnych opinii w internecie i tak czuje się wodzona na pokuszenie
Stary 2011-11-12, 22:39   #2116
samiramis
Raczkowanie

ja uwielbiam z Oriflame podkład Gordani Gold ( w zalezności od wieku jest adaptacyjny, ujędrniający itd) korzystam też z bazy pod podkład rozświetlającej- jestem w niej zakochana
Suknie maja za 900zł zdecydowanie odradzam- mialam z nimi przejscia przy slubie przyjaciołki. skonczylo się, że oddała nam pieniadze a my na 2msc przed slubem zostałysmy bez suknii. Uratował nas fakt, że nie podałysmy prawdziwej daty slubu (slub byl w sieprniu a my mialysmy kiecke odebrac na początku lipca) suknia w niczym nie przypominala naszego projektu pomimo iż dołączyłysmy kilka fotek. kobieta się wykłocała, że wie lepiej od nas jaki krój i materiał nam pasuje. po kolejnej przeróbce kiecki gdy okazało się że jest ona za duza (choc tydzien wczesniej byla ok-prawdopodobnie na szybko uszyly drugą kiecke tym razem wedlug naszych zdjec) właścicielka postanowila oddac nam pieniadze-ubzdurała sobie ze jestesmy przyslane od konkurencji lub z jakiegos czasopisma (na poczatku mowila nam po imieniu i byla na luzie a po tygodniu czyli na kolejnym spotkaniu z przerobkami mowila do nas juz na Pani)Jak chcesz miec ppiekna sukienke to albo kup uzywana ale oryginalną albo poszukaj na wyprzedazach, teraz jest ich pelno.
Aha jesli jestes zainteresowana przetestowaniem kosmetyków to mozemy się umówić na kawę i przywiozę troche moich ulubionych kosmetyków. Chyba że masz czas to zapraszam do biura lub filii Oriflame w Krakowie. daj znać na priva to się umówimy

Aha sukienki z firmy Maja (te za 900zl) są szyte z INNYCH materiałów niż te ktore widzisz na manekinach!!!!!!! wiem bo mierzyłam, a tam niestety nie spisuje się umowy z wykonawcą i nie jest tez dołączany kawalek materialu do twojego zamowienia więc ciezko udowadnic ze to inny materiał.

Edytowane przez samiramis
Czas edycji: 2011-11-12 o 22:42
Stary 2011-11-19, 17:48   #2117
Viollet87
Zakorzenienie

Miałam jechać do Art Pixel Studio oglądać ich filmy, ale niestety - okazało się, że taka cena za film (3200 zł minimum) przekracza nasze możliwości

Za to znaleźliśmy super kapelę Zespół Animuz z Bochni Pięciu bardzo sympatycznych, młodych facetów - wszyscy po szkołach muzycznych. Byliśmy dzisiaj na ich próbie i od razu zdecydowaliśmy się na podpisanie umowy nie mieliśmy wątpliwości. Mają bardzo dobry sprzęt, grają na żywo i grają tak, że nogi same rwą się do tańca Nie zmieniają tempa utworów, nie gwiazdorzą. Mają bardzo przyjemne głosy Repertuar bardzo nam odpowiada (dużo typowo weselnych, polskich kawałków typu: Alibaba, W gorącym słońcu Casablanki itd. - m.in. te nam dzisiaj zagrali ). Nie ma problemu z zagraniem utworów, których jeszcze nie znają, a na których zależy młodej parze - trzeba to tylko zgłosić miesiąc - dwa wcześniej. No i pojawiła się "chemia" - od razu pożartowaliśmy, pośmialiśmy się, atmosfera była super. No i widać było po nich, że a) tworzą zgraną paczkę kolegów, b) granie sprawia im radochę - to też ma wpływ na atmosferę wesela Ulżyło mi Polecam zdecydowanie

310813

Czas edycji: 2011-11-19 o 17:50
Stary 2011-11-19, 19:25   #2118
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
Miałam jechać do Art Pixel Studio oglądać ich filmy, ale niestety - okazało się, że taka cena za film (3200 zł minimum) przekracza nasze możliwości

Za to znaleźliśmy super kapelę Zespół Animuz z Bochni Pięciu bardzo sympatycznych, młodych facetów - wszyscy po szkołach muzycznych. Byliśmy dzisiaj na ich próbie i od razu zdecydowaliśmy się na podpisanie umowy nie mieliśmy wątpliwości. Mają bardzo dobry sprzęt, grają na żywo i grają tak, że nogi same rwą się do tańca Nie zmieniają tempa utworów, nie gwiazdorzą. Mają bardzo przyjemne głosy Repertuar bardzo nam odpowiada (dużo typowo weselnych, polskich kawałków typu: Alibaba, W gorącym słońcu Casablanki itd. - m.in. te nam dzisiaj zagrali ). Nie ma problemu z zagraniem utworów, których jeszcze nie znają, a na których zależy młodej parze - trzeba to tylko zgłosić miesiąc - dwa wcześniej. No i pojawiła się "chemia" - od razu pożartowaliśmy, pośmialiśmy się, atmosfera była super. No i widać było po nich, że a) tworzą zgraną paczkę kolegów, b) granie sprawia im radochę - to też ma wpływ na atmosferę wesela Ulżyło mi Polecam zdecydowanie
fajnie że znaleźliście dobry zespół mój TZ chce własnie Art Pixel Studio. Tylko mamy wątpliwości bo oni nagrywają jakąś tam nowa technologią a nie wiadomo czzy to jest dobre w długo metrażowych nagraniach
Stary 2011-11-19, 20:07   #2119
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
fajnie że znaleźliście dobry zespół mój TZ chce własnie Art Pixel Studio. Tylko mamy wątpliwości bo oni nagrywają jakąś tam nowa technologią a nie wiadomo czzy to jest dobre w długo metrażowych nagraniach
Może się nie znam, ale nie wiem, dlaczego miałoby nie być dobre Najlepiej jechać do nich do studia i obejrzeć pełnometrażowy film z wesela. Dałabym się za nich pokroić, ale niestety, to nie na nasz budżet nadwyrężyłam go zamawiając wymarzonego (niestety drogiego) fotografa na którym zależało mi bardziej niż na kamerzyście.

310813
Stary 2011-11-19, 20:18   #2120
samiramis
Raczkowanie

ja polecam Marlenę Mikulską i jej męża. za film biorą ok 2000(przynajmniej jak rok temu podpisywalam umowe tyle brali) oglądam kilka rożnych filmow w ich wykonaniu i naprawdę są spoko, jedyny mankament, że trzeba dlugo czekac na montaż i fotki.
Stary 2011-11-19, 22:16   #2121
dalak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Grzesiowa Pokaż wiadomość
Kochane, któraś z Was pytała o tanią hurtownie alkoholi - rzeczywiście jest pod krakowem w Słomnikach hurtownia alti. Niedość, że zaopatrzycie się tam w tanie alkohole (zawsze dodatkowo są tam jakieś promocje i upusty) to możecie dobrać równie tanio soki Jak idą Wasze przygotowania? Czy któraś z Was mogłaby mi polecić ekspresowy kurs przedmałżeński i poradnie w której załatwimy wszystko w miarę szybko? Oboje pracujemy, ja się dodatkowo jeszcze uczę, stąd nasz brak czasu na cokolwiek Czy wiecie kiedy mniej więcej są wyprzedaże sukni ślubnych? Czy są tak około lutego?
Wyprzedaże suknie ślubnych mają w Nayadina czy jakoś tak na placu Matejki byłam z koleżanką w tyg i wybrała suknie francuską za fajną cenę 1800 i dostała welon warty 250 gratis więc polecam suknia śliczna więc ten salon mogę polecić w reszcie mówią że wyprzedaże dopiero po nowym roku albo mają bardzo zniszczone
dalak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 00:46   #2122
daydreamer
Raczkowanie

Też polecam i zdjęcia (piękne) i film od p. Mikulskich swietna robota

Nasza córeczka jest z nami od 8.III.2013

7.03.2015 dwie kreseczki
daydreamer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 13:13   #2123
Viollet87
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ile kosztuje film (taki około dwugodzinny) u Mikulskich? I czy kręcą normalne, eleganckie filmy, czy udziwniają? Pytam, bo nie podobają mi się filmy gdzie wplatane są efekty typu zwolnione tempo, przewinięcie kawałka akcji wstecz, dyskotekowa piosenka w tle, a już nie daj Boże jakieś animacje jeśli udziwniają, to od razu dam sobie spokój. Niestety filmiki na ich stronie na to wskazują

310813

Czas edycji: 2011-11-20 o 13:15
Stary 2011-11-22, 21:14   #2124
samiramis
Raczkowanie

filimiki na ich stronie sa dość stare. zrobią taki film jak będziesz chciała. z koscioła mozesz miec całą mszę a mozesz miec ok 20 minut(najwazniejsze momenty tylko) ty sama wybierasz co chcesz i ile ma trwac film. Nagrywają teledyski z wesela ale to tez tylko jak ktos chce.
Jedynym ich minusem ostatnio na wesleu kumpeli byl fakt że dwa dni przed weselem okazało się, że Marlena nie ma jak dojechac do Pani mlodej na zdjęcia przed blogosławienstwem i trzeba bylo na gwalt szukac kogos kto po nią pojedzie w dniu slubu rano i przywiezie więc lekka lipa ale nie wiem czy to zbieg okolicznosci i miała pecha czy kazda PM musi fotografkę wozic na swoje uroczystosci.
Stary 2011-11-22, 21:23   #2125
Viollet87
Zakorzenienie

Pomyślę z tym filmem, dzięki A odnośnie fotografki... bez komentarza. Czy w tym mieście nie ma taksówek? przecież to, że ona nie ma jak dojechać, to chyba nie jest zmartwienie Młodych... Niefajna sytuacja. Fotografa na szczęście już mam i liczę, że mnie nie zawiedzie, mimo że dojechać musi aż z Katowic

310813
Stary 2011-11-22, 21:54   #2126
ladystar
Zakorzenienie

Ja szukalam fotografa kilka dobrych miesiecy az w koncu znalazlam idealnego z Rzeszowa, mam nadzieje ze dojedzie na czas

Kamerzysty ciagle szukamy. Wiekszosc wydaje mi sie za drogich Zalezy mi na prostym filmie... rowniez bez udziwnien, ale tez nie na krotkim!! Film 1,5 h za 3 tys. to dla mnie jakies nieporozumienie Wiem, ze wiekszosc mowi ze nikt nie oglada filmow o dlugosci 4h, ale my film robimy dla siebie, a nie dla innych i jakby sie dalo to nagralabym kazda minute :brzyda l: zeby pozniej moc ogladac i przezywac to jeszcze raz

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 00:50   #2127
Rapi
Raczkowanie

My dostaniemy film 1,5 godz (taki da się oglądać nawet kilka razy w większym gronie ) , a całe surowe nagrania też dostaniemy i możemy to sobie oglądać sami w długie jesienne wieczory , z winkiem i słodyczami pod ręką na pewno będzie sie z czego pośmiać ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 09:34   #2128
Viollet87
Zakorzenienie

Rapi, powiedz coś więcej - kto Wam kręcił? czy film jest "udziwniony" dyskotekowymi piosenkami i serduszkami czy klasyczny, bez tego typu dodatków? jesteście zadowoleni z filmowania? ile Was to kosztowało?

310813
Stary 2011-11-25, 23:57   #2129
Rapi
Raczkowanie

My mamy art pixel studio. Najlepiej jakbyś obejrzała cały ich film, nie ma tam żadnych "obciachowych" efektów ...
Stary 2011-11-26, 07:44   #2130
Viollet87
Zakorzenienie

Pozazdrościć, też ich chciałam. Niestety cena okazała się być ceną zaporową TŻ nie zgodzi się, żeby na film wydać ponad 3 tysiące... Już przy fotografie dobrze poszalałam, więc o Art Pixel Studio muszę zapomnieć niestety

310813
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości